fbpx
Wilt u meer bezoekers op uw website?
Behaal de beste resultaten voor uw business
Adverteren Meer bereik
Optimaliseren Meer bezoekers
Rapporteren Meer conversie
Adviseren Meer kennis

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden aan een professional kan uw business de kickstart geven die het nodig heeft. Een gespecialiseerd online marketing bureau beschikt over de SEO strategie om binnen afzienbare tijd een goede online zichtbaarheid in Google te creëren, op de voor u relevante zoektermen. Wanneer u zelf aan de zoekmachine optimalisatie van uw website begint, investeert u een hoop tijd, zonder dat u zekerheid heeft dat dit resultaat geeft. Besteed uw SEO daarom uit aan SAM Online Marketing.

SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing

Wanneer u de optimalisatie van uw website uitbesteedt aan SAM Online Marketing, weet u zeker dat dit proces met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. Een team van zoekmachine specialisten – u krijgt wel één vast contactpersoon aangewezen – houdt zich bezig met de on-page (content + techniek) en off-page (linkbuilding, citations, social shares etc.) optimalisatie van uw website. Hierbij focussen wij ons op het complete plaatje. Daarbij ontvangt u elke maand een uitgebreide rapportage van de gedane werkzaamheden.

Landelijke en lokale optimalisatie

Uw SEO uitbesteden aan ons online marketing bureau gaat niet volgens een vast pakket; wij passen onze werkzaamheden geheel aan aan uw case en behoefte. Wanneer u bijvoorbeeld alleen lokaal of regionaal actief bent, heeft het geen zin om te targeten op algemene, landelijke zoektermen. Tevens heb je bij lokale SEO te maken met een mindere concurrentie, waardoor de kosten ook worden gedrukt.

Dit betekent natuurlijk niet dat u een landelijke SEO campagne niet aan ons uit kunt besteden. Wanneer u een webshop heeft, bent u niet locatie gebonden. Hierdoor kunt u ook de optimalisatie voor algemene zoekwoorden met een relatief hoog zoekvolume aan ons uitbesteden. Op deze zoektermen zit wel een hogere concurrentie, waardoor deze optimalisatie ook meer tijd in beslag zal nemen.

 

Hulp van SAM?

Laat uw gegevens achter en word binnen 24 uur teruggebeld.

Direct contact opnemen

Succes verzekerd met SAM

0+
Teamleden
0%
SAM verhoogt uw conversiepercentage
0+
Succesvolle samenwerkingen met SAM
0
Gemiddelde beoordeling
van onze klanten
 

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199 Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat! Contact opnemen

SEO gedeeltelijk uitbesteden

Bent u een technisch genie, een echte content king of heeft u een onwijs netwerk aan websites en influencers om te kunnen linken en sharen? Mooi!

Bij SAM Online Marketing kunt u uw SEO ook gedeeltelijk uitbesteden. Buiten logica bestaat het optimaliseren voor zoekmachines uit Google uit een aantal vaste onderdelen. Bent u toevallig heel goed in één van deze onderdelen, dan heeft u ons daar natuurlijk niet voor nodig! Wel willen wij hieronder specifiek ingaan op onderdelen van SEO die u aan ons kunt uitbesteden.

Content optimalisatie

Als u alleen de content optimalisatie van uw website uitbesteedt aan SAM Online Marketing, zal ons bureau allereerst een marktonderzoek doen. Hierin komen thema’s naar voren en wordt een websitestructuur bepaald, waarna wij SEO geoptimaliseerde teksten schrijven over relevante topics. Daarbij worden cruciale elementen, zoals headings, alt tags, meta descriptions en SEO titles volgens vaste richtlijnen geoptimaliseerd, zodat Google exact weet waar uw website over gaat en waar het u moet plaatsen.

Technische optimalisatie

Niet iedereen beschikt over de juiste technische kennis om een website goed op te bouwen, en al helemaal niet volgens de richtlijnen van Google. Daarom staan wij u bij in deze lastige kwestie. Zo zijn wij in te schakelen voor de optimalisatie van de snelheid van uw website, voor website migratie en kijken wij onder anderen naar de indexering van uw website.

Linkbuilding

Ook linkbuilding is een onderdeel van SEO dat u gerust kunt toevertrouwen aan onze specialisten. Linkbuilding is een langetermijnproces. Toch kunnen wij de autoriteit van uw website een kickstart geven, die we vervolgens op een duurzame manier uitbreiden. Niet linkbuilden om het linkbuilden, maar linkbuilding om daadwerkelijk bezoekers mee aan te trekken!

Direct de mogelijkheden bespreken

Als u uw SEO uitbesteedt aan een professional, rekent u natuurlijk op maatwerk. Deze specialistische oplossingen kunt u het beste direct bespreken met een professional. Vul daarom het contactformulier hiernaast in of bel ons op!

Contact met een SAM specialist

Vul het contactformulier in en laat u terugbellen door een specialist van SAM om de mogelijkheden te bespreken. Nu online
Doe de gratis SEO Scan
2018 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 30 beoordelingen

Hulp vragen aan SAM

Leg de pijnpunten van uw website bloot met onze SEO scan. SAM Online Marketing heeft een online tool (SEO check) ontwikkelt, waarmee u eenvoudig checkt hoe Google uw website beoordeelt. Laat uw website scannen op content, autoriteit en techniek en zet de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website.