SAM helpt u met online marketing

Wilt u meer uit uw website halen? Neem vrijblijvend contact op met SAM. U krijgt uitgebreid uitleg en advies over de mogelijkheden

SEO tekst

Bij een SEO tekst moet alles kloppen. Een kleine fout kan er al voor zorgen dat de online vindbaarheid van uw website niet goed meer goed is en u niet meer hoog bovenaan in Google staat. SAM Online Marketing bureau kan ervoor zorgen uw online vindbaarheid verbetert en u hoger in Google’s organische zoekresultaten komt te staan. SEO teksten schrijven bestaat onder andere uit de volgende unieke onderdelen: Titel, URL, Meta Description, de eerste kop, de overige koppen, afbeeldingen en interne links. Google stelt specifieke eisen aan elk van deze onderdelen. Deze moeten optimaal op elkaar worden afgestemd op de landingspagina waarmee u wilt hoog scoren in de zoekmachines. Daarnaast moet de tekst aansluiten op de zoekopdracht. Voordat een SEO tekst geschreven wordt door een internet marketing bureau moet bepaald worden welke zoekwoorden het beste bij uw bedrijf passen. Hieronder een voorbeeld om te verduidelijken hoe belangrijk deze keuze is.

Landingspagina laten maken: voorbeeld van een zoekwoordonderzoek

Stel u verkoopt auto’s in Den Haag. Een voorbeeld van een slecht zoekwoord voor uw bedrijf is ”auto kopen”. Dit zoekwoord is veel te algemeen. Iemand uit Friesland zal misschien uw website bezoeken maar zal nooit helemaal naar Den Haag rijden. Daarnaast is de concurrentie op dit zoekwoord ontzettend hoog wilt u bovenaan in Google vindbaar zijn. Een voorbeeld van een goed zoekwoord voor uw bedrijf is: ”Auto kopen Den Haag”. Dit zoekwoord is specifiek gericht op uw vestigingsstad. Zo genereert u bezoekers die daadwerkelijk op zoek zijn naar aan autoverkoper in Den Haag. Tevens is de concurrentie op dit zoekwoord stukken lager. Als de zoekwoorden zijn bepaald kan de SEO tekst geschreven worden door een online marketing bureau. U kunt uw SEO teksten bij ons internet marketing bureau laten schrijven.

Zoekwoordonderzoek voor relevante SEO teksten

Uw geschreven SEO tekst valt of staat met een gedegen zoekwoordonderzoek. Hierin moet u de pijnpunten van uw doelgroep bloot leggen en hier subtiel op inspelen. Daarbij hebt u te maken met het in kaart brengen van uw concurrentie op een bepaald zoekwoord en hebt u gegevens nodig op de zoekvolumes van deze termen. De manier waarop u uw SEO teksten schrijft, hangt af van uw doelgroep en marktonderzoek. SAM Online Marketing kan u hierbij van dienst zijn. Om deze stelling kracht bij te zetten, willen wij u een scenario voorschetsen:

Zoekwoordonderzoek in de praktijk

Stel dat u in uw SEO tekst aan uw bezoekers duidelijk wilt maken dat u tweedehands auto’s verkoopt in Den Haag. Een voorbeeld van een slecht zoekwoord voor uw bedrijf is in dit geval ‘Auto Kopen’. ‘Waarom?’, denk u. Dit zoekwoord is te algemeen en richt zich niet op het juiste publiek. Daardoor leent het zich niet voor zoekmachine optimalisatie. Iemand uit het uiterste zuiden van het land zal hierdoor uw website namelijk wel bezoeken, maar nooit helemaal naar Den Haag rijden. Daarbij heeft u een enorme concurrentie om tegenop te boksen. Een goed, gericht zoekwoord zou in dit geval ‘tweedehands auto kopen Den Haag’ zijn.

Zoals wij al eerder zeiden, wordt u in de meeste gevallen aangeraden uw SEO tekst te laten schrijven door een SEO specialist uit een internet marketing bureau. Ons online marketing bureau neemt het schrijven van uw zoekmachine geoptimaliseerde teksten dan ook graag in handen.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

Wat wij tot nu toe hebben bereikt
0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw website conversie en leadgeneratie
0+
Klanten waarmee we succesvol hebben samengewerkt
0
Klanten beoordeling
beoordeeld door 18 klanten
 

SAM Online Marketing: uw SEO tekst schrijver

De SEO specialisten van SAM Online Marketing weten exact hoe zij een SEO teksten schrijven. De zoekterm wordt op een subtiele manier over uw pagina verdeeld, waarbij zij rekening houden met zowel de richtlijnen van Google als met uw (potentiële) bezoekers. Alle belangrijke stappen in het schrijven van content voor zoekmachine optimalisatie worden doorlopen, waarbij wij meerdere gegevens in kaart zullen brengen om uw online doelgroep zo goed mogelijk te kunnen benaderen. Hieronder leggen wij in het kort uit hoe wij een SEO vriendelijke tekst opbouwen en hoe in de teksten met het bovengenoemde rijtje factoren rekening houden.

