Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO forum

Scan uw website

Ontdek hoe uw website ervoor staat

Doe nu de Website Scan

Sociale media

SEO forum

Een forum kan nog steeds bijdragen aan jouw SEO en linkbuilding. Links vanaf fora kunnen nog steeds waardevol zijn, mits goed ingezet. Maar wat is de invloed van een SEO forum op jouw ranking in Google? Wat is een local SEO forum? En hoe zet je forums/fora in voor jouw linkbuilding? Je leest het hieronder! 

Google SEO forum

Forums kunnen nog steeds een grote rol spelen voor jouw ranking in Google. Vooral in Amerika (in Nederland werkt dit minder, omdat het aanbod simpelweg minder is) gebruiken veel marketeers fora om niet alleen meer autoriteit te krijgen, maar om actief traffic te genereren. Zij gaan op zoek naar relevante vragen en discussies en mengen zich hierin, waarin ze doorverwijzen naar een relevant artikel op hun website dat antwoord geeft op deze discussie. Het uitgangspunt hierin is om daadwerkelijk te helpen en een bijdrage te leveren op de vragen op het SEO forum. De bezoekers zullen hiermee automatisch volgen, alsook jouw autoriteit. 

Mits goed ingezet, kunnen forumreacties dan ook zeker bijdragen aan jouw linkbuilding en autoriteit. Het probleem in Nederland is alleen dat je er weinig forums zijn. En de forums die er zijn, hebben niet veel bezoekers. Het is daarom ook lastig om dit als actief linkbuildingmiddel te gebruiken. Kom je toch een waardevol forum tegen, is het de moeite zeker waard!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button