De winnende aanpak

Resultaat behaal je door te weten wat je doet. Doelstellingen maken en die doelstellingen ook behalen. De invulling verschilt, maar het geraamte blijft hetzelfde. Wij werken altijd volgens deze 5 stappen!

Onderzoek + Analyse

1. Onderzoek + analyse

Onderzoek en analyse zorgt voor de juiste strategie. Dat is dan ook de eerste stap die onze marketeers nemen. Allereerst maken we een nulmeting. Hierdoor weten we precies hoe je er nu voor staat. Vervolgens onderzoeken we de markt, je doelgroep en uiteraard de concurrentie. We weten welke kanalen je concurrent gebruik, via welke plekken ze bezoekers aantrekken en welke zoekwoorden ze gebruiken. Hierna onderwerpen we je website aan de meest kritische checklist die er is, zodat we exact weten waar we staan!

2. Plan van aanpak en strategie

Resultaat halen we niet zomaar. We maken een strak plan van aanpak en zetten samen met jou de strategie uit:

  • Werkzaamheden: Wat pakken we op?
  • Planning: Wie gaat welk onderdeel wanneer verwerken?
  • Kanalen: SEO, Google Ads, Google Shopping, Sociale Media of andere kanalen?
  • KPI’s: Wanneer is de campagne succesvol?
  • Resultaat: Wanneer hebben we ons doel bereikt?

Vanaf het eerste moment dat wij beginnen met jouw campagne, weet je wanneer en wat je kunt verwachten.

Plan van Aanpak en Strategie
Implemenatie

3. Implementatie

Na de analyse en het plan van aanpak gaan we meteen aan de slag. We lopen alle technische onderdelen op basis van de checklist af, zorgen voor de juiste content, zetten campagnes op, vergroten autoriteit en nog veel meer. Geheel afhankelijk van de eerder gekozen stappen.

4. Monitoring en optimalisatie

Geen enkele succesvolle campagne is in één keer helemaal goed. Hierom monitoren we constant en schaven we waar nodig bij. Online marketing is een proces, waarbij voortdurend aan de touwtjes getrokken moet worden. Onze specialisten zitten dan ook constant bovenop jouw case, voor optimaal resultaat.

Monitoring en Optimalisatie
Rapportage

5. Rapportage

Maandelijks ontvang je van ons een uitgebreide rapportage. Hierin beschrijven we gedane werkzaamheden, meten we het succes van de campagnes en formuleren we de to-do’s voor volgende maand.

De strategie voor jouw succes

Meer organische bezoekers
Online sneller domineren
Succes met meer autoriteit
Meer conversie uit je website

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

Ontdek jouw SEO score
Doe de GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

  • In 24 uur resultaat
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun jij groei verwachten?

Sasha

Directeur en marketing strateeg