SEO bedrijf
Samen vooruit, samen winnen

Op zoek naar het beste SEO bedrijf van Nederland voor jouw onderneming?

Wil jij hoog scoren in Google door in zee te gaan met een SEO bedrijf? Dan maak jij een goede keuze! Je bent dan ook niet de enige. De grootste ondernemingen op de wereld hebben zelfs een online marketing bureau ingeschakeld om met SEO hun product of dienst goed te blijven verkopen. Bekijk de mogelijkheden van ons SEO pakket.

Gratis een adviesplan op maat ontvangen?

Maandelijks budget *

Naast dat Google je veel autoriteit geeft met een goed ingerichte website waardoor je bovenaan komt te staan, moeten jouw bezoekers uiteraard ook aangezet worden tot actie! Dit is een belangrijk onderdeel binnen SEO waar wij ons als bureau veel mee bezig houden. Conversie. Hier draait het dus allemaal om. Onze klanten zijn dan ook erg blij met ons. SAM Online Marketing heeft vele conversies voor hen kunnen realiseren. We krijgen dan ook vaak te horen dat wij het beste bedrijf zijn die je kunt kiezen om je SEO te laten doen! We leggen je hieronder graag uit waarom jij je SEO moet verbeteren.

SEO Bedrijf

Organisch beter vindbaar
worden op het internet?

Ons bedrijf zorgt voor de zichtbaarheid waar jij al een tijd op zit te wachten! Online succes is bij SAM een garantie.

Waarom een SEO bedrijf inschakelen?

Nu vraag jij je vast af; “waarom zou ik een SEO bureau inschakelen? Wat zijn de eventuele kosten? En wat doen ze allemaal wanneer ik een samenwerking met hun aanga?” Je weet dat een online marketing bureau ervoor zorgt dat je met SEO hoog komt in Google. Maar je wilt meer details over hoe je daar zal komen. Geen gekke vraag uiteraard, want iedereen wil weten waar je voor betaalt.

SEO bestaat uit drie pijlers: content, linkbuilding en techniek.

Dit zijn drie factoren waar wij ons als online marketing bureau mee bezighouden onderweg naar de top. Deze drie punten overlappen elkaar ook heel erg. Content begint namelijk met een zoekwoordonderzoek waaruit duidelijk wordt welke pagina’s er geschreven moeten worden en welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden. Dit is dan eigenlijk meteen ook de basis. Zoekwoorden worden namelijk niet alleen in de content gebruikt. Het is ook nodig voor de ankerteksten die weer belangrijk zijn voor een goed linkprofiel. Dit is een belangrijk detail binnen linkbuilding. Met linkbuilding zorg je er simpel gezegd voor dat Google jouw website zo veel mogelijk autoriteit geeft. In sommige branches wordt heel veel gelinkbuild, en in sommige branches juist bijna niet. Hier moet dus bij aanvang van het project eerst een concurrentie onderzoek voor gedaan worden.

Als derde pijler werken wij als SEO bedrijf ook aan de techniek. Naast dat de website responsive moet zijn en snel moet werken, zijn er ook andere belangrijke technische punten waar het zoekwoordonderzoek weer bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een meta description, een H1, alt tags en page titles. Dit zijn één van de eerste dingen die Google uitleest wanneer het een website crawlt. Naast het zoekwoordonderzoek is dit dus ook zeker een hele belangrijke factor om goed te kunnen scoren in Google. Zo zie je dus dat alle drie de pijlers elkaar overlappen. Als er aan één van de drie pijlers geen aandacht besteed wordt of deze niet goed staat, zal het dus zeer nadelig zijn voor de andere twee!

SEO Strategie

Samen maken we
jou succesvol!

Met de juiste strategie en de juiste service zijn topposities in Google slechts een kwestie van tijd!

Waarom SAM als SEO bedrijf?

Het is moeilijk om te zeggen wie het beste SEO bedrijf van Nederland is. SAM Online Marketing krijgt dit label van onze klanten echter wel vaak mee! Onze klanten zijn dan ook erg tevreden met het werk dat wij voor hen leveren als online marketing bureau. Dit realiseren wij door ons met de klant volledig te focussen op drie punten:

1. Resultaat is wat telt!

Het aller belangrijkste en hetgeen dat uiteindelijk telt is het resultaat. Hiervoor ga je uiteindelijk met een bedrijf in zee die SEO voor jou doet. Je wil resultaten zien! Stel dat het contact niet goed is, je totaal niet op de hoogte bent van wat er allemaal gedaan wordt, maar je de resultaten wel allemaal terugziet dan ben jij uiteraard blij en valt er niet zo veel te zeggen. Nu is dat bij ons online marketing bureau uiteraard niet het geval! Want los van dat wij ons altijd volledig focussen op het resultaat, houden wij ook altijd korte lijntjes met onze klanten!

