fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing (SEA) of voluit: Search Engine Advertising. Het is dé manier om in korte tijd hoog bovenaan Google te komen! Met zoekmachine marketing bereikt u in een zeer kort tijdsbestek zeer gerichte bezoekers; potentiële klanten die actief op zoek zijn naar uw product of dienst.

In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit een snelle manier om resultaat mee te behalen, vraag aan onze specialist welke tak van online marketing voor u het beste is om in te zetten.

SAM Online Marketing & Webdesign helpt u bij het verbeteren van de online vindbaarheid. Dit kan door het opzetten van een effectieve zoekmachine marketing campagne!

Zoekmachine marketing bureau

Zoekmachine Marketing diensten, ofwel online adverteren is een krachtig marketing instrument wanneer u bovenaan in de zoekmachine gevonden wilt worden met uw website.

Zoekmachines als Google, Yahoo en Microsoft Bing zijn tegenwoordig onmisbaar geworden in de zoektocht van consumenten naar diensten en producten. Meer dan 90% van internettend Nederland bezoekt Google meerdere malen per dag. Door te adverteren in de grote zoekmachine bereikt u het gros van uw potentiële klanten die via zoekmachines zich oriënteren op aanstaande aankopen.

Zoekmachine marketing biedt zeer aantrekkelijke mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te vergroten voor een voor u relevante doelgroep, aangezien uw klanten op basis van hun zoekopdrachten op een zeer efficiënte en doelgerichte wijze kunnen worden bereikt. Online adverteren is daarmee dé internet marketing manier om precies te bereiken wie u wilt.  Het bureau van SAM Online Marketing zet u door middel van Google Adwords direct hoog in Google.

SAM Online Marketing & Webdesign maakt zoekmachine marketing campagnes voor online advertenties bij de drie grootste zoekmachines via Google AdWords, Yahoo Search Marketing en Bing Ads zodat uw website altijd perfect online zichtbaar is!

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Online Adverteren – Betaal per binnengehaalde bezoeker

Met zoekmachine marketing (SEA)  koopt u advertentieruimte in de zoekresultaten, zodat uw website hoger in Google komt. Hierdoor bereiken uw advertenties consumenten die reeds actief op zoek zijn naar uw product of dienst. Met Google Adwords is het bereik zowel groot als doelgericht: zoekmachines hebben een wereldwijd publiek, maar uw advertenties komen zeer specifiek terecht bij klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst.

De kosten bedragen een fractie van de kosten die u voor offline advertentieruimte zou betalen. Bovendien betalen alle investeringen zich direct uit in meer bezoekers voor uw website. U betaalt namelijk niet voor het plaatsen van de advertentie op een zoekmachine, maar voor iedere keer dat er op uw advertentie wordt geklikt.

Google Adwords campagnes zijn daarnaast flexibel en kunnen snel worden aangepast op nieuwe ontwikkelingen doordat de resultaten direct inzichtelijk zijn. Door bezoekers en klanten te meten behaalt u het maximale rendement uit uw online advertenties! Een zoekmachine marketing specialist die uw conversie tot 70% verhoogd? Bel het bureau van SAM Online Marketing voor een vrijblijvend advies inzake het verbeteren van de online vindbaarheid op 085-3035745.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Zoekmachine marketing advies? Wat SAM Online Marketing voor u gaat betekenen

Adverteren in de zoekmachine en zo uw online vindbaarheid vergroten? Welke  zoekmachine marketing strategie is daarbij het meest effectief? Op welke zoektermen zet u in? Waar zoeken uw klanten op? Hoe stemt u de zoektermen die u inkoopt zo doeltreffend mogelijk af op uw doelgroep?

Bij dit soort vragen kan SAM Online Marketing & Webdesign als erkend Google Qualified Professional u uitstekend van dienst zijn.

Door inzicht te bieden met zoekmachine marketing in het zoekgedrag van consumenten en op strategische wijze hierop in te spelen bij de inkoop van uw advertenties, bereikt u op de meest efficiënte manier de klanten die u voor ogen heeft. Met zoekmachine marketing weet u te allen tijde exact welke kosten u maakt.

Adverteren op het internet vergroot uw klantenbestand tot wel 70%!

In samenspraak met u zet ons bureau doelgerichte internet marketing campagne op met heldere en meetbare doelstellingen voor uw website. We doen maandelijks rapportage van de ontwikkelingen en resultaten van uw campagne, geven daarbij advies en passen de internet marketing campagne op regelmatige basis aan naar aanleiding van behaalde resultaten en uw doelstellingen.

U kent uw markt ongetwijfeld het best. Wij de onze.

Bundelen we onze talenten en wordt u net als onze klanten binnen de kortste keren online gevonden?

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.