Google Ads Bureau
Winnen doe je samen

Beste Google Ads bureau om mee te groeien

Op zoek naar het beste Google Ads bureau? Je hebt groot gelijk! Google Ads campagne, voorheen Google Adwords, is de perfecte manier om op de korte termijn flinke stappen te maken.

Online marketing overlaten aan SAM voor succes

Maandelijks budget *

Google Ads uitbesteden? Als ondernemer wil je niets minder dan groeien met je bedrijf. Je wil meer bezoekers, meer klanten, meer geld en je wil je onderscheiden van je concurrenten. Een sterk Google Ads bedrijf als SAM Online Marketing, daar kun je dit succes gemakkelijk mee behalen! Sommige klanten noemen ons zelfs het beste Google Ads bureau van Nederland. Samenwerken met onze specialisten betekent dat je van A tot Z ontzorgd wordt. Het betekent dat je keer op keer kunt rekenen op een top resultaat. In SAM Online Marketing heb je een partner die met je meedenkt en er alles aan doet om jou te zien slagen. Als jij wint, winnen wij ook!

We begrijpen als geen ander dat je op zoek bent naar een Google Ads bureau dat betrouwbaar is. Een bureau dat afspraken nakomt, extra stappen zet om je bedrijf te zien groeien en bovendien ook snapt wat jouw visie is en waar je naartoe wil. Als jij je hier helemaal in kunt vinden, ben je bij SAM Online Marketing aan het goede adres! Elk van onze experts zet zich in om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop stel ons een vraag!

Google ads

Online marketing volledig
laten beheren?

Wij geven je graag gratis advies over de kansen die jij op dit moment op jouw website of webshop laat liggen. Winnen doe je met SAM!

De beste Google Ads strategie van Nederland! 

De aanpak van een steengoed Google Ads bureau, als SAM Online Marketing, is erg eenvoudig: analyseren en optimaliseren. Een Google Ads specialist die deze twee onderdelen tot in de puntjes beheerst, helpt jou gegarandeerd op weg naar winst.

Een belangrijk onderdeel van de beste aanpak is het maken van een analyse van je bedrijf en website/webshop. Voordat we kunnen vliegen, moeten we namelijk wel weten waar jij nu staat en waar de kansen liggen. Wanneer dit eenmaal duidelijk is, maken we een duidelijk plan en zetten we je Google Ads op. Bij het opzetten van je Google Ads gebruiken we alle nodige tools en targeting opties. Zo kun je denken aan leeftijd, interesse, locatie en nog veel meer!

Google Ads uitbesteden? Het tweede onderdeel wordt door online marketing bureau’s vaak onderschat. Wanneer de Google Ads eenmaal lopen, gaan onze experts aan de slag met het optimaliseren van de advertenties. Natuurlijk moet je een goed vooronderzoek doen om in een keer goede advertenties te maken, maar aan de hand van data kunnen we je Google Ads nog beter afstemmen op jouw doelgroep. Dat is hoe je succes gaat behalen!

Ons Google Ads bureau optimaliseert volgens een vaste werkwijze. Met een vast stappenplan zetten we succesvolle campagnes op met een nette ROAS. Schakel je onze agency in? Dan werken we aan de hand van 7 stappen: 

 1. Kennismaking
 2. Marktonderzoek
 3. Targeting
 4. Budget en biedstrategie
 5. Advertenties maken
 6. Optimalisatie en finetuning
 7. Rapporteren, overleggen en nieuwe doelen maken

Hoe ziet het Google Ads optimalisatie proces eruit?

Hoe ziet zo’n proces voor een Google Ads er nu uit? Hoe werkt de optimalisatie voor jouw bedrijf? Er komt een hoop bij kijken, dat is zeker. We nemen je mee door het gehele proces, van onderzoek en analyse tot campagne opzetten en optimaliseren. 

