Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Copy die leeft
voor mens én robot

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | SEO Copywriting

SEO copywriting

SEO copywriting is een groot onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Door SEO uit te besteden en een SEO copywriter of professional in te schakelen, behaalt u een hoge(re) positie in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Een toppositie in de zoekresultaten van Google is van meerdere factoren afhankelijk, maar SEO copywriting is wel onlosmakelijk verbonden met online marketing. SEO copywriting is voor u wellicht nog een onbekende term, maar toch is het een wijdverbreide service onder online marketing specialisten. De markt zit vol met bureaus in dit vakgebied, omdat het werkt.

SEO copywriting om te ranken in een zoekmachine

SEO copywriting om te ranken in een zoekmachine Content schrijven voor de zoekmachines om uw online vindbaarheid te verbeteren. Ons SEO copywriting bureau schrijft voor wat voor uw bedrijf belangrijk is: uw bezoeker. We (her)schrijven uw content altijd op zo’n manier dat deze gemakkelijk door de zoekmachines opgepikt wordt. Door onze kennis als expert toe te passen op uw content, zullen wij uw website op de voor u relevante zoekwoorden hoger laten scoren in Google. Bij een copywriter houdt het proces echter niet op. Er zijn nog enkele stappen die moeten worden doorlopen voordat een online bezoeker daadwerkelijk is omgezet in een aankoop, aanvraag of bestelling. SAM Online Marketing kan u bij elke stap begeleiden.

Kortom: SEO copywriting is een uitstekend middel om meer bezoekers naar uw website te trekken met een positie hoog in Google. Lees snel verder!

SEO

Onze aanpak

Stap 1 Onderzoek
&
analyse
Stap 2 Plan van aanpak
&
strategie
Stap 3 Implementatie
Stap 4 Monitoring
&
optimalisatie
Stap 5 Rapportage
SEO Copywriting

De voordelen van SEO Copywriting

SEO copywriting is anders dan andere vakgebieden. Je schrijft namelijk zowel voor een mens (bezoeker) als een robot (zoekmachine). Op lange termijn biedt dit jou meerdere voordelen:

 • De bezoeker waardeert jouw manier van schrijven
 • De zoekmachine waardeert jouw manier van schrijven
 • Meer conversie via beide wegen!

SEO copywriting voor uw business

Wij verzorgen niet alleen uw SEO copywriting, maar bieden ook een team van professionele webdesigners, creatieve SEO copywriters, ervaren programmeurs en up-to-date Google gecertificeerde online marketeers.

Hiermee hebben wij als zoekmachine optimalisatie expert genoeg kennis onder één dak om u een garantie op unieke nieuwe bezoekers te bieden.

Het schrijven van content voor zoekmachines

Onze SEO copywriter zet samen met andere specialisten een gedegen campagne op om hoger te komen in Google. De SEO copywriting service begint met het schrijven van content.

Er wordt content geschreven voor relevante zoektermen, alsmede andere SEO werkzaamheden om uw online rendement te vergroten

Van alle markten thuis

Van alle markten thuis Wij verzorgen niet alleen uw SEO copywriting, maar bieden ook een team van professionele webdesigners, creatieve SEO copywriters, ervaren programmeurs en up-to-date Google gecertificeerde online marketeers. Copy voor conversie

Copy voor conversie

SEO copywriting heeft als voornaamste doel het aantrekken van bezoekers. Echter, het is ook belangrijk dat deze bezoekers tot actie overgaan. Onze schrijvers enthousiasmeren zowel bezoekers als zoekmachines en zorgen ervoor dat bezoekers ook daadwerkelijk tot actie overgaan.

seo
Gratis content beoordeling

Wil jij er ook eindelijk voor zorgen dat jouw content zowel voor zoekmachines als bezoekers geschikt is?

Laat jouw website beoordelen door onafhankelijke copywriting experts. Zij kijken naar:

 • Zoekwoordverdeling
 • Zinsopbouw
 • Tone of voice
 • Conversiegerichtheid

Op basis van deze analyse weten we direct waar de pijnpunten van jouw website liggen en waar we aan moeten werken om tot topprestaties te komen.

Wij kunnen niet wachten om met jou samen te werken. Jij ook?

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.