Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

SEO bedrijf

Op zoek naar het beste SEO bedrijf van Nederland? We zeggen niet dat we het zijn, maar het is zeker dat SAM Online Marketing uw bedrijf bovenaan in Google krijgt met SEO! Ons bureau neemt het volledige plaatje van zoekmachine optimalisatie voor u uit handen, waarbij uw website of webshop van A tot Z wordt geoptimaliseerd. Meer weten over de mogelijkheden bij ons SEO bedrijf? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden, of lees hieronder verder!

SAM Online Marketing: uw SEO bedrijf

SAM Online Marketing is uw SEO bedrijf. We zeggen niet dat we de beste SEO specialist van Nederland zijn, maar met een bewezen werkwijze en een ervaren team van specialisten weten we wel dat we uw website succesvol gaan maken door middel van Google. We kunnen natuurlijk zeggen dat we uw bedrijf succesvol gaan maken, maar dan moet u ons alsnog op ons woord vertrouwen. We laten u dan liever ook onze cases zien, alsmede onze werkwijze.

Werkwijze van ons SEO bedrijf

Ons SEO bedrijf werkt volgens een vaste werkwijze. Ieder bedrijf en iedere niche is anders. Daarbij is er ook veel verschil tussen webshops en ‘normale’ websites. Toch vraagt zoekmachine optimalisatie om een vaste aanpak, waarbij de volledige aanpak duidelijk is voor Google. Uit het verleden is dan ook gebleken dat de volgende werkwijze het meest succesvol is voor ons SEO bedrijf. Natuurlijk wordt er eerst een uitgebreid onderzoek gedaan en krijgt u een uitgebreid plan van aanpak opgestuurd, vóórdat we aan de slag gaan!

On-page SEO

Bij goedkeuring van het plan van aanpak wordt op basis van het zoekwoordonderzoek relevante content geproduceerd door ons SEO bedrijf. Ons bureau neemt structuur onder de loep en categoriseert de zoekwoorden. Op basis daarvan wordt de huidige content op de website herschreven of geheel opnieuw geschreven. Deze content wordt u toegestuurd, waarna deze bij goedkeuring op de website wordt geplaatst en wordt geoptimaliseerd. Hierbij wordt ieder belangrijk content onderdeel door ons SEO bureau geoptimaliseerd. Denk aan SEO titel, meta description, alt attributen, headings, body tekst en meer!

Technische SEO

Ook technische SEO zal ons SEO bedrijf aanpakken. Techniek is een belangrijk onderdeel binnen de optimalisatie van Google. Niet alleen is het belangrijk dat de website snel genoeg is en qua structuur goed in elkaar zit, ook is het belangrijk dat uw website überhaupt geïndexeerd kan worden door de zoekmachine. Geen zorgen, want ons SEO bedrijf neemt dit van A tot Z voor u uit handen!

SEO linkbuilding

Wanneer het ‘geraamte’ van uw website staat, kan ons bedrijf zich richten op linkbuilding, een belangrijk onderdeel van SEO. Ons SEO bedrijf gaat op zoek naar kansen, waarbij de autoriteit van het domein op gestructureerd en gefaseerde wijze wordt uitgebreid. Hier komt een hoop bij kijken, waar we u graag persoonlijk meer over vertellen!

Direct ons SEO bedrijf inhuren

Al met al is SAM Online Marketing het SEO bedrijf om in te huren. Ons bureau beschikt over een team van specialisten en experts, die er gezamenlijk voor zorgen dat uw website of webshop binnen de kortste keren bovenaan in Google komt te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden bij SEO bedrijf SAM Online Marketing? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist, of vul de SEO scan in!

Gratis Website Scan

Technische verbeterpunten website
Vindbaarheid in Google vergroten
Conversie optimalisatie verbeteren
Leadgeneratie verhogen
Scan nu

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
SEO specialist
Doe de gratis SEO Scan
2019 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button