Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Taxi Centrale Leiden

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden is de taxicentrale van Leiden en omstreken. Hier kun je terecht voor diverse vormen personenvervoer. Van goedkoop naar Schiphol, tot zakelijk vervoer en diverse andere diensten. Taxi Centrale Leiden is actief in heel Zuid-Holland en verzorgt kwalitatieve taxiritten naar vrijwel ieder vliegveld in Nederland, België en zelfs Duitsland.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • 87% organische bezoekers
  • 270% stijging organische bezoekers
  • Talloze regionale nr. 1 posities
  • Verveelvoudiging klanten via website

De uitdaging

Taxi Centrale Leiden heeft SAM Online Marketing benaderd met de vraag om beter in Google gevonden te worden, alsmede het creëren van een nieuwe/moderne website. In dit geval ging het om een regionale optimalisatie, waarbij vindbaarheid in Leiden en omringende steden/dorpen voorop stond, alsmede de promotie van taxiritten van plaats X naar Schiphol of Rotterdam/The Hague Airport. Toen Taxi Centrale Leiden eind 2017 bij SAM Online Marketing terecht kwam, stond het weliswaar op de eerste pagina op het zoekwoord ‘Taxi Leiden’, maar dit bood nog geen relaas.

De uitvoering

De eerste uitdaging in het optimalisatieproces van Taxi Centrale Leiden was het creëren van een nieuwe website. Hierin diende direct een juist design en een juiste structuur neergezet te worden voor de latere optimalisatie. Hierbij is direct gedacht aan structuur, techniek en crawlbaarheid.

Nadat de basis voor de optimalisatie op het gebied van design en techniek was gelegd, is SAM Online Marketing aan de slag gegaan met het in kaart brengen van de concurrentie, alsmede de online kansen. Hiervoor zijn per stad/dorp binnen een straal van 15 tot 20 kilometer relevante zoektermen in kaart gebracht, welke vervolgens zijn gecategoriseerd en ingedeeld per (landings)pagina.

Vervolgens zijn onze content schrijvers aan de slag gegaan met het schrijven van aantrekkelijke, SEO-technisch verantwoorde landingspagina’s. Om de optimalisatie voor Google extra kracht bij te zetten, diende er namelijk per gebied een aparte landingspagina gecreëerd te worden. Een bezoeker die op zoek is naar een taxi in Sassenheim, hoeft namelijk geen informatie over de mogelijkheden in Voorschoten te hebben. Dit komt het bezoekersgedrag ten goede, wat weer positief is voor de waardering van Google.

Omdat er allemaal kleine eilandjes zijn gecreëerd in de vorm van landingspagina’s, vroegen deze ook allen om het apart creëren van autoriteit. SAM Online Marketing is per stad/dorp op zoek gegaan naar relevante pagina’s en heeft deze partijen stuk voor stuk benaderd voor mogelijke samenwerkingen. Aan de hand van een uitgebalanceerd anchortekst profiel en een verantwoorde verhouding tussen follow en nofollow is de autoriteit per pagina vervolgens gefaseerd uitgebreid.

Resultaten

Na ruim anderhalf jaar optimalisatie heeft SAM Online Marketing een algehele vindbaarheid van 93% weten te bereiken! Op vrijwel iedere relevante zoekterm in de regio is Taxi Centrale Leiden op nr. 1, 2 of 3 te vinden. Hierdoor is het organische verkeer alleen dit jaar al toegenomen van zo’n 200 organische bezoekers per week naar ruim 500 organische bezoekers per week!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!