Linkbuilding uitbesteden

Is jouw website toe aan verbetering en ben je klaar om verder te groeien? Als linkbuilding bureau met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij jou vooruit helpen! Wij zorgen niet alleen voor meer backlinks, maar ook voor meer autoriteit, een betere positie in Google en een toename in bezoekers. Linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing brengt jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Je linkbuilding een boost? Vul in en ontdek wat bij jou beter kan!

Linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing

Linkbuilding uitbesteden aan een bureau met bewezen resultaten? Linkbuilding is een ontzettend belangrijk en gevoelig onderdeel van SEO voor je website. Dit wil je niet zomaar aan een willekeurige partij uitbesteden. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing, kun je deze taak met een gerust hart aan ons overlaten. Wij bouwen op een natuurlijke wijze aan linkbuilding, versterken de autoriteit en genereren verkeer naar je website. Door de jaren heen hebben we honderden ondernemers op weg mogen helpen naar meer succes binnen hun bedrijf. Dat zijn honderden ondernemers die elk meer bezoekers hebben gekregen, meer deals hebben kunnen maken en een hogere omzet hebben kunnen realiseren. Dat jaar in, jaar uit! Dit soort resultaten haal je alleen als je jaren aan ervaring hebt en weet wat je doet. Met trots kunnen we daarom ook zeggen dat SAM Online Marketing hét linkbuilding bureau is waar jij mee kunt groeien.

Waarom linkbuilding uitbesteden aan ons bureau?

Bij SAM Online Marketing krijg je meer dan alleen linkbuilding. Onze specialisten voeren een diepgaande analyse uit van je website, concurrenten en backlinkprofiel. We bouwen kwalitatieve links via blogs, startpagina’s en forums en focussen op de nieuwste trends voor 2024. Onze aanpak bestaat onder andere uit het identificeren en verwijderen van schadelijke links en het versterken van je profiel met waardevolle backlinks. We zorgen voor een strategische spreiding van links, gericht op je belangrijkste zoekwoorden en maken gebruik van geavanceerde tools om je linkprofiel continu te monitoren en te optimaliseren. Dit allemaal zorg voor een solide basis voor duurzame SEO succes.

Elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage, zodat je de voortgang op belangrijke zoekwoorden kunt volgen en precies ziet welke impact onze inspanningen hebben. Onze persoonlijke aanpak betekent dat we nauw samenwerken om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke doelen en behoeften. We zijn er trots op om transparant te zijn in ons werk en je te voorzien van meetbare resultaten. Kies SAM de betrouwbare linkbuilding specialist voor een hogere positie in Google!

Nog niet overtuigd?

Waarom linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing de beste optie is voor succes.

  • Toegang tot ons netwerk van 40.000+ websites
  • Kwalitatieve links en geen spam 
  • Linkbuilding op een natuurlijke manier
  • 11+ jaar ervaring in het vak

Bij SAM Online Marketing krijg je geen standaard aanpak, maar maatwerk dat echt werkt. Wij combineren jarenlange ervaring met innovatieve technieken en een uitgebreid netwerk voor hoogwaardige backlinks. Hierdoor zie je snel resultaat en groei. Kies voor ons en ervaar het verschil!

We bieden transparantie en meetbare resultaten. We garanderen een groot netwerk van websites en backlinks van hoge kwaliteit krijgt, die jouw ranking verbeteren. Bovendien houden we je regelmatig op de hoogte met duidelijke rapportages.

Jazeker! Bij SAM Online Marketing hebben we meer dan 1.000 succesverhalen. Elk met een unieke aanpak. Onze klanten zien steeds weer aanzienlijke stijgingen in hun zoekresultaten dankzij onze effectieve linkbuilding strategieën. Dat kunnen we voor jou ook realiseren! Met onze bewezen aanpak zorgen we ervoor dat je website meer verkeer en betere rankings krijgt.

A.J.M. van houdt

In 9 maanden 683%
meer bezoekers!

Voor onze trouwe klant A.J.M. van Houdt hebben we resultaten weten te halen, die ver boven de verwachtingen uit stegen.

#linkbuildinguitbesteden

Wat is linkbuilding precies?

