Linkbuilding specialist
Meer autoriteit

SEO linkbuilding specialist inhuren?

Zoek jij een SEO linkbuilding specialist? Iemand die je vertrouwt, iemand aan wie je werk aan de ‘back end side’ van jouw website kan uitbesteden? Je hebt vast weleens gehoord of gelezen dat linkbuilding ideaal is om autoriteit en traffic te genereren.

Gratis een scan van jouw linkprofiel?

Daarom zijn dit belangrijke vragen om te stellen indien je het fijne van online marketing wilt weten om daar vervolgens succes mee te behalen. Veel bedrijven onderschatten de toegevoegde waarde van een SEO specialist in linkbuilding. Mensen willen liever zelf aan de slag en verwachten daarmee hun concurrenten voorbij te knutselen en geld te besparen. Totdat het beoogde doel niet behaald wordt en het klimmen in Google, Bing en de overige zoekmachines langzaam tot een halt komt. Frustratie en desinteresse zijn het gevolg. Het enthousiasme om webmarketing stoutmoedig zelf op te pakken ziet men verwaterd. De oude tactieken worden weer opgepakt en de vertrouwde weg weer ingeslagen. Met een weemoedige gedachte in het achterhoofd dat er meer uit de onderneming gehaald kan worden. Maar hoe? Hier komt een linkbuilding expert bij kijken. Een uitstekende SEO linkbuilding specialist is noodzakelijk voor een goed verzorgde ‘back end side’ van een site. Bij SAM Online Marketing zal je dan ook de best mogelijke op maat gemaakte linkbuilding strategie krijgen.

Waarom een linkbuilding specialist inhuren?

Omdat linkbuilding een heel breed vak is wat veel aandacht nodig heeft. Je kunt namelijk niet simpelweg enkele links plaatsen iedere maand en verwachten dat jouw website ergens bovenaan in Google zal komen. Hiervoor is een uitgebreide strategie nodig, iets wat helemaal in onze service past. Dit zou je zelf uit kunnen zetten en kunnen naleven. Echter heb je hier wel enige kennis voor nodig, ervaring is natuurlijk ook wel fijn en handig om te hebben én als echte linkbuilding expert heb je connecties. Met connecties wordt het hele proces een stuk minder ingewikkeld en kost het minder tijd. Tijd dat wordt gestoken in het zoeken van domeinen of pagina’s om een link te plaatsen kan zo dus in andere belangrijke zaken gestoken worden zoals het analyseren van concurrenten of slechte links verwijderen. Nog nooit van zoiets gehoord? Laat de consultant kijken naar je website door middel van een scan en zie welke links weg moeten. Iemand die dagelijks met linkbuilding bezig is weet direct waar een specifieke link geplaatst kan worden. Nu zal er uiteraard nog wel tijd gaan naar het zoeken van nieuwe links met de concurrentieanalyse. Dit is een onderdeel van het proces wat ons linkbuilding bureau iedere keer doorloopt en nooit overgeslagen zal worden. Concurrentie op het internet wordt namelijk groter en groter. Zeker nu er meer en meer online marketing deskundigen ingeschakeld worden om hoog in Google te komen en gezien te worden.

Menig deskundige erkent de kracht van de digitale revolutie. Door de digitale revolutie verspreidt kennis zich zeer snel over het web. De online marketing expert van dit vakgebied houden de nieuwste updates in de gaten en reageren in rap tempo op dit soort moderne ontwikkelingen om jou de beste SEO dienstverlening te garanderen. De bedrijven die deze internet marketing expertise missen hebben grote moeite om alles in zich op te nemen, laat staan een adequate respons te formuleren. Linkbuilding uitbesteden aan iemand die hier dagelijks mee bezig is geeft dan ook de beste uitkomst.

Wat doet een linkbuilding specialist?

