Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
SEO
SEO teksten schrijven
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven vormt de basis van online succes. SEO teksten laten schrijven door een internet marketing bureau om hoog bovenaan in Google te belanden is handig om te doen, want zelf zo’n tekst typen doet u niet zomaar. Als een tekst niet goed in elkaar zit, zal u daarmee geen klanten genereren via een zoekmachine. Met wat op de landingspagina’s staat heeft u natuurlijk vooraf een schrijfdoel voor ogen. Dit kan bijvoorbeeld aankopen, aanmeldingen of aanvragen genereren zijn. Nadat de pagina door een bezoeker gelezen is moet dit gerealiseerd worden. Ook moet deze landingspagina ervoor zorgen dat de website door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) makkelijk vindbaar is op Google op het betreffende zoekwoord waarop u wilt scoren. Zo ziet u dat u rekening moet houden met eisen voor zowel de zoekmachine Google, de bezoekers op uw website, als voor het aanbod van uw eigen bedrijf. De SEO schrijvers van SAM Online Marketing weten hoe ze kunnen inspelen op al deze partijen om de online vindbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Een goede SEO tekst moet bijvoorbeeld aan de volgende eisen voldoen.

Waaraan moeten SEO teksten voldoen?

Een van de eisen binnen de zoekmachine optimalisatie bij SEO teksten schrijven is de de keyword density. Dit is het percentage dat het betreffende zoekwoord voorkomt op een pagina. Als u te weinig zoekwoorden in uw tekst hebt verwerkt zal Google u niet hoog ranken en zal de online vindbaarheid in de organische zoekresultaten nihil zijn. Dan kan Google namelijk niet bepalen waar de pagina over gaat. Bij een te hoog percentage zoekwoorden zal Google u zien als spammer. In dit geval zal u worden bestraft wat u onvindbaar zal maken op de zoekmachine. Dit percentage moet daarom minimaal 2 en mag maximaal 3 procent zijn. Per tekst kunnen de percentages verschillen. Dit is geheel afhankelijk van het betreffende zoekwoord waarvoor u uw website bovenaan wil laten ranken. Bij lange zoekwoorden is een lagere dichtheid voldoende. Bij zoekwoorden die wat korter zijn mag de dichtheid wat hoger zijn dan de norm. SAM Online Marketing weet welke dichtheid perfect is per zoekwoord en helpt u graag om een hogere positie bovenaan in de organische resultaten te bemachtigen.

Overige eisen voor het schrijven van SEO teksten

Een andere eis bij SEO teksten schrijven zijn de titels van een pagina. Het zoekwoord moet bijvoorbeeld onder andere voorkomen in de eerste twee titels van een pagina. Google gebruikt deze titels om erachter te komen wat het onderwerp van een pagina is. Bij de overige titels is het minder belangrijk om het zoekwoord letterlijk voor te laten komen. Wel moet het gerelateerd zijn of een variatie op het zoekwoord zijn. Zo zijn er nog tientallen eisen wat betreft zoekmachine optimalisatie voor het ontwikkelen van een landingspagina. SAM Online Marketing Bureau is volledig op de hoogte van alle wensen van het Google algoritme. SEO teksten schrijven met SAM Online Marketing? 

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Waarom uw SEO teksten laten schrijven door SAM Online Marketing ?

SAM Online Marketing Bureau is de partij om uw SEO teksten door te laten schrijven. Een aantal redenen om het produceren van uw content uit te besteden aan ons internet marketing bureau zijn:

  • Aantoonbare resultaten met internet marketing en zoekmachine optimalisatie;
  • Een breed inzetbaar team, bestaande uit SEO tekstschrijvers, copywriters, online marketeers, webdesigners, linkbuilding specialisten en programmeurs;
  • Service op maat: niet alleen schrijven wij uw SEO teksten, ook nemen wij, waar nodig, andere onderdelen van de zoekmachine optimalisatie van uw website uit handen.
KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

SEO specialist

Direct een professional inschakelen voor het schrijven van uw SEO teksten

SAM Online Marketing neem het schrijven van uw SEO teksten graag uit handen. Ons internet marketing bureau produceert hoogwaardige content voor zoekmachines als Google, zonder hierbij de bezoeker uit het oog te verliezen. De mogelijkheden om uw online vindbaarheid te verbeteren zijn daarbij zeer divers. U kunt ons online marketing bureau inschakelen voor het produceren van een SEO vriendelijke tekst, maar ook voor de overige optimalisatie van uw website. Neemt u daarom direct contact op met een SEO specialist uit ons internet marketing bureau via 085 303 5754 om de mogelijkheden te bespreken met een SEO specialist of laat direct uw SEO teksten schrijven door een ervaren schrijver.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!