Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden aan een ervaren linkbuilding bureau met bewezen resultaten (meer dan 600+ linkbuilding klanten)? SAM Online Marketing heeft meer dan 10 jaar ervaring in linkbuilden! Vanaf het moment dat je met ons de samenwerking aangaat, zullen we effectief en snel te werk gaan. Korte lijnen, duidelijke doelen, inzichtelijke bestanden, alle tools waar wij gebruik van maken worden getoond en uitgelegd hoe we dat exact aanvliegen. Bij SAM Online Marketing zal je overal toegang tot krijgen en al je vragen worden helder beantwoord. Verder zullen jouw doelen bij ons altijd behaald worden. Conversie en ROI staat bij ons op prioriteit nummer 1! Linkbuilding uitbesteden doe je bij SAM Online Marketing!

Verloopt het linkbuilden NIET naar behoren?
Doe de GRATIS Linkbuilding scan t.w.v. €399,-

Waarom linkbuilding uitbesteden bij SAM Online Marketing?

Linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing geniet je direct van de hoogste en beste kwaliteit links voor je website. SAM Online Marketing heeft meer dan 10 jaar ervaring met linkbuilden voor klanten door heel het land. Door onze jaren lange bestaan en ervaring hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van eigen startpagina’s, fora, blogs en partners. Hiermee kunnen we direct voor jouw website effectief beginnen met linkbuilden. We weten exact welke links en ankerteksten goed zijn om voor jouw website te ranken. 

Daarnaast is het uitbesteden van linkbuilding voor jou als ondernemer een slimme en strategische zet, omdat linkbuilding tijdrovend is. De tijd die jij als ondernemer moet nemen om een netwerk op te bouwen van links en ervaring op te doen zal nooit zo effectief en resultaat gericht zijn als een ervaren linkbuilding bureau. Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bedrijf die met jou samen de linkbuilding kosten doorneemt? 

Ontdek hoe jij succes behaalt met linkbuilding

Succes met meer autoriteit

Wat is linkbuilding?​

Linkbuilding is een proces waarbij links van andere websites worden doorverwezen naar jouw website. Een externe link kan aanduiden dat jouw website relevante content bevat. Het is belangrijk dat je relevante en kwalitatieve links ontvangt van websites die als ‘goed’ beoordeeld worden door Google. Iedere relevante en kwalitatieve link bevat weer een specifieke waarde die je met tools kan doormeten om je vindbaarheid in Google te vergroten.

Linkbuilding uitbesteden kan je zien als een mond tot mond reclame maar dan online. Wanneer je link staat op een website die erkend wordt door Google en gebruikers zal je website sneller groeien in Google. Tegenwoordig hebben organische bezoekers een stem in de groei van je website wanneer je linkbuilding doet.

Een greep uit onze kennisbank

Linkbuilding kan soms vrij ingewikkeld zijn. Vooral als je er nog niet veel van weet. Meer ontdekken over dit onderdeel van SEO? Lees verder!

Wat is interne linkbuilding?

Jouw website optimaliseren? Dit kun je op veel verschillende manieren doen.

Wat is een backlink?

In het kort Een backlink is een
verwijzing of referentie van de ene…

Wat is een ankertekst?

In het kort Een ankertekst, ofwel anchor tekst, is een stuk tekst op een pagina…

Silo structure

De silo structure, ook wel silo structuur of website structuur genoemd, is een…

SEO startpagina

Binnen linkbuilding en het bouwen van autoriteit voor je website hoor je de…

Root domein

De term root domein of root domain is een belangrijk fenomeen binnen linkbuilding.

Linkbuilding Specialist Mimas

Hoe snel krijg je resultaat met linkbuilding?

Het resultaat van linkbuilding hangt af van een aantal diverse factoren namelijk, de concurrentie in je markt, hoelang je domeinnaam bestaat of je met je domeinnaam eerder actief bent geweest met SEO/linkbuilding en of je domeinnaam eerder al een penalty of straf heeft gehad van Google.

