Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Reviews
Otto work force providers vergelijk groep KVK
Home | SEO tekst

SEO tekst

Bij een SEO tekst moet alles kloppen. Een kleine fout kan er al voor zorgen dat de online vindbaarheid van uw website niet goed meer goed is en u niet meer hoog bovenaan in Google staat. SAM Online Marketing Bureau kan ervoor zorgen dat uw online vindbaarheid verbetert en u hoger in Google’s organische zoekresultaten komt te staan. SEO teksten schrijven bestaat onder andere uit de volgende unieke onderdelen: Titel, URL, Meta Description, de eerste kop, de overige koppen, afbeeldingen en interne links. Google stelt specifieke eisen aan elk van deze onderdelen. Deze moeten optimaal op elkaar worden afgestemd op de landingspagina waarmee u wilt hoog scoren in de zoekmachines. Daarnaast moet de tekst aansluiten op de zoekopdracht. Voordat een SEO tekst geschreven wordt door een internet marketing bureau moet bepaald worden welke zoekwoorden het beste bij uw bedrijf passen. Hieronder een voorbeeld om te verduidelijken hoe belangrijk deze keuze is.

Landingspagina laten maken: voorbeeld van een zoekwoordonderzoek

Stel u verkoopt auto’s in Den Haag. Een voorbeeld van een slecht zoekwoord voor uw bedrijf is ”auto kopen”. Dit zoekwoord is veel te algemeen. Iemand uit Friesland zal misschien uw website bezoeken maar zal nooit helemaal naar Den Haag rijden. Daarnaast is de concurrentie op dit zoekwoord ontzettend hoog wilt u bovenaan in Google vindbaar zijn. Een voorbeeld van een goed zoekwoord voor uw bedrijf is: ”Auto kopen Den Haag”. Dit zoekwoord is specifiek gericht op uw vestigingsstad. Zo genereert u bezoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar aan autoverkoper in Den Haag. Tevens is de concurrentie op dit zoekwoord stukken lager. Als de zoekwoorden zijn bepaald kan de SEO tekst geschreven worden door een online marketing bureau. U kunt uw SEO teksten bij ons internet marketing bureau laten schrijven.

Contact met ons opnemen

Zoekwoordonderzoek voor relevante SEO teksten

Uw geschreven SEO tekst valt of staat met een gedegen zoekwoordonderzoek. Hierin moet u de pijnpunten van uw doelgroep bloot leggen en hier subtiel op inspelen. Daarbij hebt u te maken met het in kaart brengen van uw concurrentie op een bepaald zoekwoord en hebt u gegevens nodig over de zoekvolumes van deze termen. De manier waarop u uw SEO teksten schrijft, hangt af van uw doelgroep en marktonderzoek. SAM Online Marketing kan u hierbij van dienst zijn. Om deze stelling kracht bij te zetten, willen wij u een scenario voorschetsen:

Zoekwoordonderzoek in de praktijk

Stel dat u in uw SEO tekst aan uw bezoekers duidelijk wilt maken dat u tweedehands auto’s verkoopt in Den Haag. Een voorbeeld van een slecht zoekwoord voor uw bedrijf is in dit geval ‘Auto Kopen’. ‘Waarom?’, denk u. Dit zoekwoord is te algemeen en richt zich niet op het juiste publiek. Daardoor leent het zich niet voor zoekmachine optimalisatie. Iemand uit het uiterste zuiden van het land zal hierdoor uw website namelijk wel bezoeken, maar nooit helemaal naar Den Haag rijden. Daarbij heeft u een enorme concurrentie om tegenop te boksen. Een goed, gericht zoekwoord zou in dit geval ‘tweedehands auto kopen Den Haag’ zijn.

Zoals wij al eerder zeiden, wordt u in de meeste gevallen aangeraden uw SEO tekst te laten schrijven door een SEO specialist uit een internet marketing bureau. Ons online marketing bureau neemt het schrijven van uw zoekmachine geoptimaliseerde teksten dan ook graag in handen.

SAM Online Marketing: uw SEO tekst schrijver

De SEO specialisten van SAM Online Marketing weten exact hoe zij een SEO teksten schrijven. De zoekterm wordt op een subtiele manier over uw pagina verdeeld, waarbij zij rekening houden met zowel de richtlijnen van Google als met uw (potentiële) bezoekers. Alle belangrijke stappen in het schrijven van content voor zoekmachine optimalisatie worden doorlopen, waarbij wij meerdere gegevens in kaart zullen brengen om uw online doelgroep zo goed mogelijk te kunnen benaderen. Hieronder leggen wij in het kort uit hoe wij een SEO vriendelijke tekst opbouwen en hoe in de teksten met het bovengenoemde rijtje factoren rekening houden.

