Linkbuilding specialist

Zoek jij een SEO linkbuilding specialist? Iemand die je vertrouwt, iemand aan wie je werk aan de ‘back end side’ van jouw website kan uitbesteden? Dan ben je bij SAM Online Marketing aan het juiste adres! Een échte specialist die resultaat weet te behalen voor jou en je bedrijf!

Hoe goed is jouw linkprofiel?
Doe de GRATIS Linkbuilding scan t.w.v. €399,-

Een linkbuilding specialist inhuren om je website een boost te geven!

Je hebt vast weleens gehoord of gelezen dat linkbuilding ideaal is om autoriteit en traffic te genereren. Daarom zijn dit belangrijke vragen om te stellen indien je het fijne van online marketing wilt weten om daar vervolgens succes mee te behalen. Veel bedrijven onderschatten de toegevoegde waarde van een SEO specialist in linkbuilding. Mensen willen liever zelf aan de slag en verwachten daarmee hun concurrenten voorbij te knutselen en geld te besparen. Totdat het beoogde doel niet behaald wordt en het klimmen in Google, Bing en de overige zoekmachines langzaam tot een halt komt. Frustratie en desinteresse zijn het gevolg. Het enthousiasme om webmarketing stoutmoedig zelf op te pakken ziet men verwaterd. De oude tactieken worden weer opgepakt en de vertrouwde weg weer ingeslagen. Met een weemoedige gedachte in het achterhoofd dat er meer uit de onderneming gehaald kan worden. Maar hoe? Hier komt een linkbuilding expert bij kijken. Een uitstekende SEO linkbuilding specialist is noodzakelijk voor een goed verzorgde ‘back end side’ van een site. Bij SAM Online Marketing zal je dan ook de best mogelijke op maat gemaakte linkbuilding strategie krijgen.

Wat is Linkbuilding?

Ontdek hoe jij succes behaalt met linkbuilding

Succes met meer autoriteit

Waarom een linkbuilding specialist inhuren?

Omdat linkbuilding een heel breed vak is wat veel aandacht nodig heeft. Je kunt namelijk niet simpelweg enkele links plaatsen iedere maand en verwachten dat jouw website ergens bovenaan in Google zal komen. Hiervoor is een uitgebreide strategie nodig. Dit zou je zelf uit kunnen zetten en kunnen naleven. Echter heb je hier wel enige kennis voor nodig, ervaring is natuurlijk ook wel fijn en handig om te hebben én als echte linkbuilding expert heb je connecties. Met connecties wordt het hele proces een stuk minder ingewikkeld en kost het minder tijd. Tijd dat wordt gestoken in het zoeken van domeinen of pagina’s om een link te plaatsen kan zo dus in andere belangrijke zaken gestoken worden zoals het analyseren van concurrenten of slechte links verwijderen. Iemand die dagelijks met linkbuilding bezig is weet direct waar een specifieke link geplaatst kan worden. Nu zal er uiteraard nog wel tijd gaan naar het zoeken van nieuwe links met de concurrentieanalyse. Dit is een onderdeel van het proces wat ons linkbuilding bureau iedere keer doorloopt en nooit overgeslagen zal worden. Concurrentie op het internet wordt namelijk groter en groter. Zeker nu er meer en meer online marketing deskundigen ingeschakeld worden om hoog in Google te komen en gezien te worden.

Menig deskundige erkent de kracht van de digitale revolutie. Door de digitale revolutie verspreidt kennis zich zeer snel over het web. De online marketing expert van dit vakgebied houden de nieuwste updates in de gaten en reageren in rap tempo op dit soort moderne ontwikkelingen om jou de beste SEO dienstverlening te garanderen. De bedrijven die deze internet marketing expertise missen hebben grote moeite om alles in zich op te nemen, laat staan een adequate respons te formuleren. Linkbuilding uitbesteden aan iemand die hier dagelijks mee bezig is geeft dan ook de beste uitkomst.

Een greep uit onze kennisbank

Linkbuilding kan soms vrij ingewikkeld zijn. Vooral als je er nog niet veel van weet. Meer ontdekken over dit onderdeel van SEO? Lees verder!

Wat is interne linkbuilding?

Jouw website optimaliseren? Dit kun je op veel verschillende manieren doen.

Wat is een backlink?

In het kort Een backlink is een
verwijzing of referentie van de ene…

Wat is een ankertekst?

In het kort Een ankertekst, ofwel anchor tekst, is een stuk tekst op een pagina…

Silo structure

De silo structure, ook wel silo structuur of website structuur genoemd, is een…

SEO startpagina

Binnen linkbuilding en het bouwen van autoriteit voor je website hoor je de…

Root domein

De term root domein of root domain is een belangrijk fenomeen binnen linkbuilding.

Linkbuilding Specialist Mimas

Wat doet een linkbuilding specialist?

