Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Versterk je brand en bereik je doelgroep Lorem ipsum dolor sit
 • Samen winnen in Google
 • Meer dan 900 tevreden klanten
 • Blijf nr.1 in jouw branche
GRATIS website scan

Social Media Marketing

Social Media Marketing inzetten om meer mensen te bereiken en uw online marketing efforts kracht bij te zetten? SAM Online Marketing helpt u verder. Een team van online marketeers, social media marketingspecialisten, Ads specialisten en grafische ontwerpers slaat de handen ineens om tot maximaal resultaat te komen. Meer weten over adverteren op social media, het opzetten van organische campagnes en de meerwaarde van SAM Online Marketing? Leest u hieronder verder, of neem direct contact met ons op!

Waarom Social Media Marketing inzetten?

Social Media Marketing is een onderdeel van online marketing dat nog steeds onderschat wordt. Veel ondernemers richten zich op diverse onderdelen, maar hun sociale kanalen blijven hierbij onderbelicht. Dit terwijl sociale media als Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs Pinterest een waardevolle toevoeging kunnen bieden. Iedereen zit op de socials en door ze op de juiste manieren te bereiken, kun je actief verkopen genereren. Dit kan zowel via advertenties als organisch.

Social Media Campagnes

Het eerste onderdeel dat aangepakt dient te worden, is het ‘normale’ gedeelte van jouw sociale kanalen. Dit vraagt om een uitgebreide inrichting, waaronder een beschrijving en het verwerken van uw producten, mits u deze biedt natuurlijk. Vervolgens dient ervoor gezorgd te worden dat de juiste content geproduceerd wordt. Een social mediacampagne opzetten is de vorm van social media marekting waarmee begonnen dient te worden. Wanneer alles is ingericht, zorgt u voor een gedegen promotie van uw unieke content. Denk hierbij aan blogs, maar ook aanbiedingen, winacties, het opbouwen van een portfolio en meer. Zie social media marketing hierbij als een verlengstuk van uw website en niet een apart kanaal.

Social Media Adverteren

Wanneer men minder tijd heeft, maar wel investeringsbudget, wordt voor social media adverteren gekozen als aanvulling op social media marketing. Hierbij worden advertenties op de socials ingericht die de juiste personen op de juiste momenten bereiken. Dit is een toevoeging aan de campagne om het bereik te vergroten en meer terugkerende bezoekers naar uw kanalen te genereren. Men kan hierbij exact de doelgroep bepalen: van demografische gegevens tot aan interesses en locaties, de mogelijkheden zijn enorm. SAM Online Marketing zal zorgen dat u al deze mogelijkheden van social media marketing maximaal benut. Lees verder over ons social media marketingbureau.

SAM Online Marketing als social mediabureau

Wanneer u SAM Online Marketing inschakelt als bureau voor social media marketing, zorgen wij dat u uw budget maximaal benut. We zetten een zeer uitgebreide campagne op, waarbij we ons zowel op het inrichten van uw kanaal en de organische promotie als op het adverteren richten. Een team van content marketeers, online marketeers, advertentiespecialisten en grafisch designers om alles vorm te geven slaan de handen in een om van uw campagne een succes te maken. Social Media Marketing is een uniek middel, mits juist ingezet.

Direct social media marketing uitbesteden!

Social Media Marketing is het middel bij uitstek om de juiste personen op het juiste moment te bereiken. SAM Online Marketing zet diverse campagnes in en adverteert op de juiste kanalen om zodoende een maximale return on investment te behalen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van Social Media Marketing.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten
Pim Broekstra

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.