Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO copywriter
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO copywriter

Een SEO copywriter zorgt ervoor dat de volledige inhoud van uw website op een juiste manier wordt ingericht. De SEO copywriting service is compleet gericht op de content van uw website. Het draagt bij aan het totale proces van zoekmachine optimalisatie met als uiteindelijke doel een hoge(re) positie in de organische zoekresultaten van Google. Alhoewel dit slechts gericht is op een klein stuk van het geheel, kunnen wij met onze ervaring als SEO copywriter zeggen dat het toch voor aanzienlijke resultaten voor uw onderneming kan zorgen.

Ervaren SEO copywriter

“Content is king bij ons bureau”, wordt vaak gezegd door professionals. Een SEO copywriter is dus één van de belangrijkste onderdelen van uw online marketing proces. Hoe komt dit? Google maakt gebruik van webcrawlers. Deze kruipen als het ware door uw website. Hierbij proberen zij zo duidelijk mogelijk de inhoud van een pagina bepalen en categoriseren. Een goede SEO copywriter expert zorgt ervoor dat de crawlers dit duidelijk kunnen bepalen, waardoor u hoger in Google komt en uw online vindbaarheid verbetert.

Wat pakt een SEO copywriter aan?

Een SEO copywriter van ons internet marketing bureau zorgt ervoor dat zoekmachines als Google precies kunnen bepalen waar een pagina over gaat. Hoe werkt dit?

Allereerst bepaalt onze SEO copywriting expert welke zoekwoorden voor uw service en producten van belang zijn. Waar is de conversie het hoogst? Hierbij wordt gekeken hoe vaak er per maand op relevante zoekwoorden wordt gezocht en wat de concurrentie hierin is. Hierna zal de SEO copywriter de pagina’s op basis van deze zoekwoorden gaan inrichten, voor zowel de bezoekers als voor Google.

Waar houdt een SEO copywriter rekening mee?

Bij het inrichten van de webpagina zal onze SEO copywriting professional het zoekwoord zo duidelijk mogelijk naar voren laten komen. Dit doet hij door te letten op:

  • Titels;
  • Headers;
  • Tussenkopjes;
  • Inhoud van de tekst;
  • Zoekwoorden.

Zo zijn er nog meer onderdelen die van invloed zijn op uw online vindbaarheid in Google en waar we u als SEO copywriter in kunnen ondersteunen.

De zoekwoorden waarop u wil scoren met een SEO copywriter

In elke tekst moeten de zoekwoorden perfect worden verwerkt door een SEO copywriter. Op deze zoekwoorden moet de pagina worden gevonden in zoekmachines als Google. Hierbij houden wij rekening met de volgende punten. De zoekwoordratio moet niet te laag zijn, maar ook zeker niet te hoog. Er moet worden gezorgd voor spreiding van het zoekwoord in de tekst. De zoekwoorden worden verwerkt in tussenkopjes en in een eventuele bulletlist. We gebruiken synoniemen, meervoud en vervoegingen van het zoekwoord. Ook plaatsen we het zoekwoord zoveel mogelijk voorin de kop en de title. Hierdoor zal Google gaan begrijpen waar de pagina over gaat.

De kop en title tag

De kop, de title tag en de meta data zijn binnen on-page-seo belangrijke middelen. De title tag is het blok wat u in Google ziet en waar mensen op drukken om om uw website terecht te komen. Als hier bijvoorbeeld het zoekwoord in mist, mist Google twee belangrijke indicatoren waardoor de zoekmachine kan zien waar de pagina over gaat. Dan zal u nooit een hoge positie op Google krijgen. Maak deze onderdelen daarom zo uniek mogelijk ten opzichte van de rest van de website.

Zo zijn er nog vele tactieken die kunnen worden toegepast. Ervaring heeft uitgewezen dat de tactieken van SAM Online Marketing werken. Hoe kunnen wij zeker weten dat een SEO copywriter van ons internet marketing bureau uw website succesvol maakt? U leest het hieronder.

Waarom kiezen voor de SEO copywriter van SAM Online Marketing?

Een SEO copywriter van SAM Online Marketing gaat niet te werk als een andere SEO copywriting expert. Onze online marketing specialisten staren zich namelijk niet blind op één zoekwoord. Van tevoren wordt namelijk een hoofdthema voor uw website bepaald. Ons internet marketing bureau gaat hierna de zoekwoorden op basis van deze thema’s inrichten.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Meer dan alleen copywriting

Nadat het thema is bepaald en de zoekwoorden hierop zijn ingericht, zal onze SEO copywriter het proces gaan intensiveren in samenwerking met onze linkbuilding professional. Deze bepaalt welke pagina waar naar doorverwezen moet worden en wat onze copywriter in welke tekst moet verwerken voor een optimaal resultaat. Dit lijkt een vrij simpel proces als uw website uit 5 pagina’s bestaat, maar wat moet er gebeuren als u voor ruim 50 zoekwoorden wilt scoren? Voor deze service moet u bij SAM Online Marketing zijn.

Structuur bepalen

Een content specialist van SAM Online Marketing zal niet alleen de inhoud, maar ook de structuur van uw website bepalen. Door het categoriseren en overzichtelijk maken van uw website, zullen de pagina’s op optimale manier met elkaar in verbinding staan en allemaal van elkaar meeprofiteren. Wilt u gebruik maken van de unieke tactiek van onze SEO copywriting, neemt u dan contact met een SEO copywriter op.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

Samenwerken met onze SEO copywriter

Zoals eerder is aangegeven is het belangrijk dat de techniek van een website optimaal is. Al schrijven wij als SEO copywriter een perfecte tekst waarin de juiste keywords zijn verwerkt, als de techniek niet in orde is, dan werkt het niet. Een website die technisch goed is opgezet en geoptimaliseerd is voor zoekmachines zorgt er samen met de relevante links en SEO copy voor dat uw vindbaarheid zal verbeteren. We hebben het over een omzetstijging van tientallen procenten. Investeren in copy en techniek van een professionele SEO copywriter is dus de moeite waard.

Direct de samenwerking aangaan

Een SEO copywriter van SAM Online Marketing staat per direct klaar om de inhoud van uw website aan te pakken. U zal ranken op de voor u relevante zoekwoorden en bezoekers zullen in klanten worden omgezet. De SEO copywriting service zal uw website categoriseren en de pagina’s van elkaar laten profiteren. Dit zorgt voor optimaal resultaat van uw online activiteiten.

Wilt u dus profiteren van de unieke aanpak van ons als SEO copywriting expert, neemt u dan direct contact met een professional van ons online marketingbureau op. Onze SEO copywriter staat voor u klaar.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!