Wij maken van te voren altijd een duidelijke analyse van jouw linkbuilding en geven aan wanneer je ongeveer resultaten kan verwachten. Uiteraard kunnen we dat nooit exact aangeven, omdat we afhankelijk zijn van Google. Maar normaliter moet je ervan uitgaan dat je meestal vrij snel beweging ziet door linkbuilding. Na 3 maanden zien wij al goede stijgende lijnen bij de meeste projecten. De resultaten in de topposities zijn echter pas vanaf 6 maanden zichtbaar, en dat is ook nog eens afhankelijk van de factoren die hierboven in de eerste alinea zijn benoemd.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding RijschoolUniek

Meerdere nr. 1 posities én mede marktleider!

Rijschool Uniek wilde online gas geven. Met onze linkbuilding inspanningen schoot hun website omhoog in Google en reden ze binnen no-time richting online succes! Bekijk snel de case.

#SEO #linkbulding #regionaal #rijschooluniek

Wat is belangrijk bij het uitbesteden van linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden? Maar wat is belangrijk? Het is goed om te weten dat Google alle websites controleert met haar linkbuilding spam update. Wanneer jij jouw linkbuilding uitbesteedt, moet je zeker zijn dat het linkbuilding bureau die het linkbuilden uitvoert pragmatisch en nauwkeurig te werk gaat. Wanneer het linkbuilden niet goed wordt uitgevoerd zal website optimalisatie in dit geval zelfs een negatief effect hebben op de rankings in Google.

Verder is het belangrijk dat de website waarop de links geplaatst worden minimaal 1000 organische bezoekers per maand genereren. Als dat namelijk een stuk lager uitvalt zal Google de leefbaarheid van de site betwisten en zal de website vaak als een spam domeinnaam worden gezien, waardoor jouw website dan ook minder goed beoordeeld wordt. Het is daarom essentieel dat je de kwaliteit van je links laat controleren door tools als Ahrefs, Majestic en MOZ. Met Ahrefs kan je met name de bezoekers snel en goed bepalen. Met MOZ telt de DA waarde en met Majestic kan je doormiddel van de TF en CF een goede linkwaarde analyse maken en per link de topics goed inzichtelijk maken. Het is daarom goed om allereerst te weten wat er allemaal bijkomt kijken wanneer je linkbuilding wilt uitbesteden. 

Linkbuilden moet effectief en natuurlijk worden opgebouwd. Hierin is de plaatsing van een link essentieel. Wanneer je linkbuilding uitbesteedt is het belangrijk dat je weet hoe de opbouw van je linkprofiel is en hoe natuurlijk dat per maand wordt opgebouwd.

Linkbuilding Uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden met een effectieve strategie

Linkbuilding zorgeloos uitbesteden aan een van onze linbuilding experts? Onze ervaren linkbuilding specialisten zullen met jou samen allereerst een gesprek aangaan om zo jou en je bedrijf beter te leren kennen. Uiteindelijk ben jij de professional en zijn wij de linkbuilding boeren. Wij hebben verstand van linkbuilding strategieën en jij hebt verstand van je business en markt. Samen met onze kennis en jouw ervaring kunnen we voor de lange en korte termijn een linkbuilding strategie uitzetten voor een succesvolle campagne. Het is vooral belangrijk dat wij jou zo veel mogelijk op de hoogte stellen van onze werkzaamheden. Daarom kan je bij ons zorgeloos je linkbuilding uitbesteden. 

Linkbuilden laten doen door een transparant linkbuilding bureau

Tijdens de samenwerking met SAM Online Marketing zorgen wij ervoor dat jij en jouw collega’s een duidelijk plan van aanpak ontvangen met al onze werkzaamheden en to do’s. Per maand ontvang je van ons een overzicht in een rapportage met alle werkzaamheden die wij hebben verricht. Verder laten wij jou kennis maken met al onze tools en wanneer je het nodig vindt geven we je een korte cursus, zodat je exact begrijpt hoe jouw linkbuilding specialist de tools gebruikt. Zo weet je altijd wat er exact gebeurd. Geen grijze gebieden, maar duidelijke inzichten. Vele klanten van SAM Online Marketing nemen de tools af die wij ook gebruiken, zodat zij samen met ons successen behalen. Samen vooruit, Samen winnen. 

Hoe goed is jouw linkprofiel?

Doe de GRATIS linkbuilding scan

Heeft je website wel genoeg autoriteit om te scoren in Google? Wij analyseren je linkprofiel!

