Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
SEO Bedrijf Duurzame topposities
  • Word nr.1 in jouw branche
  • Samen winnen in Google
  • Duizenden top 3 posities
GRATIS website scan

Op zoek naar het beste SEO bedrijf van Nederland voor jouw onderneming?

Wil jij hoog scoren in Google door in zee te gaan met een SEO bedrijf? Dan maak jij een goede keuze! Je bent dan ook niet de enige. De grootste ondernemingen op de wereld hebben zelfs een online marketing bureau ingeschakeld om met SEO hun product of dienst goed te blijven verkopen. Naast dat Google je veel autoriteit geeft met een goed ingerichte website waardoor je bovenaan komt te staan, moeten jouw bezoekers uiteraard ook aangezet worden tot actie! Dit is een belangrijk onderdeel binnen SEO waar wij ons als bureau veel mee bezig houden. Conversie. Hier draait het dus allemaal om. Onze klanten zijn dan ook erg blij met ons. SAM Online Marketing heeft vele conversies voor hen kunnen realiseren. We krijgen dan ook vaak te horen dat wij het beste bedrijf zijn die je kunt kiezen om je SEO te laten doen! We leggen je hieronder graag uit waarom.

SEO Bedrijf
Usp's 3

Waarom een SEO bedrijf inschakelen?

Nu vraag jij je vast af; “waarom zou ik een SEO bedrijf inschakelen? Wat zijn de eventuele kosten? En wat doen ze allemaal wanneer ik een samenwerking met hun aanga?” Je weet dat een online marketing bureau ervoor zorgt dat je met SEO hoog komt in Google. Maar je wilt meer details over hoe je daar zal komen. Geen gekke vraag uiteraard, want iedereen wil weten waar je voor betaalt.

SEO bestaat uit drie pijlers: content, linkbuilding en techniek. Dit zijn drie factoren waar wij ons als online marketing bureau mee bezighouden onderweg naar de top. Deze drie punten overlappen elkaar ook heel erg. Content begint namelijk met een zoekwoordonderzoek waaruit duidelijk wordt welke pagina’s er geschreven moeten worden en welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden. Dit is dan eigenlijk meteen ook de basis. Zoekwoorden worden namelijk niet alleen in de content gebruikt. Het is ook nodig voor de ankerteksten die weer belangrijk zijn voor een goed linkprofiel. Dit is een belangrijk detail binnen linkbuilding. Met linkbuilding zorg je er simpel gezegd voor dat Google jouw website zo veel mogelijk autoriteit geeft. In sommige branches wordt heel veel gelinkbuild, en in sommige branches juist bijna niet. Hier moet dus bij aanvang van het project eerst een concurrentie onderzoek voor gedaan worden.

Als derde pijler werken wij als SEO bureau ook aan de techniek. Naast dat de website responsive moet zijn en snel moet werken, zijn er ook andere belangrijke technische punten waar het zoekwoordonderzoek weer bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een meta description, een H1, alt tags en page titles. Dit zijn één van de eerste dingen die Google uitleest wanneer het een website crawlt. Naast het zoekwoordonderzoek is dit dus ook zeker een hele belangrijke factor om goed te kunnen scoren in Google. Zo zie je dus dat alle drie de pijlers elkaar overlappen. Als er aan één van de drie pijlers geen aandacht besteed wordt of deze niet goed staat, zal het dus zeer nadelig zijn voor de andere twee!

Ready om te groeien?

Laten we samen een kijk nemen naar jouw website.
Neem direct contact op met een specialist van SAM Online Marketing!

SEO Bedrijf
Ali Demir

SEO specialist

Waarom SAM als SEO bedrijf?

Het is moeilijk om te zeggen wie het beste SEO bedrijf van Nederland is. SAM Online Marketing krijgt dit label van onze klanten echter wel vaak mee! Onze klanten zijn dan ook erg tevreden met het werk dat wij voor hen leveren als online marketing bureau. Dit realiseren wij door ons met de klant volledig te focussen op drie punten:

1. Resultaat is wat telt!

Het aller belangrijkste en hetgeen dat uiteindelijk telt is het resultaat. Hiervoor ga je uiteindelijk met een bedrijf in zee die SEO voor jou doet. Je wil resultaten zien! Stel dat het contact niet goed is, je totaal niet op de hoogte bent van wat er allemaal gedaan wordt, maar je de resultaten wel allemaal terugziet dan ben jij uiteraard blij en valt er niet zo veel te zeggen. Nu is dat bij ons online marketing bureau uiteraard niet het geval! Want los van dat wij ons altijd volledig focussen op het resultaat, houden wij ook altijd korte lijntjes met onze klanten!

