Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
Wereldrestaurant Beverhof

Wat is onze invloed geweest?

Bekijk en lees wat wij voor dit project hebben gedaan.

Wereldrestaurant Beverhof

Wereldrestaurant Beverhof is het all-in concept van Beverwijk en omgeving. Sinds jaar en dag trekt het wereldrestaurant honderden bezoekers aan, waarbij er altijd ludieke en actuele acties zijn om gratis te kunnen dineren. Wilt u binnenkorrt een avondje eten met het hele gezin? Dan is Wereldrestaurant Beverhof een absolute aanrader!

Werkzaamheden

  • Content creatie en optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding en autoriteit vergroten
  • Analyse Google Analytics

Resultaten

  • 340% stijging organisch verkeer
  • 3.000+ maandelijkse bezoekers via Google
  • Diverse nr. 1 posities
  • Vergroting bereik social media

De uitdaging

Alhoewel Wereldrestaurant Beverhof flink aan de weg timmerde op het gebied van sociale media, trok de website vrijwel geen organische bezoekers aan via Google. In een steeds concurrerender tijdperk voor restaurants is Google een onmisbaar medium wanneer het aankomt op het aantrekken van nieuwe (restaurant)bezoekers. Door het eerdere succes op het gebied van SEO bij andere restaurants kwam Wereldrestaurant Beverhof dan ook al snel bij SAM Online Marketing uit.

De uitvoering

Dat er geen bezoekers via Google werden aangetrokken, betekende echter niet dat de website geen autoriteit had. Tot deze conclusie kwam SAM Online Marketing dan ook al snel. De vraag was dan ook niet hoe er autoriteit gebouwd moest worden, maar meer hoe deze autoriteit ingezet diende te worden.

Om te weten hoe we deze autoriteit op de juiste manier in moesten zetten, is allereerst een uitgebreid zoekwoordonderzoek gedaan. De content op de website is vervolgens vormgegeven op basis van dit zoekwoordonderzoek, waarbij relevante termen op gestructureerde wijze zijn verwerkt en de unieke LSI-strategie van SAM Online Marketing is ingezet. Daarbij is ook de structuur en techniek van de website volledig volgens de richtlijnen van Google rechtgetrokken.

Dat de website over voldoende autoriteit beschikte, betekende echter niet dat er niets meer aan linkbuilding gedaan diende te worden. De basis was gelegd, maar SAM Online Marketing heeft vervolgens op gefaseerde wijze voor relevante autoriteit gezorgd. Denk hierbij aan het herstellen van het anchortekstprofiel, de verhouding follow-nofollow en ervoor zorgen dat de autoriteit op de juiste manier over de de website werd verdeeld.

De resultaten

Vrijwel direct na de eerste wijzigingen aan de website begonnen de posities stuk voor stuk toe te nemen. Dit heeft vooralsnog tot een aantal zeer mooie resultaten geleid, te zien in het overzicht hieronder.

Doe de gratis SEO Scan
2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button