Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

Waarom een Google Ads bureau? 

Jouw bedrijf is jouw creatie. Het liefst doe je alles zelf, ook de optimalisatie. Je weet immers zelf het beste wat jou uniek maakt en waarin jij uitblinkt. Maar met de juiste partners kom je verder. In dit geval is die partner een Google Ads bureau. Besteed het adverteren in Google uit en je profiteert van allerlei voordelen. Te beginnen met tijd. 

Een advertentiecampagne in Google opzetten kost tijd. Niet zozeer de campagne zelf, maar meer wat er allemaal bij komt kijken. Denk aan het in de gaten houden van de voortgang, het experimenteren met nieuwe tekstadvertenties en ook het altijd up-to-date blijven van de ontwikkelingen in de markt. Je doet mee aan een veiling en iedereen biedt mee. Tijd is een hoop waard. Besteed deze tijd dan ook nuttig. 

Google wil jou helpen aan klanten, maar vooral ook zelf veel geld verdienen. Een verkeerde advertentie is dan ook zo gemaakt. Zet hier een verkeerd dagbudget bij en de portemonnee is zo leeg. Dit is duur leergeld. Besteed dit geld liever ergens anders aan. Besteed het aan een bedrijf dat jou verder helpt. 

Het mooie van een Google Ads agency is dat het bedrijf vaak meerdere specialisten in dienst heeft. Twee weten meer dan één. Laat staan een heel team. Meerdere professionals die betrokken zijn bij de campagne en de optimalisatie. Het is beter dan het zelf doen. 

Google Ads zelf doen of uitbesteden? 

Toch kun je Google Ads ook zelf doen. Je hoeft dit niet altijd uit te besteden aan een bedrijf. Heb je tijd over? Heb je genoeg kennis van zaken? Wil je altijd up-to-date blijven en ben je niet bang om risicovolle investeringen te doen? Dan is het altijd een optie om zelf met de advertenties van Google aan de slag te gaan. Is dit toch niet het geval? Dan doe je er echt beter aan om dit uit te besteden aan een gespecialiseerd Google Ads bureau. 

Dit betekent niet dat je helemáál geen tijd kwijt bent aan het adverteren. Er is namelijk altijd een stukje afstemming met het bedrijf dat je inschakelt. Verandert je dienst inhoudelijk, heb je een nieuw product of heb je een monteur/installateur in een nieuwe regio? Stem dit dan wel af. Bovendien is het altijd nuttig om genoeg met elkaar te overleggen en te sparren over de voortgang en de KPI’s. Groeien doe je samen en niet alleen. Google Ads uitbesteden aan ons bureau, SAM Online Marketing? Wij houden altijd korte lijntjes zodat jij op de hoogte blijft van alle veranderingen en zodat alles voor beide partijen duidelijk blijft!

Over ons Google Ads bureau 

Samenwerken met een Google Ads bureau dat jou succesvol gaat maken? Wij gaan je helpen! Inmiddels timmeren we al meer dan 10 jaar aan de weg als bedrijf. Dit is niet alleen met het adverteren in zoekmachines als Google en Bing. Zo zijn we thuis in vrijwel ieder denkbare discipline. Denk hierbij ook aan zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing, Google Shopping, Display en andere disciplines. 

Hier houdt het niet op. Zo valt SAM Design ook onder onze agency. Hiermee hebben we ook een gehele development afdeling klaarstaan om ons resultaat te boosten. Een samenwerking tussen diverse online marketing disciplines én development. Het zorgt ervoor dat jij resultaat gaat halen. En resultaat is waar het om gaat. 

Google Ads is een prachtig middel. Maar het blijft een middel. Een middel om je doelen te behalen. Je schakelt geen bureau in om advertenties op te zetten, je schakelt een bureau in om aanvragen, leads en omzet te genereren. Als wij onszelf in één woord moeten samenvatten, komt het woord ‘resultaat’ prominent naar voren. Alles wat wij doen staat in het teken hiervan. Samen maken we doelen en samen zorgen we dat we deze halen. En we hopen dat dit binnenkort ook met jou is! 

