SEA bureau

SEA uitbesteden aan een SEA bureau met bewezen resultaten? SAM Online Marketing is jouw specialist! Bij ons bureau ligt de focus slechts op één ding: het resultaat! We weten wat werkt en passen dit toe op jouw ads om er snel en effectief meer leads uit te halen. Met trots kunnen we zeggen dat we de afgelopen 11 jaar 1.000+ succesvolle campagnes hebben weten op te zetten met een hoge ROAS. En daar houden we het niet bij! Is jouw bedrijf ons volgende succesverhaal?

Hoe scoren jouw ads?
Doe de GRATIS Google Ads scan t.w.v. €399,-

Een SEA bureau inschakelen: wat levert het jou op?

Wil je snel meer klanten en direct bovenaan de zoekresultaten van Google staan met een hoge ROAS? Schakel dan een SEA bureau in. Bedrijven die investeren in SEA behalen gemiddeld een rendement van 200%, wat betekent dat elke euro twee euro’s oplevert. Google Ads zorgt voor directe zichtbaarheid en trekt potentiële klanten aan.

Een goed SEA bureau selecteert de juiste zoekwoorden, schrijft effectieve advertenties en optimaliseert je campagne continu. Dit verhoogt je click-through rate (CTR) met gemiddeld 85% en zorgt voor een hoge ROAS. Met de juiste expert sta je snel op de eerste pagina van de zoekresultaten.

Werken met een Google Ads specialist biedt inzicht in je doelgroep en optimaliseert advertenties voor maximale effectiviteit. Google Ads is flexibel en meetbaar, waardoor je snel kunt schakelen en je budget kunt aanpassen. Het resultaat? Meer verkeer, hogere conversie en meer omzet. Schakel een SEA bureau in en profiteer van gerichte online advertenties om groei te realiseren voor je bedrijf.

Ontdek hoe jij succes behaalt met Google Ads

Google Ads
Online sneller domineren

SAM Online Marketing is jouw #1 SEA Specialist

Bij SAM Online Marketing weten we hoe belangrijk het is om snel en effectief meer leads te genereren. Als een SEA bureau dat al een lange tijd bestaat, hebben we een werkwijze ontwikkeld die zich keer op keer bewezen heeft. We starten met een grondige analyse en SEA scan van jouw markt en concurrenten, waarbij we gebruik maken van geavanceerde tools zoals Google Ads, SEMrush en Google Analytics. Deze tools helpen ons om de juiste zoekwoorden te selecteren en je advertenties perfect af te stemmen op de behoeften van je doelgroep.

Het uitbesteden van je SEA aan een specialist zoals SAM Online Marketing betekent dat je profiteert van onze 11+ jaar ervaring en expertise. Wij zetten gerichte campagnes op die continu worden gemonitord en geoptimaliseerd. Ons team van experts analyseert voortdurend de prestaties van je advertenties en past deze aan om het maximale rendement te behalen. Dit betekent dat jouw campagnes altijd op topniveau presteren.

Met talloze succesvolle campagnes door heel Nederland hebben we bewezen dat onze aanpak werkt. Door snelheid, slimme strategieën en effectieve tools te combineren, helpen we jouw bedrijf te groeien. Kies voor SAM Online Marketing als jouw SEA specialist en ervaar zelf hoe wij je helpen om meer leads te genereren en je online aanwezigheid te versterken. Het uitbesteden van je SEA aan ons zorgt ervoor dat je altijd voorop loopt.

Een greep uit onze kennisbank

Google Ads kan jou als ondernemer een hoop opleveren. Op zoek naar meer informatie over Google Ads? Lees verder!

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Google ads Ali

Alles-in-één SEA oplossingen voor jouw bedrijf

Als toonaangevend SEA bureau en specialist biedt SAM Online Marketing een complete oplossing voor al jouw advertentie behoeften. Of je nu Search Ads wilt gebruiken om direct bovenaan de zoekresultaten te staan, Display Ads om visueel aantrekkelijke advertenties te tonen op websites, Shopping Ads om je producten prominent weer te geven of adverteren in YouTube om je merk via video’s te promoten, wij regelen het allemaal. Daarnaast kunnen non-profit organisaties profiteren van Google Ad Grants om kosteloos te adverteren en hun impact te vergroten.

