Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs

Junior

Voordat ik bij SAM Online Marketing begon als stagiair wist ik nog niet veel af van de vele componenten die te maken hebben met online marketing. Met behulp van Pim en Sasha heb ik mij snel kunnen ontwikkelen op het gebied van online marketing en dan vooral het SEO gedeelte. Ik heb gemerkt dat ik in dit vakgebied mijn creativiteit goed kwijt kan. Daarnaast wil ik mij de komende tijd nog verder ontwikkelen op het gebied van SEA, online marketing en alle andere factoren die daar bij horen.

De vele verschillende onderwerpen waar je mee bezig bent tijdens de werkzaamheden maken voor mij het werk erg interessant. Het ene moment ben je bezig met een zoekwoordonderzoek voor een fietsenwinkel, terwijl je een aantal uur later bezig bent met het schrijven van teksten voor een administratie kantoor. Dit maakt het werk zo interessant omdat je veel kennis op doet van veel
verschillende onderwerpen.

Tegenwoordig ligt mijn interesse dus bij online marketing maar dat is natuurlijk niet het enige. Ik voetbal al vele jaren bij FC Lisse in een vriendenteam en daarnaast sport ik regelmatig in de sportschool. Als ik hier niet mee bezig ben dan speel ik graag een potje FIFA of Call of Duty op de Xbox, doe ik leuke dingen met mijn vriendin of met mijn vrienden en op vakantie maak ik graag een duik in het diepe als scubaduiker.

Terug naar Over ons
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button