Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online SEO consultant

U bent op zoek naar een online SEO consultant. U zoekt hiernaar omdat u het gevoel heeft niet het maximale rendement uit uw activiteiten op het internet te halen. Een SEO consultant specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie kan u hiermee van dienst zijn. Er moet namelijk een gedegen proces ingegaan worden, waarbij uw website zich profileert als expert op uw vakgebied. Een online SEO consultant die u kan inhuren neemt dit gedeelte voor u over en zorgt ervoor dat u bovenaan komt te staan in de zoekmachines. Hierdoor trekt u meer bezoekers en haalt u meer omzet uit uw activiteiten. Waar bestaan de diensten van een SEO consultancy echter allemaal uit? Hoe een online SEO consultant van ons internet marketing bureau te werk gaan, kunt u hieronder lezen.

Contact met ons opnemen

De activiteiten van een online SEO consultant

Een online SEO consultant heeft als voornaamste doel uw activiteiten op het internet kracht bij te zetten. Hierbij zal die uw website door een zoekmachine optimalisatie proces laten gaan, waarin een aantal stappen zullen worden doorlopen. Wij zullen de stappen van deze ondersteuning voor u op een rij zetten.

Het zoekwoordonderzoek

Wanneer u een online SEO specialist inschakelt, zal deze beginnen met een zoekwoordonderzoek. Deze bepaalt samen met u wat de relevante zoekwoorden binnen uw branche zijn. Hierna zal de specialist in kaart brengen hoe vaak hier op gezocht wordt en wat de concurrentie hierin is. Op basis van deze gegevens zal er een tactiek worden opgezet.

Website inrichten/optimaliseren

De voor u relevante zoekwoorden zijn in kaart gebracht. Nu is het de taak van een online SEO consultant om de website op basis hiervan in te richten. De zoekmachine optimalisatie professional zal overkoepelende thema’s bepalen, waarna de pagina’s over de zoekwoorden hierin geplaatst worden. De ondersteuning zal zich voortzetten door een logisch verband in de pagina’s aan te brengen en een overzichtelijk web hierin te creëren.

Autoriteit vergroten

Als de basis van de website staat, kan de volgende stap worden ingezet. Google hecht er veel waarde aan wanneer u uzelf als expert binnen uw vakgebied laat zien. Een goede online SEO consultant doet dit door ook buiten uw website te werk te gaan. Deze laat namens u reacties achter op fora, schrijft blogs en linkt deze door aan uw website. Het doel hierbij is dat Google ziet dat u de beste bent in uw vak. Een deskundige weet als geen ander hoe dit uit te voeren.

Conversie optimaliseren

Als al deze stappen worden doorlopen, zal u genoeg bezoekers naar uw website trekken. Nu moet de specialist de belangrijkste stap uitvoeren: Het omzetten van bezoekers in klanten. De consultancy is pas geslaagd wanneer uw bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden. Hier wordt het verschil gemaakt tussen winst of geen winst. SAM  Online Marketing weet als geen ander hoe deze conversie behaald moet worden. Een online SEO consultant vertelt u hier graag meer over.

Waarom SAM Online Marketing als online SEO consultant?

Er zijn een aantal redenen waarom u voor ons internet marketing bureau moet kiezen als online SEO consultant:

 • Bij SAM Online Marketing krijgt u consultancy van een specialist die enkele jaren ervaring heeft op het gebied van Search Engine Optimization.
 • Duidelijke communicatie. Geen technisch jargon waar niemand wat van snapt. In de consultancy maken wij een vertaalslag van de technische termen naar begrijpbare taal voor iedereen.
 • Onze mentaliteit, u kunt van de online SEO consultant advies, ondersteuning en hulp verwachten. Wij sparren graag over de mogelijkheden die de optimalisatie met zich meebrengen of over bijvoorbeeld het groeien van uw bedrijf.
 • SAM Online Marketing is niet alleen gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, maar in diverse internet marketing strategieën die u helpen uw online vindbaarheid te verbeteren. Denk hierbij aan Webdesign, Social Media Marketing, Linkbuilding, SEA en diverse andere strategieën.
 • Wij richten ons op het Midden en Kleinbedrijf door heel Nederland. Of u nu een lokale, regionaal, nationaal of internationaal project wil starten. Dit is allemaal mogelijk bij SAM Online Marketing.

Kortom: Heeft u advies of begeleiding nodig om uw vindbaarheid te verbeteren middels zoekmachine optimalisatie? Wil u de concurrentie voorbij stevenen in de zoekresultaten en hiervoor een professional inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met een Online SEO consultant.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SAM Online Marketing als uw online SEO consultant

SAM Online Marketing is uw online SEO consultant als u niet alleen bezoekers wilt aantrekken, maar deze ook wilt omzetten in klanten. Onze internet marketing specialisten zullen resultaten grondig natrekken en op basis van verschillende analyses uw website beetje bij beetje aanpassen. Binnen afzienbare tijd zullen de aanvragen binnenkomen door onze consultancy en zal uw online omzet drastisch worden verhoogd.

Heeft u verdere vragen over onze werkzaamheden of wilt u ons als SEO consultant specialist inhuren, neem dan direct contact met ons op. Een online SEO consultant van ons internet marketing bureau gaat graag voor u aan de slag!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs