Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Zoekmachine adverteren

Vinkje 1Meer dan 900 klanten! Vinkje 2Controle over advertentiekosten Vinkje 3Beheer door specialisten Vinkje 4Lagere CPC maar meer conversies

Benieuwd wat wij met Ads voor jou kunnen betekenen?

Met onze ervaring verhogen wij je CTR tot 70%!

Landingspagina - SEA met maandbudget

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beginnen met zoekmachine adverteren maar je weet niet hoe je dit het beste kunt doen? Of ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn betreft het adverteren in zoekmachines? Of heb je al zoekmachine advertenties maar ben je niet tevreden hoe dit gaat en wil je het zoekmachine adverteren aan een specialistisch bureau overlaten? SAM Online Marketing zorgt voor succesvolle advertenties in zoekmachines voor optimaal rendement. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is zoekmachine adverteren?

Wat is zoekmachine adverteren? Eigenlijk zegt het woord het zelf al. Het is niets anders dan het adverteren binnen de betaalde zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Als je een zoekterm invult bij Google dan komen er twee soorten resultaten tevoorschijn, betaald en organisch. Adverteren in zoekmachines richt zich, zoals je waarschijnlijk wel weet, op de betaalde zoekresultaten. Voor de organische zoekresultaten is er SEO. Doordat wij ook van SEO veel kennis hebben gebruiken wij dit om het adverteren binnen zoekmachines verder te optimaliseren.

Contact met ons opnemen

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Juiste zoekmachine advertentie

Google is al jaren bezig met het verbeteren en heeft relevantie hoog in het vaandel staan. Door jouw zoekmachine advertentie, SEA campagne en bijbehorende landingspagina optimaal in te richten kun je hoge kwaliteitsscores behalen. Het gevolg is dat je minder betaalt per klik en daardoor meer uit je budget kunt halen. Hoge kwaliteitsscores binnen zoekmachine adverteren is een van de belangrijkste factoren aangezien dit mede bepaalt of jouw advertenties worden getoond.

Het fijne van de kwaliteitsscores voor zoekmachine advertenties is dat deze te beïnvloeden is. Deze score wordt namelijk berekend aan de hand van diverse factoren zoals de relevantie van de advertentie ten opzichte van de zoekopdracht en de bestemmingspagina. Hoe specifieker de bestemmingspagina en advertentie is ingericht, hoe hoger de kwaliteitsscore. Zo kun je effectief adverteren in zoekmachines.

Bij het zoekmachine adverteren is het ook belangrijk om de gebruiker van Google aan te sporen tot actie. Het is dus verstandig om prijzen en exclusieve aanbiedingen direct in de advertentie of titel te zetten. Daarnaast zijn er diverse extensies die meer informatie aan jouw advertentie toevoegen. Denk hierbij aan sitelinks waarmee gebruikers van Google direct naar het juiste gedeelte binnen jouw website wordt geleid of locatie extensies zodat de gebruiker van Google gelijk kan navigeren naar jouw onderneming. Als laatste is het ook mogelijk om een oproepextensie toe te voegen waardoor er direct gebeld kan worden naar jouw onderneming. Ook deze factoren helpen bij het behalen van een goede kwaliteitsscore van jouw campagnes.

Daarom kies je SAM Online Marketing

Bij SAM Online Marketing hebben we ervaring en kennis over efficiënt zoekmachine adverteren. Bovendien hebben we al veel ervaring met zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze kennis gebruiken we om een nog hogere kwaliteitsscore te halen voor jouw zoekmachine advertenties. Wil je in zoekmachines adverteren en zoveel mogelijk uit je campagnes halen? Neem dan direct contact op met ons. We bespreken graag de mogelijkheden die er voor jou zijn op dit gebied.

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en haal er geweldige resultaat uit.

Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.”

- Raymond van Heijningen, Personal trainer