Social media uitbesteden

Social media uitbesteden aan doelgericht online marketing bureau waarmee je exponentieel zal groeien? Dat is waar je de hulp van SAM Online Marketing voor inschakelt! Door jouw social media marketing op de juiste manier in te zetten, zal je een grotere naamsbekendheid creëren en zullen de conversies op je website door het dak schieten. Al meer dan 10 jaar helpen we ondernemers naar de top.  Om die reden kies jij voor het beheer van je social media uitbesteden aan ons online marketing bureau!

Ontdek de social score van je bedrijf
Doe de GRATIS social media scan t.w.v. €399,-

Waarom zou je jouw social media uitbesteden?

Als echte ondernemer wil je natuurlijk weten wat je voor je social media marketing uitbesteden terugkrijgt. Je wilt best ergens in investeren, maar je wilt uiteraard wel weten wat je ervoor terugkrijgt! De consultants van SAM Online Marketing kunnen je dit haarfijn uitleggen en hebben de voordelen van het beheer van je social media uitbesteden daarom voor jou op een rijtje gezet!

 1. Meer naamsbekendheid: Door je social media goed in te zetten kun je heel goed zorgen voor een betere naamsbekendheid. Je wordt vaak gezien, mensen gaan je waarderen, mensen willen meer over je weten en zo blijft jouw naam bij iemand in gedachten hangen.
 2. Besparing van tijd: doordat je niet constant zelf bezig bent met het bedenken van posts, uitzetten van een contentkalender, bijhouden van de de voortgang van je social media campagne, etc. bespaar je heel veel tijd! Dit laat je allemaal over aan een specialist die hier constant mee bezig is. Jij hoeft hooguit mooie foto of video content met ons te delen!
 3. Meer conversies: op je social media kanalen krijg je meer engagement. Mensen zijn benieuwd naar je product en zullen zo naar je website gaan en jouw service afnemen of je product kopen. Daarnaast zijn dit weer verschillende mogelijkheden om je product of dienst te promoten en iemand vanuit een post direct naar de landingspagina te sturen om een conversie te doen. Onze consultants zullen je advies geven over hoe hier het beste op ingespeeld kan worden. Nadat we hierover gespard hebben, zullen we de campagne tot in de puntjes voor je uitzetten.
 4. Strategie op maat: met het uitbesteden van je social media beheer weet je zeker dat je de snelste weg neemt om naar succes te komen! De specialisten van ons online marketing bureau zetten namelijk een strategie uit die volledig op maat is gemaakt voor jouw website en aangescherpt is op basis van jouw wensen.
 5. Analyses van de mogelijkheden: de experts van SAM Online Marketing zullen ten alle tijden een uitgebreide scan van de markt doen om inzichtelijk te krijgen wat de mogelijkheden zin en wat ervoor nodig is om zo veel mogelijk rendement te halen uit je campagne. Dit doen we aan het begin van de samenwerking wanneer je onze hulp net ingeschakeld hebt, maar ook tijdens de samenwerking zullen we blijvend checken wat de mogelijkheden zijn om constant te blijven groeien. Met social media marketing moet er namelijk soms snel gehandeld worden met diverse trends!
 6. Constant bijwerken van de social media kanalen: wanneer je jouw social media beheer uitbesteedt heb je geen zorgen meer over jouw kanalen, want je weet dat deze in goede handen zijn! Een social media expert werkt jouw kanalen namelijk constant bij en houdt ook de voortgang bij om te zien hoe de campagne rendeert en waar deze mogelijk nog aangescherpt kan worden.
 7. Besparing van geld: misschien wel het allerbeste voordeel is dat je met het inschakelen van de service van ons online marketing bureau zelfs geld bespaart! Zeker als het gaat om advertentie campagnes. Je bent namelijk constant dingen aan het proberen wanneer je geen ervaring hebt en gooit op die manier alleen maar budget weg in plaats van dat het direct gericht ingezet wordt. Daarnaast is tijd geld en dat weet jij als ondernemer als geen ander. Tijd dat je stopt in het optimaliseren van je social media kun je goed gebruiken in andere aspecten van je bedrijf!

Ontdek hoe jij succes behaalt met sociale media

Sociale media
Meer klanten met social media marketing

Wat is een contentkalender?

Met een contentkalender maak je de gehele social media campagne een stuk aangenamer en overzichtelijker. Een contentkalender helpt je namelijk om te plannen en alvast aan te geven wat je wanneer wilt posten. Op het moment dat de campagne van start gaat is het dan ook belangrijk om eerst een kalender uit te werken, zodat je je hier alleen nog maar aan hoeft te houden!

Welke doelgroep zit het meest op social media?

Volgens de laatste analyse van het CBS was de doelgroep die het meeste op social media zat in principe bijna iedereen tussen de 12 en 45 jaar. Hierbij ging het om meer dan 95% van deze leeftijdsgroep.

Dit is een hele brede doelgroep, wat voor jou betekent dat er des te meer mogelijkheden zijn om in te zetten op social media marketing!

Hoeveel kost social media uitbesteden?

De kosten voor jouw van het uitbesteden aan een social media specialist zijn geheel afhankelijk van verschillende factoren. Het is namelijk vooral afhankelijk van de hoeveelheid uren die er maandelijks voor nodig zijn om jouw social media kanalen te beheren. Wij zullen de markt dus eerst scannen om dit inzichtelijk te maken. Met deze analyse komen de consultants van ons online marketing bureau bij jou terug om vervolgens advies te geven, te sparren over de mogelijkheden en jouw wensen hier verder in mee te nemen. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk ook om welk onderdeel van jouw social media beheer wilt uitbesteden. Wil je namelijk adverteren, je social media organisch alleen aanvallen of wil je dit allebei. De kosten van de service van SAM Online Marketing zijn hier natuurlijk ook heel erg van afhankelijk!

Een greep uit onze kennisbank

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Linkbuilding Specialist Mimas

Social media adverteren uitbesteden

Voor het adverteren in op de sociale media kanalen investeer je in onze service, maar je maakt natuurlijk ook een advertentiebudget vrij. Kosten van het advertentie budget zijn per platform en advertentie anders. Als we naar Instagram kijken, dan zijn de kosten per klik (CPC) vaak tussen de €0,20 en de €0,80 en de kosten per 1000 vertoningen (CPM) gemiddeld rond de €7.

Organische social media beheer uitbesteden

Met alleen de service van het beheer van je organische sociale media investeer je uiteraard in de uren die ervoor nodig zijn om door onze specialisten wekelijks en maandelijks posts voor te bereiden, te plaatsen en de voortgang bij te houden. Afhankelijk van hoeveel verschillende social media kanalen je tegelijk bij wilt laten houden door ons online marketing bureau liggen de kosten vaak tussen de €300 en €1200 euro.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Van welke kanalen kan ik mijn social media beheer uitbesteden?

Er zijn veel verschillende social media kanalen waar je de hulp en service van ons online marketing bureau voor in kunt schakelen! We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter (tegenwoordig onder de naam ‘X’)
 • TikTok
 • Snapchat
 • Pinterest

Is het slim om zowel te adverteren als de organische sociale media aan te laten pakken?

Het is zeker verstandig om zowel te adverteren als het organische gedeelte van de social media kanalen aan te pakken! Met de organische posts creëer je namelijk veel engagement, vertrouwen en naamsbekendheid bij de bezoekers van je kanalen. Met de advertenties kun je vervolgens jouw doelgroep heel gericht targeten!

Het is wel belangrijk dat je organische sociale media kanalen redelijk goed ingericht zijn voordat je begint te adverteren. Dit helpt namelijk weer bij het vertrouwen van je potentiële klanten. Wanneer iemand vanuit een advertentie jouw account checkt en hier weinig tot geen posts terugziet, zien dat je amper volgers hebt en dat er maar enkele likes aan je posts zijn gegeven, dan komt dit natuurlijk niet betrouwbaar over!

Waarom je jouw social media marketing uitbesteedt aan SAM Online Marketing!

Laat jouw social media beheren door ons online marketing bureau! Door onze service in te schakelen weet je zeker dat je puur en alleen voor het resultaat gaat. Dit begint al bij een scan van de markt waarmee alle mogelijkheden voor jou inzichtelijk worden gemaakt. Vervolgens ga je samen met onze consultant rond de tafel om te sparren over de mogelijkheden die uit de analyse zijn gekomen samen met jouw wensen. Aan de hand van deze brainstormsessie zullen de social media specialisten van SAM Online Marketing een uitgebreide strategie met een contentkalender op maat uitzetten waarmee jij het meeste rendement zal halen!

Verder krijg je bij ons online marketing bureau iedere maand een rapportage, zodat je zelf ook altijd kunt checken wat de voortgang van de campagne is. Jouw weg naar resultaat is dus overzichtelijk en altijd na te kijken. Besteed jij je social media marketing dus graag uit aan ons bedrijf? Neem dan direct contact op met één van onze consultants en laat je geheel vrijblijvend adviseren! Samen vooruit, samen winnen!

Ontdek de social score van je bedrijf

Doe de GRATIS social media scan

Weten waarom je weinig uit je social media haalt. Wij analyseren je sociale media en geven je een GRATIS audit.

 • Richt je sociale media goed in
 • Ontvang in 24 uur je uitslag
 • Daadwerkelijk verdienen met socials
Online Marketing Strateeg Sasha

Directeur en marketing strateeg

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!