SEO pakketten

Meer bezoekers nodig? Vul in en ontdek wat beter kan!

Het juiste SEO pakket vinden dat past bij jouw budget en ambities om meer bezoekers te krijgen? Bij SAM Online Marketing maken we pakketten op maat, gebaseerd op jouw behoeften. Met meer dan 10 jaar hebben onze specialisten 990+ ondernemers aan succes geholpen door het juiste SEO abonnement in te zetten!

Realistische en transparantie
SEO pakketten.

Bij SAM Online Marketing zijn de pakketten en tarieven van ons SEO bedrijf realistisch en logisch samengesteld. Kies jij voor het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie aan ons ervaren team? Dan kijken we naar jouw doelen, hoe je website er op dit moment voor staat en we scannen de concurrentie tot in de puntjes. Wanneer we jouw situatie exact voor ogen hebben, maken we een pakket op maat. We geven je uitgebreid advies over de beste aanpak voor jouw website om bezoekers te genereren. We vertellen graag meer over de service van onze unieke SEO pakketten!

Pakketten
Basis
€500 - €1.000
Geavanceerd
€1.000 - €2.000
Premium
€2.000+

Werkzaamheden bij onze SEO pakketten

Wat doen onze specialisten exact?

Voordat je een SEO pakket afneemt bij een bureau moet je vooraf goed weten waar je voor betaalt. Wat gaan je SEO specialisten exact doen? Waarom doen ze dit? Dat is allemaal belangrijk. De exacte werkzaamheden hangen natuurlijk af van het pakket dat je kiest. Om je alsnog een goed beeld te geven, leggen we het je hieronder uit.

Ja, in elk van onze SEO pakketten is linkbuilding inbegrepen. Linkbuilding is een ontzettend belangrijk onderdeel voor een fantastische SEO resultaat. Wil je linkbuilding uitbesteden en ben je op zoek naar een pakket waar alleen linkbuilding inbegrepen is? Ook dat kan! Ook als het gaat om onze linkbuilding pakketten gaat het bij ons vooral om maatwerk. Als ondernemer heb je weinig aan een standaard pakket en juist veel meer aan een linkbuilding pakket dat is afgestemd op de situatie waar je bedrijf zich in bevindt. 

Dat kan zeker! Wil je alleen SEO gerichte teksten laten schrijven en optimaliseren en doe je zelf liever de linkbuilding en techniek? Ook voor jou hebben we oplossingen. Voor jouw situatie maken we graag een SEO pakket op maat dat gebaseerd is op jouw behoeften. Zo ontzorgen we je gedeeltelijk, waardoor jij je kunt focussen op de onderdelen waar je in bent. 

Het kiezen van een SEO pakket kan vrij complex zijn. Welk pakket past bij jouw situatie? Neem je een te klein pakket? Dan zal je groei minder snel gaan. Neem je een te groot pakket af? Dan geef je meer geld uit dan nodig is. Hoe weet je nu of je goed zit? Geen zorgen! Bij SAM Online Marketing doen wij ook al het voorwerk voor je. We kijken samen met jou naar de fase waar je bedrijf zich in bevindt en waar je kansen liggen. Op basis hiervan doen we een aantal voorstellen, zodat je altijd nog zelf kunt kiezen. We gaan voor complete transparantie!

Wat kost een SEO pakket?

De belangrijkste vraag is uiteraard; wat kosten die pakketten precies? Het eerlijke antwoord is dat het volledig afhankelijk is van je branche en van de zoekwoorden waar je op wilt scoren. SAM Online Marketing werkt enkel met maatwerk geheel afgestemd op jouw doelen en dus geen standaard SEO abonnement. Toch willen we je een indicatie geven van wat de SEO kosten van onze hulp ongeveer kunnen zijn.

Vanaf €660,- kun je al een basis pakket bij ons afnemen. Je hebt in dit geval te maken met een lage concurrentie en bent slechts lokaal actief. Je kunt jouw content zelf produceren en moet alleen aangestuurd worden. Vanaf €880,- per maand heb je een medium abonnement. In dit geval hebben we te maken met een medium concurrentie of regionale optimalisatie. Je bent betrokken in het proces van content creatie. Vanaf €1200,- per maand heb je het expert SEO pakket. Dit is voor websites met een hoge concurrentie, of voor websites die landelijk actief zijn. Wij nemen content, techniek en autoriteit geheel voor je uit handen.

