Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO consultancy

Interesse in SEO consultancy en een specialist die dit voor u kan uitvoeren? Voordat u daadwerkelijk een online SEO consultant gaat inhuren, is het belangrijk te weten wat deze deskundige voor u kan doen. Voordat u online op zoek gaat naar een expert op Search Engine Optimization gebied, moet u voor uzelf bepalen wat uw doelen zijn en waar de SEO consultancy precies uit moet bestaan. Wij zullen u uitleggen waar u op moet letten op het gebied van zoekmachine optimalisatie, waarna wij uiteenzetten wat de toegevoegde waarde van ons online marketing bureau hierin kan zijn. Allereerst: wat is SEO consultancy?

Contact met ons opnemen

SEO consultancy | Wat doet een SEO specialist?

Een specialist op het gebied van SEO consultancy zal met u een traject doorlopen. Hierin wordt op basis van uw wensen en doelen een traject opgezet, waarna de online deskundige deze voor u zal proberen te bewerkstelligen. Het traject zal worden gestart met een uitgebreid zoekwoordonderzoek. De  consultant zal in dit onderzoek achterhalen wat voor u de relevante zoektermen zijn. Hierbij zal in kaart worden gebracht hoe vaak er op deze termen wordt gezocht en hoe hoog de concurrentie hierin is. Wanneer u een professional wilt inhuren, is het belangrijk dat deze over de juiste tools en programma’s beschikt om dit te realiseren.

Het inrichten van uw website

De volgende stap van uw SEO consultancy zal zich toespitsen op het inrichten van uw website op basis van de hiervoor bedachte zoekwoorden. Onderwerpen en thema’s zullen moeten worden bepaald, waarna de online SEO consultant uw website op basis hiervan gaat inrichten. De basis van uw website is nu neergezet en het eerste voorname gedeelte van de ondersteuning is afgerond.

Autoriteit vergroten

De volgende stap in het SEO consultancy proces is het verhogen van de autoriteit van uw website. De hoogte van uw ‘page authority’ bepaalt hoe makkelijk het wordt voor nieuwe zoekwoorden om te ranken. Hij doet dit door aan Google duidelijk te maken dat u een autoriteit bent binnen uw product of dienst. Dit gedeelte van de SEO ondersteuning voert uw deskundige uit door zich op verschillende websites te begeven namens u. Hij laat reacties achter op forums, waarin hij problemen binnen uw vakgebied oplost en vragen hierover beantwoordt. De bezigheden zetten zich verder voort door bijvoorbeeld blogs te schrijven voor andere websites binnen uw branche en deze door te linken naar uw website.

Een specialist hiervoor inschakelen is belangrijk, omdat hier anders te veel tijd aan wordt besteedt in verhouding tot de opbrengsten. Wij kunnen de tijd die we investeren efficiënt investeren zonder dat u hier omkijken naar hebt. U kunt zich volledig richten op het bedienen van deze klanten, wij richten ons volledig op op de SEO consultancy.

Conversie optimalisatie bij ons internet marketing bureau

De SEO consultancy wordt afgerond door uw conversie te optimaliseren. De professional van ons internet marketing bureau heeft ervoor gezorgd dat er en continue toestroom van bezoekers naar uw website voortvloeit, maar nu moeten deze nog worden omgezet in klanten. Door middel van onder andere A/B testing wordt er een optimale inrichting van uw website bepaald, waarna uw website eindelijk een flinke verhoging van de omzet zal bemerken. Door onze webdesign tak in te zetten kunnen we uw website onder de loep nemen. Onze deskundigen kunnen voor u de zogeheten Call to action elementen inbouwen, een prachtige vormgeving ontwikkelen en een duidelijke structuur opzetten.  Nu slecht u echter de vraag: ‘Waarom moet ik SAM Online Marketing inhuren voor een SEO consultancy?

Waarom SEO consultancy van SAM Online Marketing?

Aan ons nu de taak u te overtuigen een samenwerking met ons internet marketing bureau aan te gaan en een SEO consultancy van ons te nemen. Dit is zeer gemakkelijk. Er zijn namelijk maar weinig bedrijven met onze expertise. Bovengenoemde punten zijn namelijk onderdeel van onze unieke strategie. SAM Online Marketing als zoekmachine optimalisatie consultant inhuren zorgt er voor dat u een zekerheid heeft op online succes.

Tientallen zoekmachine optimalisatie succesverhalen

Wij hebben nu al voor tientallen klanten gezorgd voor online zoekmachine optimalisatie succes. Benieuwd naar wat we voor hen hebben kunnen realiseren? Neem dan een een kijkje in ons portfolio op de pagina cases. Hier ziet u onder andere wat vooraf de doelstelling was per klant, wat we uiteindelijk hebben bereikt en welke overige werkzaamheden we hebben uitgevoerd. Voor ons eigen bedrijf voeren we natuurlijk ook de optimalisatie uit. Op dit moment staan we op meer dan 100 zoekwoorden op positie nummer 1 in Google. Benieuwd naar welke zoekwoorden dit zijn? Een van onze professionals informeert u graag over wat we zelf in Google hebben bereikt.

Ons internet marketing bureau gaat met u een traject aan. Samenwerking staat voorop tijdens de SEO consultancy. Een van onze specialisten ontfermt zich persoonlijk over u, waarbij hij gebruik zal maken van unieke strategieën, die nergens anders worden gebruikt. Dat is de kracht van SAM Online Marketing als SEO consultant.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vandaag nog aan de slag met SEO consultancy!

Heeft u interesse in een SEO consultancy van SAM Online Marketing of bent u nog niet overtuigd van ons als online zoekmachine optimalisatie specialist, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en met u sparren over een eventuele samenwerking. Wij zullen de mogelijkheden en kansen voor uw branche en bedrijf bespreken. Neemt u daarom direct contact op en schakel SAM Online Marketing in voor een professionele online SEO consultant. Met SEO consultancy verbeteren we uw online vindbaarheid in Google.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs