Linkbuilding prijzen

Kom jij linkbuilding prijzen tegen die zó verschillen, dat je niet meer weet wat je ermee aan moet? Geen zorgen, ons online marketing bureau gaat je op weg helpen. SAM Online Marketing draait al een tijdje mee en met de jaren hebben we de prijzen van linkbuilding sterk zien verschuiven. 

Hoe goed is jouw linkprofiel?
Doe de GRATIS Linkbuilding scan t.w.v. €399,-

Waar zijn linkbuilding prijzen op gebaseerd?

Allereerst zijn de linkbuilding prijzen veranderd omdat het aanbod sterk is gegroeid. En hoe meer aanbod, hoe meer concurrentie. De linkbuilding uitbesteden is daardoor meer iets geworden voor de partijen met de juiste connecties. Daarnaast heeft Google niet stil gestaan. Het algoritme wordt continu aangepast en verfijnd. De beheerders van websites met een goede ranking zijn hierdoor steeds meer gaan vragen voor een linkje op hun website.

Met al deze woekerprijzen is het makkelijk om te denken dat deze partijen erop uit zijn je een poot uit te draaien bij het aanbieden van een linkbuilding service. Dit hoeft echter niet zo te zijn en je hebt niet altijd een expert nodig om de lage prijzen te vinden. Krijg hier antwoord op jouw vragen omtrent linkbuilding prijzen, het uitbesteden van een campagne en de algehele kosten van SEO.

Er zijn geen regels wat betreft het maken van linkbuilding prijzen. Een beheerder mag zelf bepalen hoeveel hij vraagt voor het vermelden van een website op zijn pagina. Een linkbuilding bureau kan zelf de kosten bepalen van de pakketten of diensten die zij bieden.

De meest gangbare manier van vergelijken is kwaliteit. Deze kwaliteit ontleent een website aan de hoeveelheid autoriteit die het krijgt van de zoekmachines. Over het algemeen hebben we het hier over Google. Zelf houdt Google dit uiterst geheim hoe zeer ze specifieke website waarderen, dus voor de rest van ons is het gokwerk. Echter hebben diverse techbedrijven allerlei tools ontwikkeld waarmee ze kunnen inschatten hoeveel autoriteit een website heeft. Met deze hulpmiddelen wordt het een stuk makkelijker om een analyse te maken.

Dus: hoe beter je kunt aangeven dat je website autoriteit heeft, hoe meer je kunt vragen voor een link op je website. Vrijwel altijd zullen de linkbuilding prijzen gebaseerd zijn op de metrics van diverse tools. Met deze scan hebben we ook eindelijk een manier om ze met elkaar te vergelijken.

Wat is Linkbuilding?

Veelgestelde vragen over linkbuilding prijzen

Prijzen die gebaseerd zijn op pakketten zijn vaak een vaste prijs. In zo’n linkbuilding pakket zit vaak een samenstelling van verschillende links: bedrijfsvermeldingen, blogs en linkpartners. Omdat het een vast aanbod is kun je niet makkelijk links uitzoeken die perfect op jouw business aansluiten, iets wat wel heel belangrijk is.

Wanneer de prijs gebaseerd is op een aantal uur, dan huur je het bureau in om links voor jou te zoeken en te plaatsen. De vraag is echter of zij wel effectief te werk gaan en de juiste connecties hebben om snel de sterke backlinks te selecteren en te laten plaatsen, want een echte specialist weet deze zo te vinden. Vaak is dit een dienst die maandelijks wordt uitgevoerd.

Een deal waarbij de prijs gebaseerd is op het aantal links is meestal iets uit het verleden. Toen kwamen bedrijven er makkelijker mee weg om grote aantallen links op buitenlandse websites te plaatsen en toch jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten. Tegenwoordig is dit achterhaalt en ziet Google waar de links vandaan komen. Dit betekent niet dat alle diensten die prijzen baseren op een aantal links dit doen.

