Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
De beste in Google
worden
Samen winnen
 • Word nr.1 in jouw branche
 • Samen winnen in Google
 • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden? Laat dit over aan een professional. Als je een ervaren specialist inschakelt, geeft dit je website de boost die het nodig heeft. SAM Online Marketing gaat jou hierbij helpen. Ons SEO bureau heeft de kennis, kunde en het netwerk om snel te kunnen schakelen en stappen te zetten voor de SEO optimalisatie van je website of webshop. Wanneer je SEO moet uitbesteden? 

 • Je wilt een constante stroom relevant verkeer.
 • Je richt je op de lange termijn.

Meer weten over SEO laten doen door ons bureau? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Start direct jouw
Winstgevende SEO Campagne

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met onze marketing
specialist!

Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing

Kies je voor SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing, dan weet je zeker dat het zoekmachine optimalisatie proces met fluwelen handschoenen wordt aangepakt. Een team van SEO specialisten houdt zich bezig met on-page, techniek en linkbuilding, zodat je website op natuurlijke wijze, stapje voor stapje, steeds hoger in Google komt te staan. SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing staat gelijk aan het complete plaatje.

Maar wat doen jullie allemaal?

SAM Online Marketing biedt jou alles op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zo kun je SEO in zijn geheel laten doen, maar ook gedeeltes uitbesteden. Op ons menu staan de volgende gerechten: 

 • Zoekwoordonderzoek: de basis van SEO ligt bij het zoekwoordonderzoek. Wat zijn de zoekwoorden met de juiste intentie en hoe vaak zoekt men hier per maand op? Alleen zo breng je de potentiële markt in kaart.
 • Concurrentieanalyse: wil je hoog in Google komen? Dan moet je weten wie je moet verslaan. Wij doen een uitgebreide concurrentieanalyse. Op welke zoekwoorden scoort de concurrentie? Hoe ziet hun website structuur eruit? Hoe hebben ze hun content opgebouwd? En hoe versterken ze hun autoriteit? We dienen het aan je op in hapklare brokken. Daarmee leggen we de basis voor de SEO strategie. En deze kúnnen we uiteraard ook voor je uitvoeren!
 • Technische SEO uitbesteden: wil je alleen de technische optimalisatie van je website uitbesteden? Wij optimaliseren je crawl budget, brengen je pagespeed naar the next level en verbeteren andere cruciale technische SEO-aspecten.
 • SEO copywriting en on-page optimalisatie uitbesteden: Slimme teksten, afgestemd op zowel Google als je bezoekers. Doordachte SEO-titels met slimme aanzet tot actie. En een heldere interne linkstructuur die iedereen snapt. Met behulp van tools als Screaming Frog en SEMRush zorgen onze on-page specialisten voor topkwaliteit.
 • Linkbuilding uitbesteden: Autoriteit is de motor die jouw website aandrijft. Het is keiharde kracht die ervoor zorgt dat jij écht beter bent dan de rest. Kwalitatieve links, relevante ankerteksten, belangrijke URL’s. Dat zijn de toverwoorden. Linkbuilding helpt je verder. 
 • SEO Scan: niet SEO uitbesteden, maar liever zelf doen? Wij voeren een uitgebreide SEO scan uit. Hierbij kun je het volgende verwachten: zoekwoorden, concurrenten in een notendop en verbeterpunten qua techniek, on-page én linkbuilding. Niet zomaar een SEO scan dus, maar een compact totaalplaatje.
 • SEO advies: beschik je over een in-house SEO team? Maar ontbreekt het aan een stukje strategie en sturing? Wij geven ook SEO advies!
Ons werk

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing: onze werkwijze

Kies je voor SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing? Dan gaan wij volgens een vast stramien te werk. Je krijgt een vaste SEO specialist aangewezen, die zich over je project ontfermt. Hij doet een uitgebreid onderzoek, waarbij je een uitgebreid plan van aanpak krijgt toegestuurd. Onze werkwijze ziet er als volgt uit.

Introductie en onderzoek

Resultaat staat voorop. Resultaat haal je door doelen te stellen. Maar wat zijn die doelen? En welke KPI’s stellen we hiervoor vast?

Om te beginnen plannen we samen een kennissessie in. Hierin bespreken we wat je doelen zijn. Daarbij sparren we wat mogelijke zoekwoorden zijn en welke concurrenten het online goed doen. SEO is namelijk voor iedere branche anders. Onderdelen die bij verhuisbedrijven werken, werken voor de zorg juist weer voor geen meter. Daarom is het zaak om een beeld van je branche en van de concurrentie te hebben. Alleen op die manier weten we wat wel werkt, maar ook wat juist niet werkt. 

Na de introductie gaan onze specialisten aan de slag. Ze kijken welke zoekwoorden écht belangrijk zijn en wie er bovenaan staan op die zoekwoorden. Daar houdt het niet bij op. Want waarom staan zij bovenaan? Wat doen zij goed op het gebied van content? En welke links gebruiken ze? Al deze gegevens bundelen we en combineren we met ons (bewezen) eigen smaakje. Dit mondt uit in een concreet plan van aanpak. Hierdoor weet je exact wat we wanneer gaan doen. Je weet ook wanneer we welk onderdeel uitvoeren. En hoe het verdere proces eruit komt te zien. Te beginnen bij de drie hoofdlijnen van SEO. Die vind je hieronder. 

On-page SEO uitbesteden

SEO begint bij content. Google moet kunnen checken of de inhoud van je website aansluit bij de zoekopdracht van de (be)zoeker. Wij schrijven relevante, inhoudelijke content op basis van een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Sterke content die jouw doelgroep direct aanspreekt. Dit gebeurt in samenwerking met jou. Want jij bent expert in je vakgebied. En wij hebben niet de vakinhoudelijke kennis waar jij wel over beschikt. Goede content valt of staat dan ook met een goede briefing. Na de briefing gaan onze copywriters aan de slag. 

Na goedkeuring van jou, en eindredactie van ons, implementeren we de content zorgvuldig in de website. Hierbij wordt elk belangrijk content onderdeel aangepakt en geoptimaliseerd. Denk aan SEO titels, meta descriptions, alt-attributen, body tekst, headings, interne links en meer.

Belangrijk binnen on-page SEO is het thema van je website. Waar ben jij expert in? Wanneer dit zich als een rode draad door je website beweegt, kan Google je goed op waarde schatten. Dit doe je niet per pagina. Iedere pagina is namelijk onderdeel van het grotere geheel. En iedere pagina ondersteunt jouw expertise. Geen zorgen, ook dit kun je aan ons uitbesteden! 

Technische SEO uitbesteden

Ook technische SEO besteed je uit aan SAM Online Marketing. Ons bureau optimaliseert je techniek van A tot Z. Te beginnen bij de crawlability en indexability van je website. We analyseren hoe gemakkelijk zoekmachines zich door je website kunnen bewegen. En uiteraard nemen we ook het stukje Google Search Console voor onze rekening. TIP: dit heeft te maken met het crawl budget van je website.

Maar technische SEO gaat verder dan alleen gecrawld kunnen worden. Google wil zijn bezoekers namelijk de ultieme bezoekerservaring bieden. Een blije bezoeker is een blije zoekmachine. Dit begint bij de snelheid van je webpagina’s. We zorgen dat iedere pagina razendsnel laadt en maken je website ultralicht. In een oogwenk laat alles, waarbij het geraamte stabiel blijft. 

Zoals gezegd is bezoekersgedrag essentieel om goed gevonden te worden. Samen met jou analyseren we waar bezoekers afhaken, en wat juist wel werkt. Op die manier verlagen we de bounce-rate, maar verhogen we juist de click-through rate. We kunnen het niet genoeg benadrukken. Is je bezoeker blij? En vind deze waar hij naar zocht? Dan gaat Google mee in dat enthousiasme! 

Samen naar resultaat. Ook technische SEO uitbesteden kan bij SAM! 

SEO linkbuilding uitbesteden

Tot slot kunt je ook de linkbuilding van je website of webshop aan ons uitbesteden. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Hiermee onderscheid je je van de concurrentie. Bij SEO uitbesteden pakken wij ook dit onderdeel aan.

Eerst kijken we samen met jou naar het laaghangende fruit. Bedrijvenpagina’s, sociale media, Google Mijn Bedrijf. Het zijn plekken die de zoekmachine gebruikt om te verifiëren of het met een betrouwbare partij te maken heeft. Dit is pas de basis, want van daaruit gaan we je autoriteit nog verder uitbreiden. En dat begint bij ons eigen netwerk. Stabiele publishers met mooie websites waar echte bezoekers op zitten. Zie het niet als linkbuilding, maar als een PR-strategie. Meer naamsbekendheid, dan is Google ook blij. 

De basis leggen we, zodat we van daaruit creatiever te werk kunnen gaan. Denk aan gastbloggen, opiniestukken, fora en meer. Heb je echt nieuwswaardige dingen te melden? Dan sturen we dit samen op naar de pers en volgen we dit op. We doen niet alleen aan linkbuilding. Maar we zorgen dat je ook echt bekender wordt en als expert wordt gezien.

Op gefaseerde wijze vergroten we de autoriteit van je website. Meer links. Relevante links. Zowel naar homepagina als subpagina’s. En natuurlijk volgens een bewezen ankertekststrategie. Stap voor stap krijg je meer erkenning van de zoekmachine. En stap voor stap klim je richting topposities!

 

Rapporteren en converseren

Iedere maand is het zaak om de neuzen dezelfde kant op te houden. Je kiest dan wel voor zoekmachine optimalisatie uitbesteden, maar wil wel op de hoogte blijven van wat er gebeurt. Maandelijks krijg je van ons een uitgebreide rapportage. Hierin beschrijven we tot in detail hoe we ervoor staan. We blikken terug op de afgelopen maand en kijken vooruit naar de maand die gaat komen. Daarbij sparren we (twee)maandelijks over de mogelijkheden van je project. Samen kom je nou eenmaal tot meer resultaat.

Direct SEO uitbesteden aan SAM Online Marketing

SEO uitbesteden aan een ervaren professional? Dan klop je bij SAM Online Marketing aan. Ons bureau pakt zoekmachine optimalisatie van A tot Z aan, waarbij wij regelmatig met je sparren en je op de hoogte houden van de voortgang. Benieuwd naar de mogelijkheden bij ons bureau, en direct de SEO van je website of webshop uitbesteden? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden! Je kunt ook andere online marketing onderdelen aan ons uitbesteden

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

Jake dartbord
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.