Linkbuilding is het proces waarbij andere websites links naar jouw website plaatsen. Dit geeft zoekmachines zoals Google een signaal dat jouw site relevante en waardevolle content bevat. Kwalitatieve links van gerenommeerde websites kunnen de autoriteit en zichtbaarheid van je site aanzienlijk verbeteren. Bij linkbuilding is het cruciaal dat de links afkomstig zijn van relevante en kwalitatieve bronnen, zoals blogs, startpagina’s en forums, die door Google als betrouwbaar worden beoordeeld.

Een belangrijk aspect van linkbuilding is het vermijden van spamlinks. Spamlinks zijn backlinks van lage kwaliteit, vaak afkomstig van niet relevante of malafide websites. Deze kunnen je website schaden en zelfs leiden tot strafmaatregelen van Google, wat resulteert in lagere zoekresultaten. Daarom is het essentieel om alleen te werken met kwalitatieve links die een positieve bijdrage leveren aan je SEO strategie.

Waarom is linkbuilding belangrijk voor jouw bedrijf?

Linkbuilding uitbesteden is een slimme keuze voor elk bedrijf dat online succes nastreeft. Het proces van het verkrijgen van kwalitatieve backlinks vraagt om tijd, kennis en ervaring. Goede linkbuilding bureaus hebben de expertise om effectieve linkbuildingstrategieën te ontwikkelen die voldoen aan de nieuwste trends. Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van betrouwbare websites, blogs en forums, zorgen bureaus ervoor dat je website waardevolle backlinks krijgt die je zoekwoord ranking in Google verbeteren.

Daarnaast zorgt het uitbesteden van linkbuilding ervoor dat je kunt profiteren van de nieuwste technieken en methodes zonder dat je zelf tijd hoeft te investeren. Experts blijven continu op de hoogte van de laatste SEO ontwikkelingen en passen deze toe om je website voorop te houden in de zoekresultaten. Dit betekent dat je altijd een stap voor bent op je concurrenten.

Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist, bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar krijg je ook toegang tot professionele, betrouwbare en effectieve linkbuildingstrategieën die je online zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren. Wil je je SEO resultaten een boost geven? Linkbuilding uitbesteden is het antwoord!

Vergroot je autoriteit
met linkbuilding

Laat onze specialisten jouw website in handen nemen en geniet van een hoge autoriteit en aanzienlijk meer bezoekers

  • Een optimaal linkprofiel
  • Meer autoriteit naar je website
  • Een  strategie op maat 

Jake

SEO specialist

Wat belangrijk is bij
linkbuilding uitbesteden

Je gaat linkbuilding uitbesteden, maar weet je wel waar je een linkbuilding bureau op moet toetsen? Uiteindelijk zal elk bureau je natuurlijk een mooi verhaal verkopen over hoe goed ze wel niet zijn. Gelukkig kun je zelf ook nagaan welk bureau goed is en welke niet, zolang je begrijpt welke onderdelen van linkbuilding belangrijk zijn.

Kwaliteit staat voorop!

Een belangrijk onderdeel van linkbuilding is het verzamelen van backlinks. Wat betekent dat? Je verzamelt als het ware ‘stemmen’ van andere websites, zodat Google jouw langzamerhand gaat zien als een autoriteit in jouw markt. Hoe meer stemmen (backlinks) jouw website heeft, hoe hoger de kans dat je hoog in Google komt te staan. Nu zou je denken dat het dan alleen een kwestie is van zo veel mogelijk links verzamelen. Dat is het zeker, maar het moeten wel kwalitatieve backlinks zijn. Vroeger kon je nog ‘slechte’ backlinks naar je website laten verwijzen en scoorde je hartstikke goed. Tegenwoordig werkt dat niet meer. Google wil kwalitatieve stemmen zien van vertrouwde bronnen. Dan vertrouwt Google jou en zul je hoog scoren in Google. Het is daarom belangrijk dat je goed nagaat waar alle backlinks vandaan komen. Worden er bijvoorbeeld backlinks geplaatst, die weinig te maken hebben met wat jij doet? Dat is al een reden om een bureau in twijfel te trekken.

Effectief linkbuilden

Wanneer je linkbuilding uitbesteed is het belangrijk dat dit op een natuurlijke wijze gedaan wordt. Je kunt je voorstellen dat het niet oprecht overkomt als je in één keer een hoop links op je website krijgt. Bouw het rustig op en houdt vooral de kwaliteit erin. De specialisten van SAM Online Marketing zorgen ervoor dat alle links worden verspreid over verschillende maanden met elk ander moment van plaatsing.

