Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Rijschool Gul

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Rijschool Gul

Rijschool Gul is dé rijschool van Den Haag en omstreken. Hier kunnen leerlingen uit heel de regio terecht voor autorijles (ook automaat) en motorrijles. Toch staat rijschool Gul vooral bekend om hun motorrijlessen. Met een eigen oefenterrein is slaging bijna een garantie.

Werkzaamheden

  • Content creatie + optimalisatie
  • Autoriteit + linkbuilding
  • Technische optimalisatie
  • Conversiegericht design

Resultaten

  • Diverse topposities
  • Stijging aanmeldingen
  • 400+ organische bezoekers per week
  • Regionale vindbaarheid

De uitdaging

Rijschool Gul kwam bij SAM Online Marketing terecht met een goed concept, dat alleen nog uitwerking nodig had. Het marketingplan stond al, maar hier was wel nog een regionale vindbaarheid voor nodig. En dit is exact waar SAM Online Marketing voor heeft gezorgd!

De uitvoering

Allereerst heeft SAM Online Marketing een uitgebreid marktonderzoek gedaan. Hierin kwam naar voren dat de concurrentie weliswaar hoog was, maar dat er ook genoeg vraag binnen Google was naar rijscholen in de regio. Op basis van het onderzoek is SAM Online Marketing vervolgens aan de slag gegaan met het schrijven van relevante content voor op de website.

Tegelijkertijd is de website onderworpen aan een technische analyse. Op basis hiervan zijn diverse verbeterpunten doorgevoerd en is de website geherstructureerd. Dit was al snel te bemerken in de resultaten in Google. De pagina’s werden op de juist URL’s geïndexeerd en klommen langzaam naar boven.

De laatste slag die geslagen is, is op het gebied van autoriteit. Op basis van een gedegen strategie is de autoriteit van zowel de homepagina als de belangrijkste subpagina’s uitgebreid. Deze autoriteit kon door de interne silostructuur vervolgens netjes over de rest van de pagina’s worden verdeeld. Dit heeft al snel tot diverse topresultaten geleid!

De resultaten

Al binnen enkele maanden was er een duidelijke stijging in organisch verkeer te bemerken. Toen de linkbuildingstrategie ook eenmaal aansloeg, schoot de website op vrijwel alle zoekwoorden de top 10 in, wat heeft geleid tot meer dan 400 organische bezoekers per week en talloze aanmeldingen!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!