Ontdek hoe jij succes behaalt met linkbuilding

Succes met meer autoriteit

Wat kost linkbuilding bij SAM Online Marketing?

Bij SAM Online Marketing spreken we een maandelijks tarief af voor jouw linkbuilding. De linkbuilding prijzen zitten hiermee in de SEO offerte die wij uitbrengen. Als je specifiek een aanvraag doet voor alleen linkbuilding kan dit afwijken van deze manier. Wanneer we een goede kans zien in de markt kunnen we vragen om een eenmalige bijdrage. Afhankelijk van de concurrentie en de uitkomst van de analyse wordt de prijs van de strategie bepaald. Voordat je beslist om iets uit te besteden kun je een consultant je eerst te woord laten staan over de mogelijkheden.

Het advies van ons bureau kost overigens niets. Dit geeft onze consultant geheel gratis weg. Dit valt onder de vrijblijvende linkbuilding service die we aanbieden.

Zo selecteren we alleen de beste links voor jou

Om ervoor te zorgen dat jij met onze linkbuilding service alleen de beste links krijgt voor je website hebben we een selectieproces wat eraan vooraf gaat. Ook doen we eerst een check van je website om te kijken welke links het beste aansluiten op jouw content. Dit is een zorgvuldig werk omdat het uitkiezen van verkeerde links eerder je website omlaag haalt dan omhoog duwt. Maak je het echt te bont dan krijg je een (niet altijd zichtbare) straf van Google opgelegd. Het ongedaan maken van een dergelijke straf kost maanden aan verbeteringen doorvoeren. Heb je in het verleden backlinks gehad en weet je niet wat de invloed daarvan is? Laat een consultant je verder helpen met een analyse van het backlinkprofiel. Aan de hand van deze scan weet je meteen of je (waarschijnlijk) te maken hebt met een staf van de zoekmachines.

Afhankelijk van de linkbuilding prijzen kunnen er sterkere links geselecteerd worden. Het uitbesteden is doorgaans het beste omdat je veel tijd bespaart. Bovendien hebben marketing bureaus vaak beschikking tot korting bij groothandelaren in links. Dit betekent dat jij duurder uit bent als je zelf op zoek gaat naar links. Door ze in grote getale af te nemen weten we de kosten te drukken voor de klant.

Een greep uit onze kennisbank

Linkbuilding kan soms vrij ingewikkeld zijn. Vooral als je er nog niet veel van weet. Meer ontdekken over dit onderdeel van SEO? Lees verder!

Wat is interne linkbuilding?

Jouw website optimaliseren? Dit kun je op veel verschillende manieren doen.

Wat is een backlink?

In het kort Een backlink is een
verwijzing of referentie van de ene…

Wat is een ankertekst?

In het kort Een ankertekst, ofwel anchor tekst, is een stuk tekst op een pagina…

Silo structure

De silo structure, ook wel silo structuur of website structuur genoemd, is een…

SEO startpagina

Binnen linkbuilding en het bouwen van autoriteit voor je website hoor je de…

Root domein

De term root domein of root domain is een belangrijk fenomeen binnen linkbuilding.

Linkbuilding Specialist Mimas

Hoe bepaal je de waarde van een link?

De waarde van een link bepaal je op meerdere punten. De voornaamste metrics die genoemd worden om een linkbuilding prijs op te baseren zijn bezoekersaantallen, Domain Rating van Ahrefs, Trust Flow van Majestic en de Domain Authority van Moz of SEMrush.

Het aantal inkomende en uitgaande links vanaf het domein is belangrijk om mee te nemen. Relevantie zeer belangrijk voor de waarde van een link. Hier zal echter geen kosten aan verbonden zijn. Wel kun je verwachten dat bepaalde niches (18+) hogere bedragen vragen dan de reguliere bedragen.

Welke tools kun je gebruiken om links te checken?

