Google Ads bureau

Meer winst met de juiste Google Ads campagne. Dat doe je met hét Google Ads bureau, SAM Online Marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring en bijna 1.000 succesverhalen kunnen we met trots zeggen dat we keer op keer succesvolle campagnes weten op te zetten. In zee gaan met ons bureau betekent meer winst en meer omzet!

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

Google Ads uitbesteden of liever zelf aan de slag?

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google ads
Online sneller domineren

Meer omzet uit je ads halen met een Google Ads bureau

Haal jij wel genoeg uit je Google Ads campagne? Weet je wat je kunt doen om meer uit je campagne te halen? Voor veel ondernemers is het antwoord op deze vragen ‘nee’. Dat is helemaal niet erg. Daar heb je een Google Ads bureau voor! Je laat specialisten je advertenties uitpluizen om er zo veel mogelijk omzet en winst uit te halen. Onze specialisten zoeken het allemaal voor je uit, zodat jij de focus kunt leggen op andere zaken binnen je bedrijf. Op basis van onderzoek, data, de markt en jouw doelstellingen weten de specialisten van SAM Online Marketing doelgerichte advertenties neer te zetten. Van YouTube ads en Discovery ads tot display banners. We zetten het allemaal in om mooie resultaten neer te zetten. Waarom zijn wij zo zeker van onze zaak? Dit hebben we niet alleen voor jou gedaan, maar honderden andere ondernemers. Ben jij het volgende succesverhaal?

Het is zeker mogelijk om Google Ads zelf te doen. Echter loop je wel het risico dat je veel geld verliest en veel conversies misloopt. Het kan namelijk bijvoorbeeld zo zijn dat je een advertentie draait op een zoekwoord waarvan jij denkt dat het goed zal renderen, maar je achteraf van ziet dat hier nul conversies uit zijn gekomen, en dan ben je honderden euro’s verder zonder er iets voor terug te krijgen.

Jouw advertentie komt helemaal bovenaan de zoekresultaten van Google te staan. Deze advertenties herken je aan het woordje ‘advertentie’ in het Nederlands of ‘ad’ in het Engels dat vóór het resultaat staat.

Om helemaal bovenaan te komen in Google met jouw advertentie moet je simpelweg de hoogste bieder zijn op het zoekwoord waar je voor adverteert.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is SEA?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine

Wat zijn uitsluitings-
zoekwoorden?

Een uitsluitingszoekwoord is alleen

Wat zijn betaalde zoekopdrachten?

Betaalde zoekresultaten zijn de advertenties

Wat is ROAS?

ROAS is een afkorting voor Return On
Advertising Spend. Het is een term uit

Wat is Google Display?

Google Display is een variant van adverteren met Google Ads. Het werkt

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO, en ben je

Google ads Ali

Waarom campagnes laten draaien door een Google ads bureau?

Je krijgt er veel voor terug wanneer je kiest voor het uitbesteden van Google Ads aan een online marketing bureau. Waar je alleen maar leergeld betaalt als je hier zelf zonder enige ervaring mee aan de slag gaat zijn er alleen maar pluspunten als je kiest voor de service uitbesteden aan SAM Online Marketing. Met SEA is dit dan ook niet zomaar leergeld, dit is echt geld wat je telkens weggooit als je dit niet meteen professioneel aanpakt. Onze consultants hebben de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet:

