Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Maandbudget vanaf €199,
Altijd resultaat!
Looptijd 6 t/m 12 maanden
Binnen 10 seconden uw prijs
10.000+ topposities in Google
500+ succesverhalen
1 vaste marketingpartner

Adverteren op Social Media

Adverteren op Social Media? Tegenwoordig zijn er talloze socials en wanneer de juiste advertenties op de juiste plekken in beeld worden gebracht, kan dit een enorme toevoeging aan uw marketingefforts zijn. Waarom adverteren op social media? Welke opties biedt SAM Online Marketing? En bovenal: hoe wordt u succesvol door middel van advertenties? We vertellen u er meer over. Lees hieronder verder, of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Waarom adverteren op social media? 

Waarom adverteren op social media als er zoveel andere plekken zijn? Waarom bijvoorbeeld niet adverteren op Google? Het antwoord is simpel: er is geen beste optie! Het is namelijk geheel afhankelijk van jouw branche welk middel werkt. Daarbij kun je diverse campagnes zo inrichten dat ze op elkaar aansluiten. Een praktisch voorbeeld hoe adverteren op social media een toegevoegde waarde in de funnel biedt: 

  1. Je zet display advertising en social media advertenties in om men kennis te laten maken met jouw bedrijfsnaam en jouw merk. 
  2. Je zet een SEO en SEA Campagne in om relevante bezoekers aan te trekken op personen met een concrete zoekvraag. Ze kiezen voor jou omdat ze jouw naam al kennen.
  3. Je zet remarketing via social media in om de personen te bereiken die jouw website hebben bezocht, maar nog geen conversie hebben opgeleverd. 

Zo zie je dat adverteren via sociale media zowel ter attentie als voor conversies ingezet kan worden, mits je maar de juiste advertenties op het juiste moment inzet. 

Wat biedt SAM Online Marketing?

SAM Online Marketing biedt jou geen Social Media Specialist. We bieden jou een heel team van professionals die jou verder helpen met het adverteren op social media. Onze projectleider en online marketeer bepalen doelgroep en invulling van de advertentie. Een content marketingspecialist maakt de juiste content voor de juiste advertenties en onze grafisch designer zorgt voor de juiste banners bij de ads. Tot slot monitort onze Ads specialist de campagnes en stelt deze op de juiste manier bij. De projectleider houdt het proces ten alle tijden in de gaten, om zodoende het maximale uit het adverteren op social media te kunnen halen.

Gratis website scan

Werkwijze

Ons online marketing bureau werkt volgens een vast werkwijze. Op deze manier weten we zeker dat de vooraf gestelde doelstellingen worden behaald. In slechts vijf heldere stappen zorgen we ervoor dat uw online marketing campagne een succes wordt!

KLANTEN REVIEWS

Klanten over SAM

Wij van WC Eend adviseren WC Eend

In plaats van over onszelf te spreken, laten we liever anderen dit voor ons doen. Bekijk onze reviews en laat uzelf overtuigen!

social media

Direct adverteren op social media!

Zoals u heeft kunnen zien, is adverteren via sociale media een zeer goed middel, mits juist ingezet. SAM Online Marketing biedt een team van specialisten met allen een specifieke taak, om zodoende het maximale uit de advertenties te kunnen halen, voor een zo hoog mogelijke ROI. Meer weten over de mogelijkheden van adverteren op social media? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Gratis website scan
Doe de gratis SEO Scan

Social Media

Contactgegevens

Werkzaam door heel Nederland:

2021 © SAM Online Marketing Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.9/5 39 beoordelingen
Call Now Button
Gratis SEO Scan

Doe de gratis SEO Scan!