Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Van Heijningen Personal Training

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Van Heijningen Personal Training

Van Heijningen Personal Training is op gezet door personal trainer Raymond van Heijningen. Dit is zijn visitekaartje en portfolio voor zijn in de loop der jaren behaalde successen. Bij ‘Ray-tje’ kan iedereen in de omgeving van Leiden terecht: jong en oud, beginner en professional. De nadruk ligt op realistische doelstellingen en het naleven hiervan, precies de kernwaarden die SAM Online Marketing hanteert!

Werkzaamheden

 

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

 

Resultaten

  • Regionale topposities
  • Verveelvoudiging aanvragen via website
  • 42,57% bounce percentage
  • 3+ pagina’s per sessie

De uitdaging

SAM Online Marketing is al ingeschakeld voor het vormgeven van een professionele website. De vervolgstap hierin was het succesvol aantrekken van relevante bezoekers. Men gaat niet heel het land door voor personal training, waardoor wij al snel tot de conclusie kwamen om een lokale optimalisatie op te zetten voor Leiden en omgeving. SEO is hier het middel bij uitstek voor!

De uitvoering

Daar wij de website van RvH Personal Training zelf gebouwd hebben, stond hierdoor al een solide basis op het gebied van techniek. Zowel qua perforrmance als qua crawlability en structuur voldeed deze al aan alle door Google gestelde eisen. Voor ons was het dus zaak om ons puur te richten op ‘on-page’ en autoriteit.

Op basis van ons eerder gedane zoekwoordonderzoek zijn wij de content van de website vorm gaan geven. Denk hierbij aan zowel inhoud als aan structuur en het gericht vormgeven van de juiste SEO-elementen.

Toen on-page in zijn geheel stond, zijn wij ons gaan richten op de online promotie van RvH Personal Training en het uitbreiden van de autoriteit. Daar het een geheel nieuwe website betrof, was dit voor ons de uitgelezen mogelijkheid om de autoriteit volledig volgens de SAM kernwaarden te vergroten. Nadruk ligt hierbij op kwaliteit, een gefaseerde uitbreiding, een natuurlijk anchortekstprofiel en een juiste verhouding tussen follow en nofollow.

De resultaten

Onlangs dat het hier een geheel nieuwe website zonder content en autoriteit betrof, lieten de eerste resultaten niet lang op zich wachten. Bekijk hierboven enkele van de reeds behaalde resultaten!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button