Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Rijschool Uniek

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Rijschool Uniek

Rijschool Uniek is de rijschool van Leiden en de Bollenstreek. Hier kan jong en oud terecht voor kwalitatieve lessen voor zowel auto als motor en brommer. In de loop der jaren heeft Rijschool Uniek duizenden geslaagden gehad, mede door de betrokken en professionele instructeurs.

Werkzaamheden

  • Content creatie + optimalisatie
  • Conversiegericht design
  • Autoriteit + linkbuilding
  • Technische optimalisatie

Resultaten

  • Talloze nr. 1 posities
  • Gedeeld marktleider in de regio
  • Regionale vindbaarheid
  • Talloze aanmeldingen!

De uitdaging

Rijschool Uniek kwam vanuit een bestaand netwerk bij SAM Online Marketing terecht. Er bestond alleen nog een basic website, waar vrijwel geen bezoekers mee aan werden getrokken. Rijschool Uniek heeft SAM Online Marketing ingeschakeld om zowel voor bezoekers als voor klanten te zorgen. En dit is ook exact wat we gedaan hebben!

De uitvoering

Allereerst heeft SAM Online Marketing een uitgebreid marktonderzoek gedaan. Op basis hiervan kwamen al snel voldoende kansen naar voren, wat heeft geleid tot een regionale zoekmachine optimalisatie strategie. Voor iedere regionale plek binnen het bereik van Rijschool Uniek is een landingspagina volgens een vast patroon geschreven.

Tegelijkertijd is de nieuwe website vormgegeven volgens de modernste technieken, welke voldoet aan alle technische eisen van Google.

Toen de basis eenmaal stond, is de content op de nieuwe website geplaatst en volgens de richtlijnen van Google geoptimaliseerd. Hierbij is iedere pagina onderdeel van een netwerk en is de interne structuur logisch vormgegeven.

Tot slot ontbrak het nog aan de nodige autoriteit om te kunnen wedijveren met de andere rijscholen uit de regio. Hiervoor is buiten een uitgebreide linkbuildingstrategie een plan opgezet om leerlingen aan te sporen een positieve review achter te laten. Dit diende voor een sneeuwbaleffect op het gebied van autoriteit te zorgen, wat ook zeker gelukt is!

De resultaten

Inmiddels is Rijschool Uniek al enkele jaren een van de meest tevreden en succesvolle klanten van SAM Online Marketing. De website staat op vrijwel ieder zoekwoord op de eerste pagina en is op de belangrijkste zoekwoorden tevens steevast in de top 3 van Google terug te vinden.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!