 • Marktonderzoek: iedere marketingstrategie begint bij een marktonderzoek. Als online marketing bureau is het dan ook zaak om met je specialisten te kijken naar mogelijke zoekwoorden, kosten per klik, concurrenten en meer. 
 • KPI’s opstellen: het onderzoek is gedaan. Nu kunnen de doelen opgesteld worden. Maar aan de hand van welke belangrijke factoren lees je af of je doelen behaald zijn? Meten = weten! 
 • Campagnes opzetten (hierover later meer): nu is het zaak voor de experts om de campagne op te zetten. Advertentiegroepen maken, tekstadvertenties (of andere soorten!) opzetten. Klaar? Bieden maar! 
 • Kwaliteitsscore verbeteren: een hogere kwaliteitsscore 
 • CPC verlagen: we noemden hem net al even. Tijdens het sleutelen aan je campagnes wil je de kosten per klik (CPC) verlagen. Dit betekent lagere kosten voor de campagne. 
 • CTR verhogen: vertoningen zijn leuk. Maar je wilt traffic hebben. Via A/B testing en andere experimenten wordt gekeken wat werkt en wat niet, zodat men meer doorklikt. 
 • ROAS verhogen: uiteindelijk draait het binnen Google Ads campagne om de ROAS. Dit staat voor Return On Ad Spend. Een simpele formule waarin je kijkt hoeveel de advertenties jou opleveren ten opzichte van de investering. Schakel je een Google Ads bureau in? Neem deze kosten dan daarin mee.

Wat voor soort advertenties kun je bij SAM Online Marketing inzetten?

Als echte specialist en jouw partner zetten we stappen extra en laten we geen kansen liggen. Zo biedt Google zoveel meer dan alleen de ‘normale’ tekstadvertenties. Het advertentienetwerk is zoveel groter dan dat. Google wil dat iedereen succesvol kan worden. Dit lukt alleen met een divers aanbod van diensten:

 • Adverteren in het zoeknetwerk (SEA): het bekendste advertentienetwerk van Google. De ‘standaard’ zoekresultaten als je iets intypt in Google. Onze specialisten maken de beste tekstadvertenties die bezoekers aanmoedigen om door te klikken. En dat op de juiste zoektermen. Wil je alleen je SEA uitbesteden? Dan helpen we je daar graag bij!
 • Google Shopping Ads: op dezelfde plekken als de tekstuele advertenties, maar dan voor producten. De juiste titels, foto’s en omschrijving. Maar hier geldt vooral: op de juiste plek op het juiste moment!
 • Video ads op YouTube: wist je dat YouTube van Google is? Ideaal om meer brand awareness te creëren. Top video ads en een berg met vertoningen.
 • Display ads: video ads en bannering op alle display websites van Google. Ook hier is het devies: ‘gericht schieten met hagel’. Meer naamsbekendheid en een nieuwe doelgroep aanboren. De display ads zijn er perfect voor.
 • Remarketing campagnes: meer een strategie dan een soort. Maar dusdanig succesvol dat we hem wel moéten benoemen. Met remarketing target je bezoekers die al eens op je website zijn geweest.

Wil jij een van deze soorten ads inzetten voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze Google Ads experts staan voor je klaar!

Kun je jouw Google Ads zelf oppakken?

Moet je jouw Google Ads campagne nu zelf oppakken of uitbesteden aan een Google Ads bureau? Dit hangt compleet af van jouw voorkeuren en situatie. Wanneer je start met online of offline advertenties is het van belang dat je vooraf al een hoop kennis en ervaring hebt. Met advertenties steek je niet alleen veel tijd in het genereren van bezoekers, je steekt er ook nog een veel geld in. Heb je de kennis niet in huis? Dan bestaat de kans dat je veel geld gaat investeren, dat uiteindelijk verloren gaat. Betekent dit dat je Google Ads niet zelf kan oppakken? Zeker niet! Je kunt Google Ads zelf oppakken, mits je de juiste kennis en ervaring hebt. Heb je dit (nog) niet? Dan moet je bereid zijn om er veel tijd in te steken, veel te leren en veel onderzoek te doen.

