Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO Teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven door een professional in zoekmachine optimalisatie (SEO)? De bezoekers op uw website moeten worden omgezet in klanten, aankopen en aanvragen. Een SEO tekst schrijven speelt hierin een belangrijke rol. Ze moeten worden getriggerd om uw diensten en producten af te nemen door het lezen van een pakkende tekst. SAM Online Marketing Bureau kan u hierbij helpen. Onze internet marketing experts zijn namelijk specialist in schrijven, webdesign, interne en externe linkbuilding, sociale media en andere online marketing strategieën. Dit totaalpakket van online marketing diensten is benodigd om online succesvol te worden. Maar een landingspagina die hoog in Google staat blijft hierin het belangrijkst. Deze tekst bestaat uit diverse onderdelen die allemaal in orde moeten zijn wil deze hoog bovenaan in Google’s organische zoekresultaten vindbaar zijn. Als een van de SEO onderdelen niet in orde is zal u geen klanten genereren op uw website. Het verbeteren van de online vindbaarheid van uw website door SEO teksten te laten schrijven blijft daarom het belangrijkst.

Contact met ons opnemen

SEO teksten laten schrijven: belangrijke onderdelen bij tekst optimalisatie

Alle onderdelen van een pagina hebben hun eigen specifieke vereisten. Een van deze eisen is bijvoorbeeld de keyword density. Dit is het percentage dat een zoekwoord voorkomt in een tekst. Andere vereisten zijn de verdeling van het zoekwoord over de tekst, de structuur van de pagina, het webdesign, enzovoorts. Als een van deze onderdelen wat betreft zoekmachine optimalisatie niet goed in elkaar zit zal u geen toppositie bovenaan in Google realiseren. Een SEO specialist uit ons internet marketing bureau kan voor u een hoge positie bovenaan in Google realiseren. Op enkele van deze eisen om de online vindbaarheid van uw website te verbeteren zal dieper worden ingegaan.

Headers (titels)

Een zoekmachine moet bepalen waar een pagina over gaat. Deze bepaling start bij de titel van een pagina, ook wel de H1 (header 1) genoemd. Hier moet de zoekterm in terug komen. Zo weet de zoekmachine precies wat het kan verwachten op de pagina. Andere vereiste is dat de header niet te veel woorden bevat. De volgende stap zijn de andere titels op een pagina. Dit noemt men ook wel de H2. De regels voor H2’s zijn minder strikt dan voor de eerste titel. Alsnog moeten ze het zoekwoord of een variatie hierop bevatten. Bij de H3 en H4 is dit minder belangrijk. Toch is het aan te raden om ook hierbij het zoekwoord of een variatie hierop te gebruiken.

SAM Online Marketing heeft kennis van alle belangrijke factoren op het gebied van Search Engine Optimization. Succesvolle SEO teksten laten schrijven doet u door ons internet marketing bureau.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige belangrijke onderdelen bij het laten schrijven van SEO teksten

Bij SEO teksten laten schrijven door een online marketing bureau zijn er nog enkele andere onderdelen binnen de zoekmachine optimalisatie die een rol spelen in de ranking op Google.

De URL

Voordat een bot van Google op uw pagina terecht komt, leest deze uw URL. Ditzelfde geldt voor de bezoeker. Zij moeten allebei uit de URL herleiden wat zij kunnen verwachten op de pagina.

Overige onderdelen van een SEO tekst

Zoekmachine optimalisatie bestaat niet alleen bestaan uit het schrijven van een SEO tekst door een online marketing bureau. Uw content moet ook bestaan uit afbeeldingen, een video, infographics en andere elementen. Waar vroeger een tekst voldoende was om de online vindbaarheid van een website te verbeteren, moet een pagina nu uit meerdere facetten bestaan. Zo zijn er nog meer onderdelen waar onze SEO specialisten op letten als u kiest voor het schrijven van uw SEO teksten door ons internet marketing bureau.

Waarom kiezen voor SAM Online Marketing om uw SEO teksten te laten schrijven?

Er zijn meerdere redenen te benoemen waarom uw voorgangers hun SEO teksten hebben laten schrijven door ons internet marketing bureau. Een aantal hiervan zijn:

 • Bewezen resultaten (Bekijkt u onze cases hier voor);
 • De gehele cyclus van online leadgeneratie wordt verzorgd;
 • Onze SEO teksten sluiten aan op uw visie, voldoen aan de eisen van een zoekmachine en zijn geschreven vanuit uw doelgroep;
 • Ons internet marketing bureau heeft voor zichzelf honderden hoge posities bovenaan in Google gerealiseerd.

Wilt u daarom kwalitatief hoogwaardige content laten schrijven door een SEO specialist die uw belangen niet uit het oog verliest? Neem dan contact op met SAM Online Marketing voor uw zoekmachine optimalisatie!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs