Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Sales Channel

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Sales Channel

Sales Channel brengt ondernemers en leveranciers samen. Een jarenlange business to business ervaring maakte dat Danny Remmerswaal, CEO van Sales Channel, perfect de behoefte van de ondernemer in kaart kon brengen en hier een passende leverancier bij kon vinden. Dit talent als tussenpersoon is de afgelopen jaren omgezet in een door heel de Benelux opererende organisatie.

Werkzaamheden

 • Nieuw design
 • Content creatie +- optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Linkbuilding + autoriteit vergroten
 • Directe leadgeneratie

Resultaten

 • Landelijke topposities in Google
 • Verhoging maandelijks traffic
 • Verhoging aantal direct leads

Uitdaging

Alhoewel Sales Channel haar marktpositie in de loop der jaren flink heeft versterkt, werd de inzet van online kanalen als noodzaak gezien om directe leads te genereren en door te kunnen blijven groeien. Alhoewel Sales Channel ondernemers en leveranciers samenbrengt op het gebied van zowel telecom, printing als energie, heeft Sales Channel SAM Online Marketing in eerste instantie ingeschakeld om het printing project op te zetten.

Om meer online succes te kunnen behalen, heeft SAM Online Marketing zich op drie onderdelen geconcentreerd:

 • Design
 • Optimalisatie
 • Autoriteit

Allereerst is er in nauw overleg met Sales Channel een professionele, doch conversiegerichte nieuwe website gecreëerd. In het design moet voor bezoekers direct duidelijk worden wat de bedoeling is.men wordt geïnformeerd over de verschillende printing mogelijkheden (huren, kopen, leasen) en wordt direct aangezet tot het doen van een offerteaanvraag, waarna een binnendienstmedewerker de binnengekomen offerte binnen het halfuur afhandelt.

Voor de optimalisatie heeft SAM Online Marketing een geheel nieuw onderdeel binnen Sales Channel gemaakt. Het printing onderdeel bevat een hoofdpagina, met hieronder een aantal subonderdelen, welke allen dezelfde autoriteit ontvangen. Behalve printen bestaat dit printing-onderdeel drie thema’s: kopen, huren en leasen.

Om autoriteit op te bouwen, is Sales Channel onderverdeeld in twee onderdelen: het hoofdonderdeel (thema vergelijken) en het printing onderdeel. Hiervoor is een unieke, dubbele linkbuildingstrategie bedacht. Inkomende links worden keurig gescheiden, zodat de autoriteit wel goed door de website heen vloeit, maar er in een later stadium nieuwe categorieën toegevoegd kunnen worden, zonder dat deze conflicteren met de rest.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!