SEO pakketten

Talloze partijen bieden SEO pakketten aan. Ze verschillen allemaal qua prijs, qua inhoud en zelfs in duur. Maar hoe weet je nou welk abonnement de juiste is, wat realistisch is en welke prijzen juist zijn? We laten je zien waarom de maatwerkpakketten van ons online marketing bureau het beste werken!

Ontdek jouw SEO score
GRATIS SEO scan t.w.v. €399,-

Realistische en transparantie SEO pakketten.

Bij SAM Online Marketing zijn de pakketten en tarieven van ons SEO bedrijf realistisch en logisch samengesteld. Kies jij voor het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie aan ons ervaren team, dan kijken we naar jouw doelen, hoe je website er op dit moment voor staat en we scannen de concurrentie tot in de puntjes. Vervolgens komt onze consultant hier bij je op terug met een pakket op maat voor jouw situatie en krijg je uitgebreid advies over hoe we jouw website het beste aan kunnen vliegen. We vertellen graag meer over de service van onze unieke SEO pakketten!

Waar bestaat een SEO pakket uit?

Simpel gezegd bestaat zo een pakket uit het optimaliseren van de drie pijlers van SEO: linkbuilding, content en techniek. Ben je alleen lokaal of ook landelijk actief? Heeft jouw branche een lage of hoge concurrentie? Heb je een website óf een webshop? Dit zijn allemaal belangrijke factoren die in de analyse meegenomen worden voor het samenstellen van jouw SEO pakket bij SAM Online Marketing. Hoe hoger de concurrentie bijvoorbeeld is, hoe meer tijd we in jouw website moeten steken. 

Alleen het resultaat telt bij ons. Kies jij voor het uitbesteden van SEO aan ons online marketing bureau, dan stellen wij doelstellingen samen die we met jou delen en waar we ons aan houden. Zo kun je zien wat het plan is en hoe je met onze hulp de markt gaat veroveren!

Waarom je moet kiezen voor SEO als service is omdat je uiteindelijk op een natuurlijke manier bezoekers binnen wilt krijgen. Zoekmachine optimalisatie is een langdurig proces, maar als je uiteindelijk in de top staat, zal zich dit verveelvoudigd terugverdienen. Zeker wanneer je hier staat voor de high-end zoekwoorden, want hier zitten zeker de bezoekers op die voor jouw conversie zullen zorgen!

Je kan zeker ook kiezen voor alleen het uitbesteden van linkbuilding. We bieden echter geen linkbuilding pakketten waarbij je een bepaalde hoeveelheid links inkoopt. Bij ons online marketing bureau kun je terecht voor de gehele service. Eerst checken we je linkprofiel en aan de hand daarvan kunnen we zien wat ervoor nodig is om jouw project tot een succes te maken. Je krijgt bij SAM dus echt het hele pakket! Het voordeel daarvan is dat je met onze hulp ook nog vrijblijvend advies en een analyse krijgt voor het on-page plaatje van je website. Linkbuilding en on-page gaan namelijk hand in hand met elkaar. Neem dus contact op met onze consultant voor vrijblijvend advies op maat!

Ontdek hoe jij succes behaalt met SEO

SEO
Meer organische bezoekers

Wat kost een SEO pakket?

De belangrijkste vraag is uiteraard; wat kosten die pakketten precies? Het eerlijke antwoord is dat het volledig afhankelijk is van je branche en van de zoekwoorden waar je op wilt scoren. SAM Online Marketing werkt enkel met maatwerk geheel afgestemd op jouw doelen en dus geen standaard SEO abonnement. Toch willen we je een indicatie geven van wat de SEO kosten van onze hulp ongeveer kunnen zijn.

Vanaf €660,- kun je al een basis pakket bij ons afnemen. Je hebt in dit geval te maken met een lage concurrentie en bent slechts lokaal actief. Je kunt jouw content zelf produceren en moet alleen aangestuurd worden. Vanaf €880,- per maand heb je een medium abonnement. In dit geval hebben we te maken met een medium concurrentie of regionale optimalisatie. Je bent betrokken in het proces van content creatie.

Vanaf €1200,- per maand heb je het expert SEO pakket. Dit is voor websites met een hoge concurrentie, of voor websites die landelijk actief zijn. Wij nemen content, techniek en autoriteit geheel voor je uit handen.

Vanaf €1500,- kunt je SEO bij ons online marketing bureau afnemen voor een webshop. Webshops vragen om extra aandacht, extra autoriteit en een hoop content! Het domein bestaat namelijk uit heel wat pagina’s van categorieën en producten. Wil je dat jouw website tot in detail geoptimaliseerd wordt, en dus ook ieder product specifiek? Dan komt hier bij het uitbesteden van de diensten uiteraard heel wat meer werk kijken en zullen de kosten hoger uitvallen.