SEO Specialist

2. Korte lijntjes

Korte lijntjes. Wie wilt dat nou niet in een samenwerking! Echter komt het bij diverse bedrijven vaak voor dat het contact simpelweg stroef verloopt. Mails worden te laat beantwoord, soms worden de mails helemaal niet beantwoord en ze houden zich niet aan de afspraken. SAM Online Marketing neemt het contact daarentegen zeer serieus! Iedere medewerker van ons bureau zit kort op zijn mails waardoor deze ook snel worden beantwoord. Daarnaast kan het ook wel eens voorkomen dat er onduidelijkheden zijn of iets dergelijks en de klant opbelt. Wij staan direct voor jou klaar en helpen je dan ook meteen. Het probleem wordt opgepakt en de analyses worden gedaan. Korte lijntjes houden we dus zeker bij ons online marketing bureau!

3. Rapportages en doelstellingen maken het overzichtelijk!

Zoekmachine optimalisatie kan voor een leek af en toe wat vaag zijn. Dit is uiteraard geen ramp en ook niet gek. SEO is namelijk ook een specialistisch werkje. Zeker met een moordende concurrentie moet je weten wat je aan het doen bent. Daarom heb je natuurlijk ook gekozen voor SEO uitbesteden aan een bedrijf! Om voor jou inzichtelijk te maken wat we doen, hoe we het doen, hoe jouw website ervoor staat en hoe we de topposities gaan bereiken, sturen we jou maandelijks een rapportage en delen we aan het begin van de samenwerking een document met de plan van aanpak en de doelstellingen.

Met de rapportages is in één overzicht te zien hoe jouw website ervoor staat op verschillende vlakken.

Zo zie je wat de posities zijn van verschillende belangrijke zoekwoorden en wat de gezondheid van de website is. Dit is een beetje een beeld van het on page plaatje. Aan het begin worden er dus uiteraard doelstellingen gemaakt. Hierin staat waar we over een jaar willen staan, met doelen tussendoor. Daarnaast krijg je een document met het Plan van Aanpak. Hier wordt heel duidelijk en in detail uitgelegd wat er gedaan zal worden tijdens de samenwerking, hoe jouw website er wat SEO betreft voorstaat en waar de verbeterpunten liggen.

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

SEO bedrijf SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is een bureau dat bestaat uit diverse SEO specialisten die veel ervaring hebben met hun vakgebied. Zo zijn er diverse linkbuilders, on page SEO specialisten, webdesigners en webdevelopers. De on page SEO specialisten houden zich voornamelijk bezig met de content pijler. Het zoekwoordonderzoek is voor diegene misschien wel de belangrijkste taak. Daarnaast zal diegene in samenwerking met de linkbuilders en webdevelopers de linkbuilding en techniek optimaliseren. Uiteraard gaan de linkbuilders veel dieper in op alles wat bij linkbuilding komt kijken. Tot in detail wordt de kwaliteit én kwantiteit van een link uitgezocht, waarbij ook concurrentieanalyses van belang zijn!

Met dit team zorgen wij ervoor dat onze klanten in de topposities van Google terecht komen. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en dus ook zijn eigen input in een project. Met deze ervaring samen kunnen wij onszelf dan ook het beste bedrijf van Nederland noemen! We hebben vele klanten naar de top geholpen die wij nog maandelijks monitoren om deze topposities te behouden. SEO hulp nodig? Bel ons voor advies of vraag een offerte aan! 

Schakel ons in als beste SEO bedrijf van Nederland!

Wil jij dus ook samenwerken met het beste bedrijf van Nederland? Wacht dan ook niet langer en neem direct contact op met één van onze specialisten! Je kan ook een SEO scan laten doen. Hiermee wordt meteen duidelijk hoe jouw website er op dit moment voorstaat en wat er allemaal nog aan gedaan moet worden. SEO uitbesteden aan een bedrijf is dan ook helemaal geen slecht idee met de expertise die het over het algemeen bezit. Topposities zijn dan ook makkelijk te behalen met ons online marketing bureau!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Veelgestelde vragen over SEO

Aan het begin van de samenwerking zijn er doelstellingen als het goed is doelstellingen gemaakt en zijn er bepaalde afspraken gemaakt over de posities die behaalt zullen worden in de organische zoekresultaten. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag dus heel simpel. Worden deze doelstellingen niet gehaald? Dan gaat je SEO dus niet goed genoeg en moet je opnieuw rond de tafel. Misschien werkt je strategie niet of zijn de doelstellingen te hoog gegrepen voor de hoeveelheid tijd die hiervoor gerekend is. Kijk dus eerst waar de oorzaak ligt van waarom je SEO niet lekker loopt en pak dit vervolgens aan. Zet dus bijvoorbeeld een nieuwe strategie uit of ga op zoek naar een ander bedrijf die jouw SEO kan regelen.

Wij richten ons voornamelijk op transparantie. Het is voor ons dus belangrijk dat jij weet waar je aantoe bent. Aan het begin van de samenwerking wordt er allereerst een zoekwoordonderzoek gedaan die we met jou delen. Is deze goedgekeurd en definitief, dan gaan we aan de slag met het uitzetten van de linkbuilding strategie en de algemene doelstellingen die wij vervolgens ook weer met jou delen. Zo weet je precies wat je wanneer kunt verwachten.

