SEA uitbesteden

SEA uitbesteden aan een SEA expert met 11+ jaar ervaring? SAM Online Marketing neemt het instellen en verfijnen van de campagne volledig uit handen zodat je een maximale winst behaalt met je bedrijf. Resultaat is waar het omdraait! Samen vooruit, Samen winnen.

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

SEA uitbesteden aan ons online marketing bureau

Door de SEA uit te besteden aan ons online marketing bureau bereik je eindelijk die klanten waar je naar op zoek bent. Dankzij de analyse van onze SEA specialist komen we achter de waardevolle zoekwoorden die voor jouw bedrijf geschikt zijn. Dit betekent dat we eerst een grondig onderzoek moeten doen in de vorm van een scan. Met de hulp van deze check gaat de expert aan de slag.

Wanneer jij jouw SEA uitbesteed wil je ook dat er iets tegenover staat. Uiteindelijk doe je het omdat je wilt groeien met je bedrijf. Bij SAM Online Marketing letten we daarom op de ROI van je bedrijf. Ons online marketing bureau doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de streep genoeg overhoudt om te groeien en verder te investeren in de marketing.

Om ervoor te zorgen dat jij overzicht houdt over je project krijg je een maandelijks rapport van onze specialist. SEA uitbesteden is gebaseerd op cijfers. En die cijfers geven we jou via onze consultant. Daar kun je ook gelijk terecht met al je vragen of als je advies nodig hebt.

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google Ads
Online sneller domineren

De voordelen van SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing

Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van je SEA aan SAM Online Marketing. Wij bestaan al langer dan 10 jaar en hebben honderden klanten mogen helpen aan aan krijgen van bezoekers. Dankzij de hulp van onze expert hebben zij stuk voor stuk meer winst gedraaid dan voor de campagne. En dit alles zonder dat jij er tijd en moeite in hoeft te steken.

SEA uitbesteden aan ons online marketing bureau is kiezen voor resultaat. Dankzij de kwaliteit van de analyses komt de specialist met een plan van aanpak wat zich precies op die mensen richt binnen jouw doelgroep vallen. Wij stoppen niet bij het aantrekken van bezoekers. De consultant kijkt ook naar de conversies wanneer we jouw campagne voeren.

SAM Online Marketing biedt naar de uitvoerige scan nog een ander voordeel bij het uitbesteden van de SEA. Jij hebt het namelijk druk zat en er zijn genoeg dingen te doen op de werkvloer. Laat daarom het stuk SEA over aan een specialist die weet wat hij aan het doen is. Doordat ieder zich bij het vakgebied houdt wat hij verstaat krijgen we de beste resultaten. Besteed daarom je SEA uit aan ons online marketing bureau en krijg de klanten die je wilt.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Google ads Ali

De werkwijze van onze SEA specialist

Onze SEA specialist heeft een bewezen werkwijze die door de jaren heen is verfijnd en bijgewerkt op de laatste updates. SAM Online Marketing houdt de veranderingen in jouw markt, maar ook op het gebied van de algoritmes van de zoekmachines goed bij. Zo is de expert op de hoogte van wat werkt en wat niet. Wij houden niet stug vast aan wat vroeger werkte, maar kijken naar wat het meeste resultaat oplevert. Als we een check doen en we zien dat de oude werkwijzen niet meer werken dan passen we het aan.

Een goede werkwijze begint met de juiste analyse. Vandaar dat de SEA specialist vanaf het begin veel tijd en moeite steekt in het opzetten van de campagne. Het fundament is zeer belangrijk wanneer je de SEA wilt uitbesteden. Op basis van deze gegevens krijg jij hulp met je website in die gebieden waar je het het meeste nodig hebt. Dit kan zijn dat je alleen advies van onze consultant wilt of dat je echt alle SEA wilt uitbesteden aan SAM Online Marketing.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Behaal succes je bedrijf door de SEA uit te besteden

Je bent een bedrijf gestart om succesvol te worden. Echter slechts 5% van de bedrijven wordt succesvol. Het uitbesteden van de SEA is een van de stappen die je neemt om deze wens een stap dichterbij te brengen.

Een van de voorwaarden is hiervoor wel dat je meer verdient dan dat je investeert. Alleen op deze manier is er een duurzame samenwerking mogelijk. Daarom let de specialist van SAM Online Marketing op de Return on Investment wanneer jij ervoor kiest om je SEA campagne uit te besteden. Als jij ziet dat het werkt en je haalt resultaten links en rechts, dan wil je volgend jaar nog meer investeren.

SEA is een goede toevoeging op je marketing, maar kan ook prima als enige kanaal ingezet worden. Laat een scan doen bij ons online marketing bureau om erachter te komen welke diensten het meest van toepassing zijn op jou.

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Vraag advies aan onze SEA consultant

De SEA consultant van SAM Online Marketing staat elke dag klaar om advies te geven over allerlei zaken. Het kan zijn dat je eerst nog wat hulp kan gebruiken bij het kiezen van welke diensten je wilt of je wilt misschien nog weten welk budget je nodig hebt om specifieke resultaten te behalen. Dan weet je meteen welke SEA kosten er nodig zijn voor welke uitkomst.

We zien dat ondernemers die genoeg kennis van zaken hebben een stuk zelfverzekerder een campagne instappen. Daarom biedt de consultant gratis advies voordat je de SEA uitbesteed. Dit is geheel vrijblijvend en kan in allerlei vormen en maten. Het kan gaan om een simpel advies gesprek, maar we kunnen ook een scan doen van je website om wat dieper op de gegevens in te gaan.

Hoe dan ook is SAM Online Marketing de partij om de SEA aan uit te besteden als je veel klanten wilt hebben. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Veelgestelde vragen over SEA uitbesteden

Wat kost SEA uitbesteden?

Alhoewel je SEA kunt doen vanaf € 1 per dag, liggen de bedragen bij het uitbesteden hoger. Dit heeft ermee te maken dat een online marketing bureau een consultant in moet zetten om een analyse te maken van je zoekwoorden en de campagne instellen. HIer gaat tijd in zitten dus maakt het online marketing bureau kosten.

De kosten voor het uitbesteden van SEA beginnen zo rond de € 500 per maand en lopen op tot honderden duizenden euro’s. Vanaf het laagste bedrag heb je een minimaal aantal kliks op de meeste zoekwoorden om een check te doen wat effectief is of niet.

Wat is de afkorting SEA?

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel in het Nederlands zoekmachine adverteren. In het Nederlands gebruiken we vaak de afkorting SEA wat van uit het Engels is afgeleid. Het heeft betrekking op alles wat te maken heeft met het plaatsen van advertenties in de zoekmachines.

Wat is beter: SEO of SEA?

Je afvragen of SEO beter is dan SEA is appels met peren vergelijken. Het zijn twee vormen van marketing die heel erg goed zijn in wat ze doen, maar ze zijn beiden bedoeld voor een bepaald budget en bedrijfsvoering. Sterker nog, vaak worden ze allebei ingezet om het maximale voor een bedrijf uit de online marketing te halen.

Je kunt advies krijgen van de expert om erachter te komen of jij alleen SEO, SEA of allebei nodig hebt om je bedrijf te groeien op het internet.

Wat is SEA en hoe werkt het?

SEA is het plaatsen van advertenties in de zoekmachines. De bekendste zie je wanneer je in Google een zoekwoord invult. De bovenste resultaten zijn dan de advertenties en pas daaronder vind je de organische resultaten. Bedrijven die SEA doen maken eerst een account aan en stellen in op welke zoekwoorden ze gevonden willen worden, dan geven ze een bedrag aan wat ze maximaal willen besteden voor een klik op een zoekwoord en ze worden zichtbaar.

De zoekmachines hanteren een soort veilingsysteem om te bepalen wie getoond zal worden. Of je advertentie zichtbaar is hangt dus niet alleen af van het bedrag wat je biedt, maar ook van de kwaliteitsscore van je pagina. Je betaalt pas op het moment dat iemand op jouw link klikt.

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!