Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM

Een SEO linkbuilding specialist inhuren

Zoek jij een SEO linkbuilding specialist? Iemand die je vertrouwt, iemand aan wie je werk aan de ‘back end side’ van jouw website kan uitbesteden? Je hebt vast weleens gehoord of gelezen dat linkbuilding ideaal is om autoriteit en traffic te genereren. Daarom zijn dit belangrijke vragen om te stellen indien je het fijne van internetmarketing wilt weten om daar vervolgens succes mee te behalen. Veel bedrijven onderschatten de toegevoegde waarde van een SEO specialist in linkbuilding. Mensen willen liever zelf aan de slag en verwachten daarmee hun concurrenten voorbij te knutselen en geld te besparen. Totdat het beoogde doel niet behaald wordt en het klimmen in Google, Bing en de overige zoekmachines langzaam tot een halt komt. Frustratie en desinteresse zijn het gevolg. Het enthousiasme om webmarketing stoutmoedig zelf op te pakken ziet men verwaterd. De oude tactieken worden weer opgepakt en de vertrouwde weg weer ingeslagen. Met een weemoedige gedachte in het achterhoofd dat er meer uit de onderneming gehaald kan worden. Maar hoe? Hier komt een linkbuilding expert bij kijken. Een uitstekende SEO linkbuilding specialist is noodzakelijk voor een goed verzorgde ‘back end side’ van een site. Bij SAM Online Marketing zal je dan ook de best mogelijke op maat gemaakte linkbuilding strategie krijgen .

Linkbuilding specialisten bureau

Er zijn heel wat linkbuilding bureaus die een online marketing specialist aanbieden. Deze specialisten beschikken ieder over hun eigen talenten binnen hun vakgebied. Dit betekent dus ook dat de kwaliteit van invloed is op de online vindbaarheid van jouw website bovenaan Google.

De prijzen van deze online marketing specialisten houden verband met het type uitbesteden dat er geleverd wordt. De ene houdt nauw contact met hun klanten en zet een lange termijn traject op. De andere linkbuilding specialist zal simpelweg het doel bewerkstelligen maar verder geen blijvende internet marketing strategie uiteenzetten.

Start direct jouw
Winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met een
specialist van SAM Online Marketing!

Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

Waarom een linkbuilding specialist inhuren?

Menig linkbuilding specialist erkent de kracht van de digitale revolutie. Door de digitale revolutie verspreidt kennis zich zeer snel over het web. De online marketing specialisten van dit vakgebied houden de nieuwste updates in de gaten en reageren in rap tempo op dit soort moderne ontwikkelingen om jou de beste SEO dienstverlening te garanderen. De bedrijven die deze internet marketing expertise missen hebben grote moeite om alles in zich op te nemen, laat staan een adequate respons te formuleren. Uitbesteden aan SAM Online Marketing biedt dan uitkomst. Een linkbuilding SEO specialist heeft hier een antwoord op.

Wat doet een SEO specialist in linkbuilding?

Een SEO specialist in linkbuilding is iemand die jouw webadres grondig onder de loep neemt om vervolgens de webstructuur te verbeteren. Wees niet bang voor verandering. In sommige gevallen moet de gehele site op de schop. Zoekmachines zoals Google zijn tegenwoordig behoorlijk geavanceerd en kunnen bijzonder goed bepalen of een site makkelijk navigeerbaar is. Dat is eenvoudig te verklaren, omdat zoekmachines websites indexeren en door webpagina’s moeten crawlen. Daar is een navigatiestructuur voor nodig. Is die niet puik in orde dan krijgt jouw homepage een lagere autoriteit en stijgt het niet verder in de organische resultaten. Een expert in SEO linkbuilding kan jou daarbij verder helpen. Een ander aspect waar een SEO linkbuilding specialist van pas komt is het beheren van verwijzingen van en naar je homepagina. In het jargon van een SEO linkbuilding specialist outbound links en backlinks genaamd. Wanneer deze links van hoge kwaliteit zijn (lees: hoge autoriteit) komt dat ten goede voor de autoriteit van uw eigen homepage. Ook de hoeveelheid heeft invloed. Hoe meer des te beter, maar alléén als de kwaliteit hoogwaardig is, anders verlies je juist autoriteit. Een SEO specialist in linkbuilding weet welke links behouden moeten worden en welke verwijderd moeten worden. Ook hier geldt: wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te snoeien in backlinks. Sommige verwijzingen zijn overbodig of spam. Een zoekmachine herkent dat en keurt dat af. Een bekend voorbeeld van clandestiene linking is het zogenaamde ‘linkfarming’. Al met al behoort een SEO specialist in linkbuilding te weten hoe het op een legitieme manier uitgevoerd moet worden. En dat weten we bij SAM Online Marketing als geen ander!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

