Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekmachine optimalisatie advies

Een advies over zoekmachine optimalisatie van een online marketing specialist is kostbaar, ondanks dat het begrip SEO nog relatief onbekend is in Nederland. Online vindbaarheid verbeteren is namelijk big business. Ieder SEO bureau heeft eigen strategieën en technieken waardoor de concurrentie hoog is.

Toch kan het voordelig zijn voor een zoekmachine optimalisatie specialist om een tipje van de sluier op te lichten en een advies over zoekmachine optimalisatie te geven. Dit kan gericht zijn aan potentiële klanten, maar het kan ook een algemeen advies over zoekmachine optimalisatie zijn voor online bezoekers. Dit kan als voordeel hebben dat een vertrouwensband wordt opgewekt, bekendheid wordt gegenereerd of in het ideale geval: dat een potentiële klant alsnog overstag gaat en een online marketing dienst afneemt na het gekregen advies betreffende zoekmachine optimalisatie.

Ons advies over zoekmachine optimalisatie

Voordat wij een zoekmachine optimalisatie advies geven, maken we een duidelijk onderscheid tussen SEO als hobby of als broodwinning. Indien u bijvoorbeeld een interessant blog beheert en graag meer bezoekers wilt ontvangen als beloning voor uw inspanningen dan is het leuk om met zoekmachine optimalisatie net even wat makkelijker gevonden te worden dan voorheen. Zelf aan de slag gaan is hier op zijn plaats. Wanneer u echter te maken heeft met serieuze competitie in de online vindbaarheid, die invloed heeft op wat u maandelijks verdient, is een vrijblijvend of betaald advies over zoekmachine optimalisatie het overwegen waard aangezien het bovenaan staan direct effect heeft op wat u verdient.

Contact met ons opnemen

Goedkope SEO voor hobbyisten

Hoger in de zoekmachines op een goedkope manier? Een advies voor doe-het-zelvers om goedkope zoekmachine optimalisatie voor uw site tot stand te kunnen brengen. De internet marketing adviezen hebben betrekking op de volgende punten:

 • Content optimalisatie;
 • Linkbuilding (intern en/of extern);
 • Webdesign.

Adviezen over content optimalisatie

Aangenomen dat u geen whizzkid bent die alles van webdesign en zoekmachine optimalisatie af weet krijgt u het advies om te beginnen met content optimalisatie. Deze tak van internet marketing is een goedkope, eenvoudige manier om mee te beginnen. Content is simpelweg de tekst op uw website, dit kunt u makkelijk zelf aanpassen. Vraag uzelf af op welk zoekwoord u graag gevonden wilt worden. Verwerk die woorden op een logische manier in uw tekst. Een goed advies hiervoor is om zoekwoorden niet te spammen wil men garant staan voor verantwoorde zoekmachine optimalisatie, zoekmachines keuren spam af.

Adviezen over linkbuilding

Een tweede advies voor zoekmachine optimalisatie is het logische gebruik van linkbuilding om hoger in Google te komen met uw website. In het algemeen houdt het in hoe u de webpagina’s van uw website onderling met elkaar verbindt. Dit vereist enige kennis van websites bouwen, maar is een goedkope manier, omdat dit nog zelf valt te overzien. Doe-het-zelvers wordt geadviseerd om zich alleen te richten op interne linkbuilding. Externe linkbuilding vereist een dieper inzicht in SEO. Het gaat te ver om een eenvoudig advies over dat deel van zoekmachine optimalisatie te geven.

Adviezen over responsiveness en webdesign

Een ander advies omtrent zoekmachine optimalisatie betreft webdesign. Dit is alléén een goedkope methode indien u weet hoe u dit zelf doet, anders moet u dit uitbesteden aan een SEO specialist. Zo krijgt u het advies om uw website ‘responsive’ te maken als methode van zoekmachine optimalisatie. Deze ‘responsiveness’ of mate waarin uw website responsief is, bepaalt hoe goed uw website weergegeven wordt op verschillende computers en beeldformaten. Een desktop computer is anders dan een smartphone en geeft websites verschillend weer. Om beloond te worden met hogere posities bovenaan de organische resultaten (jargon voor de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines) is het verstandig om uw landingpages up-to-date te maken. Volg dus ons advies over zoekmachine optimalisatie door flexibel programmeerwerk te leveren.

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De raad van een specialist aan particulieren

Particulieren die omzet genereren met een webwinkel of met het online aanbieden van hun diensten, worden geadviseerd om een eigen SEO specialist in dienst te nemen óf het uit te besteden aan een derde partij. Indien u dit niet wilt is uiteraard het advies voor zoekmachine optimalisatie voor hobbyisten van toepassing, wat de meest goedkope oplossing is. Hooguit kunt u zelf nog wel wat doen aan externe linkbuilding.

Een raad is om relevante zakenpartners, in overleg, aan uw website koppelen zodat u aan zoekmachines laat weten dat u erkenning krijgt van andere bedrijven. Een laatste advies betreft zoekmachine optimalisatie is om bedrijven die aan ‘linkfarming’ doen te vermijden, linkfarming wordt steeds vaker negatief beoordeeld door zoekmachines. Wanneer u aan een professioneel internet marketing bedrijf dit uitbesteedt heeft u altijd een gezond linkbuildingprofiel.

Persoonlijke raad van SAM Online Marketing

Een advies van een online marketing specialist in zoekmachine optimalisatie is een uitstekend begin om uw website op te poetsen en hoger in Google te scoren. Maar wij kunnen u ook de moeite besparen bij het verwezenlijken van een makkelijk vindbare website. Vraag daarvoor direct een offerte aan. Of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend advies over zoekmachine optimalisatie.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer