Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Werkwijze van SAM Online Marketing

Stap 1 : Onderzoek + analyse

Onderzoek en analyse zorgt voor de juiste strategie. Dat is dan ook de eerste stap die onze marketeers nemen. Allereerst wordt er een 0-meting in kaart gebracht, zodat we weten waar uw website nu staat. Vervolgens zullen wij een onderzoek doen van uw markt, doelgroep en concurrenten. Zo weten welke kanalen uw concurrent gebruikt, via welke pagina’s bezoekers komen en welke zoekwoorden het beste zijn om in te zetten. Vervolgens zullen we naar aanleiding van onze checklist alle technische aspecten van uw website onder de loep nemen, zodat we zeker weten dat alles klopt voordat we een strategie en plan van aanpak inzetten!

Stap 2 : Plan van aanpak + Strategie

Voordat er een plan van aanpak en een strategisch plan wordt gemaakt, brengen wij een aantal zaken aan het licht:

  • Werkzaamheden: Welke taken moeten er worden opgepakt?
  • Planning: Wie gaat welk onderdeel wanneer verwerken?
  • Kanalen: SEO, SEA, Sociale Media of andere kanalen?
  • KPI’s: Wanneer is de campagne succesvol?
  • Resultaat: Wanneer is het succesvol?

Vanaf het eerste moment dat wij beginnen met uw campagne, weet u wanneer en wat u kan verwachten.

Stap 3 : Implementatie

Na de analyse en het plan van aanpak kunnen we meteen aan de slag. Alle technische aspecten worden naar aanleiding van onze checklist nagegaan. We zullen uw website optimaliseren, zowel op technisch vlak als op content, zodat uw campagne succesvol wordt en u zichtbaar wordt in Google.

Stap 4 : Monitoring en optimalisatie

Dagelijks zullen onze specialisten uw website monitoren en waar nodig optimaliseren voor het beste resultaat. Online marketing is een proces, waarbij voortdurend aan de touwtjes getrokken moet worden. Onze specialisten zitten dan ook constant bovenop uw case, om zodoende optimaal online rendement te genereren.

Stap 5 : Rapportage

Aan het einde van iedere maand ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Hierin staat haarfijn aangegeven wat onze specialisten voor u hebben gedaan en wat de groei is van uw campagne. Daarin worden ook de werkzaamheden uitgelegd, waardoor u niet alleen het resultaat ziet, maar ook hetgeen de afgelopen maand is gebeurd.

SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Meer weten over uw website performance?

Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button