Let wel op: dit zijn richtlijnen van onze services. Blijkt uit de analyse dat de concurrentie wel heel laag is, dan is de investering uiteraard minder. Hebben we met een moordende concurrentie te maken? Dan is er meer tijd nodig en liggen de kosten juist hoger.

Onze werkzaamheden binnen de zoekmachine optimalisatie zijn heel uitgebreid. Het begint allemaal met een gedegen zoekwoordonderzoek, een website analyse om in kaart te brengen hoe de website en technisch en on-page voor staat, en een check van het linkprofiel om de kwaliteit van de links te waarborgen. Vervolgens zullen de website on-page gaan optimaliseren, de content gaan schrijven en de uitgebreide linkstructuur uitzetten en doorvoeren. Vervolgens is het zaak om de website te voorzien van de nodige autoriteit met linkbuilding. Dit is een doorlopend proces, samen met het monitoren en iedere maand rapporteren.

Het heeft meestal enkele maanden tijd nodig voordat je jouw investering in SEO echt terugverdient. Om die reden gaan we bij SAM Online Marketing altijd een samenwerking aan van 12 maanden. Na 9-12 maanden kun je pas echt het verschil merken, en vanaf hier zal de groei ook exponentieel toenemen!

Een greep uit onze kennisbank

In de top 3 van Google staat, doe je niet zomaar. Benieuwd naar alle ins en outs over SEO? Klik op een van de items hieronder!

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten zijn simpel gezegd teksten die je schrijft om uiteindelijk een hoge

Wat is content
optimalisatie?

Content optimalisatie is het zo

Wat zijn short tail zoekwoorden?

Een short tail zoekwoord is een zoekwoord

Zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordonderzoek is het fundament voor de ultieme

Wat is meta description?

Wat is een meta description nou eigenlijk? De meta beschrijving is de

Wat is een SEO titel?

Een SEO titel is de titel van een pagina van de website zoals deze in de zoekresultaten

SEO Jake

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
A.J.M. van Houdt

683% meer bezoekers
in 9 maanden!

A.J.M. van Houdt wilde meer organische bezoekers naar hun website trekken. In minder dan één jaar was het doel al bereikt! Benieuwd naar deze resultaten? Lees verder!

#SEO #linkbulding #landelijk #AJMvanHoudt

Maatwerk SEO pakketten bij ons online marketing bureau

Iedere branche is uniek, vooral binnen SEO. Iedere website vraagt namelijk om iets anders. Zo heeft de ene website ijzersterke content, maar totaal geen autoriteit, de andere website is technisch weer een drama en zo zijn er ook websites met een autoriteit waar je u tegen zegt, zonder zoekwoord gerichte content. Je hoort het al: een eentonig pakket werken dus helemaal niet. Iedere website heeft namelijk andere specifieke aandacht nodig, daarom combineren we het met customer journey. Succesvolle zoekmachine optimalisatie is maatwerk. Doelstellingen en resultaat. Dat is waar het om draait. Bij SAM Online Marketing bieden we pakketten op maat voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je het resultaat haalt!

Ontdek jouw SEO score

Doe de GRATIS SEO scan

Laat ons je website analyseren en zet stappen in de juiste richting.

  • Hoe kom jij in de top 3?
  • Waarom sta je er nu nog niet?
  • Wat doet jouw concurrentie wél goed?
SEO Specialist Jake

SEO specialist

Het SEO abonnement dat bij jou past!

Wil je direct weten welk SEO abonnement en welke strategie het beste bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: de SEO scan. Laat jouw gegevens achter en we checken jouw website op drie cruciale pijlers om jouw SEO te verbeteren: techniek, content en autoriteit. Hebben we met de scan inzichtelijk gemaakt waar nog winst te behalen valt op jouw website? Dan stellen we een SEO pakket op maat voor jou samen waarmee jij de topposities in Google zal behalen! Heb je vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan direct contact op met onze consultant en krijg geheel vrijblijvend advies!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Seo Pakket

Het juiste pakket
vinden dat past bij
je doelstellingen?

Ben jij op zoek naar het SEO pakket dat het beste bij je past? Bij SAM Online Marketing is er voor iedere ondernemer een passend pakket!

