Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
SEO Pakketten Samen succesvol
Ontdek onze aanpak

SEO pakketten: wat is er mogelijk?

In Nederland bieden talloze partijen SEO pakketten aan. Ze verschillen allemaal qua prijs én qua inhoud. Zelfs in duur verschillen ze. Maar hoe weet je nou welk abonnement de juiste is, wat is realistisch en welke prijzen juist zijn? Waarom anderen voor hun pakketten kiezen, weten we ook niet. Wat we uiteraard wel weten is dat de pakketten en tarieven van ons SEO bedrijf realistisch en logisch samengesteld zijn. Je leest er hieronder meer over!

Waar bestaat een SEO pakket uit?

Simpel gezegd bestaat zo een pakket uit het optimaliseren van de drie pijlers van SEO: linkbuilding, content en techniek. Ben je alleen lokaal of ook landelijk actief? Heeft jouw branche een lage of hoge concurrentie? En heb je een ‘normale’ website of een webshop? Dit zijn allemaal belangrijke factoren die meegenomen worden in een SEO pakket. Hoe hoger de concurrentie bijvoorbeeld, hoe meer tijd we in jouw website moeten steken. Alleen het resultaat telt bij ons. Ga jij een samenwerking met ons aan dan zullen wij doelstellingen samenstellen die we met jou delen. Zo kun je zien wat het plan is en hoe we de markt gaan veroveren!

Online Marketing Specialisten Ali en Jake
Usp's 3

Wat kost een SEO pakket?

De belangrijkste vraag is uiteraard; wat kosten die pakketten precies? Dat verschilt. Er zijn hier namelijk geen specifieke kosten voor. Wij werken enkel met maatwerk geheel afgestemd op jouw branche en jouw doelen en dus geen standaard SEO abonnement. Van jouw branche zijn de kosten dan ook afhankelijk. Er zijn dus geen specifieke standaard pakketten met bepaalde werkzaamheden, simpelweg omdat dit niet realistisch zou zijn. Om je toch een beetje een indicatie te geven hebben wij uit ervaring enkele globale richtlijnen samengesteld.

Vanaf €250,- kun je al een basis pakket bij ons afnemen. Je hebt in dit geval te maken met een lage concurrentie en bent slechts lokaal actief. Je kunt jouw content zelf produceren en moet alleen aangestuurd worden. Vanaf €500,- per maand heb je een medium abonnement. In dit geval hebben we te maken met een medium concurrentie of regionale optimalisatie. Je bent betrokken in het proces van content creatie. Vanaf €1000,- per maand heb je het expert SEO pakket. Dit is voor websites met een hoge concurrentie, of voor websites die landelijk actief zijn. Wij nemen content, techniek en autoriteit geheel voor je uit handen. Vanaf €1500,- kunt je SEO bij ons afnemen voor een webshop. Webshops vragen om extra aandacht, extra autoriteit en een hoop content! Het domein bestaat namelijk uit heel wat pagina’s van categorieën en producten. Met de optimalisatie helpen we je volledig. Wil je dat jouw website tot in detail geoptimaliseerd wordt? Dus ook ieder product specifiek? Dan komt hier uiteraard heel wat meer werk bij kijken en zullen de kosten hoger uitvallen.

Let wel op: dit zijn richtlijnen. Blijkt dat de concurrentie wel heel laag is, dan betaal je uiteraard minder. Hebben we met een mega concurrentie te maken? Dan is er meer tijd nodig en liggen de kosten ook hoger. De kosten zijn dus telkens logisch en realistisch beredeneerd. Dit zal dan ook uitgebreid uitgelegd worden.

Zoekmachine Optimalisatie USP's

Maatwerk in plaats van SEO pakketten

Iedere branche is uniek. Vooral binnen SEO. Iedere website vraagt namelijk om iets anders. Zo heeft de ene website ijzersterke content, maar totaal geen autoriteit, de andere website is technisch weer een drama en er zijn ook websites met een autoriteit waar je u tegen zegt, zonder zoekwoord gerichte content. Je hoort het al: pakketten werken dus helemaal niet. Iedere website heeft namelijk andere specifieke aandacht nodig. Succesvolle zoekmachine optimalisatie is maatwerk. Doelstellingen en resultaat. Dat is waar het om draait. Hoe weet je welke optie het beste bij jou past?

Welk SEO abonnement past bij mij?

Wil je nou direct weten welk SEO abonnement en welke strategie het beste bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: de SEO scan. Laat jouw gegevens achter en we scannen jouw website op drie cruciale pijlers: techniek, content en autoriteit. Hebben we inzichtelijk gemaakt waar nog winst te behalen valt op jouw website? Dan stellen we een SEO pakket op maat voor jou samen waarmee jij de topposities in Google zal behalen!

Ontvang je GRATIS website analyse t.w.v. €399,-

Haal jij wel genoeg uit je website? Laat je website vandaag nog analyseren door een conversie specialist.

Is jouw conversie wel hoog genoeg?