Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
TP Floriande

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

TP Floriande

TP Floriande is een totaalaanbieder op het gebied van tandzorg in heel de regio Hoofddorp. Hier kunt u terecht voor de meest effectieve behandelingen op het gebied van tandheelkunde, orthodontie, prothetiek en overige behandelingen.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en outreach
  • Conversiedoelen via Analytics

Resultaten

  • Diverse topposities
  • Stijging organisch verkeer
  • Stijging leads via website
  • Een goedgevulde tandartspraktijk!

De uitdaging

TP Floriande heeft SAM Online Marketing ingeschakeld met de simpele vraag om meer bezoekers via de website te genereren. De tandartspraktijk beschikte namelijk over alle gemakken van dien, met zeer goed opgeleide tandartsen. De praktijk was echter relatief nieuw en was nog op zoek naar nieuwe klandizie.

De uitvoering

Binnen de branche waar TP Floriande zich in begeeft, is een grote online vraag. Zo wordt er al een paar duizend keer per maand gezocht op de term ‘tandarts Hoofddorp’. Dit is exclusief aanverwanten. SAM Online Marketing heeft dan ook onderzocht hoe ver men wil reizen voor een kwalitatieve tandarts, op basis waarvan een regio van 15 kilometer rondom Hoofddorp is genomen.

Op basis van de uitgezette strategie heeft SAM Online Marketing kwalitatieve content geproduceerd en geoptimaliseerd. De content is vervolgens uitgebreid met relevante teksten ten aanzien van de behandelingen, om zodoende de interne autoriteit te versterken. Tegelijkertijd is de website ook geheel rechtgetrokken op technisch gebied, zodat deze aan alle moderne eisen van Google voldoet.

Tot slot is er een gefaseerde linkbuildingstrategie uitgezet, zodat de autoriteit op iedere belangrijk pagina van de website werd versterkt. Dit heeft al snel geleid tot enkele topresultaten!

De resultaten

Het feit dat TP Floriande al jaren succesvol samenwerkt met SAM Online Marketing zegt in principe al genoeg over de resultaten. Zo zijn er diverse topposities behaald en is de praktijk op dit moment goed gevuld. En dit grotendeels door de optimalisatie voor Google!

 

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!