Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lorem ipsum dolor sit amet Samen vooruit
 • Samen winnen in Google
 • Meer dan 900 tevreden klanten
 • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

SEO Specialist

Sta jij al in de top 3 van Google? Of staat jouw concurrent daar? Geen zorgen, want je hebt de juiste SEO specialist gevonden. SAM Online Marketing gaat jou verder helpen. Een heldere SEO strategie, SMART-doelen en alleen het resultaat dat telt. Daar gaan we voor. En dat samen met jou!

Wat doet een SEO specialist?

In het kort zorgt een SEO specialist ervoor dat jij bovenaan in Google komt te staan. Waarop? Op de voor jou meest relevante zoekwoorden. Hoe zo’n expert dat doet? Door de techniek, content en autoriteit van jouw website of webshop te optimaliseren. Klinkt nog een beetje vaag he? We leggen het hieronder stap voor stap uit.

Techniek

Tegenwoordig moet een website aan zoveel technische eisen voldoen. Netjes gecodeerd, goed indexeerbaar, razendsnel, toegankelijk én ook nog eens op en top beveiligd.

Een SEO specialist is bedreven in technische optimalisatie, of regelt de afstemming met de echte techneuten.

Content

Een echte SEO specialist beschikt over een gouden pen. Unieke content, afgestemd op jouw doelgroep en vormgegeven aan de hand van de belangrijkste zoekwoorden. Een goede tekst is een echte Casanova: hij verleidt zowel Google als een bezoeker.

Autoriteit

Autoriteit geeft bevestiging aan Google. De zoekmachine weet zeker dat jij echt de beste bent. Wat een SEO expert hiermee doet? De juiste plekken vinden en op de juiste manier naar de juiste pagina’s van jouw website verwijzen.

Waarom een SEO specialist inhuren?

“Maar dat kan ik toch ook zelf?”, horen we je denken. Heel eerlijk? Nee.

Natuurlijk kom je een heel eind op weg als eigenaar van jouw eigen bedrijf. Maar je kunt niet wat een SEO specialist kan. De mogelijkheden zijn nou eenmaal groter als je een expert inhuurt. Je komt misschien wel een heel eind met content schrijven. Maar is dit wel de juiste doelgroep? En hoe verhouden zoekwoorden zich tot de rest van de website? Staan de hreflang-tags wel goed ingesteld? En wat te doen met die ene onbetrouwbare partij die naar jou verwijst? Staan mijn ankerteksten bovendien wel goed?!

Theoretisch gezien is het zeker mogelijk. Maar wij begeven ons ook niet in jouw vakgebied. Laat SEO aan de SEO specialist over. Sla de handen ineen met ons. Maar waarom een SEO bureau inhuren en niet een freelance SEO expert inhuren?

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten
Pim Broekstra

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau boven freelancer

We horen het vaker: “we werken liever samen met een freelance SEO specialist”. We snappen het sentiment: je hebt het idee dat je korte lijnen hebt en je weet precies met wie je te maken hebt. Op persoonlijk vlak is dit prettig. Het levert je alleen geen resultaat op. Ons SEO bedrijf heeft meerdere specialisten in dienst. Zij hebben ieder hun eigen specialisatie. Zo schrijft een echte contentgoeroe jouw teksten. Programmeurs ontfermen zich over de techniek van jouw website. Gehaaide salesmensen scoren de beste links. En business analisten overzien het gehele plaatje en de continuïteit.

Nog een voordeel van een grote organisatie? De juiste tools zijn in huis. Het netwerk is groter, waardoor we sneller en makkelijker aan meer betrouwbare links komen. En valt er een keer iemand weg? Dan vult een andere SEO specialist zijn plek naadloos op.

SEO uitbesteden? Ga dan voor een bureau en niet voor een freelancer.

Waarom SAM Online Marketing als expert?

Aan zelfvertrouwen geen gebrek. Met ons als SEO expert gaan we resultaat halen. Hoe dit komt? Onze SEO specialisten voldoen allemaal aan de volgende vier kenmerken. En deze vier kenmerken maken wij jou succesvol:

Heldere doelen: SMART-doelstellingen. Jij weet wat er moet gebeuren. Wij weten wat er moet gebeuren. Duidelijkheid en heldere doelen.

Alleen het resultaat telt: Ook al kunnen we het nog zo goed vinden met elkaar, je rekent ons af op resultaat. Geen 9 tot 5 mentaliteit en niet werken vanuit een taak. Een SAM SEO specialist weet waar het om draait: resultaat.

SEO expert als contactpersoon: Geen gladde verkoper als contactpersoon en geen mooie verhalen. Gewoon, duidelijkheid, inhoudelijke gesprekken en korte lijnen. Want om resultaat te halen, hebben we elkaar nodig.

Beter goed gejat dan slecht bedacht: Wat wij het mooist aan SEO vinden? Je ziet wie succesvol zijn. Zo weten onze SEO specialisten wat werkt en wat niet werkt door naar de toppers in Google te kijken. We pakken hun beste onderdelen en voegen hier ons eigen smaakje aan toe.

Vandaag nog een SEO specialist inhuren!

Je weet dat SEO van levensbelang is. Je dat je hier een SEO specialist bij nodig hebt. En je weet dat een bureau succesvoller is dan een freelancer. Tot slot weet je dat je met SAM Online Marketing echt voor resultaat gaat. Kortom: we zien je belletje tegemoet!

Start direct jouw winstgevende SEO campagne

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam

Pim Broekstra

Online marketing specialist