  1. Expertise van verschillende specialisten: verschillende Google Ads specialisten van ons online marketing bureau worden op jouw project gezet. Met de hulp, analyse en expertise van deze professionals samen weet je dus zeker dat de strategie die voor jouw website uitgezet wordt, het meeste zal converteren!
  2. Gratis advies: wanneer onze experts tijdens het scannen van je website diverse mogelijkheden zien, zal je advies krijgen waarmee je nog meer uit de kast kan halen! Denk aan CRO, waarbij je website beter ingericht wordt op conversie. Dit is eigenlijk zelfs een belangrijk onderdeel om jouw SEA campagne een groot succes te maken. Maar ook als we de mogelijkheid zien om in te zetten op SEO of verschillende social kanalen zullen we hiervoor met jou rond de tafel.
  3. Resultaat op de korte termijn: met SAM als het beste Google Ads bureau behaal je direct de resultaten waar jij naar op zoek bent. Wanneer de campagne live gaat sta je namelijk meteen bovenaan in de zoekresultaten van Google, waardoor je direct bezoekers zal genereren!
  4. Heel veel data wat zorgt voor meer conversie: met een SEA campagne haal je heel veel data binnen. Nu denk jij vast ‘data? Wat moet ik daarmee?’. Nou, het zal je meer helpen dan je denkt! Met al deze data kun je allereerst goed zien wat het gedrag van je doelgroep is. Maar daarnaast kun je met deze data ook Google Ads optimaliseren voor conversie!
  5. Gerichte bezoekers genereren: met het online adverteren kun jouw doelgroep heel gericht benaderen. Wanneer iemand zoekt op een zoekwoord in de zoekbalk van Google, dan is diegene vaak heel gericht aan het zoeken. Adverteer jij precies op dat zoekwoord en sta je bovenaan, dan is de kans groot dat jij er weer een bezoeker bij hebt.
  6. Constante monitoring van jouw website: als je de service van een Google Ads bureau inschakelt, dan worden je advertenties constant bijgehouden en gescand. Niet alleen is dit ideaal om op tijd de stekker eruit te trekken als de advertentie niet lekker loopt, maar ook bespaar je veel tijd met het uitbesteden van je SEA. Je weet dat een specialist je advertenties constant in de gaten houdt en de juiste hulp biedt. 
  7. Iedere maand een rapportage: als ondernemer ga je natuurlijk voor het resultaat, en dat is precies wat je wilt zien wanneer je een online marketing bureau inschakelt voor Google Adwords. De resultaten kun je iedere maand bijhouden in de rapportage die je van ons ontvangt met de resultaten op een rijtje!

Het is zeker goed om te kiezen voor het uitbesteden van zowel Google Ads als SEO aan een bureau! Met Google Ads ben je direct zichtbaar in de zoekresultaten en haal je direct conversies binnen, terwijl je website voor SEO geoptimaliseerd wordt om op de lange termijn bovenaan te komen in de organische zoekresultaten. Als je uiteindelijk organisch ook bovenaan staat is dit ook weer een stukje betrouwbaarheid als je zowel met een advertentie als organisch in een resultaat zichtbaar bent. Ook heb je dubbel zoveel kans dat iemand op jouw resultaat klikt!

Hoeveel Google Ads kost is moeilijk te zeggen zonder meer informatie over jouw situatie. In wat voor branche zit je bijvoorbeeld? Op welke zoekwoorden zou je gevonden willen worden? Aan de hand hiervan kunnen we een indicatie maken van hoeveel onze service ongeveer zal kosten. Het kan namelijk zo zijn dat de kosten per klik (CPC) rond €1 liggen. In dat geval heb je een minder hoog budget nodig. Maar het komt ook vaker voor dat de CPC rond €10 liggen of zelfs nog veel hoger! In dat geval heb je vanzelfsprekend een veel hoger budget nodig. Voor 10 kliks van het ene zoekwoord heb je maar 1 klik van de ander. Dit is dan ook precies de reden waarom het zoekwoordonderzoek zo belangrijk is!

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Zo maakt ons Google Ads bureau van jou een succes!

Wanneer je met SAM Online Marketing in zee gaat voor het uitbesteden van je Google Ads, hebben we een strak plan van aanpak waar we ons aan houden. Door dit nauw te volgen kunnen we de beste resultaten halen. Met ons uitgebreide portfolio hebben we veel ervaring in het creëren van een Google Adwords campagne, en dat is precies waar dit proces iedere keer weer meer op is aangescherpt.

1. Brainstormen en scannen van de branche

In de opstartfase is het belangrijk om meer te weten te komen over waar jouw bedrijf voor staat en over jouw branche in het algemeen. Aan de hand hiervan zullen we ons uitgebreide analyse doen en de rest van de branche scannen om er nóg meer over te weten te komen en te kijken bij hoe de concurrenten hun advertenties hebben ingericht.

