Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
online marketing
Website vindbaar maken in Google
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner
Gratis website scan Bekijk onze cases

Website vindbaar maken in Google

U wilt uw website vindbaar maken in Google. Google is de beste manier om uw website vindbaar te maken op internet. Het gros van de internetgebruikers maakt gebruik van deze zoekmachine in de zoektocht naar producten of diensten. Door ervoor te zorgen dat u beter te vinden bent op de voor u relevante trefwoorden (zoekmachine optimalisatie) – en te zoeken naar tips om de online vindbaarheid van uw website te vergroten – zorgt u ervoor dat u een constante toestroom aan relevante bezoekers op uw site genereert, zeker als u helemaal bovenaan in de organische zoekresultaten staat. Google maakt echter gebruik van honderden ranking factors, die samengevoegd de relevantie van een webpagina bepalen. Als u uw website vindbaar wilt (laten) maken in Google, moet u ervoor zorgen dat u aan al de eisen voldoet. Lees verder en ontdek hoe u door middel van ’s werelds grootste zoekmachine niet langer met een gebrek aan bezoekers zit, mede door een online marketing bureau.

Beter vindbaar in Google op de juiste posities

Om uw website beter vindbaar in Google te maken, moet u vooraf onderzoeken wat de zoektermen zijn waarop u wilt dat de zoekmachine u laat ranken. Allereerst dient u hiervoor uw doelgroep op het internet te bepalen. Wie is er naar uw product of dienst op zoek en hoe zorgt u ervoor dat u de zoektermen vindt die hierop aansluiten? Een online marketing bureau kan u hier mee helpen. De beste tip om antwoord te geven op de vraag hoe consumenten of klanten uw website kunnen vinden, is door te beginnen met een gericht zoekwoordonderzoek.

Online vindbaarheid op relevante zoekwoorden vergroten

De meest bekende manier van een zoekwoordonderzoek voeren, is door deze via de Adwords Tool van Google te doen. Dit hulpprogramma is gratis en zeer gebruiksvriendelijk. De hierop weergegeven eenheden komen echter niet altijd overeen met de waarheid. Er zijn meer accurate programma’s, waar u dan wel voor betaalt. Een online marketing bureau beschikt vaak wel over zulke tools. Dit is de afweging die u moet maken bij het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek ten behoeve van uw online vindbaarheid.

Een zoekwoordonderzoek is de eerste stap in het beter vindbaar maken van uw website op het internet en in Google. Nu kunt u daadwerkelijk gaan beginnen met zoekmachine optimalisatie (SEO) en uw website optimaliseren.

Beter vindbaar in Google: zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer mensen denken aan het vindbaar maken van hun website in Google, denken zij automatisch aan zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd – en in het bijzonder het schrijven van Google-vriendelijke teksten. Om bovenaan te eindigen, moet er echter meer gebeuren en moet u vanuit een overkoepelende gedachte te werk gaan. Alleen op deze manier weten bezoekers uw site te vinden.

Structuur uitzetten voor zowel de bezoeker als de zoekmachines

Kort samengevat moet u eerst een vaste structuur uitzetten voor uw website. De URL’s moeten verband met elkaar hebben, pagina’s moeten aan elkaar doorgelinkt worden op een logische manier en alle teksten moeten in verband met elkaar staan. Op deze manier kan niet alleen de bezoeker zich makkelijk door uw site navigeren en alles vinden, maar helpt u ook Google.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

Content optimalisatie: Google het onderwerp duidelijk maken

Als dit plan is uitgedacht, kunt u een daadwerkelijke landingspagina gaan schrijven. Om uw website vindbaar in Google te maken, is het belangrijk dat de zoekmachine gemakkelijk het onderwerp van de pagina kan bepalen, opdat je hoger in Google gepositioneerd wordt. Dit proces kun je bevorderen door op subtiele manier de zoekterm over titels en de tekst zelf te verwerken.

Linkbuilding: beter te vinden over heel het internet

Als dit eenmaal goed is uitgevoerd, staat de basis van je website. Hier houdt het optimaliseren voor zoekmachines echter niet bij op. Nu is het namelijk belangrijk je website op de juiste plekken op het internet terug te laten komen. Als je je website vindbaar wilt maken in Google, moet je dan ook zorgen voor een gedegen linkbuildingtactiek.

Website vindbaar maken in Google door linkbuilding

Alle stappen die je tot nu toe hebt uitgevoerd dragen bij aan het vindbaar maken van je website op het internet en in Google. De gehele campagne valt of staat echter met de juiste uitvoering van de linkbuilding op je site. Een internet marketing bureau is hierin gespecialiseerd. In het optimaliseren voor Google kun je de optimalisatie van je website zien als de carrosserie van een auto. Linkbuilding is de motor waarop de carrosserie moet gaan lopen. Een motor moet over genoeg vermogen beschikken, maar ook op een juiste manier afgesteld zijn. Ditzelfde geldt voor linkbuilding. Wil je zorgen dat je website gevonden wordt in de zoekmachine, moeten de inkomende links op je site subtiel op elkaar worden afgestemd.

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

internet marketing bureau

Vindbaar worden op de juiste sites

Als je je van je concurrenten op het internet wilt onderscheiden en je website echt vindbaar in Google wilt (laten) maken, moet de linkbuilding op een juiste manier uitgevoerd worden. Het is belangrijk genoeg verschillende links van verschillende websites te hebben, maar de relevantie van deze links en de betrouwbaarheid van de websites waar zij vandaan komen zijn minimaal net zo belangrijk.

Wil je maximaal rendement uit het internet halen en de zekerheid hebben dat jouw website vindbaar wordt gemaakt in Google, schakel dan een professional internet marketing bureau in dat beschikt over SEO specialisten.

Beter vindbaar in Google met SAM Online Marketing

SAM Online Marketing helpt u graag bij het vindbaar maken van uw website in Google. Elke case is anders en elke partij heeft een andere aanpak nodig om beter gevonden te worden op het internet. Samen met een SEO specialist hebt u zelf de grootste invloed in de opzet van het proces – een proces dat vervolgens volledig voor u wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat SAM Online Marketing als SEO specialist voor u kan betekenen om uw online vindbaarheid te verbeteren en u hoog bovenaan in Google te plaatsen. Of wilt u direct dat wij uw website vindbaar maken in Google, neem dan vandaag nog contact met ons op via 085-3035754 of stuur een mail naar info@samonlinemarketing.nl.

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2020 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!