Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 10 beoordelingen
Hoe staat uw website ervoor? Scan uw website GRATIS
  • http://
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
Website scan
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

Check uw website met de website scan!

Leg de pijnpunten van uw website of webshop bloot met de website scan! Met een combinatie van een foutloze tool en jarenlange praktische ervaring weet SAM Online Marketing Bureau als geen als een ander hoe uw website scoort op het gebied van content, techniek en autoriteit. Met de website scan zet u de eerste stap naar een 100% converterende website, waarmee u ook nog eens aan de voorwaarden van Google voldoet. Hierbij heeft u de keuze uit twee scans:

  • Gratis Website Scan
  • Premium Website Scan

Hoe ziet de website scan eruit?

We hebben hierboven al een klein tipje van de sluier opgelicht, maar de website scan van SAM Online Marketing beoordeelt uw website op drie cruciale factoren, geheel volgens de richtlijnen van Google en andere zoekmachines. Met de website check tool krijgt u een uitgebreide analyse op het gebied van content, techniek én autoriteit. De gratis website scan beoordeelt uw website op de hoofdpunten, maar met de premium website scan gaat u echt diep op de details in en laat u niets aan het toeval over!

Content

De website scan zal uw website allereerst beoordelen op het gebied van content. Hierbij moet u niet alleen denken aan de belangrijkste zoekwoorden, de zoekwoord dichtheid en dubbele content. De premium scan zal namelijk ook een rapport uitbrengen op het gebruik van andere cruciale content onderdelen. Denk hierbij onder andere aan (SEO) titels, meta descriptions, headings, alt tags en meer. Ook worden potentiële nieuwe zoekwoorden in kaart gebracht met de website scan.

Autoriteit

Buiten dat de website scan content in kaart brengt, zal het zowel websites als webshops ook beoordelen op het gebied van autoriteit en linkbuilding. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van inkomende links, de aantallen, de plekken waar ze naartoe wijzen, gebruikte anchorteksten en de verhouding tussen follow en nofollow. U krijgt een uitgebreid overzicht van zowel uw homepagina als het domein in zijn geheel. De website scan maakt daarbij een gemiddelde van 3 essentiële website scan tools. Als klap op de vuurpijl wordt zelfs nog gekeken naar IP-adressen en zelfs subnets.

Techniek

Tot slot zal de website scan uw website checken op het gebied van techniek. Denk bij techniek aan zowel crawlability als performance. De quickscan beoordeelt op snelheid, laadtijd, manier waarop de website laadt, indexeringsstatistieken, codes én scripts. Al met al is de website scan dé tool om te bekijken hoe uw website er voor staat!

Een website check voor elke pagina!

De website scan werkt volgens een vast patroon. Hierdoor kunt u niet alleen de homepagina laten checken; de tool is toe te passen op iedere pagina van uw website. Bent u daarom benieuwd waarom die ene pagina een lage bounce-rate heeft, of maar niet wilt scoren in Google? de website scan zal het voor u achterhalen. Achterhaal trends en verbeterpunten en verbeter uw website op basis van de tool!

Advies op basis van de website scan

We gingen er hierboven al even op in, maar de website scan beoordeelt uw website op de drie meest cruciale onderdelen: content, techniek en autoriteit. Bij het beoordelen van de kwaliteit en het formuleren van verbeterpunten komt dan ook een hoop vakjargon kijken. Om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk de analyse in concrete to-do’s om kunt zetten, zal een specialist van SAM Online Marketing contact met u opnemen om de scan stap voor stap door te nemen, waarbij direct een uitgebreid advies wordt uitgebracht en u al uw vragen kunt stellen. Laat uw website of webshop dan ook direct checken en vraag de SEO website scan aan!

Direct de website scan aanvragen!

Benieuwd naar de verbeterpunten van uw website? De website scan van SAM Online Marketing helpt u hierbij. Met de gratis SEO scan krijgt u al een uitgebreide analyse, maar met de premium website scan weet u helemaal van A tot Z wat u te doen staat. Benieuwd naar wat de website scan voor uw website kan betekenen? Vraag hem direct aan!

Gratis Website Scan

Laadtijd
Code vs tekst
Gebruikte scripts
Direct gratis scannen

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
Website check
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.2/10 - 36 beoordelingen
Call Now Button