SEA bureau

Uitbesteden aan ons SEA bureau geeft je direct de topposities die je wilt hebben. Je hoeft niet te wachten voordat er resultaten worden behaald. Dat is de kracht van het inschakelen van een SEA specialist voor jouw bedrijf.

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

Meer klanten met een SEA bureau

Een SEA bureau geeft je meer klanten, zo simpel is het. Door deze dienst uit te besteden aan onze expert weet je zeker dat je campagne gaat slagen. De consultant heeft namelijk jaren ervaring en al honderden succesvolle projecten afgerond. Wij gaan verder dan alleen advies. Na het doen van een grondige check kunnen we gelijk aan de slag.

Als je ervoor kiest om de SEA uit te besteden aan ons online marketing bureau nemen we je van dag één mee in het proces. Vanaf de eerste scan van je website tot het inzetten van de campagne zal de specialist je begeleiden in wat je doet en je betrekken bij de analyse van jouw website. Op die manier weten we exact op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden en welke klanten het waardevolst voor jouw business zijn. Gaandeweg blijft de consultant jouw contactpersoon naar wie je altijd kunt toestappen voor advies of hulp.

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google Ads
Online sneller domineren

De voordelen van ons SEA bureau

De voordelen van het uitbesteden aan een SEA bureau zijn met name dat je meer resultaat krijgt voor het bedrag dat je investeert. Vergis je niet, op het moment dat je zelf gewoon maar iets doet is de kans dat je echt veel klanten binnenhaalt klein. Bovendien is elke klik die niet converteert direct een verlies in geld. Leg daarom je SEA campagne neer bij de expert van SAM Online Marketing bureau.

Bij ons online marketing bureau hebben we veel ervaring om een succesvolle campagne op te stellen. Daarom geeft ons SEA bureau niet alleen hulp aan iedereen die er om vraagt, maar zijn we ook altijd bereid om een project volledig uit handen te nemen. Dit begint altijd met een goede SEA scan van jouw website, zodat we zeker weten dat we de juiste zoekwoorden selecteren.

Een ander voordeel is dat het jou geen tijd meer kost. Door de maandelijkse rapportages van onze specialist ben je up-to-date van de voortgang in jouw campagne. Ons SEA bureau doet de monitoring en het instelwerk. Daardoor ben jij geen tijd kwijt aan SEA en kun je je op je business focussen. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van het inschakelen van ons SEA bureau ga je het gesprek aan met de specialist van SAM Online Marketing.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Google ads Ali

SAM Online Marketing als jouw SEA bureau

Schakel jij de hulp van SAM Online Marketing in als jouw SEA bureau? Dan weet je zeker dat je je geld eruit gaat halen. Wij kijken namelijk naar de Return on Investment. Op deze analyse maken wij een plan van aanpak met de specialist. We hebben dan een goed beeld van hoeveel klanten jij moet binnenhalen om de kosten eruit te halen. Een positieve ROI is goed voor jou, maar ook goed voor ons. Dit betekent dat je het jaar daarop meer kunt investeren in de SEA expert. De eerste check maakt dit mogelijk omdat het je fundament wordt van je campagne.

Een campagne bij ons SEA bureau begint met een gesprek met de consultant. Dit kan alleen voor advies zijn of om alles uit te besteden. Daarna doen we een scan van de website en maken een zoekwoordonderzoek. Daarop baseren we het plan van aanpak. Bovendien heb je gedurende het hele traject één contactpersoon wat de communicatie snel houdt. Daarnaast krijg je maandelijkse rapportages om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Heb je nog vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je besluit uit te besteden aan SAM Online Marketing? Stel ze aan de specialist van ons SEA bureau.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Veelgestelde vragen over SEA bureau

Wat doet een SEA bureau?

Een SEA bureau geeft hulp bij het zoekmachine adverteren. Dit is een manier van adverteren die je alleen in de zoekmachines ziet. Zij kunnen tekstadvertenties of shopping advertenties voor jou plaatsen in Google en Bing.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is dat bij het eerste je niet betaalt voor de kliks en bij de tweede wel. Dit komt omdat er alleen bij SEA sprake is van advertenties. Bij SEO moet je ongeveer 12 maanden wachten op echte resultaten terwijl dat met SEA al binnen enkele dagen of weken is. Doe een check om te zien welke marketing vorm het beste is voor je business.

Wat valt allemaal onder SEA?

Onder SEA valt alles wat met het adverteren in de zoekmachines te maken heeft. Dit zijn dus zowel de tekstadvertenties als de shopping advertenties in Google Ads of Bing. Binnen deze advertenties valt er veel in te stellen dus je kan goed je doelgroep hiermee bereiken.

Wat zijn de kosten voor SEA?

De kosten van SEA verschillen. Jij zet het bedrag zo hoog in als je wilt. Wanneer je wil stoppen kan stopt de campagne direct. Wel is het zo dat je met Google Ads minimaal € 1 per dag moet willen inleggen om mee te doen. Het betekent niet dat je deze standaard per dag betaalt, maar je moet bereid zijn een minimaal bedrag in te leggen. Om je een goed beeld te geven van wat het gaat kosten moet er een analyse van je markt gedaan worden.

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!