Veelgestelde vragen over SEO

Ieder SEO pakket is anders. Waar alle pakketten echter wel hetzelfde in zijn, is de manier waarop jouw website geoptimaliseerd wordt. Dit wordt namelijk altijd gedaan aan de hand van de drie pijlers waar zoekmachine optimalisatie uit bestaat; techniek, linkbuilding en on-page.

SEO-technisch wordt je website door techneuten ingericht zoals een zoekmachine dat graag wilt zien. Hierbij is de snelheid van de website bijvoorbeeld een heel belangrijk onderdeel. Deze moet geoptimaliseerd worden voor zowel desktop als mobiel.

Met linkbuilding wordt er gezocht naar kwalitatieve links om de autoriteit van je website te vergroten. Van iedere link worden de waardes nagekeken.

On-page zijn er veel punten waar een SEO specialist zich mee bezighoudt. Als basis wordt het zoekwoordonderzoek als eerst gedaan. Hieruit wordt duidelijk welke content geschreven moet worden. Maar ook kunnen de verschillende punten zoals bijvoorbeeld de H1, meta description en paginatitel hiermee op de juiste manier ingericht worden.

Voor het uitkiezen van het juiste SEO abonnement zal je met een SEO specialist rond de tafel gaan om te kijken wat jouw wensen zijn en hoe de markt er voor jouw branche uitziet.

Wat betreft jouw wensen wordt er gekeken naar het budget, wat je precies geoptimaliseerd wilt hebben en hoe we deze twee goed samen kunnen voegen. Met bijvoorbeeld een budget van 100 euro kom je vaak niet heel ver en kunnen er misschien twee pagina’s echt geoptimaliseerd worden, afhankelijk van de concurrentie.

Wat betreft de branche waar jouw onderneming zich in bevindt wordt er gekeken naar de concurrentie en naar hoe we het beste kunnen zorgen voor bezoekers. Is dat bijvoorbeeld met landelijke zoekwoorden of toch met lokale SEO omdat de concurrentie met de landelijke zoekwoorden bijvoorbeeld te hoog is voor jouw budget. Beide is natuurlijk ook een optie!

Kosten voor een SEO pakket zijn afhankelijk van de markt en jouw wensen. Wil jij overal in de topposities terechtkomen met alle mogelijke zoekwoorden, dan zal de prijs die je voor SEO per maand betaalt een stuk hoger liggen dan wanneer je in eerste instantie voor enkele pagina’s kiest. Vaak laten ondernemers een SEO bureau echter beginnen met het optimaliseren een deel van de website. In dit geval wordt een groep zoekwoorden e pagina’s uitgekozen waarmee de topposities eerst bereikt zal moeten worden. Sta je daar eenmaal? Dan kun je het pakket per maand uitbreiden. Kosten voor zo een geval liggen gemiddeld tussen de €700 en €1200 euro.

Een SEO abonnement kan altijd uitgebreid worden. Allereerst wordt er altijd een schappelijke afspraak gemaakt waarbij doelstellingen worden opgesteld en in eerste instantie gefocust wordt op Return On Investment. Is dit gehaald? Dan zullen we kijken naar nieuwe kansen waarbij het pakket uitgebreid wordt.

Ook wordt er vaak in eerste instantie al een afspraak gemaakt. Zeker als het gaat om zoekwoorden met hoge concurrentie. Hier moet nou eenmaal meer werk voor geleverd worden waardoor er meer uren in zitten. Het is dan ook meer dan logisch dat er een afspraak wordt gemaakt waarbij het budget omhoog gaat als je met zo een zoekwoord bijvoorbeeld in de top vijf terechtkomt.

Search Engine Optimization is niet meer weg te denken in deze tijd. Online marketing is al heel belangrijk en wordt steeds groter en belangrijkere. Wanneer iemand een product of dienst nodig heeft wordt dit vrijwel altijd meteen op het internet opgezocht. Ben jij dan de eerste die in de organische zoekresultaten tevoorschijn komt, dan zal iemand jou aanklikken en vaak ook meteen iets bij jou bestellen of afnemen. Zeker als jouw website er mooi uitziet en deze slim ingericht is.

Met een pakket wordt dus voor bezoekers gezorgd. Want meer bezoekers betekent meer conversie. Dit wordt gedaan door de zoekwoorden in ieder geval naar de eerste pagina in Google te krijgen. Het volgende doel is dan de top vijf, dan de top drie en uiteraard uiteindelijk de eerste positie. Waarom er op deze manier naar gekeken wordt? Over het algemeen wordt het steeds moeilijker om te klimmen in de organische zoekresultaten. Hoe hoger je komt, hoe moeilijker de concurrentie is. Uiteraard verschilt dit per zoekwoord en per branche.