Op een natuurlijke manier opbouwen

Wanneer je linkbuilding uitbesteed is het belangrijk dat dit op een natuurlijke wijze gedaan wordt. Je kunt je voorstellen dat het niet oprecht overkomt als je in één keer een hoop links op je website krijgt. Bouw het rustig op en houdt vooral de kwaliteit erin. De specialisten van SAM Online Marketing zorgen ervoor dat alle links worden verspreid over verschillende maanden met elk ander moment van plaatsing.

Jouw linkbuilding strategie op maat

Winnen in Google doe je met een linkbuilding strategie op maat. Geen ‘copy en paste’ aanpak, waar jij helemaal niks aan hebt. Maatwerk! Dat is hoe we linkbuilding aanpakken bij SAM Online Marketing. Je zult geheid rondgekeken hebben in de markt naar verschillende linkbuilding bureau’s. Elk met zijn eigen strategie, maar vaak in de vorm van een kant en klaar pakket. Dat terwijl geen bedrijf hetzelfde is en geen situatie gelijk is. Hoe kun je dan altijd exact dezelfde aanpak aanhouden? Niet! Bij SAM Online Marketing baseren we je strategie op waar je bedrijf staat, wat je doelstellingen zijn, je concurrentie en de markt zelf. Door elk van deze onderdelen goed te analyseren en rekening te houden met jouw exacte situatie, stellen we een linkbuilding strategie op maat voor je op.

Het start allemaal met een gratis linkbuilding scan, zodat we jouw situatie in kaart kunnen brengen en een strategie op maat kunnen opstellen. Heb je de linkbuilding scan al gedaan?

Wat zijn de kosten van
linkbuilding uitbesteden?

Een duidelijk kostenplaatje

Wanneer je jouw linkbuilding uitbesteedt aan ons bureau, kun je alle kanten op. Laten we vooropstellen dat wij samen met jou kijken naar jouw budget en de mogelijkheden in jouw markt. Om die reden zullen wij altijd eerst een vooronderzoek doen om jouw situatie in kaart te brengen. Vervolgens leggen we aan jou voor wat de kosten voor het linkbuilden zullen zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van het budget dat je vrij wilt maken voor linkbuilding. Per kwalitatief artikel dat geplaatst wordt liggen de kosten vaak rond de €500 euro. Ga je voor echt goede kwaliteit en wil je een artikel laten plaatsen op een grote website als Metro of de Telegraaf, dan kunnen de kosten rond de €1500 euro zijn en soms zelfs oplopen tot over de €2000 euro. Dit lijkt misschien veel, maar je hebt zo wel meteen heel veel autoriteit én je wordt gezien door de vele bezoekers die op dit soort websites te vinden zijn. Zo’n artikel zal zich dus zeker terugverdienen!

De maandelijkse kosten voor je linkbuilding uitbesteden zijn dus gebaseerd op de hoeveelheid en soorten backlinks die er nodig zijn voor jouw website, maar ook op de uren die we bij ons linkbuilding bureau nodig hebben om van jou een succes te maken. Moeten er veel links verwijderd worden aan het begin? Dan moeten hier bijvoorbeeld alleen al veel uren in gestoken worden. Belangrijk is dat de kwaliteit van iedere backlink wordt gewaarborgd en vervolgens moet iedere website gecontacteerd worden om de links te laten verwijderen. Wanneer we in kaart hebben gebracht hoeveel uren en wat voor soorten links we nodig hebben om van jou een succes te maken, kunnen we een linkbuilding pakket op maat aan jou voorleggen.

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
InnovaWare Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Marketing strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Direct aan de slag met ons bureau!

Linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing de nummer 1 linkbuilding bureau van Nederland. Onze kracht ligt in de filosofie van ons bedrijf.

Onze linkbuilding specialisten hebben naast hun ervaring een enorme drive en belang om resultaten te behalen voor jouw website. Bij het behalen van de resultaten ontvangen zij provisie. Jouw winst is ook hun winst, geen 9 tot 6 mentaliteit, maar een partner die tot het gaatje gaat om altijd resultaten te behalen voor jouw linkbuilding campagne. Daarnaast spreken wij van te voren met de klant vaste doelen af. Behalen wij de doelen niet? Dan zullen wij kosteloos doorgaan tot dat wij de resultaat hebben behaald. Wel eerlijk toch zo? Uiteraard zullen we de afspraken allereerst per situatie moeten bekijken en op papier zetten. Als alles klopt, kunnen we het contract opmaken en snel tekenen.

