fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO quick scan

De SEO quickscan geeft u antwoord op een aantal vragen. De scan trekt een analyse over de huidige stand van zaken binnen uw website. Hierop kan een zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist op inspelen. Op deze manier komt u er achter of uw website wel goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Uw website wordt aan de hand van een aantal technische, inhoudelijke en overige punten gemeten, zodat u er achter komt waar de online kansen en verbeterpunten liggen. Wilt u de vindbaarheid van uw website verbeteren waarmee u hoger in de zoekmachines komt te staan. Weten waar uw website op dit moment nog tekort in schiet, dan heeft u de SEO quickscan nodig.

SEO & Techniek
De techniek van een website is van essentieel onderdeel voor het hoog scoren in Google. De quickscan meet uw website aan de hand van een aantal technische factoren waarbij direct gekeken kan worden voor verbeteringen in de online vindbaarheid, zoals:

  • Laadtijd
  • Code vs. tekst
  • Gebruikte scripts

Een technische online marketing analyse kan zeker geen kwaad binnen het optimaliseren. Niet iedereen heeft een technische achtergrond, waardoor er stukken codering regelmatig worden vergeten of simpelweg over het hoofd worden gezien. Daarbij kan de website te langzaam zijn of niet geheel responsive voor verschillende apparaten. Laat uw website daarom ook op technische SEO scannen.


Content
Wilt u hoger bovenaan de zoekmachines scoren door middel van internet marketing? De SEO quickscan meet uw content op tientallen punten door. Google moet kunnen lezen waar uw website over gaat en verschillende onderwerpen duidelijk af kunnen bakenen. Komen zoekwoorden wel duidelijk genoeg terug, heeft u niet teveel dubbele content over uw website en waar liggen de kansen voor nieuwe zoekwoorden? De content analyse van uw website bestaat onder andere uit:

  • Laadtijd
  • Code vs. tekst
  • Gebruikte scripts

SEO scan van overige punten
De websitescan analyseert niet alleen de technische aspecten van uw website en uw content, maar richt zich ook op een aantal andere onderdelen van optimalisatie voor de zoekmachine. Zo meet het de huidige autoriteit van uw website, uitgedrukt in overzichtelijke waarden.
Ook wordt uw concurrentie grondig onder de loep genomen. Hoe doen de grootste online partijen binnen uw business het momenteel in Google, wat doen zij wel- en niet goed en waar liggen de kansen voor uw organisatie? Vraag daarom direct de SEO quickscan aan en krijg direct een antwoord op al deze vragen van ons online marketing bureau.
Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.