Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Verpakkingvoordeel

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Verpakkingvoordeel

Verpakking Voordeel is de webshop voor webshops. Op deze website is vrijwel ieder verpakkingsmateriaal te vinden. Onder het motto ‘Eenvoudig, snel en voordelig’ wil Verpakking Voordeel zowel particulieren als bedrijven bereiken. Met een assortiment bestaande uit luchtkussen enveloppen, brievenbusdozen, postdozen, gripzakjes, tape en meer, is er voor ieder wat wils.

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • 100% top 3 posities landelijke zoekwoorden
  • 400% stijging maandelijks traffic
  • Landelijke vindbaarheid
  • Verhoging aantal bestellingen

Uitdaging

Eind 2017 heeft Verpakking Voordeel SAM Online Marketing benaderd. Er stond een website die in de basis in orde was, maar deze was nog niet geoptimaliseerd voor Google. Verpakking Voordeel is met SAM Online Marketing overeengekomen om op een landelijke optimalisatie over te gaan, waarbij wordt getarget op vier productcategorieën. Over een periode van 12 maanden dienen voor 80% van de zoekwoorden top 3 posities te worden gehaald, met als voornaamste doel het verhogen van het organische verkeer.

Uitvoering

Allereerst heeft SAM Online Marketing een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd. In dit zoekwoordonderzoek zijn de kansen in de markt onderzocht in de vorm van relevante zoekwoorden, waarbij tevens de concurrentie op deze zoekwoorden in kaart is gebracht. Deze zoekwoorden zijn vervolgens gecategoriseerd en gekoppeld aan de huidige websitestructuur.

Na het in kaart brengen van de structuur, heeft SAM Online Marketing de aanwezige pagina’s op de website woord voor woord herschreven en geoptimaliseerd, geheel volgens de richtlijnen van Google. Hier zijn tussentijds kleine wijzigingen in uitgevoerd, op basis van de indexering van de zoekwoorden.

Na het herschrijven en optimaliseren van de content, is de website volledig technisch geoptimaliseerd. De URL-structuur is veranderd – overbodige categorieën zijn uitgebroken – en de websitesnelheid is geoptimaliseerd.

Tijdens dit gehele proces is de autoriteit van de website gefaseerd uitgebreid, door middel van het vergaren van waardevolle, kwalitatieve links.

Resultaten

Na 12 maanden optimalisatie heeft Verpakking Voordeel aanzienlijke resultaten behaald. Voor 88% van de landelijke zoekwoorden is een top 4 positie gehaald, wat heeft geleid tot een aanzienlijk stijging in het organische verkeer. Rechts ziet u de grafiek, met daarin het organische verkeer over het afgelopen jaar. In de eerste week van de optimalisatie werden slechts 62 organische bezoekers aangetrokken. In de periode tussen 7-10-2018 en 13-10-2018 is dit opgelopen tot 367 organische bezoekers. Zoals u kunt zien is SEO een langdurig proces, waarbij geduld ruimschoots wordt beloond!

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button