Met een gedegen linkbuilding strategie zorgen wij altijd voor een positief resultaat en een lange termijn samenwerking. Wij binden ons alleen aan klanten die net als wij de drive tot succes hebben. Wil jij met SAM Online Marketing de uitdaging aangaan en samenwerken? Neem dan direct contact met ons op of doe een linkbuilding scan voor een korte 1 op 1 sessie met een linkbuilding expert! Linkbuilding uitbesteden aan ervaren experts met bewezen resultaten?

Weten waar je kansen liggen?

Weet je niet hoe je je linkbuilding resultaten kunt verbeteren en ben je benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je website GRATIS analyseren!

  • Duidelijke verbeterpunten
  • Volledig stappenplan voor 2024
  • Gericht op korte én lange termijn

Sasha

Directeur en marketing strateeg

Veelgestelde vragen over Linkbuilding

Dat linkbuilding een essentieel onderdeel is van SEO zul je inmiddels zelf al weten. De grote vraag is nu alleen nog of je linkbuilding het beste zelf kan doen of dat je het juist moet uitbesteden aan specialisten. Wat is ons advies? Besteed het uit!
Dat zeggen we niet omdat we graag willen dat je jouw linkbuilding bij ons neerlegt. We zeggen het vooral omdat we weten dat linkbuilding in de praktijk een stuk ingewikkelder is dan het lijkt. Zelfs als je enige kennis hebt van linkbuilding, moet je
daarnaast een gigantisch netwerk en veel vrije uren hebben om significant werk te kunnen doen.

Tijd besparen

Als je hoog wilt scoren in Google is linkbuilding een belangrijke tak van de sport. Het is ook meteen een van de meest tijdrovende onderdelen van SEO. Heb jij een bedrijf dat je moet runnen en moet je linkbuilding er ook nog naast doen? Dat is wel erg veel! Vooral als je kwaliteit wilt leveren voor je bedrijf. Je moet uiteindelijk ook nog een hoop andere zaken regelen binnen je bedrijf. Waarom zou je linkbuilding moeten uitbesteden en niet zelf moeten doen? Je bespaart simpelweg een hoop tijd! Tussen het vinden van de juiste backlinks, het maken van de juiste connecties en het schrijven van goede artikelen ben je al snel erg veel tijd kwijt. Daarnaast spelen kennis, ervaring en netwerk een enorme rol in het proces van linkbuilding. Wanneer je linkbuilding uitbesteed, profiteer je van alles wat het bureau in huis heeft en verhoog je je kans op goede resultaten drastisch. Laat het over aan linkbuilding specialisten!

De juiste expertise en connecties

Naast het feit dat linkbuilding zelf doen een hoop tijd kost, kan het ook nog redelijk complex zijn. Uiteindelijk begin je met zoekmachine optimalisatie om hoog te scoren en meer bezoekers op je website te krijgen, maar heb je wel genoeg verstand van SEO? Weet je genoeg van linkbuilding om op een organische manier topposities te halen in Google? Als het antwoord op beide vragen ‘nee’ is, gok je op het succes van je onderneming. Dat terwijl je ook kunt kiezen voor garantie van resultaat door linkbuilding uit te besteden aan experts.

Linkbuilding is zeker voor de lange termijn. Vele links die je plaatst in een artikel of blog krijgen pas na vele maanden de autoriteit van de daadwerkelijke domeinnaam. Alleen urls die al een lange tijd bestaan waarop jij je link laat plaatsen zal direct een autoriteit/boost op de korte termijn kunnen geven aan je website. Maar verder zal linkbuilding altijd zich richten voor op de lange termijn. 

De kosten voor een backlink zijn heel uiteenlopend. Soms kun je een link plaatsen op een startpagina zonder ervoor te hoeven betalen en soms kost het wel wat. Natuurlijk zijn links waar je voor betaalt over het algemeen van minder goede kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe meer je ervoor betaalt. 

Met een startpagina kan dit enkele euro’s zijn, maar met een homepage link kunnen de kosten flink oplopen. Deze kosten kunnen ook eenmalig of per jaar zijn. 

