<

SAM Online Marketing in een notendop

Over ons

Wanneer men aan marketing denkt, denkt men aan resultaat. Dit sluit aan op wat SAM Online Marketing voor ogen heeft: resultaat halen via internet.
Met een gecombineerd team van ervaren rotten in het vak en enthousiaste nieuwkomers wordt een ultieme strategie opgezet waarmee u op de lange termijn resultaat moet gaan boeken. Online marketing is een proces, waarbij voortdurend aan de touwtjes getrokken moet worden. Onze specialisten zitten dan ook constant bovenop uw case, om zodoende optimaal online rendement te genereren.

Samenvatting van SAM:

  • Heldere communicatie
  • Aantoonbaar resultaat
  • Korte lijnen
  • Multi-inzetbaar
  • Focus op lange termijn

Het complete plaatje

  • SEO en andere middelen worden ingezet om relevante bezoekers aan te trekken;
  • Een fris design zorgt voor een overweldigende eerste indruk;
  • Enthousiasmerende content overtuigt de bezoeker van uw expertise;
  • Analyse en vindingrijkheid maakt dat het maximale conversiepercentage wordt behaald.

Ons team

Tony Online marketing specialist
Mimas Online marketing specialist
Frits Junior online marketing specialist
Callisto Online marketing specialist
Pim Online marketing specialist
Joost Webdesigner
Sasha Online marketing consultant
Misha Webdesigner
Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Hoe SAM begon

Wij kunnen u tientallen cases laten zien, maar als er één voorbeeld is dat de kracht van het internet onderstreept, is het SAM Online Marketing zelf. Het aloude clichéverhaal is aanwezig: begonnen op de zolderkamer en in enkele jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie.

Op de zolder in Oegstgeest

SAM is niet begonnen als een organisatie, maar als een idee op een zolderkamer in Oegstgeest. Het eerste concept was http://www.een-website-laten-maken.com, met het idee op dit zoekwoord te scoren in Google. Toen dit eenmaal gelukt was, kon dit concept uitgebreid worden en werd SAM IT Services aangemeld bij de KVK.

Een kamertje op de Frambozenweg

Met hangen en wurgen – en via een bestaand netwerk – werden de eerste opdrachten binnengehaald. Hierdoor kreeg SAM IT Services voet aan de grond en kon er vanuit een klein kamertje gewerkt.

Ondertussen werd SAM IT Services opgedeeld in twee projecten: SAM Online Marketing en SAM Design. Deze projecten schoten als paddenstoelen uit de grond, waardoor SAM als snel op zoek moest naar een andere locatie: onze huidige locatie.

SAM nu en in de toekomst

Op dit moment werkt SAM met een team van fulltimers, parttimers, stagiaires en freelancers om ondernemers meer rendement uit hun website te laten halen. Het aantal maandelijkse bezoekers op beide websites is groeiende, net als onze conversie, de infrastructuur en het werkproces.

Waar dit ons gaat brengen, weten we niet, maar we willen graag dat u hier deel van uit gaat maken!

Contact met een SAM Specialist

Een SAM specialist helpt u graag verder met al uw vragen. Vul het contactformulier hiernaast in en wij bellen u binnen 24 uur terug Nu online
 
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 35 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.