  • Verbeter vandaag al je autoriteit
  • In 24 uur je scan uitslag
  • Ontdek waarom je achterloopt
Linkbuilding Specialist Mimas

Linkbuilding specialist

Wat zijn de kosten van linkbuilding uitbesteden?

Wanneer je jouw linkbuilding uitbesteedt aan ons bureau, kun je alle kanten op. Laten we vooropstellen dat wij samen met jou kijken naar jouw budget en de mogelijkheden in jouw markt. Om die reden zullen wij altijd eerst een vooronderzoek doen om jouw situatie in kaart te brengen. Vervolgens leggen we aan jou voor wat de kosten voor het linkbuilden zullen zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van het budget dat je vrij wilt maken voor linkbuilding. Per kwalitatief artikel dat geplaatst wordt liggen de kosten vaak rond de €500 euro. Ga je voor echt goede kwaliteit en wil je een artikel laten plaatsen op een grote website als Metro of de Telegraaf, dan kunnen de kosten rond de €1500 euro zijn en soms zelfs oplopen tot over de €2000 euro. Dit lijkt misschien veel, maar je hebt zo wel meteen heel veel autoriteit én je wordt gezien door de vele bezoekers die op dit soort websites te vinden zijn. Zo’n artikel zal zich dus zeker terugverdienen!

De maandelijkse kosten voor je linkbuilding uitbesteden zijn dus gebaseerd op de hoeveelheid en soorten backlinks die er nodig zijn voor jouw website, maar ook op de uren die we bij ons linkbuilding bureau nodig hebben om van jou een succes te maken. Moeten er veel links verwijderd worden aan het begin? Dan moeten hier bijvoorbeeld alleen al veel uren in gestoken worden. Belangrijk is dat de kwaliteit van iedere backlink wordt gewaarborgd en vervolgens moet iedere website gecontacteerd worden om de links te laten verwijderen. Wanneer we in kaart hebben gebracht hoeveel uren en wat voor soorten links we nodig hebben om van jou een succes te maken, kunnen we een linkbuilding pakket op maat aan jou voorleggen.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Linkbuilding Specialist SAM

Linkbuilding laat je over aan een specialist

Linkbuilding kan een ingewikkeld en tijdrovende klus zijn. Specialisten hebben de expertise en juiste contacten voor de beste autoriteit!

Nu linkbuilding uitbesteden aan het beste linkbuilding bureau van Nederland?

Linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing de nummer 1 linkbuilding bureau van Nederland. Onze kracht ligt in de filosofie van het bedrijf. 

Onze linkbuilding specialisten hebben naast hun ervaring een enorme drive en belang om resultaten te behalen voor jouw website. Bij het behalen van de resultaten ontvangen zij provisie. Jouw winst is ook hun winst, geen 9 tot 6 mentaliteit, maar een partner die tot het gaatje gaat om altijd resultaten te behalen voor jouw linkbuilding campagne. 

Met een gedegen linkbuilding strategie zorgen wij altijd voor een positief resultaat en een lange termijn samenwerking. Wij binden ons alleen aan klanten die net als wij de drive tot succes hebben. Wil jij met SAM Online Marketing de uitdaging aangaan en samenwerken? Neem dan direct contact met ons op of doe een linkbuilding scan voor een korte 1 op 1 sessie met een linkbuilding expert! Linkbuilding uitbesteden aan ervaren experts met bewezen resultaten?

Veelgestelde vragen over Linkbuilding

Linkbuilding is zeker voor de lange termijn. Vele links die je plaatst in een artikel of blog krijgen pas na vele maanden de autoriteit van de daadwerkelijke domeinnaam. Alleen urls die al een lange tijd bestaan waarop jij je link laat plaatsen zal direct een autoriteit/boost op de korte termijn kunnen geven aan je website. Maar verder zal linkbuilding altijd zich richten voor op de lange termijn. 

De kosten voor een backlink zijn heel uiteenlopend. Soms kun je een link plaatsen op een startpagina zonder ervoor te hoeven betalen en soms kost het wel wat. Natuurlijk zijn links waar je voor betaalt over het algemeen van minder goede kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe meer je ervoor betaalt. 

Met een startpagina kan dit enkele euro’s zijn, maar met een homepage link kunnen de kosten flink oplopen. Deze kosten kunnen ook eenmalig of per jaar zijn. 

Dit geldt ook voor artikelen die je kunt plaatsen op een blogsite. Hier is het minder gebruikelijk dat je er niks voor hoeft te betalen, maar dat kan nog steeds. Ook in de vorm van een blog ruil. Kosten voor het plaatsen van een artikel kunnen tussen de €50 en €100 zijn, maar voor een sterk artikel kun je zomaar richting de €500 en soms zelfs richting de €1000 euro betalen. Het is dus heel afhankelijk van de strategie en de kwaliteit van de links die je gebruikt.

Een linkbuilding specialist zet een uitgebreide strategie uit, onderzoekt de concurrentie tot in detail en gaat op zoek naar kwalitatieve backlinks. Hierbij is het waarborgen van de kwaliteit het belangrijkste.

Allereerst doet een linkbuilding specialist een uitgebreid marktonderzoek waarin de concurrenten tot in detail geanalyseerd worden. Zo wordt duidelijk op wat voor manier er veel gelinkbuild wordt in jouw specifieke markt en hoeveel links er exact nodig zijn. Op deze manier wordt de strategie voor jou volledig op maat gemaakt.

Vervolgens gaat het er uiteraard om dat de juiste soort links uitgezocht worden. Als je bijvoorbeeld veel artikelen moet schrijven en deze op sterke blogsites wilt laten plaatsen, dan is het ook belangrijk dat het een sterk artikel is. Je kunt namelijk niet zomaar een artikel van slechte kwaliteit op een hoogwaardige blogsite plaatsen.

In eigenlijk iedere strategie gaan de meeste backlinks naar de homepage. Vanaf daar kan het de autoriteit die het ontvangt namelijk goed doorgeven naar de subpagina’s.

Uiteraard moeten de subpagina’s ook versterkt worden. Hoeveel links deze moeten ontvangen is per pagina geheel afhankelijk van de concurrentie. Als het goed is, is dit aan het begin bij het maken van de strategie ook tot in detail uitgezocht en bepaald.

Het is belangrijk dat de verdeling van de links wel natuurlijk is en klopt. Plaats je bijvoorbeeld veel te veel links op één pagina, dan kan dit ook averechts werken. Zoekmachines kunnen dit zien als spam waardoor het de groei van een pagina en soms zelfs de hele website tegenhoudt. In zo een geval kan het zelfs zo zijn dat links verwijderen een positieve invloed heeft!

Het verkrijgen van backlinks kan op veel verschillende manieren. Over het algemeen wordt toch het meeste gedaan aan linkruils, links plaatsen op startpagina’s en het schrijven van artikelen voor een blogsite. Je kunt de eigenaar van een website simpelweg benaderen om een link te kunnen plaatsen.

Artikelen geven vaak geleidelijk steeds meer autoriteit door. Dit komt doordat de artikelen nieuwe pagina’s zijn. Zoekmachines moeten de pagina dus enkele keren indexeren voordat het als het ware erkend wordt. Hoe langer het artikel dus online staat, hoe meer autoriteit het jouw website zal geven met de link die erin verwerkt is.

Startpagina’s en pagina’s van partners waar je een link mee kunt ruilen bestaan vaak al een tijdje. Plaats je hier dus een link, dan zal je direct profiteren van de autoriteit. Zeker als deze link op de homepage terecht komt. Op iedere website zit hier namelijk de meeste autoriteit.

Goede linkbuilding strategieën zijn volledig op maat gemaakt op jouw website. Het kan namelijk nooit zo zijn dat één strategie voor iedere website werkt. Natuurlijk zijn er als het ware basisregels. Denk bijvoorbeeld aan dat de meeste links naar de homepage gestuurd worden. Maar los daarvan is het volledig afhankelijk van wat jouw wensen zijn en vooral van de concurrentie.

De concurrentie bepaalt eigenlijk voornamelijk hoeveel en wat voor soort links je nodig hebt. De ene branche zit vol met linkbuilding artikelen, terwijl in de andere branche bijna alleen maar startpagina’s gebruikt worden. Het is dus heel belangrijk om hier rekening mee te houden, samen met jouw wensen. Wil jij bijvoorbeeld dat er vijf pagina’s geoptimaliseerd worden door een specialist, dan wordt er een andere strategie gemaakt dan wanneer je jouw hele website tot in de puntjes geoptimaliseerd wilt hebben en overal de topposities wilt bereiken.