Een SEO specialist in linkbuilding is iemand die jouw webadres grondig onder de loep neemt om vervolgens de webstructuur te verbeteren. Wees niet bang voor verandering. In sommige gevallen moet de gehele site op de schop. Zoekmachines zoals Google zijn tegenwoordig behoorlijk geavanceerd en kunnen bijzonder goed bepalen of een site makkelijk navigeerbaar is. Dat is eenvoudig te verklaren, omdat zoekmachines websites indexeren en door webpagina’s moeten crawlen. Daar is een navigatiestructuur voor nodig. Is die niet puik in orde dan krijgt jouw homepage een lagere autoriteit en stijgt het niet verder in de organische resultaten. Een expert in SEO linkbuilding kan jou daarbij verder helpen. Een ander aspect waar een SEO expert in linkbuilding van pas komt is het beheren van verwijzingen van en naar je homepagina. In het jargon outbound links en backlinks genaamd. Wanneer deze links van hoge kwaliteit zijn (lees: hoge autoriteit) komt dat ten goede voor de autoriteit van uw eigen homepage. Ook de hoeveelheid heeft invloed. Hoe meer des te beter, maar alléén als de kwaliteit hoogwaardig is, anders verlies je juist autoriteit. Een expert in linkbuilding weet welke links behouden moeten worden en welke verwijderd moeten worden. Ook hier geldt: wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te snoeien in backlinks. Sommige verwijzingen zijn overbodig of spam. Een zoekmachine herkent dat en keurt dat af. Een bekend voorbeeld van clandestiene linking is het zogenaamde ‘linkfarming’. Al met al behoort een SEO specialist te weten hoe een linkbuilding campagne op een legitieme manier uitgevoerd moet worden. En dat weten we bij SAM Online Marketing als geen ander!

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding DeWit

Linkbuilding Succes:
19 zoekwoorden op #1

Een linkbuilding case om trots op te zijn! Door slimme linkstrategieën te gebruiken, klom hun website omhoog in Google, kreeg meer bezoekers en werd een online autoriteit. Geweldig, toch?

#linkbulding #landelijk #DeWitHekwerken

Linkbuilding specialisten bureau

Er zijn heel wat linkbuilding bureaus die een online marketing specialist aanbieden. Zo iemand beschikt over zijn eigen talenten binnen hun vakgebied. Dit betekent dus ook dat de kwaliteit van invloed is op de online vindbaarheid van jouw website bovenaan Google. Linkbuilden is namelijk veel meer dan simpelweg op zoek gaan naar een link en deze plaatsen. De kwaliteit van de link moet namelijk ook gewaarborgd worden. Op het desbetreffende domein moet je dan ook kijken naar bijvoorbeeld de DA-waarde, Trust Flow van de URL en DR-waarde. DA en DR zijn eigenlijk bijna dezelfde waardes. Het is alleen gemeten met een andere tool. DA staat voor Domain Authority en wordt gemeten met de tool MOZ. DR daarentegen staat voor Domain Rating en wordt gemeten door de tool Ahrefs. Beide waardes komen dus op hetzelfde neer. De Trust Flow laat als het ware zien of deze waardes kloppen. Hoe hoger deTrust Flow dus, hoe betrouwbaarder de waardes.

De prijzen van deze online marketing expert houden verband met de type werkzaamheden die er geleverd worden. De ene houdt nauw contact met hun klanten en zet een lange termijn traject op. De andere zal simpelweg het doel bewerkstelligen maar verder geen blijvende internet marketing strategie uiteenzetten. Wij gaan uiteraard graag voor een lange samenwerking en zullen telkens opnieuw doelstellingen maken wanneer deze gehaald worden. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van de soort links die uitgezet worden. Wordt in jouw branche meer gebruik gemaakt van blogs dan zullen de kosten hoger liggen. De prijs voor een blog kan namelijk heel hoog oplopen. Vaak geldt hoe hoger de DA en DR waardes, hoe meer een artikel plaatsen op de blog kost. Dit kan zomaar oplopen tot €1500 euro als je een heel sterk artikel wilt plaatsen op een blog met bijvoorbeeld een DA van 74 zoals metronieuws.nl. Startpagina’s daarentegen hoeven niet zo heel duur te zijn bijvoorbeeld. Wanneer een strategie uit voornamelijk startpagina’s bestaat zullen de kosten voor linkbuiling lager kunnen uitvallen.

