Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs

Frits

Tijdens mijn opleiding tot marketeer heb ik met veel plezier stage gelopen bij SAM Online Marketing & Webdesign. Na deze stageperiode ben ik ‘blijven hangen’ en heb ik met plezier diverse opdrachten aangepakt.

Momenteel volg ik de Hbo-opleiding Commerciële Economie in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden bij SAM Online Marketing werk ik als verkoper bij The Sales Unit in Leiden; ik loop door to door voor goede doelen en energie. Een erg leuke bijbaan, waarbij je lekker kunt praten en telkens bezig bent met verkoop – iets wat mij ontzettend aanspreekt!

Naast het drukke werk- en studieleven voetbal ik al heel mijn leven bij RKVV Meerburg, momenteel in het eerste team. Behalve voetbal ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en maak ik zo nu en dan tijd voor een drankje. Ik ben nog woonachtig bij mijn ouders, maar ben actief op zoek naar een eigen onderkomen in Leiden.

Later zou ik mijn ‘echte’ loopbaan graag willen beginnen als accountmanager, om hierna in de loop der jaren een hogere functie te bekleden binnen de organisatie waar ik actief in ben.

Terug naar Over ons
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!