Een SEO specialist in linkbuilding is iemand die jouw webadres grondig onder de loep neemt om vervolgens de webstructuur te verbeteren. Wees niet bang voor verandering is het advies. In sommige gevallen moet de gehele site op de schop. Zoekmachines zoals Google zijn tegenwoordig behoorlijk geavanceerd en kunnen bijzonder goed bepalen of een site makkelijk navigeerbaar is. Dat is eenvoudig te verklaren, omdat zoekmachines websites indexeren en door webpagina’s moeten crawlen. Daar is een navigatiestructuur voor nodig. Is die niet puik in orde dan krijgt jouw homepage een lagere autoriteit en stijgt het niet verder in de organische resultaten. Een expert in SEO linkbuilding kan jou daarbij verder helpen. Een ander aspect waar een SEO expert in linkbuilding van pas komt is het beheren van verwijzingen van en naar je homepagina. In het jargon outbound links en backlinks genaamd. Wanneer deze links van hoge kwaliteit zijn (lees: hoge autoriteit) komt dat ten goede voor de autoriteit van uw eigen homepage. Ook de hoeveelheid heeft invloed. Hoe meer des te beter, maar alléén als de kwaliteit hoogwaardig is, anders verlies je juist autoriteit. Een expert in linkbuilding weet welke links behouden moeten worden en welke verwijderd moeten worden. Ook hier geldt: wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te snoeien in backlinks. Sommige verwijzingen zijn overbodig of spam. Een zoekmachine herkent dat en keurt dat af. Een bekend voorbeeld van clandestiene linking is het zogenaamde ‘linkfarming’. Al met al behoort een SEO specialist te weten hoe een linkbuilding campagne op een legitieme manier uitgevoerd moet worden. En dat weten we bij SAM Online Marketing als geen ander!

Linkbuilding Specialist

Linkbuilding laat je over aan een specialist

Linkbuilding kan een ingewikkeld en tijdrovende klus zijn. Specialisten hebben de expertise en juiste contacten voor de beste autoriteit!

Linkbuilding specialisten bureau

Er zijn heel wat linkbuilding bureaus die een online marketing specialist aanbieden. Zo iemand beschikt over zijn eigen talenten binnen hun vakgebied. Dit betekent dus ook dat de kwaliteit van invloed is op de online vindbaarheid van jouw website bovenaan Google. Linkbuilden is namelijk veel meer dan simpelweg op zoek gaan naar een link en deze plaatsen. De kwaliteit van de link moet namelijk ook gewaarborgd worden. Op het desbetreffende domein moet je dan ook kijken naar bijvoorbeeld de DA-waarde, Trust Flow van de URL en DR-waarde. DA en DR zijn eigenlijk bijna dezelfde waardes. Het is alleen gemeten met een andere tool. DA staat voor Domain Authority en wordt gemeten met de tool MOZ. DR daarentegen staat voor Domain Rating en wordt gemeten door de tool Ahrefs. Beide waardes komen dus op hetzelfde neer. De Trust Flow laat als het ware zien of deze waardes kloppen. Hoe hoger deTrust Flow dus, hoe betrouwbaarder de waardes. Heb je liever dat een andere partij dit doet? Maak dan gebruik van onze hulp voor ondernemers met de linkbuilding service. Van tevoren kunnen we ook een check doen om te zien hoeveel werk ervoor nodig is.

De prijzen van deze online marketing expert houden verband met de type werkzaamheden die er geleverd worden. De ene houdt nauw contact met hun klanten en zet een lange termijn traject op. De andere zal simpelweg het doel bewerkstelligen maar verder geen blijvende internet marketing strategie uiteenzetten. Wij gaan uiteraard graag voor een lange samenwerking en zullen telkens opnieuw doelstellingen maken wanneer deze gehaald worden. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van de soort links die uitgezet worden. Wordt in jouw branche meer gebruik gemaakt van blogs dan zullen de kosten hoger liggen. De prijs voor een blog kan namelijk heel hoog oplopen. Vaak geldt hoe hoger de DA en DR waardes, hoe meer een artikel plaatsen op de blog kost. Dit kan zomaar oplopen tot €1500 euro als je een heel sterk artikel wilt plaatsen op een blog met bijvoorbeeld een DA van 74 zoals metronieuws.nl. Startpagina’s daarentegen hoeven niet zo heel duur te zijn bijvoorbeeld. Wanneer een strategie uit voornamelijk startpagina’s bestaat zullen de kosten voor linkbuiling lager kunnen uitvallen.

Linkbuilding Uitbesteden

Linkbuilding expert van vroeger tegenover heden

Een goede linkbuilding specialist klampt zich niet vast aan een bepaalde formule om effectieve service te kunnen leveren. De algoritmes van Google zijn voortdurend onderhevig aan verandering waardoor zoekmachine optimalisatie (SEO) mee blijft veranderen om hoog te kunnen klimmen in Google. Google heeft bijvoorbeeld vaak een update waarmee domeinen en pagina’s dus weer op een andere manier beoordeeld worden. Iets wat Google eerder heel erg waardeerde kan na een update zomaar ineens helemaal niet meer gewaardeerd worden. Vaak zie je dan ook dat posities verzakken. Wanneer een pagina van positie drie ineens zakt naar vijftien bijvoorbeeld, wil je wel weten waar het door komt. Iemand die gespecialiseerd is in linkbuilding heeft dagelijks te maken met Google en weet dus precies wat er aan de hand is en hoe Google bepaalde aspecten beoordeeld. Het is dus ook verstandig om mee te gaan met de tijd en niet te blijven hangen in de online vindbaarheid technieken die in het verleden aan bod kwamen bij het uitbesteden van linkbuilding aan een SEO expert. Een ander voorbeeld van die veranderingen is het omslagpunt van kwantiteit naar kwaliteit. Hier vertelt een online marketing expert van ons linkbuilding bureau je graag meer over!