Linkbuilding Uitbesteden

Linkbuilding expert van vroeger tegenover heden

Een goede linkbuilding specialist klampt zich niet vast aan een bepaalde formule om effectieve service te kunnen leveren. De algoritmes van Google zijn voortdurend onderhevig aan verandering waardoor zoekmachine optimalisatie (SEO) mee blijft veranderen om hoog te kunnen klimmen in Google. Google heeft bijvoorbeeld vaak een update waarmee domeinen en pagina’s dus weer op een andere manier beoordeeld worden. Iets wat Google eerder heel erg waardeerde kan na een update zomaar ineens helemaal niet meer gewaardeerd worden. Vaak zie je dan ook dat posities verzakken. Wanneer een pagina van positie drie ineens zakt naar vijftien bijvoorbeeld, wil je wel weten waar het door komt. Iemand die gespecialiseerd is in linkbuilding heeft dagelijks te maken met Google en weet dus precies wat er aan de hand is en hoe Google bepaalde aspecten beoordeeld. Het is dus ook verstandig om mee te gaan met de tijd en niet te blijven hangen in de online vindbaarheid technieken die in het verleden aan bod kwamen bij het uitbesteden van linkbuilding aan een SEO expert. Een ander voorbeeld van die veranderingen is het omslagpunt van kwantiteit naar kwaliteit. Hier vertelt een online marketing expert van ons linkbuilding bureau je graag meer over!

Hoe goed is jouw linkprofiel?

Doe de GRATIS linkbuilding scan

Heeft je website wel genoeg autoriteit om te scoren in Google? Wij analyseren je linkprofiel!

  • Verbeter vandaag al je autoriteit
  • In 24 uur je scan uitslag
  • Ontdek waarom je achterloopt
Linkbuilding Specialist Mimas

Linkbuilding specialist

De linkbuilding specialisten van vroeger

Vroeger was de zoekmachine programmatuur nog niet van zo’n aard dat het goed kon inschatten wat de relevantie of de waarde van een link van een website of webshop was wat ertoe leidde dat men veel links op hun homepage zette om de online vindbaarheid te verbeteren. De SEO dienstverlening van een online marketing expert was toentertijd minder. Een specialist in linkbuilding moet tegenwoordig meer uit de kast halen om een website hoger te laten scoren in de topposities bovenaan de zoekmachineresultaten.

De linkbuilding deskundigen van het Heden

Het kijken naar de kwaliteit van de link is momenteel van groot belang indien je links wil waarmee je bovenaan in Google komt. Er wordt nauwlettend gekeken naar wat het inhoudelijk verband is tussen de links en de ratio tussen follow en no-follow links. Het goed invullen van de ankertekst speelt ook een rol. Houd dit in gedachte op het moment dat je de keuze maakt bij het uitbesteden van linkbuilding aan een online marketing bureau.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

Linkbuilding Specialist SAM

Linkbuilding laat je over aan een specialist

Linkbuilding kan een ingewikkeld en tijdrovende klus zijn. Specialisten hebben de expertise en juiste contacten voor de beste autoriteit!

Interne structuur door een linkbuilding expert

Interne linking is eigenlijk meer een taak van een on-page SEO specialist, aangezien het meer over het interne en on-page plaatje gaat van een website. Toch houdt een expert in linkbuilding zich hier dus ook mee bezig. Een linkbuilding specialist weet namelijk dat de interne structuur bepaalt hoe hoog uw webpagina scoort in Google. Een bezoeker moet gemakkijk zijn/haar weg kunnen vinden en de zoekmachine ‘spiders’ van Google die jouw internetpagina’s in kaart brengen moeten een soort van begeleid worden in het interpreteren van structuur. Op deze manier kan de autoriteit, of ook wel ‘linkjuice’, zich verspreiden door de website.  Is er geen interne linkstructuur opgezet, dan wordt het moeilijk om te scoren met een pagina. Zo zijn er namelijk alleen maar losse eilanden die niet met elkaar verbonden zijn en dus niks door kunnen geven. Op deze manier is het ook heel moeilijk voor een bezoeker om de pagina te vinden en überhaupt te bereiken. Interne linking is dus een cruciaal onderdeel van een SEO en linkbuilding strategie.

Je kunt dit deel van linkbuilding uitbesteden aan mensen die weten hoe ze je de beste service kunnen geven waarmee jij hoog in Google komt. Zo’n zoekmachine optimalisatie (SEO) service houdt onder andere in dat de website overzichtelijk wordt gemaakt, zowel voor mens als voor machine. Hier houdt ons online marketing bureau goed rekening mee. Wij zetten een uitgebreide strategie met doelstellingen uit waarbij de interne linking de basis is. De top in Google is zo binnen no-time bereikt!

linkbuilding specialist

SAM Online Marketing is jouw linkbuilding specialist!

Ben jij het uitbesteden van linkbuilding aan een internet marketing specialist van een bureau aan het overwegen? De ploeg online marketing experts van SAM Online Marketing hebben veel ervaring in de online vindbaarheid verbeteren door middel van zowel interne als externe structuur aanbrengen in een website of webshop. Bij ons weet u zeker dat het resultaat voor uw bedrijf de kosten van het hoger komen in de zoekmachines met uw website waard zullen zijn. Je kunt een online marketing expert van SAM Online Marketing uiteraard contacteren voor de prijzen van de abonnementen en een specialist persoonlijk voor advies vragen. Start dus vandaag nog met ons linkbuilding bureau! Hoe eerder de strategie ingezet kan worden, hoe eerder jij hoger in Google komt!