Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vindbaarheid website verbeteren

Direct de vindbaarheid van uw website verbeteren? Dan schakelt u SAM Online Marketing in. Online promotie wordt steeds belangrijker, maar hoe verbetert u de vindbaarheid van uw website of webshop eigenlijk? SAM Online Marketing vertelt u er meer over! Lees hieronder verder over onze diensten en de manier waarop wij uw website beter vindbaar maken!

Contact met ons opnemen

Vindbaar door SAM Online Marketing

Als u de vindbaarheid van uw website wilt verbeteren, schakelt u SAM Online Marketing in. Als full service online marketing bureau weten wij de kanalen, tactieken, technieken en strategieën in te zetten om uw website over het internet te verspreiden, bezoekers aan te trekken en daarmee uiteindelijk de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Vindbaarheid is een breed begrip, waarbij mensen al gauw aan zoekmachine Google denken. Alhoewel dit onze voornaamste specialisatie is, betekent dit niet dat er niet meer manieren zijn. Samen met u gaan we op zoek naar de voor u beste strategie, om zodoende uw website of webshop beter vindbaar te maken. Middelen die we hierbij in kunnen zetten, zijn:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Google AdWords (SEA)
 • Social media marketing/advertising
 • Display advertising
 • E-mail marketing
 • Content marketing

Weten hoe wij de vindbaarheid van uw website verbeteren, en welke strategieën er bij uw website, webshop of niche aansluiten? Neem contact op!

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google?

Als u zich afvraagt hoe wij de vindbaarheid van uw website of webshop verbeteren, is de kans groot dat wij hier Google voor inzetten. Zowel zoekmachine optimalisatie (SEO) als Google AdWords (SEA) zijn hier prachtige middelen voor, waarbij de eerste optie de meest duurzame is. Ons bureau pakt zowel on-page als techniek, design en online promotie aan om zodoende een prachtig eindresultaat te krijgen: vindbaar in Google én aantrekkelijk voor bezoekers! Toch komt er een hoop kijken bij de vindbaarheid van uw website in Google verbeteren. Meer weten? Onze SEO specialisten vertellen u er graag meer over!

Vindbaarheid van websites en webshops verbeteren

U zag het misschien al eerder, maar SAM Online Marketing verbetert de vindbaarheid van zowel websites als webshops. Een webshop is een heel ander fenomeen dan een ‘normale’ website, maar in de basis ziet het verbeteren van de vindbaarheid voor deze platformen er wel hetzelfde uit. Vraagt u zich dan ook af hoe u de vindbaarheid van uw webshop verbetert? Ook dat is geen probleem bij ons bureau. Een specialist vertelt u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct de vindbaarheid van uw website verbeteren!

Wilt u ook direct de online vindbaarheid van uw website verbeteren? Dan schakelt u SAM Online Marketing in. U heeft hierboven al kort kunnen lezen over onze diensten en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, maar ieder geval is anders en wij vertellen u er graag zelf meer over. Benieuwd hoe wij de vindbaarheid van uw website verbeteren? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen.

Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!”

- Brahim Vlogs