Ontdek jouw linkbuilding mogelijkheden
Met de juiste linkbuilding plan zal jouw website beter vindbaar worden in Google. Je krijgt een scan op maat van onze professionals. Gratis geholpen worden?
Specialist Mimas

Mimas

Jouw Linkbuilding specialist

GRATIS Linkbuilding scan

Met de GRATIS linkbuilding scan ontvang jij een adviesplan op maat.

De linkbuilding specialisten van vroeger

Vroeger was de zoekmachine programmatuur nog niet van zo’n aard dat het goed kon inschatten wat de relevantie of de waarde van een link van een website of webshop was wat ertoe leidde dat men veel links op hun homepage zette om de online vindbaarheid te verbeteren. De SEO dienstverlening van een online marketing expert was toentertijd minder. Een specialist in linkbuilding moet tegenwoordig meer uit de kast halen om een website hoger te laten scoren in de topposities bovenaan de zoekmachineresultaten.

De linkbuilding deskundigen van het heden

Het kijken naar de kwaliteit van de link is momenteel van groot belang indien je links wil waarmee je bovenaan in Google komt. Er wordt nauwlettend gekeken naar wat het inhoudelijk verband is tussen de links en de ratio tussen follow en no-follow links. Het goed invullen van de ankertekst speelt ook een rol. Houd dit in gedachte op het moment dat je de keuze maakt bij het uitbesteden van linkbuilding aan een online marketing bureau.

Strategie op maat

Strategie op maat nodig
voor alleen linkbuilding

Professionals maken een strategie op maat waarmee jij de koploper in jouw branche op het internet zal zijn. Hierbij profiteer je van de volgende voordelen:

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

Interne structuur door een linkbuilding expert

Interne linking is eigenlijk meer een taak van een on-page SEO specialist, aangezien het meer over het interne en on-page plaatje gaat van een website. Toch houdt een expert in linkbuilding zich hier dus ook mee bezig. Een linkbuilding specialist weet namelijk dat de interne structuur bepaalt hoe hoog uw webpagina scoort in Google. Een bezoeker moet gemakkijk zijn/haar weg kunnen vinden en de zoekmachine ‘spiders’ van Google die jouw internetpagina’s in kaart brengen moeten een soort van begeleid worden in het interpreteren van structuur. Op deze manier kan de autoriteit, of ook wel ‘linkjuice’, zich verspreiden door de website.  Is er geen interne linkstructuur opgezet, dan wordt het moeilijk om te scoren met een pagina. Zo zijn er namelijk alleen maar losse eilanden die niet met elkaar verbonden zijn en dus niks door kunnen geven. Op deze manier is het ook heel moeilijk voor een bezoeker om de pagina te vinden en überhaupt te bereiken. Interne linking is dus een cruciaal onderdeel van een SEO en linkbuilding strategie.

Je kunt dit deel van linkbuilding uitbesteden aan mensen die weten hoe ze je de beste service kunnen geven waarmee jij hoog in Google komt. Zo’n zoekmachine optimalisatie (SEO) service houdt onder andere in dat de website overzichtelijk wordt gemaakt, zowel voor mens als voor machine. Hier houdt ons online marketing bureau goed rekening mee. Wij zetten een uitgebreide strategie met doelstellingen uit waarbij de interne linking de basis is. De top in Google is zo binnen no-time bereikt!

Linkbuilding rapportage

SAM Online Marketing is jouw linkbuilding specialist!

Ben jij het uitbesteden van linkbuilding aan een internet marketing specialist van een bureau aan het overwegen? De ploeg online marketing experts van SAM Online Marketing hebben veel ervaring in de online vindbaarheid verbeteren door middel van zowel interne als externe structuur aanbrengen in een website of webshop. Bij ons weet u zeker dat het resultaat voor uw bedrijf de kosten van het hoger komen in de zoekmachines met uw website waard zullen zijn. Je kunt een online marketing expert van SAM Online Marketing uiteraard contacteren voor de prijzen van de abonnementen en een specialist persoonlijk voor advies vragen. Ook kunnen we een vrijblijvende analyse van je website maken. Start dus vandaag nog met ons linkbuilding bureau! Hoe eerder de strategie ingezet kan worden, hoe eerder jij hoger in Google komt!