Sasha

Sinds mijn puberjaren ben ik al ondernemend ingesteld. Tijdens mijn studie heb ik vervolgens een IT website opgezet, welke destijds al goed vindbaar was in Google. Naast Google adverteerde ik in de lokale krant, waardoor ik genoeg aanvragen kreeg om computers te repareren.

Na het afronden van mijn studie Informatica heb ik ruim 6 jaar lang ervaring opgedaan als project manager, heb ik diverse salesfuncties bekleed en ben ik werkzaam geweest als marketeer. Ik heb altijd al het heft in eigen handen willen nemen, waardoor ik uiteindelijk heb besloten om samen met mijn broertje een online marketing- en webdesign bureau op te richten. Na wat brainstormen hebben wij SAM Online Marketing opgericht.

SAM Online Marketing vergt een hoop tijd en energie. Toch maak ik tijd vrij om meerdere keren per week te kunnen sporten (voetbal, zaalvoetbal, fitness) en mijn vriendin de aandacht te geven die ze verdient.

Contact opnemen
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.