Ahrefs, Majestic, Moz, SEMrush en SEO SpyGlass zijn enkele van de bekende tools om links te checken. Bij SAM Online Marketing hebben we ze allemaal wel eens uitgeprobeerd en ondersteboven gehaald om de functies te ontdekken. Elke van deze tools heeft wel iets waar die in uitblinkt. De ene tool is beter om een specifieke check uit te voeren op je website dan de andere. Door ze slim in te zetten hebben we een totaalplaatje. We leveren ook advies aan bedrijven die zelf aan de slag willen en wel wat hulp kunnen gebruiken.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding Speedcube

In totaal 21 top 3 posities

Een langdurige SEO samenwerking, die tot de dag van vandaag nog steeds zijn vruchten afwerpt. Elk jaar weer meer autoriteit en meer klanten. Benieuwd naar hoe we dit gerealiseerd hebben? Lees verder!

#linkbuilding #SEO #webshop

Waarom de linkbuilding uitbesteden aan SAM Online Marketing?

Er valt niet op te boksen tegen de kwaliteit die een linkbuilding bureau biedt. Uitbesteden is daarom zo langzamerhand de norm geworden. Bij SAM Online Marketing hebben we een gigantisch netwerk aan partners met wie we samenwerken. Zo krijg jij altijd de effectiefste linkbuilding service voor je campagnes. De service die wij leveren is met name zo goed door de mensen die wij kennen.

Daarnaast hebben we alle nodige tools om een nauwkeurig selectieproces te creëren. Het hebben van de tools is één ding, maar ermee om weten te gaan is een ander. En dat zie je bij zoekmachine optimalisatie terug in de resultaten. We hebben honderden zoekwoorden in de top 1 van Google weten te brengen dankzij het omvangrijke netwerk van website beheerders.

Bij de linkbuilding prijzen stellen wij niet zomaar een pakket op om het aan je te verkopen. We kijken naar de Return on Investment die jij als ondernemer nodig hebt om er winstgevend uit te komen.

Waar koop je sterke links?

Een goede plek om te beginnen zijn de online nieuwsbladen. Deze hebben gigantisch veel verkeer waardoor ze altijd actief zijn. Je zult zelfs bezoekers krijgen van de nieuwsartikelen die je hier verspreidt. Je hebt echter wel diepe zakken nodig, omdat deze linkbuildingprijzen erg hoog liggen. Voorbeelden hiervan zijn ad.nl of nu.nl. Een online marketing expert heeft doorgaans exclusieve toegang tot dit soort domeinen tegen lage prijzen.

Voor goedkopere, maar toch sterke links, kun je het het beste overlaten aan een professional. Zonder de nodige ervaring en marketing tools loop je anders risico voor te veel kosten met te weinig resultaat. Vraag om hulp bij het uitzoeken van de backlinks als je er niet uitkomt.

Vraag de linkbuilding prijzen op

Wil je de stap nemen om je linkbuilding uit te besteden? Bij SAM Online Marketing vraag je vrijblijvend de linkbuilding prijzen op voor jouw website. Wij werken namelijk op maat en willen eerst kennis maken met jou als ondernemer. Eerst wordt jouw hele website met een scan onder de loep genomen. Jouw wensen, doelgroep en categorie van bedrijf zijn belangrijk om het juiste kostenplaatje te berekenen voor je linkbuilding campagne.

Ook voor alleen advies over het uitbesteden kun je bij ons terecht. Neem contact op en krijg een specialist te spreken over de linkbuilding prijzen.

Hoe goed is jouw linkprofiel?

Doe de GRATIS linkbuilding scan

Heeft je website wel genoeg autoriteit om te scoren in Google? Wij analyseren je linkprofiel!

  • Verbeter vandaag al je autoriteit
  • In 24 uur je scan uitslag
  • Ontdek waarom je achterloopt
Linkbuilding Specialist Mimas

Linkbuilding specialist

Linkbuilding Specialist SAM

Linkbuilding laat je over aan een specialist

Linkbuilding kan een ingewikkeld en tijdrovende klus zijn. Specialisten hebben de expertise en juiste contacten voor de beste autoriteit!