De Wit Hekwerken

4.000+ organische bezoekers per maand

Eind 2018 klopte De Wit Hekwerk bij ons aan omdat ze op zoek waren naar een manier om meer bezoekers op hun website te krijgen. De eigenaar van het bedrijf, Floor, had eerder al meerdere pogingen gedaan om het gewenste aantal bezoekers te genereren, maar niets leek te werken. Na deze pogingen besloot Floor contact op te nemen met de specialisten van SAM Online Marketing

#SEO #structuur #landelijk
De Wit Hekwerken afb 1

De klant

De Wit Hekwerk is een van de meest bekwame specialisten als het gaat om hekwerken. Het bedrijf biedt ontzettend veel verschillende partijen hekwerken van hoge kwaliteit. Hierbij kun je denken aan bedrijven, instellingen, overheidsinstanties, kinderdagverblijven, scholen en(sport)verenigingen, maar zeer zeker ook voor de particulier. Dit door heel Nederland! In hun assortiment heeft De Wit Hekwerken vele soorten sierhekwerken en (elektrische) toegangspoorten op maat. Alles is mogelijk. De Wit Hekwerk fabriceert en monteert in eigen beheer, waardoor er een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding ontstaat. Bovendien is het mogelijk om verschillende hekwerken naar eigen smaak aan te passen. Dit zorgt voor een uniek hekwerk voor jouw tuin of bedrijventerrein.

Inmiddels werken we al jaren samen met De Wit Hekwerken en hebben we mooie resultaten weten te realiseren voor de specialist in hekwerken. Benieuwd naar de resultaten en onze aanpak voor deze klant? Lees vooral verder!

De uitdaging

Vanaf dag één was het ons meteen duidelijk wat Floor van De Wit Hekwerken wilde. Floor en zijn collega’s waren op zoek naar een partner die ze kon helpen bij het verkrijgen van meer klanten. Wanneer je een website hebt en meer klanten wil binnenhalen, is het vaak vrij simpel om te achterhalen wat er gedaan moet worden om dit te behalen. Je moet meer bezoekers genereren naar je website. Hoe meer gerichte mensen jij op je website krijgt, hoe meer klanten jij er aan overhoudt. Dit is voor De Wit Hekwerken precies hetzelfde geweest.

Bij aanvang van de samenwerking was de uitdaging:

  • Verhoging van organische bezoekers
  • Autoriteit verder uitbouwen
  • Website structuur en content op niveau krijgen

Dit allemaal om meer klanten binnen te halen en meer omzet te genereren. Er was voor De Wit Hekwerk al wat SEO gedaan maar dit was stopgezet. Hierdoor was de website weer teruggevallen. Nu het bedrijf samenwerkt met SAM Online Marketing is het weer tijd voor groei!

De doelstelling

Elk langetermijndoel heeft een specifiek doel waarmee achteraf kan worden gemeten of het doel is behaald. Aangezien het om een samenwerking van SEO’s gaat, is het niet nodig om een einddatum aan de campagne te koppelen. Er moet echter ten minste één doel zijn gekoppeld aan een specifieke tijd. Het doel van deze SEO-campagne is bijvoorbeeld om het verkeer op de website te verhogen van 400 bezoekers per maand naar 1.500 bezoekers per maand.

De Wit Hekwerken afb 2

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

De aanpak

Om te beginnen was een marktonderzoek en zoekwoordonderzoek nodig om te kijken waar de kansen lagen. Aan de hand van deze zaken werd de structuur van de website grondig onder handen genomen. Het totaal aantal pagina’s is met 60% teruggebracht en is er een heldere structuur gemaakt. Nadat de structuur stond, was het tijd om de content opnieuw te schrijven en te optimaliseren. Hierdoor werd de website meer één geheel en paste alles binnen het thema. Bovendien is gedurende de hele periode de autoriteit van de gehele website verder uitgebreid. Dit alles heeft leidt tot mooie resultaten.

De Wit Hekwerken afb 3

Het resultaat

Het onderdeel waar het uiteindelijk allemaal om draait. Het resultaat! De Wit Hekwerken is inmiddels al jaren klant van ons en dat heeft een hele goede reden. Elk jaar weer weet ons team van SEO specialisten de doelstelling te behalen en er zelfs ver overheen te gaan. Zo hebben we tijdens deze SEO campagne het volgende voor De Wit Hekwerken gerealiseerd:

  • 19 zoekwoorden op #1
  • 40 zoekwoorden in de top 3
  • 85% zichtbaarheid
  • 4.000+ organische bezoekers per maand

Waar De Wit Hekwerk aan het begin nog maar 300 tot 400 bezoekers per maand had, gaan ze nu over de 4.000 heen, mede dankzij de vele topposities. Op nog mooiere resultaten in het nieuwe jaar!

Ontdek jouw website score

Doe de GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

  • In 24 uur resultaat
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun jij groei verwachten?
Jake On-Page specialist

Jake

On-Page specialist