Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Meer dan 900 klanten! SEO uitbesteden aan specialisten Snel online en resultaat

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden: een absolute must

Linkbuilding is belangrijker dan content. Als content jouw auto is, is linkbuilding de motor die hem aandrijft. Het een kan niet zonder het ander. Topkwaliteit content waar iemand zomaar naar linkt? Een fabeltje. Linkbuilding uitbesteden is het devies. Linkbuilden is een kwaliteit op zich. En dit is hoe wij het doen! 

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een kunst. Maar bovenal: het is broodnodig. Zoekmachines houden van content en een goede UX, maar dit alleen is niet genoeg. Ook Max Verstappen fietst niet naar de finish: hij heeft een krachtige motor waarmee hij topprestaties haalt. Dit is ook het geval bij linkbuilding. En nee, de motor van linkbuilding maak je niet zelf; je besteedt het linkbuilden uit. 

Contact met ons opnemen

Onze succesvolle linkbuildingstrategie

Resultaat is wat telt. En resultaat is waar wij voor gaan binnen onze linkbuildingstrategie. Elke branche vraagt om een andere aanpak, maar deze vijf stappen keren altijd terug! 

Stap 1: We beginnen met een grondige analyse van jouw website en jouw concurrenten. Wat doen zij goed en wat is er voor nodig om ze te verslaan? 

Stap 2: Op basis van onze bevindingen werken we een concrete strategie en dito plan van aanpak uit, met heldere KPI’s. Welke pagina’s gaan we versterken? Welke links zijn er nodig? Hoeveel links zijn er nodig. En welke anchorteksten gaan we gebruiken? 

Stap 3: Linkbuilden is jouw concurrenten imiteren en verslaan. We pakken de beste links van jouw concurrenten en benaderen deze partijen zelf voor een plaatsing.

Stap 4: De links van jouw concurrenten vullen we aan met topkwaliteit links uit ons eigen netwerk. Het SAM-smaakje is wat de doorslag geeft. 

Stap 5: Wil je zelf wat doen? Social proof = autoriteit. Ga actief aan de slag met het verzamelen van reviews bij jouw klanten en breid jouw bereik op de socials uit.

Linkearning. Really?

“Maar ik hoef linkbuilding toch niet uit te besteden? Als ik kwalitatieve content maak, gaat men vanzelf naar mij linken?” Een mooi streven, maar helaas werkt het niet zo. Je kunt jouw marketingbudget maar één keer uitgeven. Uren in ijzersterke content steken is goed, maar niet als het doel is om hiermee links naar jouw website te genereren. Linkbuilden is een vak apart. Het draait om analyse, PR, content verspreiden (actief!) en met alle cijfertjes en metrics vraagt het ook om een stukje geekiness. Voor niets gaat namelijk alleen de zon op. De autoriteit van jouw website verhogen? Dan moet je ervoor werken. Dit betekent actief op zoek gaan naar kansen en creatief te werk gaan om een vermelding te scoren. Links verdien je niet vanzelf, het is hard werken!

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • Premium analyse
 • Uitgevoerd door echte specialisten
 • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Linkbuilding uitbesteden boven zelf linkbuilden

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met linkbuilden en hoef je dit niet uit te besteden. Verzamel zelf allerlei links. Benader deze personen om te linken. Bouw zelf een netwerk op. Bekijk welke links waardevol zijn en welke niet. En zet zelf uit welke ankerteksten je hierbij moet gebruiken. Het kost je honderden uren, zonder dat je weet of je op de goede weg bent. 

Oke, doe maar niet! 

Wij beschikken over een enorm netwerk en de juiste contacten om snel aan kwalitatieve links te komen. Daarbij weten we welke technieken werken in het benaderen van nieuwe website. We beschikken over de juiste tools om alle links op waarde te schatten en we beschikken over de juiste expertise om elke link maximaal in te kunnen zetten.

Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite. Besteed linkbuilding aan ons uit.

Heldere doelen en duidelijke rapportages

Resultaat is waar het om draait. Doelen en KPI’s zijn het middel om dit te behalen. Dit is waar het om draait als je kiest voor SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing. We stellen realistische doelen op en spelen open kaart over de voortgang hiervan. Iedere maand ontvang je van ons een rapportage waarin je onder andere de volgende linkbuildingstatistieken kunt zien: 

 • Aantal backlinks en verwijzende domeinen
 • Citation flow en Trust flow (Majestic)
 • UR en DR (Ahrefs)
 • PA en DA (Moz)
 • Verhouding follow en nofollow links 
 • Verdeling anchorteksten 

Heldere gegevens en transparantie. Kies je voor linkbuilding uitbesteden. Dan kies je voor SAM Online Marketing!

Direct jouw linkbuilding uitbesteden

Kwaliteitslinks. Realistische doelen en KPI’s. En het resultaat gaat boven alles. Dat is hoe wij linkbuilden. Wil je het linkbuilden uitbesteden aan een echte aanpakker? Dan weet je dat je bij SAM Online Marketing moet zijn. Neem vandaag nog contact op en samen gaan we voor succes!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Webshop 10 jaar geleden gestart. In die 10 jaar zijn er heel veel zaken binnen Google veranderd waar ik absoluut geen verstand van had. Hierdoor waren wij echt in vindbaarheid gezakt. Echt geen idee hoe dit aan te pakken.

Met SAM Online Marketing vanaf het eerste moment een goed contact, leuk jong team!. Deskundig advies gekregen. Er zijn direct duidelijke afspraken gemaakt en de daarin aangegeven doelstellingen zijn inmiddels ruim gehaald!

Wij kregen iedere maand een rapportage toegestuurd met de behaalde resultaten. Zeer tevreden over Sam Online Marketing!”

- Anne, Jut & Juul Lifestyle for kids