Vanaf €1500,- kunt je SEO bij ons online marketing bureau afnemen voor een webshop. Webshops vragen om extra aandacht, extra autoriteit en een hoop content! Het domein bestaat namelijk uit heel wat pagina’s van categorieën en producten. Wil je dat jouw website tot in detail geoptimaliseerd wordt, en dus ook ieder product specifiek? Dan komt hier bij het uitbesteden van de diensten uiteraard heel wat meer werk kijken en zullen de kosten hoger uitvallen.

Let wel op: dit zijn richtlijnen van onze services. Blijkt uit de analyse dat de concurrentie wel heel laag is, dan is de investering uiteraard minder. Hebben we met een moordende concurrentie te maken? Dan is er meer tijd nodig en liggen de kosten juist hoger.

Het heeft meestal enkele maanden tijd nodig voordat je jouw investering in SEO echt terugverdient. Om die reden gaan we bij SAM Online Marketing altijd een samenwerking aan van 12 maanden. Na 9-12 maanden kun je pas echt het verschil merken, en vanaf hier zal de groei ook exponentieel toenemen!

Maatwerk SEO pakketten bij ons online marketing bureau

Effectief meer bezoekers

Iedere branche is uniek, vooral binnen SEO. Iedere website vraagt namelijk om iets anders. Zo heeft de ene website ijzersterke content, maar totaal geen autoriteit, de andere website is technisch weer een drama en zo zijn er ook websites met een autoriteit waar je u tegen zegt, zonder zoekwoord gerichte content. Je hoort het al: een eentonig pakket werken dus helemaal niet. Iedere website heeft namelijk andere specifieke aandacht nodig, daarom combineren we het met customer journey. Succesvolle zoekmachine optimalisatie is maatwerk. Doelstellingen en resultaat. Dat is waar het om draait. Bij SAM Online Marketing bieden we pakketten op maat voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je het resultaat haalt!

Samen het juiste pakket voor jou vinden?

Welk SEO pakket past het beste bij jou? Laten we er samen naar kijken. Vul snel je gegevens in!

  • Vermenigvuldig je investering
  • 1.000+ succesvolle klanten
  • Een strategie op maat

Ali

SEO Specialist

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
InnovaWare Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Marketing strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Het SEO abonnement dat bij jou past!

Wil je direct weten welk SEO abonnement en welke strategie het beste bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: de SEO scan. Laat jouw gegevens achter en we checken jouw website op drie cruciale pijlers om jouw SEO te verbeteren: techniek, content en autoriteit. Hebben we met de scan inzichtelijk gemaakt waar nog winst te behalen valt op jouw website? Dan stellen we een SEO pakket op maat voor jou samen waarmee jij de topposities in Google zal behalen! Heb je vragen die je graag eerst beantwoord wilt hebben? Neem dan direct contact op met onze consultant en krijg geheel vrijblijvend advies!

Veelgestelde vragen over een pakket SEO

Ieder SEO pakket is anders. Waar alle pakketten echter wel hetzelfde in zijn, is de manier waarop jouw website geoptimaliseerd wordt. Dit wordt namelijk altijd gedaan aan de hand van de drie pijlers waar zoekmachine optimalisatie uit bestaat; techniek, linkbuilding en on-page.

SEO-technisch wordt je website door techneuten ingericht zoals een zoekmachine dat graag wilt zien. Hierbij is de snelheid van de website bijvoorbeeld een heel belangrijk onderdeel. Deze moet geoptimaliseerd worden voor zowel desktop als mobiel.

Met linkbuilding wordt er gezocht naar kwalitatieve links om de autoriteit van je website te vergroten. Van iedere link worden de waardes nagekeken.

