Google Ads scan

Een Google Ads scan laten uitvoeren om te weten hoe jij ervoor staat? Dan ben je bij SAM Online Marketing aan het juiste adres! Wanneer je een gratis Google Ads scan aanvraagt bij ons online marketing bureau, kun je een hoop verwachten.

Gratis audit van jouw campagnes

Bij een Google Ads scan voeren we een grondige analyse uit en laten jou tot in de puntjes weten waar jouw verbeterpunten liggen en waar er nog winst te behalen valt. Pas wanneer jij weet welke zaken er verbeterd moeten worden aan je Google Ads, kun je het optimale aantal bezoekers genereren naar je website.

Hoewel jouw Google Ads campagne al gelanceerd is, kan zijn dat je er nog niet veel uithaalt. Of misschien wil je wel weten of je er nog meer uit kunt halen? Hoe dan ook loont het altijd om een gratis Google Ads audit aan te vragen bij een online marketing bureau. Je weet binnen no-time wat je kunt doen om je advertenties naar een nieuw niveau te tillen. Wil je weten wat er beter kan aan je Google Ads campagnes? Vraag de Google Ads scan aan en laat je advertenties analyseren!

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google ads
Online sneller domineren

Waarom een Gratis Google Ads scan?

Heb jij al een of meerdere Google Ads campagnes online staan? Dan snap je als geen ander wat adverteren op Google kan opleveren voor je bedrijf. Door te adverteren in Google sta je direct bovenaan de zoekresultaten. Typt iemand een zoekwoord in waar jij op adverteert? Dan ziet hij jouw pagina als een van de eerste. Ideaal als je zoveel mogelijk bezoekers wil genereren!

Met de campagne, die je online hebt staan, wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk leads genereren of producten verkopen. Het is dan zaak dat je zeker weet dat je advertentie tot in de puntjes goed is ingesteld. Als het gaat om Google Ads kunnen de kleinste details al een groot verschil maken. Zo kan het zijn dat je de op verkeerde zoekwoorden adverteert. Of misschien is je campagne niet goed ingesteld? Het kan vaak lastig zijn om dit soort details te achterhalen. Om je ads op de juiste manier te beoordelen is het van belang dat je alle ins en outs van adverteren. Zo kun je uiteindelijk tot de juiste conclusies komen. Heb je de kennis zelf niet in huis? Wij kunnen je helpen met je advertenties. Dat zelfs geheel gratis! Vervolgens kun je er eventueel voor kiezen om een Google Ads pakket af te nemen.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is SEA?

SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine

Wat zijn uitsluitings-
zoekwoorden?

Een uitsluitingszoekwoord is alleen

Wat zijn betaalde zoekopdrachten?

Betaalde zoekresultaten zijn de advertenties

Wat is ROAS?

ROAS is een afkorting voor Return On
Advertising Spend. Het is een term uit

Wat is Google Display?

Google Display is een variant van adverteren met Google Ads. Het werkt

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO, en ben je

Google ads Ali

Waar bestaat de scan uit?

Wil jij je Google Ads campagnes laten analyseren door onze specialisten? Dan is het goed om te weten waar zo een scan uit bestaat. Om een volledig beeld te kunnen schetsen van jouw campagnes houden we het niet bij een of twee meetpunten, maar zeven.

De scan bestaat uit:

  • De structuur van je account
  • Instellingen van je account
  • De advertenties
  • De zoekwoorden
  • Kostenefficiëntie
  • Jouw behaalde resultaten
  • Kansen

Elk van deze punten nemen we mee in de analyse die we voor je maken. Nadat onze specialisten de analyse van jouw advertenties hebben afgerond, ontvang je netjes een rapport van ons. Hierin laten we je op een simpele manier zien wat de potentiële groei van je advertenties is en waar er nog winst valt te behalen. Ook zullen onze specialisten je voorzien van advies bij het aanpassen van je advertenties. Zo weet je direct wat de verbeterpunten zijn en hoe je ze kunt verbeteren.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Advies op maat van een specialist

Je wilt natuurlijk weten waar de kansen voor jou liggen, maar het is ook belangrijk om te weten wat jij er zelf aan kunt. Want hoe benut je deze kansen nu? Hoe verbeter je de zaken die niet goed ingesteld staan? Als je niet veel ervaring hebt met Google Ads kan dit een hele uitdaging zijn. Bij het uitvoeren van een scan, laten we je dan ook niet over aan je lot. We zijn er altijd om je vragen te beantwoorden en met je door te nemen welke concrete stappen je moet zetten om tot een optimaal resultaat te komen.

De specialisten van ons Google Ads bureau geven je bijvoorbeeld advies over de juiste manier om de structuur van je account aan te passen. Het is fijn om te weten dat het niet goed staat, maar het is nog fijner om ook te weten hoe je het wel goed zet. Het kan ook voorkomen dat je alles goed hebt ingesteld, maar dat je niet adverteert op de juiste zoekwoorden. Dat zou betekenen dat je al een tijdje geld investeert, in zoekwoorden die voor jou niet zullen lonen. Ook dan kijken onze specialisten met je mee om ervoor te zorgen dat je gaat adverteren op de juiste zoekwoorden. Wil jij ook advies op maat voor je advertenties? Laat direct een Google Ads audit uitvoeren!

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Google Ads

Jouw Ads tot in detail
laten optimaliseren?

Ons bedrijf zorgt voor de zichtbaarheid waar jij al een tijd op zit te wachten! Succesvolle Ads zijn bij SAM een garantie.

Direct een gratis Google Ads scan aanvragen?

Heb jij een campagne die op dit moment draait? Laat gratis een Google Ads scan uitvoeren! Onze Google Ads specialisten zetten puntsgewijs voor je uit wat je verbeterpunten zijn en waar de kans voor jou en je bedrijf precies liggen. Hierdoor weet jij binnen no-time waar er nog winst te behalen valt.

Het kan soms erg moeilijk zijn om uit te zoeken wat er precies mis gaat met je advertenties. Je investeert een hoop geld, waar je ook wat voor terug wil zien. Of misschien gaat het redelijk goed met je advertenties, maar vraag je je af of het nog beter kan. Dat is precies waar de Google Ads audit voor is! Ons team analyseert verschillende aspecten van jouw advertenties om je zo op weg te helpen. We analyseren bijvoorbeeld de accountstructuur, de kostenefficiëntie, de campagne instellingen en nog veel meer.

Wil jij stappen zetten met je advertenties. Wij scannen je advertenties gratis en nemen contact met je op om de uitkomst door te nemen. Of het nu gaat om SEA, shopping ads, display advertenties of andere onderdelen van Google Ads. Laat je ads direct analyseren! Doe ook een conversie optimalisatie scan om erachter te komen waar je de kansen op je website laat liggen!