doe de scan
Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Linkbuilding expert van vroeger tegenover heden

Een goede linkbuilding specialist klampt zich niet vast aan een bepaalde formule om effectieve service te kunnen leveren. De algoritmes van Google zijn voortdurend onderhevig aan verandering waardoor zoekmachine optimalisatie (SEO) mee blijft veranderen om hoog te kunnen klimmen in. Het is dan ook verstandig om mee te gaan met de tijd en niet te blijven hangen in de online vindbaarheid technieken die in het verleden aan bod kwamen bij het uitbesteden van linkbuilding aan een SEO specialist. Een van die veranderingen is het omslagpunt van kwantiteit naar kwaliteit. Hier vertelt een internet marketing expert van ons zoekmachine optimalisatie bureau SAM Online Marketing je graag meer over. 

De linkbuilding specialist van vroeger

Vroeger was de zoekmachine programmatuur nog niet van zo’n aard dat het goed kon inschatten wat de relevantie of de waarde van een link van een website of webshop was wat ertoe leidde dat men veel links op hun homepage zette om de online vindbaarheid te verbeteren. De SEO dienstverlening van een online marketing expert was toentertijd minder. Een linkbuilding specialist moet tegenwoordig meer uit de kast halen om een website hoger te laten scoren in de topposities bovenaan de zoekmachineresultaten.

De linkbuilding specialist van het Heden

Het kijken naar de kwaliteit van de link is momenteel van groot belang indien je links wil waarmee je bovenaan in Google komt. Er wordt nauwlettend gekeken naar wat het inhoudelijk verband is tussen de links en de ratio tussen follow en no-follow links. Het goed invullen van de ankertekst speelt ook een rol. Houd dit in gedachte op het moment dat je de keuze maakt bij het uitbesteden van linkbuilding aan een internet marketing specialist.

USP's Zoekmachine Optimalisatie

Interne structuur door een linkbuilding expert

Een linkbuilding specialist weet dat de interne structuur bepaalt hoe hoog uw webpagina scoort in Google. Een bezoeker moet gemakkijk zijn/haar weg kunnen vinden en de zoekmachine ‘spiders’ van Google die jouw internetpagina’s in kaart brengen moeten een soort van begeleid worden in het interpreteren van structuur.

Je kunt dit uitbesteden aan mensen die weten hoe ze je de beste service/diensten kunnen geven. Zo’n zoekmachine optimalisatie (SEO) service houdt onder andere in dat de website door een linkbuilding specialist overzichtelijk wordt gemaakt, zowel voor mens als voor machine. Hier houden we bij SAM Online Marketing goed rekening mee.

SAM Online Marketing is jouw linkbuilding specialist!

Ben jij het uitbesteden van linkbuilding aan een internet marketing specialist van een bureau aan het overwegen? De ploeg online marketing specialisten van SAM Online Marketing zijn experts in online vindbaarheid verbeteren door middel van zowel interne als externe structuur aanbrengen in een website of webshop. Bij ons weet u zeker dat het resultaat voor uw bedrijf de kosten van het hoger komen in de zoekmachines met uw website waard zullen zijn. Je kunt een internet marketing expert van SAM Online Marketing uiteraard bellen voor de prijzen en een linkbuilding specialist persoonlijk voor advies vragen op 085 303 7173.