2. Korte lijntjes

Korte lijntjes. Wie wilt dat nou niet in een samenwerking! Echter komt het bij diverse bedrijven vaak voor dat het contact simpelweg stroef verloopt. Mails worden te laat beantwoord, soms worden de mails helemaal niet beantwoord en ze houden zich niet aan de afspraken. SAM Online Marketing neemt het contact daarentegen zeer serieus! Iedere medewerker van ons bureau zit kort op zijn mails waardoor deze ook snel worden beantwoord. Daarnaast kan het ook wel eens voorkomen dat er onduidelijkheden zijn of iets dergelijks en de klant opbelt. Wij staan direct voor jou klaar en helpen je dan ook meteen. Het probleem wordt opgepakt en de analyses worden gedaan. Korte lijntjes houden we dus zeker bij ons online marketing bureau!

3. Rapportages en doelstellingen maken het overzichtelijk!

Zoekmachine optimalisatie kan voor een leek af en toe wat vaag zijn. Dit is uiteraard geen ramp en ook niet gek. SEO is namelijk ook een specialistisch werkje. Zeker met een moordende concurrentie moet je weten wat je aan het doen bent. Daarom heb je natuurlijk ook gekozen voor SEO uitbesteden aan een bedrijf! Om voor jou inzichtelijk te maken wat we doen, hoe we het doen, hoe jouw website ervoor staat en hoe we de topposities gaan bereiken, sturen we jou maandelijks een rapportage en delen we aan het begin van de samenwerking een document met de plan van aanpak en de doelstellingen. Met de rapportages is in één overzicht te zien hoe jouw website ervoor staat op verschillende vlakken. Zo zie je wat de posities zijn van verschillende belangrijke zoekwoorden en wat de gezondheid van de website is. Dit is een beetje een beeld van het on page plaatje. Aan het begin worden er dus uiteraard doelstellingen gemaakt. Hierin staat waar we over een jaar willen staan, met doelen tussendoor. Daarnaast krijg je een document met het Plan van Aanpak. Hier wordt heel duidelijk en in detail uitgelegd wat er gedaan zal worden tijdens de samenwerking, hoe jouw website er wat SEO betreft voorstaat en waar de verbeterpunten liggen.

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

SEO bedrijf SAM Online Marketing

SAM Online Marketing is een bureau dat bestaat uit diverse SEO specialisten die veel ervaring hebben met hun vakgebied. Zo zijn er diverse linkbuilders, on page SEO specialisten, webdesigners en webdevelopers. De on page SEO specialisten houden zich voornamelijk bezig met de content pijler. Het zoekwoordonderzoek is voor diegene misschien wel de belangrijkste taak. Daarnaast zal diegene in samenwerking met de linkbuilders en webdevelopers de linkbuilding en techniek optimaliseren. Uiteraard gaan de linkbuilders veel dieper in op alles wat bij linkbuilding komt kijken. Tot in detail wordt de kwaliteit én kwantiteit van een link uitgezocht, waarbij ook concurrentieanalyses van belang zijn!

Met dit team zorgen wij ervoor dat onze klanten in de topposities van Google terecht komen. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en dus ook zijn eigen input in een project. Met deze ervaring samen kunnen wij onszelf dan ook het beste bedrijf van Nederland noemen! We hebben vele klanten naar de top geholpen die wij nog maandelijks monitoren om deze topposities te behouden.

Schakel ons in als beste SEO bedrijf van Nederland!

Wil jij dus ook samenwerken met het beste bedrijf van Nederland? Wacht dan ook niet langer en neem direct contact op met één van onze specialisten! Je kan ook een SEO scan laten doen. Hiermee wordt meteen duidelijk hoe jouw website er op dit moment voorstaat en wat er allemaal nog aan gedaan moet worden. SEO uitbesteden aan een bedrijf is dan ook helemaal geen slecht idee met de expertise die het over het algemeen bezit. Topposities zijn dan ook makkelijk te behalen met ons online marketing bureau!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? SAM Online Marketing helpt je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

SEO Scan
Beste SEO bedrijf van Nederland
Jake Stamenkovic

Jouw on page SEO specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten
hoe je ervoor staat.