SEA uitbesteden

Samen vooruit, samen winnen

SEA uitbesteden

Met het uitbesteden van de SEA aan SAM Online Marketing ontzorg jij jezelf helemaal. Ons online marketing bureau neemt het instellen en verfijnen van de campagne volledig uit handen zodat je een maximale winst behaalt met je bedrijf.

Beter zichtbaar op het internet!

SEA uitbesteden aan ons online marketing bureau

Door de SEA uit te besteden aan ons online marketing bureau bereik je eindelijk die klanten waar je naar op zoek bent. Dankzij de analyse van onze SEA specialist komen we achter de waardevolle zoekwoorden die voor jouw bedrijf geschikt zijn. Dit betekent dat we eerst een grondig onderzoek moeten doen in de vorm van een scan. Met de hulp van deze check gaat de expert aan de slag.

Wanneer jij jouw SEA uitbesteed wil je ook dat er iets tegenover staat. Uiteindelijk doe je het omdat je wilt groeien met je bedrijf. Bij SAM Online Marketing letten we daarom op de ROI van je bedrijf. Ons online marketing bureau doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je aan het eind van de streep genoeg overhoudt om te groeien en verder te investeren in de marketing.

Om ervoor te zorgen dat jij overzicht houdt over je project krijg je een maandelijks rapport van onze specialist. SEA uitbesteden is gebaseerd op cijfers. En die cijfers geven we jou via onze consultant. Daar kun je ook gelijk terecht met al je vragen of als je advies nodig hebt.

De voordelen van SEA uitbesteden aan SAM Online Marketing

Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van je SEA aan SAM Online Marketing. Wij bestaan al langer dan 10 jaar en hebben honderden klanten mogen helpen aan aan krijgen van bezoekers. Dankzij de hulp van onze expert hebben zij stuk voor stuk meer winst gedraaid dan voor de campagne. En dit alles zonder dat jij er tijd en moeite in hoeft te steken.

SEA uitbesteden aan ons online marketing bureau is kiezen voor resultaat. Dankzij de kwaliteit van de analyses komt de specialist met een plan van aanpak wat zich precies op die mensen richt binnen jouw doelgroep vallen. Wij stoppen niet bij het aantrekken van bezoekers. De consultant kijkt ook naar de conversies wanneer we jouw campagne voeren.

SAM Online Marketing biedt naar de uitvoerige scan nog een ander voordeel bij het uitbesteden van de SEA. Jij hebt het namelijk druk zat en er zijn genoeg dingen te doen op de werkvloer. Laat daarom het stuk SEA over aan een specialist die weet wat hij aan het doen is. Doordat ieder zich bij het vakgebied houdt wat hij verstaat krijgen we de beste resultaten. Besteed daarom je SEA uit aan ons online marketing bureau en krijg de klanten die je wilt.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

De werkwijze van onze SEA specialist

Onze SEA specialist heeft een bewezen werkwijze die door de jaren heen is verfijnd en bijgewerkt op de laatste updates. SAM Online Marketing houdt de veranderingen in jouw markt, maar ook op het gebied van de algoritmes van de zoekmachines goed bij. Zo is de expert op de hoogte van wat werkt en wat niet. Wij houden niet stug vast aan wat vroeger werkte, maar kijken naar wat het meeste resultaat oplevert. Als we een check doen en we zien dat de oude werkwijzen niet meer werken dan passen we het aan.

Een goede werkwijze begint met de juiste analyse. Vandaar dat de SEA specialist vanaf het begin veel tijd en moeite steekt in het opzetten van de campagne. Het fundament is zeer belangrijk wanneer je de SEA wilt uitbesteden. Op basis van deze gegevens krijg jij hulp met je website in die gebieden waar je het het meeste nodig hebt. Dit kan zijn dat je alleen advies van onze consultant wilt of dat je echt alle SEA wilt uitbesteden aan SAM Online Marketing.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Behaal succes je bedrijf door de SEA uit te besteden

Je bent een bedrijf gestart om succesvol te worden. Echter slechts 5% van de bedrijven wordt succesvol. Het uitbesteden van de SEA is een van de stappen die je neemt om deze wens een stap dichterbij te brengen.

Een van de voorwaarden is hiervoor wel dat je meer verdient dan dat je investeert. Alleen op deze manier is er een duurzame samenwerking mogelijk. Daarom let de specialist van SAM Online Marketing op de Return on Investment wanneer jij ervoor kiest om je SEA campagne uit te besteden. Als jij ziet dat het werkt en je haalt resultaten links en rechts, dan wil je volgend jaar nog meer investeren.

SEA is een goede toevoeging op je marketing, maar kan ook prima als enige kanaal ingezet worden. Laat een scan doen bij ons online marketing bureau om erachter te komen welke diensten het meest van toepassing zijn op jou.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Vraag advies aan onze SEA consultant

De SEA consultant van SAM Online Marketing staat elke dag klaar om advies te geven over allerlei zaken. Het kan zijn dat je eerst nog wat hulp kan gebruiken bij het kiezen van welke diensten je wilt of je wilt misschien nog weten welk budget je nodig hebt om specifieke resultaten te behalen. Dan weet je meteen welke SEA kosten er nodig zijn voor welke uitkomst.

We zien dat ondernemers die genoeg kennis van zaken hebben een stuk zelfverzekerder een campagne instappen. Daarom biedt de consultant gratis advies voordat je de SEA uitbesteed. Dit is geheel vrijblijvend en kan in allerlei vormen en maten. Het kan gaan om een simpel advies gesprek, maar we kunnen ook een scan doen van je website om wat dieper op de gegevens in te gaan.

Hoe dan ook is SAM Online Marketing de partij om de SEA aan uit te besteden als je veel klanten wilt hebben. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over SEA uitbesteden

Wat kost SEA uitbesteden?

Alhoewel je SEA kunt doen vanaf € 1 per dag, liggen de bedragen bij het uitbesteden hoger. Dit heeft ermee te maken dat een online marketing bureau een consultant in moet zetten om een analyse te maken van je zoekwoorden en de campagne instellen. HIer gaat tijd in zitten dus maakt het online marketing bureau kosten.

De kosten voor het uitbesteden van SEA beginnen zo rond de € 500 per maand en lopen op tot honderden duizenden euro’s. Vanaf het laagste bedrag heb je een minimaal aantal kliks op de meeste zoekwoorden om een check te doen wat effectief is of niet.

Wat is de afkorting SEA?

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel in het Nederlands zoekmachine adverteren. In het Nederlands gebruiken we vaak de afkorting SEA wat van uit het Engels is afgeleid. Het heeft betrekking op alles wat te maken heeft met het plaatsen van advertenties in de zoekmachines.

Wat is beter: SEO of SEA?

Je afvragen of SEO beter is dan SEA is appels met peren vergelijken. Het zijn twee vormen van marketing die heel erg goed zijn in wat ze doen, maar ze zijn beiden bedoeld voor een bepaald budget en bedrijfsvoering. Sterker nog, vaak worden ze allebei ingezet om het maximale voor een bedrijf uit de online marketing te halen.

Je kunt advies krijgen van de expert om erachter te komen of jij alleen SEO, SEA of allebei nodig hebt om je bedrijf te groeien op het internet.

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.