Hebben we dit goed in kaart gebracht, dan is het zaak om samen met jou de doelstellingen uit te zetten. Zo weten de specialisten van ons Google Ads bedrijf waar ze op moeten richten en zo weet jij ook waar je aan toe bent.

2. Zoekwoorden bepalen

Nu we weten welke doelstellingen we bijvoorbeeld maandelijks moeten halen, gaan de specialisten van ons online marketing bureau aan de slag om de zoekwoorden in kaart te brengen waar we deze doelstellingen mee gaan halen. Dit hoeven niet altijd de meest voordehandliggende zoekwoorden te zijn, want het komt vaak voor dat hier de hoogste kosten per klik (CPC) op zitten. Maar geen zorgen, wij zullen je hierover adviseren. De kunst is natuurlijk om zo veel mogelijk conversies te halen met zo min mogelijk budget!

Deze zoekwoorden leggen we vervolgens aan jou voor, jij checkt ze en wanneer je hier akkoord op hebt gegeven kunnen we de campagne in elkaar zetten.

3. Campagne inrichten en live zetten

Met de zoekwoorden die we hebben uitgekozen en de uitkomst van de analyse die we van de markt hebben gedaan, kunnen we nu jouw winstgevende campagne uitwerken. We letten op verschillende aspecten waarmee we jouw advertentie zo veel mogelijk inrichten op conversie. Zelfs specifieke woorden kunnen het grote verschil maken!

Wanneer dit goed is ingericht en je advertenties klaar zijn om jouw website bezoekers te leveren, kan de campagne live!

4. Monitoren van de voortgang en maandelijks rapporteren

Nu de campagne live is houdt de service van ons online marketing bureau uiteraard niet op! We blijven je advertenties constant in de gaten houden om te zien hoe ze daadwerkelijk renderen en wat het gedrag is van jouw doelgroep. Haal je met de ene advertentie 10 keer meer conversies binnen dan met de ander, dan is het vanzelfsprekend slimmer om je budget volledig op de advertentie te zetten die het meeste rendement geeft.

Daarbij krijg je aan het einde van iedere maand een rapportage. Hierin kun je precies bijhouden en checken wat de conversies in de desbetreffende maand waren en hoeveel bezoekers de advertenties gegenereerd hebben. Heb je hier vervolgens vragen over? Dan kun je altijd contact opnemen met onze consultants!

Zeker! Alle data kun je ten alle tijden checken in je eigen Google Ads account. De rapportages zijn meer een overzicht van hoe de maand er in één oogopslag uitzag, maar als je midden in de maand bijvoorbeeld wilt zien hoe de conversies ervoor staan, dan is dit gewoon mogelijk.

Vaak geven we het advies om te beginnen met een dagbudget van €30. Dit is puur om te meten hoe de advertenties zullen verlopen en om data binnen te halen. Met meer data kunnen we uiteindelijk grotere stappen gaan nemen en bijvoorbeeld meer inzetten op een goed converterend zoekwoord.

Wat SAM Online Marketing jouw beste keuze als Google Ads bureau maakt!

Bij SAM Online Marketing gaan we puur en alleen voor het resultaat. Dit is iets wat iedereen kan zeggen, maar wij kunnen het je bewijzen! In ons portfolio kun je enkele van onze cases vinden, en de resultaten van deze projecten spreken voor zich. Daarnaast vind je in onze reviews eigenlijk alleen maar positieve berichten. We bestaan al meer dan 10 jaar en hebben deze reviews door de jaren heen op een natuurlijke manier opgebouwd. Kies je voor het uitbesteden van Google Ads aan ons online marketing bedrijf, dan weet je zeker dat je het resultaat zal halen wat van jou een groot succes maakt, of dit nu met Google Ads, SEO of social media is. Direct winnen van jouw concurrenten of een Google Ads scan laten doen? Laten we vrijblijvend sparren! Samen vooruit, samen winnen!

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Google ads

Online marketing volledig
laten beheren?

Wij geven je graag gratis advies over de kansen die jij op dit moment op jouw website of webshop laat liggen. Winnen doe je met SAM!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).