SEO Campagne - lokaal vindbaar vanaf 199

Wilt u lokaal gevonden worden in Google? Neem direct contact op en vraag een lokale SEO campagne aan!

Maandbudget van 199
Contact met een SAM specialist
Looptijd van 6 t/m 12 maanden
Garantie om te slagen

Uw SEO tekst schrijver op maat

SAM Online marketing & Webdesign weet hoe een SEO tekst geschreven moet worden en hoe het zoekwoord optimaal verdeeld moet worden over de teksten. Als u een tekst door een van de professionele schrijvers uit ons internet marketing bureau laat maken, heeft u zekerheid dat alle belangrijke stappen worden doorlopen en dat de content succes zal opleveren. Voordat wij gaan schrijven verzamelen we een hoop gegevens. Zo bepalen we ten eerste welke zoekwoorden er voor u gaan worden geschreven. In de vorige paragraaf is uitgelegd hoe dit onderzoek wordt uitgevoerd voor de zoekmachine optimalisatie. Als de lijst met zoekwoorden is verzameld kan een copywriter starten met de ontwikkeling van een pagina volgens de eisen van Google.

Duidelijk maken waar een pagina over gaat

Bij het schrijven van een tekst door een schrijver is het belangrijk dat een zoekmachine kan bepalen waar de pagina over gaat. Dit start al bij de titel van de pagina, ook wel H1 genoemd. Hier moet bijvoorbeeld de zoekterm in terug komen. Zo weet de zoekmachine wat het kan verwachten op deze pagina. Eis van Google is dat deze niet teveel woorden bevat. De volgende stap zijn de overige titels op een pagina, ook wel H2 genoemd. Voor deze titels zijn de eisen minder strikt. Wel moet er grotendeels het zoekwoord in voorkomen of een variatie op het zoekwoord. Zo heeft elk onderdeel van een SEO tekst zijn eigen eisen wat betreft de zoekmachine optimalisatie.

Overige zaken om uw SEO tekst te laten scoren

Als dit allemaal in orde is en de pagina is geschreven, is de basis gelegd voor een hoge positie in Google. Natuurlijk zijn er nog tal van andere zaken om een hoge plek bovenaan in Google te realiseren, zoals interne en externe linkbuilding, sociale media, het design van uw website en nog enkele zaken. Deze onderdelen worden tegelijkertijd opgepakt met het schrijven van de SEO teksten en kunt u gerust aan een van onze zoekmachine optimalisatie professionals uit ons internet marketing bureau over laten.

Schakel SAM Online Marketing in voor het maken van een professionele SEO tekst volgens uw visie en bedrijfsachtergrond waardoor u de online vindbaarheid van uw website verbetert.

Contact opnemen met SAM Online Marketing voor het schrijven van een SEO tekst

SEO experts van ons online marketing bureau schrijven graag uw geoptimaliseerde SEO tekst. Voor vele klanten hebben we succes behaald met zoekmachine optimalisatie. Een goed geschreven tekst kan uw website succesvol maken. Behalve de organische hoge positie in Google, moet de tekst en het design ook uw bezoekers enthousiast maken om uw producten en diensten aan te schaffen. Ook voor conversie optimalisatie zijn wij de perfecte partij. Doordat wij ook een webdesign bureau zijn, hebben wij niet alleen oog op een hoge positie in Google, maar ook in het converteren van bezoekers in klanten. Wij kunnen het design van uw website onder handen nemen, call to action elementen implementeren of bijvoorbeeld een unieke huisstijl ontwikkelen. Een SEO specialist uit ons internet marketing bureau informeert u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Aan de slag met een van onze SEO specialisten