Uw SEO tekst schrijver op maat

SAM Online marketing & Webdesign weet hoe een SEO tekst geschreven moet worden en hoe het zoekwoord optimaal verdeeld moet worden over de teksten. Als u een tekst door een van de professionele schrijvers uit ons internet marketing bureau laat maken, heeft u zekerheid dat alle belangrijke stappen worden doorlopen en dat de content succes zal opleveren. Voordat wij gaan schrijven verzamelen we een hoop gegevens. Zo bepalen we ten eerste welke zoekwoorden ervoor u zullen worden geschreven. In de vorige paragraaf is uitgelegd hoe dit onderzoek wordt uitgevoerd voor de zoekmachine optimalisatie. Als de lijst met zoekwoorden is verzameld kan een copywriter starten met de ontwikkeling van een pagina volgens de eisen van Google.

Duidelijk maken waar een pagina over gaat

Bij het schrijven van een tekst door een schrijver is het belangrijk dat een zoekmachine kan bepalen waar de pagina over gaat. Dit start al bij de titel van de pagina, ook wel H1 genoemd. Hier moet bijvoorbeeld de zoekterm in terug komen. Zo weet de zoekmachine wat het kan verwachten op deze pagina. Eis van Google is dat deze niet teveel woorden bevat. De volgende stap zijn de overige titels op een pagina, ook wel H2 genoemd. Voor deze titels zijn de eisen minder strikt. Wel moet er grotendeels het zoekwoord in voorkomen of een variatie op het zoekwoord. Zo heeft elk onderdeel van een SEO tekst zijn eigen eisen wat betreft de zoekmachine optimalisatie.

Overige zaken om uw SEO tekst te laten scoren

Als dit allemaal in orde is en de pagina is geschreven, is de basis gelegd voor een hoge positie in Google. Natuurlijk zijn er nog tal van andere zaken om een hoge plek bovenaan in Google te realiseren, zoals interne en externe linkbuilding, sociale media, het design van uw website en nog enkele zaken. Deze onderdelen worden tegelijkertijd opgepakt met het schrijven van de SEO teksten en kunt u gerust aan een van onze zoekmachine optimalisatie professionals uit ons internet marketing bureau over laten.

Schakel SAM Online Marketing in voor het maken van een professionele SEO tekst volgens uw visie en bedrijfsachtergrond waardoor u de online vindbaarheid van uw website verbetert.

Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact opnemen met SAM Online Marketing voor het schrijven van een SEO tekst

SEO experts van ons online marketing bureau schrijven graag uw geoptimaliseerde SEO tekst. Voor vele klanten hebben we succes behaald met zoekmachine optimalisatie. Een goed geschreven tekst kan uw website succesvol maken. Behalve de organische hoge positie in Google, moet de tekst en het design ook uw bezoekers enthousiast maken om uw producten en diensten aan te schaffen. Ook voor conversie optimalisatie zijn wij de perfecte partij. Doordat wij ook een webdesign bureau zijn, hebben wij niet alleen oog op een hoge positie in Google, maar ook in het converteren van bezoekers in klanten. Wij kunnen het design van uw website onder handen nemen, call to action elementen implementeren of bijvoorbeeld een unieke huisstijl ontwikkelen. Een SEO specialist uit ons internet marketing bureau informeert u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Aan de slag met een van onze SEO specialisten

Stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl of bel naar 085-3035745 om uw succesvolle SEO teksten te schrijven door een van onze internet marketing professionals. Bij SAM Online Marketing kunt u terecht voor het laten maken van een SEO tekst op maat!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Het is met SAM prettig communiceren. Voor ons bedrijf moesten wij aan een vernieuwde website.

Teksten werden voor ons herschreven. Alles wat wij vroegen werd direct uitgevoerd. Service staat bij SAM hoog in het vaandel. Inmiddels zijn wij ook met ze in zee gegaan voor wat betreft marketing online.

Zeer prettige samenwerking, no nonsense, altijd direct antwoord!”

- Monique, Marienbergh Incasso