Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Pand16

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Pand16

Pand16 is de aanbieder van vloertegels, wandtegels en PVC vloeren. Men komt van heinde en verre om deze unieke tegels en vloeren te aanschouwen. Met de collectie van ruim 2.000 tegels weet u zeker dat u uw vloer en/of wand exact naar wens kunt vormgeven!

Werkzaamheden

  • Conversiegericht design
  • Content creatie + optimalisatie
  • Optimalisatie websitestructuur
  • Linkbuildingstrategie

 

Resultaten

  • 300% stijging organisch verkeer
  • Diverse topposities
  • Lokale, regionale én landelijke vindbaarheid
  • Stijging bestellingen via website

De uitdaging

Pand16 kwam bij SAM Online Marketing met de vraag om de website naar the next level te brengen. De vraag hierin was om een totaalplaatje neer te zetten: een conversiegerichte website volgens een heldere structuur, volledig SEO geoptimaliseerd. Het doel hierin was om meer sales via de website te genereren, meer meer bezoekers naar de winkel te trekken én om de kosten van AdWords te kunnen downgraden.

De uitvoering

De optimalisatie van Pand16 bestond uit 3 onderdelen: website vormgeving, landelijke optimalisatie en lokale optimalisatie.

Stap één binnen dit proces was het vormgeven van de website. Hierin is gekozen voor een solide stijl. In onderling overleg zijn aan het design vervolgens de producten toegevoegd, volgens een heldere categorisatie. Doordat Pand16 haar website bij SAM Online Marketing liet maken, was deze op technisch vlak helemaal volgens de richtlijnen van Google ingericht. Dit bespaarde een hoop tijd in het verdere verloop van de optimalisatie.

De optimalisatie voor Google is vervolgens opgedeeld in landelijke optimalisatie en lokale optimalisatie. De landelijke optimalisatie was gericht op de tegels en diende voor de lange termijn. Om op korte termijn de kosten van AdWords wel omlaag te kunnen krijgen, is daarbij gekozen voor een lokale optimalisatie.

Deze combinatie van factoren heeft na verloop van tijd geleid tot zeer mooie resultaten.

De resultaten

In de loop der tijd zijn zeer mooie resultaten behaald voor Pand16. Niet alleen werd deze tegelaanbieder op diverse landelijke zoekwoorden zeer goed gevonden, ook werden er talloze lokale topposities bereikt.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button