SEA bureau

Samen vooruit, samen winnen

SEA bureau

Uitbesteden aan ons SEA bureau geeft je direct de topposities die je wilt hebben. Je hoeft niet te wachten voordat er resultaten worden behaald. Dat is de kracht van het inschakelen van een SEA specialist voor jouw bedrijf.

Beter zichtbaar op het internet!

Meer klanten met een SEA bureau

Een SEA bureau geeft je meer klanten, zo simpel is het. Door deze dienst uit te besteden aan onze expert weet je zeker dat je campagne gaat slagen. De consultant heeft namelijk jaren ervaring en al honderden succesvolle projecten afgerond. Wij gaan verder dan alleen advies. Na het doen van een grondige check kunnen we gelijk aan de slag.

Als je ervoor kiest om de SEA uit te besteden aan ons online marketing bureau nemen we je van dag één mee in het proces. Vanaf de eerste scan van je website tot het inzetten van de campagne zal de specialist je begeleiden in wat je doet en je betrekken bij de analyse van jouw website. Op die manier weten we exact op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden en welke klanten het waardevolst voor jouw business zijn. Gaandeweg blijft de consultant jouw contactpersoon naar wie je altijd kunt toestappen voor advies of hulp.

De voordelen van ons SEA bureau

De voordelen van het uitbesteden aan een SEA bureau zijn met name dat je meer resultaat krijgt voor het bedrag dat je investeert. Vergis je niet, op het moment dat je zelf gewoon maar iets doet is de kans dat je echt veel klanten binnenhaalt klein. Bovendien is elke klik die niet converteert direct een verlies in geld. Leg daarom je SEA campagne neer bij de expert van SAM Online Marketing bureau.

Bij ons online marketing bureau hebben we veel ervaring om een succesvolle campagne op te stellen. Daarom geeft ons SEA bureau niet alleen hulp aan iedereen die er om vraagt, maar zijn we ook altijd bereid om een project volledig uit handen te nemen. Dit begint altijd met een goede SEA scan van jouw website, zodat we zeker weten dat we de juiste zoekwoorden selecteren.

Een ander voordeel is dat het jou geen tijd meer kost. Door de maandelijkse rapportages van onze specialist ben je up-to-date van de voortgang in jouw campagne. Ons SEA bureau doet de monitoring en het instelwerk. Daardoor ben jij geen tijd kwijt aan SEA en kun je je op je business focussen. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van het inschakelen van ons SEA bureau ga je het gesprek aan met de specialist van SAM Online Marketing.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

SAM Online Marketing als jouw SEA bureau

Schakel jij de hulp van SAM Online Marketing in als jouw SEA bureau? Dan weet je zeker dat je je geld eruit gaat halen. Wij kijken namelijk naar de Return on Investment. Op deze analyse maken wij een plan van aanpak met de specialist. We hebben dan een goed beeld van hoeveel klanten jij moet binnenhalen om de kosten eruit te halen. Een positieve ROI is goed voor jou, maar ook goed voor ons. Dit betekent dat je het jaar daarop meer kunt investeren in de SEA expert. De eerste check maakt dit mogelijk omdat het je fundament wordt van je campagne.

Een campagne bij ons SEA bureau begint met een gesprek met de consultant. Dit kan alleen voor advies zijn of om alles uit te besteden. Daarna doen we een scan van de website en maken een zoekwoordonderzoek. Daarop baseren we het plan van aanpak. Bovendien heb je gedurende het hele traject één contactpersoon wat de communicatie snel houdt. Daarnaast krijg je maandelijkse rapportages om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Heb je nog vragen die je beantwoord wilt hebben voordat je besluit uit te besteden aan SAM Online Marketing? Stel ze aan de specialist van ons SEA bureau.

Veelgestelde vragen over SEA bureau

Wat doet een SEA bureau?

Een SEA bureau geeft hulp bij het zoekmachine adverteren. Dit is een manier van adverteren die je alleen in de zoekmachines ziet. Zij kunnen tekstadvertenties of shopping advertenties voor jou plaatsen in Google en Bing.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is dat bij het eerste je niet betaalt voor de kliks en bij de tweede wel. Dit komt omdat er alleen bij SEA sprake is van advertenties. Bij SEO moet je ongeveer 12 maanden wachten op echte resultaten terwijl dat met SEA al binnen enkele dagen of weken is. Doe een check om te zien welke marketing vorm het beste is voor je business.

Wat valt allemaal onder SEA?

Onder SEA valt alles wat met het adverteren in de zoekmachines te maken heeft. Dit zijn dus zowel de tekstadvertenties als de shopping advertenties in Google Ads of Bing. Binnen deze advertenties valt er veel in te stellen dus je kan goed je doelgroep hiermee bereiken.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.