Daarnaast sturen wij jou maandelijk een rapportage. Hierin zijn diverse onderdelen te zien. Het belangrijkste hierin zijn uiteraard de posities van de zoekwoorden die we hebben opgesteld. Zo krijg je in één overzicht te zien wat de stijgingen en dalingen zijn betreffende de posities van de zoekwoorden. Verder krijg je een rapport van hoe de de website er technisch voorstaat en hoeveel links we die maand geplaatst hebben.

Meer bezoekers is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Hoe meer bezoekers je op jouw website krijgt, hoe meer jij jouw product of dienst verkoopt. Meer bezoekers creëren wij voornamelijk door middel van de juiste SEO en SEA strategie. Met SEA kom je betaalt meteen bovenaan de resultaten in Google. Met SEO gaan we aan de slag met het optimaliseren van de drie pijlers. Allereerst wordt er een zoekwoordonderzoek gedaan, waarna de content geschreven wordt van alle afgesproken pagina’s. Vervolgens zullen de pagina’s versterkt worden met kwalitatieve links. Ook zal het derde aspect, de techniek, volledig geoptimaliseerd worden. Hiervoor hebben wij echte techneuten. Zij zorgen ervoor dat CSS bestanden, JavaScript bestanden, W3C en alle andere punten die niet goed staan rechtgezet worden.

Als dit allemaal eenmaal staat, dan zullen de topposities slechts een kwestie van tijd zijn. Met linkbuilding kun je namelijk niet te snel gaan, omdat dit door de zoekmachines anders als spam wordt gezien. Daarom wordt er voor SEO over het algemeen minimaal 6 tot 12 gerekend.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO kan er heel wat fout gaan en het gebeurt vaak dat de tijd die je stopt in het optimaliseren van je website eigenlijk allemaal verloren gaat. Als je geen ervaring hebt met het vaak dan is de kans heel groot dat de optimalisatie die je doet niet werkt. SEO is namelijk een heel breed vak met veel details. Maar niet zomaar details. Deze details zijn vaak zelfs een doorslaggevende factor. Op verschillende manieren kan Google snel iets als spam zien. Denk aan te veel links die in een korte tijd geplaatst worden, veel verkeerde of slechte links die op een pagina geplaatst worden, zoekwoorden die te vaak op een pagina terugkomen, verschillende pagina’s waarin één zoekwoord veel verwerkt hebt en zo zijn er nog wel meer voorbeelden. SEO gaat dus veel dieper dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Daarom heb je hier ook echt een specialist voor nodig die veel ervaring heeft en dagelijks met het vak bezig is.

Van een bedrijf die jou helpt met SEO, kun je voornamelijk verwachten dat zij jou hoe dan ook naar de topposities in zoekmachines als Google brengen. Je kunt verwachten dat alle drie de pijlers van SEO aangepakt worden. Autoriteit wordt dus opgebouwd met linkbuilding, de website wordt SEO-technisch goed ingericht en natuurlijk worden alle on-page werkzaamheden uitgevoerd. Dit betreft voornamelijk het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek en aan de hand hiervan vervolgens de content schrijven.

Ook kun je van een SEO bureau verwachten dat zij jou maandelijks in ieder geval op de hoogte houden van de posities in de organische zoekresultaten. Je wilt natuurlijk wel zien dat er beweging zit in de website en dat de strategie die jouw specialisten hebben uitgezet ook echt werkt!

Behalve als je zelf verstand hebt van SEO en hier tijd voor hebt, kun je dit eigenlijk altijd het beste uitbesteden aan een bedrijf. Iemand die hier dagelijks mee bezig en hier veel ervaring mee heeft, kan dit toch beter doen. Naast dat jij de expertise misschien niet hebt, ben je ook al druk genoeg met je eigen bedrijf. Los van online marketing moet dit aan alle kanten blijven groeien en geoptimaliseerd worden. Tijd die je zou willen stoppen in het optimaliseren van jouw website en zelf uitzoeken hoe dit allemaal moet kun je dus beter stoppen in andere aspecten van jouw onderneming.

Ben je zelf al begonnen met het optimaliseren van jouw website en vraag je je af wanneer het tijd is om SEO uit te besteden aan een expert? Kijk dan naar de groei die je hebt doorgemaakt vanaf het moment dat je bent begonnen met het optimaliseren van jouw website. Is er daadwerkelijk een groei? Had deze groei veel sneller gekund? Ga je de doelstellingen halen van bijvoorbeeld waar je wanneer wilt staan met de posities die je voor jezelf hebt opgesteld? Werkt de strategie die je hebt uitgezet dus? Blijkt uit deze vragen dat jouw strategie niet goed werkt en dat jouw website niet groeit, dan is het tijd om een specialist in te schakelen!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.