Stuur een e-mail naar info@samonlinemarketing.nl of bel naar 085-3035745 om uw succesvolle SEO teksten te schrijven door een van onze internet marketing professionals. Bij SAM Online Marketing kunt u terecht voor het laten maken van een SEO tekst op maat!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Zoekwoorden Positie:
meertalige antwoordservice 1
Antwoordservice Den Bosch 1
Antwoordservice Maastricht 1
antwoordservice limburg 1
Antwoordservice Tilburg 1
wat is klantbeleving 1
Meertalige Antwoord service 1
Inbound Callcenter-links 1
Antwoordservice in Maastricht 1
Telefoonservice Centrale 1
Telefoonservice Groningen 1
Wat is klantbeleving? 1
Telefoonservice Eindhoven 2
Antwoordservice Eindhoven 2
Antwoordservice Utrecht 2
directe teleservice 2
klantcontact verbeteren 2
klant contact verbeteren 2
Antwoordservice Amsterdam 2
Antwoordservice Rotterdam 2
Service telefoon centrale 2
Telefoonservice Den Haag 2
Telefoonservice Limburg 2
klantbeleving 3
Telefoonservice Rotterdam 3
Telefoonservice vergelijken 3
Telefoonservice Utrecht 3
Inkomende contacten 4
Antwoord service Nederland 4
Telefoonservice kiezen 4
ultieme klant beleving 4
Outbound callcenter Tilburg 4
Telefoonservice Amsterdam 5
Callcenter Noord Brabant 5
klantbeleving verbeteren 5
Inbound telefoonservice 5
Telefoonservice kosten 5
klant contact services 5
Antwoordservice 24/7 6
Inbound callcenter Maastricht 6
klantcontact monitor 7
Antwoordservice Den Haag 7
telefoon services 8
Klantcontact 8
Nederland antwoord service 8
Klantencontactcentrum 8
telefoonbeantwoordservice 8
inbound callcenter Eindhoven 8
telefoonservice 9
telefoon service 9
Callcenter in Maastricht 9
Klant contact 10
Telefoonservice 24/7 10
Callcenter Maastricht 10
Callcenter Limburg 10

Hulp vragen aan SAM

Administratie en boekhoudkantoren Rotterdam 4
Accountantskantoor Nunspeet 5
Boekhouder Rotterdam Zuid 6
Boekhouder Capelle aan den IJssel 8
Accountant Nunspeet 7
Accountants Nunspeet 9
Boekhouder Vlaardingen 10
Administratiekantoor Rotterdam Zuid 10
Rotterdam Accountancy 10
Boekhouder Delft 10
buitenspa leiden 1
buitenspa den haag 1
buitenspa zoetermeer 1
buitenspa rotterdam 1
zelf zwembad bouwen zoetermeer 2
zwemspa inbouwen 2
zwemspa kopen 3
jacuzzi kopen rotterdam 3
spa kopen 4
amerikaanse spa 4
spa service nederland 10
verhuisbedrijf rotterdam 2
verhuisbedrijf Gouda 2
verhuisbedrijf apeldoorn 2
goedkoop verhuizen 2
verhuisbedrijf oegstgeest 2
verhuisbedrijf utrecht 2
verhuisbedrijf noordwijk 2
verhuisbedrijf spijkenisse 2
verhuisbedrijf leiden 2
verhuisbedrijf katwijk 2
verhuisbedrijf Dordrecht 2
verhuisbedrijf amersfoort 3
verhuizen den haag 3
verhuisbedrijf Breda 3
verhuisbedrijf lisse 2
verhuisbedrijf wassenaar 2
verhuisbedrijf capelle aan den ijssel 4
verhuizen utrecht 4
verhuisbedrijf vlaardingen 2
verhuisbedrijf alkmaar 3
verhuisbedrijf schiedam 3
verhuisbedrijf eindhoven 3
studenten verhuisservice 4
verhuisbedrijf delft 4
verhuisbedrijf Haarlem 5
verhuizen amsterdam 3
verhuisbedrijf purmerend 5
verhuisbedrijf zaandam 5
verhuisbedrijf zoetermeer 5
verhuizen rotterdam 5
verhuislift huren 6
verhuisbedrijf nieuw vennep 6
Verzuimbeleid betekenis 3
Werkplezier verhogen 4
Verzuimmanagement op maat 4
Werkdruk aanpak 6
Duurzame inzetbaarheid betekenis 6
Verzuimaanpak 6
Strategische Inzetbaarheid 6
Verzuimreductie bedrijf 7
Ziekteverzuim betekenis 8
Verzuim aanpak 8
oplossingsgericht verzuimmanagement 8
verzuimbeleid opstellen 9
Verzuim Betekenis 9
casemanagement bij verzuim en re-integratie 10
preventief verzuimbeleid 10

Doe de SEO Scan