SEO Website - Zoekmachine Optimalisatie - SAM Online Marketing
Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Geen gouden bergen
  • Concrete doelstellingen
  • Vlot contact
  • Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Reviews
SEO Website
Home | SEO Website

SEO website

SEO voor uw website? SAM Online Marketing is sinds jaar en dag gespecialiseerd in website SEO. Zoekmachine optimalisatie is een vak apart, maar met de juiste implementatie van tactieken en strategieën maakt het u op de lange termijn zeer succesvol. Met bewezen resultaten is het een zekerheid dat ons SEO bureau u door middel van SEO optimalisatie succesvol gaat maken. Meer weten over SEO voor uw website? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Contact met ons opnemen

Website SEO door SAM Online Marketing

De SEO van uw website laat u uitvoeren door SAM Online Marketing. Ons SEO bureau is sinds jaar en dag gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en de SEO optimalisatie voor websites. Gezamenlijk maken wij zowel websites als webshops succesvol via Google. Dit kunnen wij ook voor uw bedrijf realiseren. Een team van specialisten gaat aan de slag met website SEO en na een uitgebreide check zullen hier louter positieve resultaten uit volgen. Meer weten? Wij vertellen u er meer over!

Onze SEO strategie voor websites

SAM Online Marketing werkt vanuit een bewezen SEO strategie voor websites. Wij optimaliseren uw website volgens een vast stramien. Hierbij is geduld een schone zaak, maar resultaat een zekerheid. Bij de SEO van uw website doen wij allereerst een uitgebreid onderzoek naar uw wensen en behoeften, alsmede de kansen en mogelijkheden op de markt, wat wordt uitgewerkt in een zoekwoordonderzoek/marktonderzoek. Op basis hiervan krijgt u een uitgebreid plan van aanpak opgestuurd.

On-page SEO website

Na goedkeuring van het plan van aanpak kunnen we de SEO van uw website definitief aanpakken. Het eerste is de on-page SEO van uw website. Dit is de basis van zoekmachine optimalisatie, waarbij de juiste zoekwoorden op de juiste plekken terug dienen te komen. Ons SEO optimalisatie bureau schrijft unieke content, die bij goedkeuring wordt geplaatst op de website. Hierbij wordt elk content onderdeel aangepakt: seo titel, meta description, al attributen, headings, body tekst en meer.

Technische SEO website

Ook de technische SEO van uw website wordt geoptimaliseerd. Techniek is een belangrijk onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Hier besteedt SAM Online Marketing dan ook een hoop aandacht aan. Er wordt gekeken naar crawlability (wordt de website goed gecrawld en geïndexeerd), structuur (hoe zijn de interne links ingedeeld) en pagespeed (hoe snel laadt een pagina). Dit zijn allemaal technische SEO onderdelen die van cruciaal belang zijn in de manier waarop uw website wordt geïndexeerd.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO linkbuilding website

Tot slot wordt de SEO linkbuilding van uw website grondig onder de loep genomen. Ons zoekmachine optimalisatie bureau benaderd interessante partijen en bekijkt waar de online promotiekansen liggen, om zodoende de autoriteit van uw website flink uit te breiden en uw online naamsbekendheid te vergroten. Linkbuildings is een vak apart binnen SEO, waarbij ons bureau een unieke strategie hanteert. Meer weten hierover? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Direct de SEO van uw website uitbesteden

Direct de SEO van uw website uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan schakelt u SAM Online Marketing in. Een team van professionals pakt ieder onderdeel van zoekmachine optimalisatie aan, waarbij uw website voordat u het weet hoog in Google komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat de SEO van uw website door SAM Online Marketing optimaliseren!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden.

Ik word uitstekend gevonden. De website is heel professioneel ingericht. Ik krijg alleen maar complimenten. Dit te danken aan aan Sam Design! Dankzij jullie is GlobalHair groot geworden!”

- Global Hair