Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Dienstpagina / Landingspagina - SEO Scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Home | SEO bedrijf

SEO bedrijf

Op zoek naar het beste SEO bedrijf van Nederland? We zeggen niet dat we het zijn, maar het is zeker dat SAM Online Marketing uw bedrijf bovenaan in Google krijgt met SEO! Ons bureau neemt het volledige plaatje van zoekmachine optimalisatie voor u uit handen, waarbij uw website of webshop van A tot Z wordt geoptimaliseerd. Meer weten over de mogelijkheden bij ons SEO bedrijf? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden over de SEO uitbesteden, of lees hieronder verder!

Contact met ons opnemen

SAM Online Marketing: uw SEO bedrijf

SAM Online Marketing is uw SEO bedrijf. We zeggen niet dat we de beste SEO specialist van Nederland zijn, maar met een bewezen werkwijze en een ervaren team van specialisten weten we wel dat we uw website succesvol gaan maken door middel van Google. We kunnen natuurlijk zeggen dat we uw bedrijf succesvol gaan maken, maar dan moet u ons alsnog op ons woord vertrouwen. We laten u dan liever ook onze cases zien, alsmede onze werkwijze.

Werkwijze van ons SEO bedrijf

Ons SEO bedrijf werkt volgens een vaste werkwijze. Ieder bedrijf en iedere niche is anders. Daarbij is er ook veel verschil tussen webshops en ‘normale’ websites. Toch vraagt zoekmachine optimalisatie om een vaste aanpak, waarbij de volledige aanpak duidelijk is voor Google. Uit het verleden is dan ook gebleken dat de volgende werkwijze het meest succesvol is voor ons SEO bedrijf. Natuurlijk wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan en krijgt u een uitgebreid plan van aanpak opgestuurd, vóórdat we aan de slag gaan!

On-page SEO

Bij goedkeuring van het plan van aanpak wordt op basis van het zoekwoordonderzoek relevante content geproduceerd door ons SEO bedrijf. Ons bureau neemt structuur onder de loep en categoriseert de zoekwoorden. Op basis daarvan wordt de huidige content op de website herschreven of geheel opnieuw geschreven. Deze content wordt u toegestuurd, waarna deze bij goedkeuring op de website wordt geplaatst en wordt geoptimaliseerd. Hierbij wordt ieder belangrijk content onderdeel door ons SEO bureau geoptimaliseerd. Denk aan SEO titel, meta description, alt attributen, headings, body tekst en meer!

Technische SEO

Ook technische SEO zal ons SEO bedrijf aanpakken. Techniek is een belangrijk onderdeel binnen de optimalisatie van Google. Niet alleen is het belangrijk dat de website snel genoeg is en qua structuur goed in elkaar zit, ook is het belangrijk dat uw website überhaupt geïndexeerd kan worden door de zoekmachine. Geen zorgen, want ons SEO bedrijf neemt dit van A tot Z voor u uit handen!

SEO linkbuilding

Wanneer het ‘geraamte’ van uw website staat, kan ons bedrijf zich richten op linkbuilding, een belangrijk onderdeel van SEO. Ons SEO bedrijf gaat op zoek naar kansen, waarbij de autoriteit van het domein op gestructureerd en gefaseerde wijze wordt uitgebreid. Hier komt een hoop bij kijken, waar we u graag persoonlijk meer over vertellen!

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken

Jouw specialisten

Mimas Linkbuilding specialist
Pim Online marketing specialist
Junior Onpage SEO / Google Ads specialist
Callisto Data analist / Conversie specialist
Maak kennis met het team
Meet jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

  • Premium analyse
  • Uitgevoerd door echte specialisten
  • Analyse van on-page, techniek en autoriteit
  • Concrete verbeterpunten

GRATIS advies over jouw website

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten
hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct ons SEO bedrijf inhuren

Al met al is SAM Online Marketing het SEO bedrijf om in te huren. Ons bureau beschikt over een team van specialisten en experts, die er gezamenlijk voor zorgen dat uw website of webshop binnen de kortste keren bovenaan in Google komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden bij SEO bedrijf SAM Online Marketing? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist, of vul de SEO scan in!

Hier zijn wij ontzettend trots op

“Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden.

Ik word uitstekend gevonden. De website is heel professioneel ingericht. Ik krijg alleen maar complimenten. Dit te danken aan aan Sam Design! Dankzij jullie is GlobalHair groot geworden!”

- Global Hair

s