Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Over SAM Online Marketing

Wanneer men denkt aan online marketing, denkt men aan meer leads en verkoop via een website/webshop. SAM Online Marketing staat voor het behalen van doelen en de ROI van haar klanten waarborgen. Geen excuses en valse beloftes; het behalen van resultaat is het enige dat telt.

Sinds 2013 maakt SAM Online Marketing bedrijven online en offline succesvol. Door de snelle service, korte lijnen, multi-inzetbare krachten en heldere communicatie blijven onze klanten ook daadwerkelijk onze klanten.

Wij kunnen u tientallen cases laten zien, maar als er één voorbeeld is dat de kracht van het internet onderstreept, is het SAM Online Marketing zelf. Het aloude cliché verhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie.

Vanaf het moment dat wij een project samen met u oppakken, zullen wij met u meedenken over uw doelen, het tijdsbestek en de middelen die nodig zijn om het resultaat te halen. Zo bent u vanaf het eerste moment betrokken en op de hoogte van uw project. Wilt u weten waar SAM Online Marketing nog meer voor staat en wie uw toekomstige marketeers zijn? Lees dan verder.

Over ons afbeelding

Onze missie

Buiten het in kaart brengen van content, zal uw website worden gescand op autoriteit, die wordt bepaald op basis van het aantal- en de kwaliteit van inkomende links. U wordt uitgebreid ingelicht over de score in de SEO scan van zowel uw homepagina als het gehele domein, op basis van de statistieken van 3 essentiële tools. Tevens wordt door de SEO checker gekeken naar het totaal aantal links, domeinen, IP-adressen en subnetten, alsook het soort links dat wordt gebruikt en de daarbij behorende anchorteksten.

Contact met ons opnemen

Onze Visie

SAM Online Marketing zorgt voor het succesvol maken van online campagnes, vanwege haar lange ervaring op het gebied van online marketing. Met een gecombineerd team van oude rotten in het vak en enthousiaste nieuwkomers is het kennisniveau, de ervaring én de creativiteit groot, waardoor klanten duurzame resultaten voor de lange termijn behalen.

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing / SEO specialist
Ali Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Sasha Online marketing / SEO consultant
Joost Linkbuilding farmer
Ramon Webdesigner
Joyce UI/UX-Designer
Marco Webdesigner
Armin Webdesigner
Misha Webdesigner
Tim Code guru

Een van onze specialisten spreken?

Heeft u een vraag voor een van onze specialisten?
Neem hier contact met ons op. We helpen u graag verder!

Contact