Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Google Ads Duurzame topposities
 • Word nr.1 in jouw branche
 • Samen winnen in Google
 • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

Google Ads scan: Gratis audit van jouw campagnes

Een Google Ads scan laten uitvoeren om te weten hoe jij ervoor staat? Dan ben je bij SAM Online Marketing aan het juiste adres! Wanneer je een gratis Google Ads scan aanvraagt bij ons online marketing bureau, kun je een hoop verwachten. We voeren een grondige analyse uit en laten jou tot in de puntjes weten waar jouw verbeterpunten liggen en waar er nog winst te behalen valt. Pas wanneer jij weet welke zaken er verbeterd moeten worden aan je Google Ads, kun je het optimale aantal bezoekers genereren naar je website.

Hoewel jouw Google Ads campagne al gelanceerd is, kan zijn dat je er nog niet veel uithaalt. Of misschien wil je wel weten of je er nog meer uit kunt halen? Hoe dan ook loont het altijd om een gratis Google Ads audit aan te vragen bij een online marketing bureau. Je weet binnen no-time wat je kunt doen om je advertenties naar een nieuw niveau te tillen. Wil je weten wat er beter kan aan je Google Ads campagnes? Vraag de Google Ads scan aan en laat je advertenties analyseren!

Google Ads Uitbesteden
Usp's 3

Waarom een Gratis Google Ads scan?

Heb jij al een of meerdere Google Ads campagnes online staan? Dan snap je als geen ander wat adverteren op Google kan opleveren voor je bedrijf. Door te adverteren in Google sta je direct bovenaan de zoekresultaten. Typt iemand een zoekwoord in waar jij op adverteert? Dan ziet hij jouw pagina als een van de eerste. Ideaal als je zoveel mogelijk bezoekers wil genereren! 

Met de campagne, die je online hebt staan, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk leads genereren of producten verkopen. Het is dan zaak dat je zeker weet dat je advertentie tot in de puntjes goed is ingesteld. Als het gaat om Google Ads kunnen de kleinste details al een groot verschil maken. Zo kan het zijn dat je de op verkeerde zoekwoorden adverteert. Of misschien is je campagne niet goed ingesteld? Het kan vaak lastig zijn om dit soort details te achterhalen. Om je ads op de juiste manier te beoordelen is het van belang dat je alle ins en outs van adverteren. Zo kun je uiteindelijk tot de juiste conclusies komen. Heb je de kennis zelf niet in huis? Wij kunnen je helpen met je advertenties. Dat zelfs geheel gratis! Vervolgens kun je er eventueel voor kiezen om een Google Ads pakket af te nemen.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

SEO Scan
Google Ads Scan
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Waar bestaat de scan uit?

Wil jij je Google Ads campagnes laten analyseren door onze specialisten? Dan is het goed om te weten waar zo een scan uit bestaat. Om een volledig beeld te kunnen schetsen van jouw campagnes houden we het niet bij een of twee meetpunten, maar zeven. 

De scan bestaat uit: 

 • De structuur van je account
 • Instellingen van je account
 • De advertenties
 • De zoekwoorden
 • Kostenefficiëntie
 • Jouw behaalde resultaten
 • Kansen

Elk van deze punten nemen we mee in de analyse die we voor je maken. Nadat onze specialisten de analyse van jouw advertenties hebben afgerond, ontvang je netjes een rapport van ons. Hierin laten we je op een simpele manier zien wat de potentiële groei van je advertenties is en waar er nog winst valt te behalen. Ook zullen onze specialisten je voorzien van advies bij het aanpassen van je advertenties. Zo weet je direct wat de verbeterpunten zijn en hoe je ze kunt verbeteren.

SEA Bureau
Usp's 3

Advies op maat van een specialist

Je wilt natuurlijk weten waar de kansen voor jou liggen, maar het is ook belangrijk om te weten wat jij er zelf aan kunt. Want hoe benut je deze kansen nu? Hoe verbeter je de zaken die niet goed ingesteld staan? Als je niet veel ervaring hebt met Google Ads kan dit een hele uitdaging zijn. Bij het uitvoeren van een scan, laten we je dan ook niet over aan je lot. We zijn er altijd om je vragen te beantwoorden en met je door te nemen welke concrete stappen je moet zetten om tot een optimaal resultaat te komen.

De specialisten van ons Google Ads bureau geven je bijvoorbeeld advies over de juiste manier om de structuur van je account aan te passen. Het is fijn om te weten dat het niet goed staat, maar het is nog fijner om ook te weten hoe je het wel goed zet. Het kan ook voorkomen dat je alles goed hebt ingesteld, maar dat je niet adverteert op de juiste zoekwoorden. Dat zou betekenen dat je al een tijdje geld investeert, in zoekwoorden die voor jou niet zullen lonen. Ook dan kijken onze specialisten met je mee om ervoor te zorgen dat je gaat adverteren op de juiste zoekwoorden. Wil jij ook advies op maat voor je advertenties? Laat direct een Google Ads audit uitvoeren!

Start direct met je
winstgevende Google ads!

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een specialist van SAM Online Marketing!

Google Ads Check
Ali Demir

Google ads specialist

Direct een gratis Google Ads scan aanvragen?

Heb jij een campagne die op dit moment draait? Laat gratis een Google Ads scan uitvoeren! Onze Google Ads specialisten zetten puntsgewijs voor je uit wat je verbeterpunten zijn en waar de kans voor jou en je bedrijf precies liggen. Hierdoor weet jij binnen no-time waar er nog winst te behalen valt. 

Het kan soms erg moeilijk zijn om uit te zoeken wat er precies mis gaat met je advertenties. Je investeert een hoop geld, waar je ook wat voor terug wil zien. Of misschien gaat het redelijk goed met je advertenties, maar vraag je je af of het nog beter kan. Dat is precies waar de Google Ads audit voor is! Ons team analyseert verschillende aspecten van jouw advertenties om je zo op weg te helpen. We analyseren bijvoorbeeld de accountstructuur, de kostenefficiëntie, de campagne instellingen en nog veel meer.

Wil jij stappen zetten met je advertenties. Wij scannen je advertenties gratis en sturen je een compleet rapport met verbeterpunten. Laat je ads direct analyseren!

Google Ads Bureau
Usp's 3
Ontvang je GRATIS website analyse t.w.v. €399,-

Haal jij wel genoeg uit je website? Laat je website vandaag nog analyseren door een conversie specialist van SAM Online Marketing.

Is jouw conversie wel hoog genoeg?