On-page zijn er veel punten waar een SEO specialist zich mee bezighoudt. Als basis wordt het zoekwoordonderzoek als eerst gedaan. Hieruit wordt duidelijk welke content geschreven moet worden. Maar ook kunnen de verschillende punten zoals bijvoorbeeld de H1, meta description en paginatitel hiermee op de juiste manier ingericht worden.

Voor het uitkiezen van het juiste SEO abonnement zal je met een SEO specialist rond de tafel gaan om te kijken wat jouw wensen zijn en hoe de markt er voor jouw branche uitziet.

Wat betreft jouw wensen wordt er gekeken naar het budget, wat je precies geoptimaliseerd wilt hebben en hoe we deze twee goed samen kunnen voegen. Met bijvoorbeeld een budget van 100 euro kom je vaak niet heel ver en kunnen er misschien twee pagina’s echt geoptimaliseerd worden, afhankelijk van de concurrentie.

Wat betreft de branche waar jouw onderneming zich in bevindt wordt er gekeken naar de concurrentie en naar hoe we het beste kunnen zorgen voor bezoekers. Is dat bijvoorbeeld met landelijke zoekwoorden of toch met lokale SEO omdat de concurrentie met de landelijke zoekwoorden bijvoorbeeld te hoog is voor jouw budget. Beide is natuurlijk ook een optie!

Kosten voor een SEO pakket zijn afhankelijk van de markt en jouw wensen. Wil jij overal in de topposities terechtkomen met alle mogelijke zoekwoorden, dan zal de prijs die je voor SEO per maand betaalt een stuk hoger liggen dan wanneer je in eerste instantie voor enkele pagina’s kiest. Vaak laten ondernemers een SEO bureau echter beginnen met het optimaliseren een deel van de website. In dit geval wordt een groep zoekwoorden e pagina’s uitgekozen waarmee de topposities eerst bereikt zal moeten worden. Sta je daar eenmaal? Dan kun je het pakket per maand uitbreiden. Kosten voor zo een geval liggen gemiddeld tussen de €700 en €1200 euro.

Een SEO abonnement kan altijd uitgebreid worden. Allereerst wordt er altijd een schappelijke afspraak gemaakt waarbij doelstellingen worden opgesteld en in eerste instantie gefocust wordt op Return On Investment. Is dit gehaald? Dan zullen we kijken naar nieuwe kansen waarbij het pakket uitgebreid wordt.

Ook wordt er vaak in eerste instantie al een afspraak gemaakt. Zeker als het gaat om zoekwoorden met hoge concurrentie. Hier moet nou eenmaal meer werk voor geleverd worden waardoor er meer uren in zitten. Het is dan ook meer dan logisch dat er een afspraak wordt gemaakt waarbij het budget omhoog gaat als je met zo een zoekwoord bijvoorbeeld in de top vijf terechtkomt.

Search Engine Optimization is niet meer weg te denken in deze tijd. Online marketing is al heel belangrijk en wordt steeds groter en belangrijkere. Wanneer iemand een product of dienst nodig heeft wordt dit vrijwel altijd meteen op het internet opgezocht. Ben jij dan de eerste die in de organische zoekresultaten tevoorschijn komt, dan zal iemand jou aanklikken en vaak ook meteen iets bij jou bestellen of afnemen. Zeker als jouw website er mooi uitziet en deze slim ingericht is.

Met een pakket wordt dus voor bezoekers gezorgd. Want meer bezoekers betekent meer conversie. Dit wordt gedaan door de zoekwoorden in ieder geval naar de eerste pagina in Google te krijgen. Het volgende doel is dan de top vijf, dan de top drie en uiteraard uiteindelijk de eerste positie. Waarom er op deze manier naar gekeken wordt? Over het algemeen wordt het steeds moeilijker om te klimmen in de organische zoekresultaten. Hoe hoger je komt, hoe moeilijker de concurrentie is. Uiteraard verschilt dit per zoekwoord en per branche.

Weten waar je kansen liggen?

Weet je nog niet zeker of je Google Ads wilt uitbesteden, maar ben je wel benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je Ads GRATIS analyseren!

  • Duidelijke verbeterpunten
  • Volledig stappenplan voor 2024
  • Gericht op korte én lange termijn

Floris

Online marketing specialist