Als ondernemer ben je niet alleen bezig met online marketing, maar ben je ook druk bezig met het runnen van je bedrijf. De vraag is dan maar net: Heb je wel tijd om Google Ads te leren? Is het antwoord op deze vraag voor jou een ‘nee’? Schakel dan een Google Ads bedrijf in. Een bureau heeft alle expertise al in huis, waardoor jij niet alles zelf hoeft te leren. Daarnaast heeft een agency vaak niet één Google ads specialist, maar juiste meerdere specialisten. Meerdere experts gaan dus aan de slag met jouw Google Ads om meer klanten voor jouw te genereren. Zelf hoef je vrijwel niets te doen. Wel zullen we je vragen om ons zo nu en dan te updaten over wat er speelt in je bedrijf. Misschien voeg je wel een hele nieuwe productcategorie toe. Dat is dan goed om te weten. Werk je samen met SAM Online Marketing? Dan wordt je verder helemaal ontzorgd en hoef je alleen nog maar toe te kijken hoe je aantal klanten met de dag stijgen! Weet jij al waar de kansen voor jou liggen? Vraag een vrijblijvende brainstormsessie aan. Onze specialisten zoeken het tot in de puntjes voor je uit!

Waarom een Google Ads bureau inschakelen? 

Jouw bedrijf is jouw creatie. Het liefst doe je alles zelf, ook de optimalisatie. Je weet immers zelf het beste wat jou uniek maakt en waarin jij uitblinkt. Maar met de juiste partners en experts kom je verder. Besteed het adverteren in Google uit en je profiteert van allerlei voordelen. Te beginnen met tijd. 

Een advertentiecampagne in Google opzetten kost tijd. Niet zozeer de campagne zelf, maar meer wat er allemaal bij komt kijken. Denk aan het in de gaten houden van de voortgang, het experimenteren met nieuwe tekstadvertenties en ook het altijd up-to-date blijven van de ontwikkelingen in de markt. Je doet mee aan een veiling en iedereen biedt mee. Tijd is een hoop waard. Besteed deze tijd dan ook nuttig. 

Google wil jou helpen aan klanten, maar vooral ook zelf veel geld verdienen. Een verkeerde advertentie is dan ook zo gemaakt. Zet hier een verkeerd dagbudget bij en de portemonnee is zo leeg. Dit is duur leergeld. Besteed dit geld liever ergens anders aan. Besteed het aan een bedrijf dat jou verder helpt. 

Het mooie van een Google Ads agency is dat het bedrijf vaak meerdere specialisten in dienst heeft. Twee weten meer dan één. Laat staan een heel team. Meerdere professionals die betrokken zijn bij de campagne en de optimalisatie. Het is beter dan het zelf doen. 

Google Ads Bureau

Samen maken we
jou succesvol!

Met de juiste strategie en de juiste service zijn topposities in Google slechts een kwestie van tijd!

Waarom zou je het adverteren in Google overlaten aan SAM Online Marketing?

Samenwerken met een echte specialist die jou succesvol maakt? Wij gaan je helpen! Inmiddels timmeren we al meer dan 10 jaar aan de weg als bedrijf. Dit is niet alleen met het adverteren in zoekmachines als Google en Bing. Zo zijn we thuis in vrijwel ieder denkbare discipline. Denk hierbij ook aan zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing, Google Shopping, Display en andere disciplines.

Hier houdt het niet op. Zo valt SAM Design ook onder onze agency. Hiermee hebben we ook een gehele development afdeling klaarstaan om ons resultaat te boosten. Een samenwerking tussen diverse online marketing disciplines én development. Het zorgt ervoor dat jij resultaat gaat halen. En resultaat is waar het om gaat.

Google Ads is een prachtig middel. Maar het blijft een middel. Een middel om je doelen te behalen. Je schakelt geen bureau in om advertenties op te zetten, je schakelt een bureau in om aanvragen, leads en omzet te genereren. Als wij onszelf in één woord moeten samenvatten, komt het woord ‘resultaat’ prominent naar voren. Alles wat onze experts doen staat in het teken hiervan. Samen maken we doelen en samen zorgen we dat we deze halen. En we hopen dat dit binnenkort ook met jou is!

Schakel SAM Online Marketing in als je echt wilt winnen! 

Succesvol worden door online te adverteren? SAM Online Marketing is hét bureau dat jou hierbij gaat helpen. Samen gaan we voor resultaat. En dat doen we met een multi-inzetbaar team. Maar nog veel belangrijker: een volwaardig sparringpartner die jouw bedrijf naar grotere hoogtes stuwt. Google Ads uitbesteden? Samenwerken? Neem met contact ons op en laat een Google Ads scan doen. Onze experts helpen je binnen no-time naar de top!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

Specialist Floris

Floris

Jouw Google Ads specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.