Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
lamp ideeStrategiesessie t.w.v. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

SEO forum

Een forum kan nog steeds bijdragen aan jouw SEO en linkbuilding. Links vanaf fora kunnen nog steeds waardevol zijn, mits goed ingezet. Maar wat is de invloed van een SEO forum op jouw ranking in Google? Wat is een local SEO forum? En hoe zet je forums/fora in voor jouw linkbuilding? Je leest het hieronder! 

SEO

Google SEO forum

Forums kunnen nog steeds een grote rol spelen voor jouw ranking in Google. Vooral in Amerika (in Nederland werkt dit minder, omdat het aanbod simpelweg minder is) gebruiken veel marketeers fora om niet alleen meer autoriteit te krijgen, maar om actief traffic te genereren. Zij gaan op zoek naar relevante vragen en discussies en mengen zich hierin, waarin ze doorverwijzen naar een relevant artikel op hun website dat antwoord geeft op deze discussie. Het uitgangspunt hierin is om daadwerkelijk te helpen en een bijdrage te leveren op de vragen op het SEO forum. De bezoekers zullen hiermee automatisch volgen, alsook jouw autoriteit. 

Mits goed ingezet, kunnen forumreacties dan ook zeker bijdragen aan jouw linkbuilding en autoriteit. Het probleem in Nederland is alleen dat je er weinig forums zijn. En de forums die er zijn, hebben niet veel bezoekers. Het is daarom ook lastig om dit als actief linkbuildingmiddel te gebruiken. Kom je toch een waardevol forum tegen, is het de moeite zeker waard!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • vinkje 1 Premium analyse
  • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
  • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
beoordeling SAM beoordeling SAM