Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Providers

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Providers

Providers is een onafhankelijke vergelijker in de breedste zin van het woord. Met een state of the art vergelijker kan men hier terecht voor het beste advies en dito prijsvergelijking op het gebied van onder andere internet, mobiel, energie en private lease.

Werkzaamheden

  • Advies techniek en content
  • Linkbuilding
  • Outreach
  • Guestblogging

Resultaten

  • Stijging organisch verkeer met 1200%
  • 7000+ links van 300+ domeinen
  • Bounce rate 56,25%
  • Conversiepercentage van meer dan 20%

De uitdaging

SAM Online Marketing had al een succesvolle samenwerking met de overkoepelende organisatie van Providers. Na enkele succesvolle optimalisaties voor dochterwebsites mocht SAM Online Marketing zich bewijzen voor het paradepaard van de organisatie. De vraag hierin was simpel: een kwalitatieve, duurzame linkbuildingstrategie opzetten om voor het einde van 2019 diverse topposities te behalen.

 

De uitvoering

De optimalisatie voor Providers bestond uit minder onderdelen dan voor andere projecten. De website was qua techniek en structuur al van bovengemiddelde kwaliteit. Bovendien was het marktonderzoek reeds uitgevoerd. De simpele, maar daardoor des te lastiger opgave was om op het gebied van autoriteit van niets iets te maken.

SAM Online Marketing heeft allereerst een nulmeting van de website gemaakt, waarin de huidige autoriteit per pagina in kaart werd gebracht. Vervolgens is de gehele markt onderzocht en zijn er zoveel mogelijk online mogelijkheden in kaart gebracht. Op basis hiervan is een gedegen linkbuildingstrategie opgesteld, om zo op gefaseerde wijze de autoriteit zo natuurlijk mogelijk uit te breiden.

Mede door het feit dat de website qua structuur en techniek al van goede kwaliteit was, heeft dit snel geleid tot enkele topresultaten.

De resultaten

De moneymaking maanden binnen de vergelijkingssites zijn vooral de maanden december en januari. Dit was dan ook de deadline voor het behalen van topposities. Al enkele maanden voor de deadline werden de topposities behaald, wat heeft geleid tot een zeer succesvolle paar maanden. Op naar het volgende succesjaar!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button