Dit geldt ook voor artikelen die je kunt plaatsen op een blogsite. Hier is het minder gebruikelijk dat je er niks voor hoeft te betalen, maar dat kan nog steeds. Ook in de vorm van een blog ruil. Kosten voor het plaatsen van een artikel kunnen tussen de €50 en €100 zijn, maar voor een sterk artikel kun je zomaar richting de €500 en soms zelfs richting de €1000 euro betalen. Het is dus heel afhankelijk van de strategie en de kwaliteit van de links die je gebruikt.

Een linkbuilding specialist zet een uitgebreide strategie uit, onderzoekt de concurrentie tot in detail en gaat op zoek naar kwalitatieve backlinks. Hierbij is het waarborgen van de kwaliteit het belangrijkste.

Allereerst doet een linkbuilding specialist een uitgebreid marktonderzoek waarin de concurrenten tot in detail geanalyseerd worden. Zo wordt duidelijk op wat voor manier er veel gelinkbuild wordt in jouw specifieke markt en hoeveel links er exact nodig zijn. Op deze manier wordt de strategie voor jou volledig op maat gemaakt.

Vervolgens gaat het er uiteraard om dat de juiste soort links uitgezocht worden. Als je bijvoorbeeld veel artikelen moet schrijven en deze op sterke blogsites wilt laten plaatsen, dan is het ook belangrijk dat het een sterk artikel is. Je kunt namelijk niet zomaar een artikel van slechte kwaliteit op een hoogwaardige blogsite plaatsen.

In eigenlijk iedere strategie gaan de meeste backlinks naar de homepage. Vanaf daar kan het de autoriteit die het ontvangt namelijk goed doorgeven naar de subpagina’s.

Uiteraard moeten de subpagina’s ook versterkt worden. Hoeveel links deze moeten ontvangen is per pagina geheel afhankelijk van de concurrentie. Als het goed is, is dit aan het begin bij het maken van de strategie ook tot in detail uitgezocht en bepaald.

Het is belangrijk dat de verdeling van de links wel natuurlijk is en klopt. Plaats je bijvoorbeeld veel te veel links op één pagina, dan kan dit ook averechts werken. Zoekmachines kunnen dit zien als spam waardoor het de groei van een pagina en soms zelfs de hele website tegenhoudt. In zo een geval kan het zelfs zo zijn dat links verwijderen een positieve invloed heeft!

Het verkrijgen van backlinks kan op veel verschillende manieren. Over het algemeen wordt toch het meeste gedaan aan linkruils, links plaatsen op startpagina’s en het schrijven van artikelen voor een blogsite. Je kunt de eigenaar van een website simpelweg benaderen om een link te kunnen plaatsen.

Artikelen geven vaak geleidelijk steeds meer autoriteit door. Dit komt doordat de artikelen nieuwe pagina’s zijn. Zoekmachines moeten de pagina dus enkele keren indexeren voordat het als het ware erkend wordt. Hoe langer het artikel dus online staat, hoe meer autoriteit het jouw website zal geven met de link die erin verwerkt is.

Startpagina’s en pagina’s van partners waar je een link mee kunt ruilen bestaan vaak al een tijdje. Plaats je hier dus een link, dan zal je direct profiteren van de autoriteit. Zeker als deze link op de homepage terecht komt. Op iedere website zit hier namelijk de meeste autoriteit.

Goede linkbuilding strategieën zijn volledig op maat gemaakt op jouw website. Het kan namelijk nooit zo zijn dat één strategie voor iedere website werkt. Natuurlijk zijn er als het ware basisregels. Denk bijvoorbeeld aan dat de meeste links naar de homepage gestuurd worden. Maar los daarvan is het volledig afhankelijk van wat jouw wensen zijn en vooral van de concurrentie.

De concurrentie bepaalt eigenlijk voornamelijk hoeveel en wat voor soort links je nodig hebt. De ene branche zit vol met linkbuilding artikelen, terwijl in de andere branche bijna alleen maar startpagina’s gebruikt worden. Het is dus heel belangrijk om hier rekening mee te houden, samen met jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld dat er vijf pagina’s geoptimaliseerd worden door een specialist, dan wordt er een andere strategie gemaakt dan wanneer je jouw hele website tot in de puntjes geoptimaliseerd wilt hebben en overal de topposities wilt bereiken.