Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Pand16

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Pand 16

Pand 16 is een landelijke aanbieder van kwalitatief hoogwaardige wandtegels, vloertegels en PVC vloeren. Op de webshop en in de showroom in Rosmalen kun je honderden soorten tegels voor in huis bekijken. Een uitgebalanceerd assortiment, enkel van hoogwaardige kwaliteit: dat is waar Pand 16 voor staat!

Werkzaamheden

  • Opzetten conversiegerichte webshop
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Content creatie en optimalisatie

Resultaten

  • Lokale topposities
  • Landelijke vindbaarheid
  • Stijging bestellingen via webshop
  • Vergroot aantal bezichtigingen showroom

Uitdaging

Pand16 heeft SAM Online Marketing eind 2017 benaderd voor het maken van een nieuwe webshop, alsmede het optimaliseren hiervan voor Google. In eerste instantie ging het om lokale vindbaarheid, gecombineerd met het maken van een webshop om alle producten op kwijt te kunnen. Daar er een lage concurrentie op lokaal gebied was, heeft SAM Online Marketing ervoor gekozen om met het aangegeven budget tevens een landelijke optimalisatie te starten.

Uitvoering

Allereerst is er een uitgebreid zoekwoordonderzoek gedaan. Op basis hiervan is de website opgedeeld in 2 categorieën: Tegels en PVC Vloeren. Onder de tegels vallen vervolgens weer de wandtegels, vloertegels, tegelformaten en tegellooks. Deze structuur is tevens in de nieuwe webshop verwerkt.

Nadat de webshop op basis van de eerder gecreëerde structuur is vormgegeven, is deze op technisch vlak geheel volgens de richtlijnen van Google ingericht. Denk hierbij aan snelheid en usability, maar ook aan crawlability en het toevoegen van enkele cruciale componenten, zoals Alt-attributen, Headings, Titels en omschrijvingen.

Nadat het geraamte van de webshop in zijn geheel stond, is SAM Online Marketing aan de slag gegaan met content creatie. In totaal zijn er ruim 40 landingspagina’s geschreven (10 lokaal, 30 landelijk), waar tevens diverse productcategorieën aan gekoppeld zijn.

Toen ook de content eenmaal stond, is SAM Online Marketing begonnen met het gefaseerd uitbreiden van de autoriteit.

Resultaten

Na een jaar optimalisatie mogen de resultaten er zeker zijn. In totaal zijn tientallen nummer 10 posities behaald, waarbij vrijwel alle landelijke targets topposities hebben behaald. Ook de landelijke zoekwoorden timmeren inmiddels flink aan de weg!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!