Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
SAM Online Marketing in een notendop

Over ons

Wanneer men denkt aan online marketing, denkt men aan meer leads en verkoop via een website/webshop. SAM Online Marketing staat voor het behalen van doelen en de ROI van haar klanten waarborg. Geen excuses en valse beloftes; het behalen van resultaat is het enige dat telt.

Sinds 2013 maakt SAM Online Marketing bedrijven online en offline succesvol. Door de snelle service, korte lijnen, multi-inzetbare krachten en heldere communicatie blijven onze klanten ook daadwerkelijk onze klanten.

Wij kunnen u tientallen cases laten zien, maar als er één voorbeeld is dat de kracht van het internet onderstreept, is het SAM Online Marketing zelf. Het aloude cliché verhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie.

Vanaf het moment dat wij een project samen met u oppakken, zullen wij met u meedenken over uw doelen, het tijdsbestek en de middelen die nodig zijn om het resultaat te halen. Zo bent u vanaf het eerste moment betrokken en op de hoogte van uw project. Wilt u weten waar SAM Online Marketing nog meer voor staat en wie uw toekomstige marketeers zijn? Lees dan verder.

Onze Missie:

SAM Online Marketing helpt bedrijven aan een succesvolle online campagne, zodat bedrijven nieuwe klanten genereren en hun omzet via het internet verhogen.

Onze Visie

SAM Online Marketing zorgt voor het succesvol maken van online campagnes, vanwege haar lange ervaring op het gebied van online marketing. Met een gecombineerd team van oude rotten in het vak en enthousiaste nieuwkomers is het kennisniveau, de ervaring én de creativiteit groot, waardoor klanten duurzame resultaten voor de lange termijn behalen.

Ons team

Tony Online marketing specialist
Mimas Online marketing specialist
Frits Junior online marketing specialist
Callisto Online marketing specialist
Pim Online marketing specialist
Joost Webdesigner
Sasha Online marketing consultant
Misha Webdesigner
Marco Webdesigner
Junior Online marketing specialist
Joyce Grafisch designer
Ramon Webdesigner
Matthijs Online marketing stagiair
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Hoe SAM begon

SAM Online Marketing is niet begonnen als een organisatie, maar als een idee op een zolderkamer in Oegstgeest. Het eerste concept was http://www.een-website-laten-maken.com/, met het idee op dit zoekwoord te scoren in Google. Toen dit eenmaal gelukt was, kon dit concept uitgebreid worden en werden SAM Online Marketing en SAM Design aangemeld bij de KVK.

Nadat de strategie was uitgezet, zijn wij in 2013 begonnen aan ons succes. Binnen een maand kwamen de eerste klanten via Google Adwords, SEO, Facebook, LinkedIN en andere online kanalen binnen. Na 6 maanden kreeg SAM Online Marketing voet aan de grond en kon er vanuit een klein kantoor kamer worden gewerkt. Binnen een jaar werd dit met personeel uitgebreid naar een groter kantoor. Vanaf dat moment schoten projecten als paddenstoelen uit de grond, waardoor we ons konden uitbreiden. Na een groei van 380% ten opzichte van vorig jaar hebben we nu een eigen verdieping en nieuwe personeelsleden die ons hebben versterkt.

Op dit moment werkt SAM Online Marketing met een team van fulltimers parttimers, stagiaires en partners om ondernemers meer rendement uit hun website te laten halen. Zo groeien al onze klanten met ons mee op basis van aantal maandelijkse, bezoekers, conversies en branding.

Wilt u hier deel van uitmaken om uw business succesvol te maken? Bel of mail ons voor meer informatie. U kunt ten alle tijden ook langskomen om ons prachtige pand te bezichtigen en uw doelen te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Doe de gratis SEO Scan
2020 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!