Door je SEA uit te besteden aan onze experts, haal je het maximale uit elke SEA campagne. Wij zorgen voor gerichte zoekwoord strategieën, pakkende advertentieteksten en voortdurende optimalisatie om de hoogste conversieratio’s te behalen. Ons team van specialisten analyseert continu de prestaties en past de campagnes aan waar nodig, zodat jouw bedrijf altijd op topniveau presteert. Laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen met onze uitgebreide en doelgerichte advertenties oplossingen en ervaar zelf het verschil dat een ervaren SEA bureau kan maken.

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali

Veelgestelde vragen over SEA bureau

Wat doet een SEA bureau?

Een SEA bureau geeft hulp bij het zoekmachine adverteren. Dit is een manier van adverteren die je alleen in de zoekmachines ziet. Zij kunnen tekstadvertenties of shopping advertenties voor jou plaatsen in Google en Bing.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is dat bij het eerste je niet betaalt voor de kliks en bij de tweede wel. Dit komt omdat er alleen bij SEA sprake is van advertenties. Bij SEO moet je ongeveer 12 maanden wachten op echte resultaten terwijl dat met SEA al binnen enkele dagen of weken is. Doe een check om te zien welke marketing vorm het beste is voor je business.

Wat valt allemaal onder SEA?

Onder SEA valt alles wat met het adverteren in de zoekmachines te maken heeft. Dit zijn dus zowel de tekstadvertenties als de shopping advertenties in Google Ads of Bing. Binnen deze advertenties valt er veel in te stellen dus je kan goed je doelgroep hiermee bereiken.

Wat zijn de kosten voor SEA?

De kosten van SEA verschillen. Jij zet het bedrag zo hoog in als je wilt. Wanneer je wil stoppen kan stopt de campagne direct. Wel is het zo dat je met Google Ads minimaal € 1 per dag moet willen inleggen om mee te doen. Het betekent niet dat je deze standaard per dag betaalt, maar je moet bereid zijn een minimaal bedrag in te leggen. Om je een goed beeld te geven van wat het gaat kosten moet er een analyse van je markt gedaan worden.

Hoe scoren jouw ads?

Doe de GRATIS Google Ads scan

Haal je te weinig uit je Ads? Wij laten je zien waarom anderen wel slagen!

  • Verdien je investering terug
  • Hoe kom je aan een positieve ROI?
  • In 24 uur je scan uitslag
Google Ads Specialist Floris

Google Ads specialist

Het kostenplaatje van SEA uitbesteden

Benieuwd naar wat SEA kost? Onze specialisten werken we met flexibele budgetten die passen bij jouw doelen en mogelijkheden. De kosten voor SEA bestaan voornamelijk uit het advertentiebudget, dat je zelf bepaalt. Dit kan variëren en is afhankelijk van je doelen en de concurrentie in jouw branche. Wij geven je graag advies over het optimale budget om de beste resultaten te behalen, zodat je investering effectief en doelgericht is.

Bij ons SEA bureau zijn we transparant over alle kosten en zorgen ervoor dat je precies weet waar je geld naartoe gaat. Dit omvat zoekwoordonderzoek, advertentie creatie, bod- en budgetbeheer en continue optimalisatie om de hoogste Return on Ad Spend (ROAS) te behalen. Door SEA uit te besteden, profiteer je van onze expertise en krijg je maximale waarde uit je investering. Onze experts zorgen ervoor dat elke euro goed besteed wordt en je advertentiecampagnes altijd op topniveau presteren.

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb :)

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Online Marketing Experts

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Direct aan de slag met ons SEA bureau?

Klaar om je online zichtbaarheid een boost te geven en meer klanten binnen te halen? Laten we samen aan de slag gaan! Bij SAM Online Marketing, hét SEA bureau, staan we te popelen om jouw campagnes naar een hoger niveau te tillen. Als specialist met jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw SEA optimaal kunnen uitbesteden. Met onze slimme strategieën en geavanceerde tools zorgen we ervoor dat jouw bedrijf snel bovenaan de zoekresultaten komt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze experts voor jou kunnen betekenen. Samen zorgen we voor groei, hoge ROAS en succes!