Over ons
Samen op weg naar succes

Samen met jou nummer 1 van Nederland worden!

Wij doen het helemaal anders! Bij SAM Online Marketing gaat het niet om het aantal gewerkte uren of het tijdstip dat je eindelijk naar huis mag. Het draait bij ons online marketing bureau om één ding: het resultaat! Hier gaan we tot het uiterste voor groei. Jij moet als ondernemer kunnen investeren in de groei van je bedrijf en weten dat je je investering dubbel en dwars terug krijgt. Geen loze beloftes, maar resultaten ondersteund door duidelijke data. Daar zijn wij van!

Het verhaal van SAM Online Marketing klinkt in eerste instantie net als veel andere verhalen die je gelezen zult hebben. Een online marketing bureau dat vanuit de zolderkamer startte en met het jaar steeds bleef groeien, met steeds mooiere klanten. Jaar in jaar uit ging het steeds beter en behaalde we steeds mooiere resultaten voor onze klanten. Niet alleen onze klanten, maar ook wij zelf maakten een exponentiële groei.

Foto Callisto Over ons
Foto Ali Over ons
Foto Jake Over ons

Toen gooiden we het roer om…

In 2021 kwamen we als online marketing team voor een belangrijke keuze te staan. Bod na bod kwam binnen en steeds vaker kregen we de vraag “Staan jullie open voor een overname?”. Wat doe je op zo’n moment? Het bedrijf waar je als team al meer dan 7 jaar aan bouwt, verkopen? Jarenlang mooie resultaten behalen voor duizenden klanten is iets waar je trots op kunt zijn, maar betekent dit dat je moet stoppen? Dat zat er voor ons niet in! 

Nummer 1 van Nederland worden, dat is waar we als team voor kiezen. Van een goed presterend online marketing bureau, naar een hongerig team dat uit is op meer. Meer klanten, meer succes en, in alle eerlijkheid, meer geld. Het klinkt wat commercieel, maar dat is precies wat een online marketing team moet zijn. 

Alles voor het resultaat. Want een top resultaat voor jouw bedrijf betekent een top resultaat voor ons bedrijf. Dat niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor elk individueel teamlid. Sinds 2021 wordt elk teamlid beloond door middel van een bonusregeling. Hoe beter de resultaten van de klant, hoe beter het resultaat van het team en hoe beter je eigen resultaat. Elk van ons gaat tot het uiterste voor jouw resultaat. Dat allemaal samen! 

De juiste samenwerking met de juiste filosofie

Als online marketing team hebben we een nieuwe filosofie, maar altijd nog dezelfde doelgroep. In de afgelopen 10 jaar hebben wij meer dan 2.500 ondernemers op weg mogen helpen naar mooie resultaten. Waren dit alleen maar miljoenen bedrijven? Zeker niet! Bij SAM Online Marketing werken wij niet alleen graag samen met de grotere jongens in de markt. Een goede samenwerking is namelijk niet gebaseerd op de grootte van het bedrijf, maar op een matchende filosofie. Waar het om gaat is dat je samen met de neuzen dezelfde kant op staat en dezelfde filosofie deelt. Jouw expertise over jouw vak en bedrijf in combinatie met onze kennis over online succes, staat gelijk tot resultaat! Samen vooruit, samen winnen!

Jouw specialisten

Coach, aanvoerder, sterspeler, directeur. Ze zijn allemaal aanwezig in ons team. Leer ze kennen. Je gaat toch met ze werken binnenkort.

SEO Specialist Jake Stamenkovic

Jake

SEO specialist + copywriter

Linkbuilding Specialist

Mimas

SEO specialist + Digital PR

Linkbuilding Specialist Ali Demir

Ali

SEA specialist + Digital PR

Ons team Floris

Floris

SEA specialist

Online Marketing Consultant Sasha Yazdi

Sasha

Directeur / strategie

Ons team Callisto

Callisto

Data + Conversie analyst

Ons team Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Ons team Ramon

Ramon

Front-end developer

Back-end Developer Maarten de Koning

Maarten

Back-end developer

Junior Online Marketeer

Bram

Junior Online Marketeer

Junior Online Marketing

Burt

Junior Online Marketeer

Thirza

Junior Online Marketeer

Junior Front-end Developer

Marieke

Junior Front-end developer

Ons team Marco

Marco

Back-end developer / Serverbeheer

Ons team Tim

Tim

Back-end developer

Wat we al hebben bereikt

Weet je nog dat je vroeger thuis kwam met een goed rapport? En dat je niet kon wachten om dit aan je ouders te laten zien? Dit hebben wij met het delen van onze behaalde resultaten. Bekijk direct wat we al hebben bereikt en met wie we dat hebben gedaan.

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken