fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO diensten

Op zoek naar SEO diensten op maat? Voor een bedrijf kan het lastig zijn de ideale service te vinden. Met name voor een MKB die bedachtzaam met vermogen om moet gaan is het cruciaal om de juiste SEO specialist te vinden. Er zijn tientallen specialisten en nog meer online marketing bureaus om uit te kiezen. Allemaal van verschillende kwaliteit en tegen verschillende prijzen. Dus hoe weet u wat voor u de beste keuze is? Lees verder en kom erachter welke SEO diensten ideaal voor u zijn om bovenaan in zoekmachines als Google te komen.

Diverse SEO diensten om uit te kiezen

Er zijn verschillende smaken om uit de kiezen. De betreffende SEO diensten die bij uw bedrijf passen zijn in grote lijnen afhankelijk van wat uw zaak te bieden heeft qua producten of services en op welk type consument het is gericht. Al met al is iedere firma gebaat bij enige vorm van zoekmachine optimalisatie. Hieronder een lijst van de verschillende SEO diensten die SAM Online Marketing aanbiedt.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is een direct werkzame SEO dienst voor een website. Zoekmachine marketing zorgt ervoor dat u direct bovenaan in Google komt te staan. Het betreft hier een vorm van adverteren in de zoekmachine, waardoor het technische gezien niet als een SEO dienst wordt gezien, maar als een SEA diensten. Voor ondernemers met een groot budget is dit een zeer interessante optie, waar niet altijd een online marketing bureau voor nodig is.

Toch biedt SAM Online Marketing ook échte SEO diensten, waaronder:

  • Content optimalisatie;
  • Linkbuilding (zowel intern als extern);
  • Webdesign (waaronder responsive design);

Content optimalisatie

Van deze SEO diensten is content optimalisatie het onderdeel waar u het meeste op uit kunt blinken. Het is het verbeteren van de inhoud van uw teksten opdat zoekmachines het beter op relevantie kunnen indelen en bezoekers meer geneigd zijn tot converteren.

Content optimalisatie wordt lang niet altijd door een SEO specialist uitgevoerd. Regelmatig wordt hier een copywriter voor ingeschakeld, die gerichte opdrachten krijgt van het online marketing bureau.

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Linkbuilding

Linkbuilding is een SEO dienst die grofweg bestaat uit twee varianten. Te kennen: interne- en externe linkbuilding. In het eerste geval wordt er gekeken naar de linkstructuur van webpagina’s op uw eigen website. Is deze klantvriendelijk en worden mensen naar de juiste pagina’s doorverwezen? In het tweede geval gaat het om inkomende links van andere websites die naar u verwijzen. Zijn deze relevant of niet? Dit laatste beïnvloedt de autoriteit die zoekmachines als Google toekennen aan uw website.

Webdesign

Webdesign is een toepassing die niet door elk online marketing bureau als SEO dienst wordt geleverd. Vaak dient hiervoor een webdesign bureau voor ingeschakeld te worden. Een website kan er mooi uitzien, maar als niemand deze kan vinden voldoet deze niet. Daarnaast draagt de opmaak en het ontwerp bij aan conversie. Tegenwoordig zijn SEO diensten om mobielvriendelijkheid en responsiveness te verbeteren belangrijk geworden, mede door de toename in het gebruik van mobiele telefoons en laptops. Lange laadtijden of een onleesbare website op een mobiel kosten nu eenmaal klanten.

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Web analytics

Web analytics en overige SEO services zijn SEO diensten die onder de indirecte toepassingen van zoekmachine optimalisatie voor Google horen. Deze SEO diensten brengen weliswaar geen directe veranderingen aan op uw website of webshop, maar zijn cruciaal voor het plannen op de lange termijn. Zo valt ‘A/B-testen’ ook onder web analytics en is bedoelt voor het optimaliseren van landingspagina’s. Een zoekwoordonderzoek en algehele scan van een site zijn weer andere onderdelen. Op dit vlak biedt SAM Online Marketing een gratis SEO scan aan als een van onze SEO diensten.

SEO diensten op maat

Ons bureau biedt op het gebied van zoekmachine marketing SEO optimalisatie diensten aan op maat tegen lage prijzen. Geschikt voor grote bedrijven en MKB’s.

Wij luisteren naar wat uw wensen en mogelijkheden zijn en maken aan de hand daarvan een plan op en bepalen de kosten. Maak uw website snel vindbaar met onze SEO diensten en vraag direct onze offerte aan. Voor een vrijblijvend advies van een SEO specialist of voor overige vragen over Google of andere SEO diensten kunt u ons bereiken via 085 303 5745.

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.