Google Ads optimalisatie proces 

Hoe gaat zo’n proces nou? Hoe werkt de Google Ads optimalisatie? Er komt een hoop bij kijken, dat is zeker. We nemen je mee door het gehele proces, van onderzoek tot campagne opzetten en optimaliseren. 

 • Marktonderzoek: iedere marketingstrategie begint bij een marktonderzoek. Als Google Ads bureau is het dan ook zaak om te kijken naar mogelijke zoekwoorden, kosten per klik, concurrenten en meer. 
 • KPI’s opstellen: het onderzoek is gedaan. Nu kunnen de doelen opgesteld worden. Maar aan de hand van welke belangrijke factoren lees je af of je doelen behaald zijn? Meten = weten! 
 • Campagnes opzetten (hierover later meer): nu is het zaak om de campagne op te zetten. Advertentiegroepen maken, tekstadvertenties (of andere soorten!) opzetten. Klaar? Bieden maar! 
 • Kwaliteitsscore verbeteren: een hogere kwaliteitsscore 
 • CPC verlagen: we noemden hem net al even. Tijdens het sleutelen aan je campagnes wil je de kosten per klik (CPC) verlagen. Dit betekent lagere kosten voor de campagne. 
 • CTR verhogen: vertoningen zijn leuk. Maar je wilt traffic hebben. Via A/B testing en andere experimenten wordt gekeken wat werkt en wat niet, zodat men meer doorklikt. 
 • ROAS verhogen: uiteindelijk draait het binnen Google Ads om de ROAS. Dit staat voor Return On Ad Spend. Een simpele formule waarin je kijkt hoeveel de advertenties jou opleveren ten opzichte van de investering. Schakel je een Google Ads bureau in? Neem deze kosten dan daarin mee. 
Ons werk

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Hoe werkt ons Google ads bureau? 

Ons Google Ads bureau optimaliseert volgens een vaste werkwijze. Met een vast stappenplan zetten we succesvolle campagnes op met een nette ROAS. Schakel je onze agency in? Dan werken we aan de hand van 7 stappen: 

 1. Kennismaking
 2. Marktonderzoek
 3. Targeting
 4. Budget en biedstrategie
 5. Advertenties maken
 6. Optimalisatie en finetuning
 7. Rapporteren, overleggen en nieuwe doelen maken

Deze advertenties doen wij allemaal

Google biedt zoveel meer dan alleen de ‘normale’ tekstadvertenties. Maar het advertentienetwerk is zoveel groter dan dat. Google wil dat iedereen succesvol kan worden. En dit lukt alleen met een divers aanbod van diensten. 

 • Adverteren in het zoeknetwerk (Google Ads): het bekendste advertentienetwerk van Google. De ‘standaard’ zoekresultaten als je iets intypt in Google. Wij maken killer tekstadvertenties die bezoekers aanmoedigen om door te klikken. En dat op de juiste zoektermen. 
 • Google Shopping Ads: op dezelfde plekken als de tekstads, maar dan voor producten. De juiste titels, foto’s en omschrijving. Maar hier geldt vooral: op de juiste plek op het juiste moment! 
 • Video ads op YouTube: wist je dat YouTube van Google is? Ideaal om meer brand awareness te creëren. Top video ads en een berg met vertoningen. 
 • Display ads: video ads en bannering op alle display websites van Google. Ook hier is het devies: ‘gericht schieten met hagel’. Meer naamsbekendheid en een nieuwe doelgroep aanboren. De display ads zijn er perfect voor. 
 • Remarketing campagnes: meer een strategie dan een soort. Maar dusdanig succesvol dat we hem wel moéten benoemen. Met remarketing target je bezoekers die al eens op je website zijn geweest. 

Schakel Google Ads bureau SAM in! 

Succesvol worden door te adverteren in Google? SAM Online Marketing is het Google Ads bureau dat jou hierbij gaat helpen. Samen gaan we voor resultaat. En dat doen we met een multi-inzetbaar team. Maar nog veel belangrijker: een volwaardig sparringpartner die jouw bedrijf naar grotere hoogtes stuwt. Samenwerken? Neem contact op! 

Ready om te groeien?

Laten we samen een kijk nemen naar jouw website.
Neem direct contact op met de online
marketing specialist!

Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Online marketing specialist