Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Over SAM Samen naar succes
Ontdek onze aanpak

Wie zijn wij? 

Het internet kan je maken of breken. Sinds 2013 maken wij bedrijven online succesvol. Met als mooiste case: onszelf. 

In 2013 zijn Sasha en Misha op de zolderkamer in Oegstgeest begonnen: één online marketingtak en één webdesigntak. Fast forward naar nu: een enthousiast team met talloze specialisaties in een kantoor waar we blij van worden.  

SEO, Ads, Development, Conversie. Verschillende takken van sport, die we allemaal beheersen. Maar resultaat is waar het om draait. Resultaat dat we samen met jou willen behalen. Samen doelen maken, snel en effectief contact onderhouden, sparren, adviseren. We doen het graag, maar blijven altijd ons doel voor ogen houden. 

Waarom doen we wat we doen? 

Succes is leuk. Maar succes delen is nog leuker. Doelen maken, jezelf uitdagen, samenwerken, creëren, leren. Het zijn allemaal onderdelen die we dagelijks meemaken. De ROAS van een al succesvol bedrijf nóg verder verhogen. Met SEO de strijd met de grote jongens aangaan. Of marktleider worden binnen een niche. Het is waar wij kracht en energie uit halen. 

Hoe gaan we te werk? 

Met kennis van zaken kom je ver. Maar het brengt je niet bij de eindstreep. Hier is meer voor nodig. Onderzoek, planning, processen, monitoring, rapporteren en meer. Lees verder over onze werkwijze.

Waarvoor kun je ons inschakelen? 

SEO, Ads, Shopping, Videomarketing of optimalisatie van je conversie? Het is allemaal mogelijk. Multidisciplinaire vakidioten kijken waar je behoefte ligt en geven daar invulling aan. Dit doen wij allemaal.

Onze toppers

Coach, aanvoerder, sterspeler, directeur. Ze zijn allemaal aanwezig in ons team. Leer ze kennen. Je gaat toch met ze werken binnenkort.

Jouw specialisten
Floris

SEA specialist

Jake

SEO specialist + copywriter

Mimas

SEO specialist + Digital PR

Ali

SEA specialist + Digital PR

Sasha

Directeur / strategie

Callisto

Data + Conversie analyst

Joyce

UX & UI Designer

Ramon

Front-end Developer​

Misha

Front-end Developer

Tim

Back-end Developer

Marco

Back-end developer / Serverbeheer

Wat we al hebben bereikt 

Weet je nog dat je vroeger thuis kwam met een goed rapport? En dat je niet kon wachten om dit aan je ouders te laten zien? Dit hebben wij met het delen van onze behaalde resultaten. Bekijk direct wat we al hebben bereikt en met wie we dat hebben gedaan.

easternplazaport

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

ramengildeport

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

taxicentraleport

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden