Linkbuilding prijzen
Meer autoriteit

Linkbuilding prijzen

Overal op het internet staan teksten linkbuilding prijzen. Sommige zijn informatieve teksten anderen zijn aansporingen om een bepaalde online marketing service af te nemen. Je kunt bijvoorbeeld ook op zoek gaan naar een partner om links mee te kunnen ruilen.

Meer autoriteit met een beter linkprofiel

Hier heb je er dan wel meerdere van nodig als je werkelijk hoger in Google wilt komen. Google heeft het namelijk heel snel door als je met een andere website een link ruilt. Dit moet je dus altijd slim aanpakken door minimaal met twee andere partners een samenwerking aan te gaan.

Sommige websites laten een pagina zien waar de linkbuilding kosten ingedeeld zijn in categorieën van verschillende tarieven. Wat zijn nu de beoogde kosten voor zo’n onderneming voor jouw website of webshop? Waar kun je op letten bij het inschakelen van een online marketing bureau hiervoor? Lees verder voor meer informatie en advies over linkbuilding prijzen.

Te hoge of te lage linkbuilding prijzen?

Sommige online marketing bureaus beloven je webpagina’s veel links te geven tegen lage prijzen. Maar dit is vaak niet de beste optie. Het is niet net als met Google Ads hoe lager de kosten, hoe beter. Meestal zijn dit namelijk laagwaardige links op niet relevante websites. Deze verbindingen zullen de reputatie van jouw website of webshop eerder schaden dan dat dit echt waarde zal leveren. Het advies van ons online marketing bureau is om deze aanbiedingen te vermijden of op z’n minst een goede blik te werpen op de daadwerkelijke online marketing diensten die zij leveren. En natuurlijk de kosten van het linkbuilding pakket dat zij aanbieden.

Om inzichtelijker te maken waarom je zou moeten kiezen voor links die meer kosten nemen we het plaatsen van artikelen als voorbeeld. Wanneer je namelijk een kwalitatieve link wil plaatsen in de vorm van een artikel, dan ga je eerst op zoek naar hoogwaardige blogsite. Hierbij kijk je bijvoorbeeld naar de DA- of DR-waarde en de hoeveelheid bezoekers die deze website aantrekt. Zijn beide waardes erg hoog, dan kan het niet anders dan dat de linkbuilding prijs hiervoor ook een stuk hoger zal zijn.

Voor het plaatsen van een hoogwaardig artikel betaal je al snel richting de €500. Er zijn zelfs blogsites waar de kosten voor een artikel plaatsen €1000 of hoger zijn. Daarentegen zijn er ook genoeg blogsites met weinig tot geen bezoekers waar je een artikel kunt plaatsen voor rond de €50. Het komt er dus op neer dat als je kwaliteit wilt en je website wilt laten groeien, je over het algemeen meer moet betalen. Echter kan een online marketing bureau vaak toch voor betere tarieven zorgen terwijl de kwaliteit behouden wordt.

Linkbuilding Specialist

Linkbuilding laat je over aan een specialist

Linkbuilding kan een ingewikkeld en tijdrovende klus zijn. Specialisten hebben de expertise en juiste contacten voor de beste autoriteit!

Een specialist inschakelen van ons bedrijf voor de beste linkbuilding kosten

Wil jij wezenlijk waardevolle zoekmachine optimalisatie (SEO) links op jouw webshop of website dan zal je een specialist moeten inschakelen om aan goede tarieven te kunnen komen. Zij hebben namelijk de juiste contacten waar ze vaker links plaatsen of mee ruilen, waardoor de kosten een stuk lager kunnen zijn. Met deze kwalitatieve backlinks kun je in combinatie met de andere SEO onderdelen hoog bovenaan in Google scoren. De kosten van het uitbesteden aan zo’n specialist zijn iets meer, maar de voordelen die deze met zich meedragen zijn nog veel meer.

Wanneer je met ons een samenwerking aangaat zullen we je altijd adviseren en natuurlijk de website ook analyseren. We moeten natuurlijk wel met een schone lei beginnen voordat we door kunnen gaan met het plaatsen van links. Er zal namelijk niet zoveel gebeuren op de website als je sterke, kwalitatieve links plaatst terwijl er ook heel veel slechte links op de website staan. Is dit het geval? Dan zullen we deze eerst moeten verwijderen voordat we écht gaan linkbuilden.

Voor sommige links hoeft geen geld te worden betaald. We kunnen bijvoorbeeld een partner vinden waarmee we links kunnen ruilen. In de meeste gevallen gaat het hier om een gratis uitwisseling. Een linkbuilding partner heeft dus dikwijls geen prijzen. Echter is het in deze wel van belang dat je een linkruil doet met meer dan één partner zoals aan het begin van dit artikel uitgelegd.

Desalniettemin bestaan er ‘experts’ die te veel vragen voor de online marketing diensten en service die zij leveren. Wij raden je dan ook aan om je in te lezen in het onderwerp voordat je overstag gaat om een expert van een bureau aan te nemen. Waar wij op doelen is dat veel informatie vrij te verkrijgen is en daar kun jij van profiteren!

Ontdek jouw linkbuilding mogelijkheden
Met de juiste linkbuilding plan zal jouw website beter vindbaar worden in Google. Je krijgt een scan op maat van onze professionals. Gratis geholpen worden?
Specialist Mimas

Mimas

Jouw Linkbuilding specialist

GRATIS Linkbuilding scan

Met de GRATIS linkbuilding scan ontvang jij een adviesplan op maat.

De prijzen bij ons linkbuilding bureau

Onze kosten voor een linkbuilding campagne kun je vergelijken met de andere prijzen voor de service. Je kan natuurlijk ook ónze diensten inzetten om dit werk te doen. Wij brengen in kaart welke links er nodig zijn om de online vindbaarheid van de website te laten stijgen alsmede waar je deze links kunt vinden.Verder kunnen wij je ook vertellen over hoe je een partner vindt om links mee uit te wisselen en kunnen we voor jou een analyse op maat maken. Wij hebben bij ons online marketing bureau een gedreven team dat jouw website of webshop graag naar de top brengt voor lage kosten. Bel een internet marketing expert gerust voor advies en wij kunnen jou vertellen waarom wij de tarieven hanteren die wij nu hebben en waarom de kosten van anderen verschillen ten opzichte van die van ons.

Strategie op maat

Strategie op maat nodig
voor alleen linkbuilding

Professionals maken een strategie op maat waarmee jij de koploper in jouw branche op het internet zal zijn. Hierbij profiteer je van de volgende voordelen:

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt