SEO bedrijf

Meer bezoekers nodig? Vul in en ontdek wat beter kan!

Een SEO bedrijf inhuren om hoog in Google te komen en meer omzet te creëren? SAM Online Marketing is de beste partner! Na meer dan 10 jaar kunnen we met trots zeggen dat we 1.000+ ondernemers naar de top van Google hebben geholpen. Behaalde doelstellingen, transparantie en maatwerk; dat zijn de resultaten die je van ons zoekmachine optimalisatie bedrijf kunt verwachten!

SEO laten doen door een SEO bedrijf

Ben je op zoek naar een SEO bedrijf? Wanneer je meer omzet wilt draaien op het internet is het verbeteren van SEO een cruciale stap. Het genereren van bezoekers gaat namelijk hand in hand met meer omzet via jouw website of webshop. Dat is precies waar een SEO bedrijf je bij kan helpen! Wist je dat maar liefst 97% van alle online zoekopdrachten gedaan worden in Google? Jouw doelgroep valt hier natuurlijk ook onder. Ga je met Zoekmachine optimalisatie aan de slag? Dan zorg je ervoor dat je goed vindbaar bent voor die honderden of duizenden mensen uit jouw doelgroep die steeds weer zoeken naar jouw diensten of producten.

Dat Google een krachtig platform is, is voor niemand een geheim. Veel ondernemers willen hoog in Google staan om zo veel mogelijk bezoekers naar hun website te leiden en zo meer omzet te genereren. SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie) speelt hier een ontzettend grote rol bij. SEO zorgt er namelijk voor dat jouw website zo gewaardeerd wordt door Google, dat Google jouw website als eerste laat zien in zoekopdrachten. Wanneer jouw doelgroep zoekt naar jouw diensten of product, laat Google jouw website als eerste zien. Hierdoor is de kans groot dat men op jouw website klikt en bij jou terecht komt voor je diensten of producten en niet bij je concurrent. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie.

Een SEO bedrijf of zoekmachine optimalisatie bureau houdt zich bezig met het optimaliseren van websites om hoog te scoren in Google. De specialisten binnen het bedrijf houden zich bezig met online netwerken, het schrijven van content en het verbeteren van website fouten. Binnen een SEO bedrijf werken content specialisten, linkbuilders en on-page specialisten. In een bedrijf als SAM Online Marketing werken ook developers en designers om elk aspect van SEO volledig op te kunnen pakken. Samen optimaliseren deze specialisten je website en monitoren ze prestaties om de beste resultaten te halen. Dat allemaal om jouw bedrijf te zien groeien in de zoekresultaten van zoekmachines.

6 redenen waarom een SEO bedrijf inhuren in je voordeel werkt

SEO uitbesteden maakt het makkelijker!

Overweeg jij het om jouw online vindbaarheid over te laten aan een SEO bedrijf? Heel slim! Een SEO bedrijf brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Een belangrijke vraag is uiteraard wat de kosten zijn voor het inschakelen van ons SEO bureau. Onze service bestaat niet uit specifieke zoekmachine optimalisatie pakketten waarin we een bepaalde hoeveelheid zoekwoorden kiezen met een bepaalde hoeveelheid links per maand. Zoals eerder al aangegeven gaan wij voor het halen van het resultaat en de doelen de we met jou afspreken!

Wat de kosten zijn is uiteindelijk geheel afhankelijk van wat jouw wensen zijn. Schakel jij onze hulp in het eerste jaar alleen voor lokale zoekmachine optimalisatie in en wil je het daarna doorpakken en upgraden? Dan beginnen de kosten al bij €770. Wil je met onze service de landelijke zoekwoorden direct aanpakken en hier al mee groeien? Dan beginnen de SEO kosten bij €990. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de zoekwoorden die je wilt aanvliegen en de concurrentie die hierbij komt kijken. Om die reden doen wij altijd een concurrentieonderzoek en scannen we de markt uitgebreid voordat we de daadwerkelijke prijs aan jou voorleggen.

Een SEO bedrijf inhuren: waar let je op?

Een SEO bedrijf inhuren is niet zomaar iets. Een SEO traject loopt vaak tussen 6 en 12 maanden of zelfs langer. Voordat je een partij inschakelt moet je daarom zeker weten dat je een goed bedrijf inhuurt. Maar waar moet je dan op letten? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

1
Ervaring en specialisatie

Zoek een bureau met uitgebreide ervaring en specialisatie in SEO. Bekijk hun case studies en portfolio's om hun expertise te beoordelen.

2
Reviews

Controleer referenties en lees online reviews om een beeld te krijgen van de reputatie van het bureau.

3
Strategie en aanpak

Vraag naar hun SEO-strategie en -aanpak. Een goed bureau heeft een duidelijk proces en past dit aan jouw specifieke behoeften aan.

4
Transparantie en communicatie

Informeer naar hun linkbuilding strategieën. Kwalitatieve en relevante backlinks zijn cruciaal voor SEO-succes.

5
Tools

Informeer welke tools en technologieën ze gebruiken voor SEO-analyse, keyword research, en concurrentieanalyse.

6
Kwaliteit van Inhoud

Goede SEO gaat hand in hand met kwalitatieve content. Kijk of het bureau ook sterke inhoudelijke diensten biedt.

7
Linkbuilding strategieën

Zoek een bureau met uitgebreide ervaring en specialisatie in SEO. Bekijk hun case studies en portfolio's om hun expertise te beoordelen.

8
Lokale SEO expertise

Als jouw bedrijf zich richt op een lokaal publiek, zorg dan dat het bureau ervaring heeft met lokale SEO.

9
Prijs en contractvoorwaarden

Begrijp hun prijsstructuur en de voorwaarden van het contract. Wees op je hoede voor langdurige contracten zonder duidelijke uitstapmogelijkheden.

Waarom SEO uitbesteden aan een SEO bedrijf als SAM Online Marketing?

Effectief meer bezoekers

Ben je op zoek naar een consultant voor het uitbesteden van je SEO om zo een groot succes te maken van jouw bedrijf, dan is SAM Online Marketing jouw ideale optie! Van ieder online marketing bureau kun je horen dat ze de beste zijn, maar we zullen je haarfijn uitleggen wat ons daadwerkelijk het beste SEO bedrijf van Nederland maakt!

Het resultaat is wat telt en dat weet jij als ondernemer als geen ander. Simpelweg naar de tijd en werkzaamheden kijken die zijn uitgevoerd is iets wat je bij ons op kantoor niet terugziet. Wij willen net zo goed als jij dat jouw website een succes wordt. Moeten er hiervoor meer uren en werkzaamheden in jouw project gestopt worden dan daadwerkelijk afgesproken? Voor ons als het beste SEO bedrijf is dit de normaalste zaak van de wereld, want alleen op die manier wordt jouw onderneming een succes. Als het moet scannen we de concurrenten nog een keer en gaan we op zoek naar extra mogelijkheden om het resultaat te behalen. Het kan namelijk voorkomen dat je in de topposities van de organische zoekresultaten terecht komt, maar hier vervolgens amper tot geen bezoekers of resultaten uithaalt. Ook al hebben we die posities met jou afgesproken, wij stoppen hier niet met ons werk en checken vervolgens naar waar het aan kan liggen dat je nog geen resultaten haalt en wat de eventuele mogelijkheden zijn om verder een goede stroom aan bezoekers binnen te halen. Jij wilt een hoger rendement halen uit de investering die je in ons SEO bureau doet en daar werken wij hoe dan ook naartoe!

Onze reviews is iets waar je perfect uit op kunt maken wat voor bureau wij daadwerkelijk zijn. SAM Online Marketing bestaat al meer dan 10 jaar en door de jaren heen hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd waar deze positieve reviews uit voort zijn gekomen. We scoren niet voor niets super hoog op deze reviews! Check het zelf eens!

A.J.M. van houdt

In 9 maanden 683%
meer bezoekers!

Voor onze trouwe klant A.J.M. van Houdt hebben we resultaten weten te halen, die ver boven de verwachtingen uit stegen.

#seouitbesteden

Nog niet overtuigd?

Dit is waarom werken met een SEO bedrijf de beste optie is voor succes!

100% zekerheid van:

 • ROI (Je verdient je investering dubbel en dwars terug)
 • Altijd behaalde doelstellingen
 • Complete ontzorging
 • Een partner die meedenkt
 • 990+ succesvolle cases
 • Een bureau met de nodige ervaring (11 jaar)

Bij SAM Online Marketing valt onze aanpak op door onze nadrukkelijke focus op het behalen van concrete resultaten. Ons doel is altijd het optimale resultaat voor jouw bedrijf, niet hoeveel uren we erin steken. Om echt succesvol te zijn in SEO, is het noodzakelijk om verder te kijken dan standaardoplossingen en diep in de data te duiken. Onze experts zijn meesters in het ontsluiten van deze waardevolle inzichten. Als je ervoor kiest om je SEO aan ons over te laten, zorgen we ervoor dat jouw onderneming significant vooruitgaat, wat er ook voor nodig is.

Ons team bestaat uit enthousiaste online marketing professionals die weten dat goed presteren voor jouw bedrijf rechtstreeks bijdraagt aan de groei van ons eigen bedrijf. De kwaliteit van de resultaten die wij leveren, reflecteert direct op ieder lid van ons team. Anders dan sommige bureaus die zich beperken tot basisgereedschappen, gaan wij een stap verder en streven naar uitzonderlijke resultaten, ongeacht de uitdaging.

Het antwoord is helder: wij beloven resultaten. We blijven doorgaan tot we jouw doelstellingen hebben bereikt, en dit geldt niet alleen voor SEO, maar voor al onze aangeboden diensten.

Een samenwerking met SAM Online Marketing betekent dat je een partner hebt die niet alleen aan SEO denkt, maar met je meekijkt naar het volledige spectrum van online zakendoen. Wij zijn er om gezamenlijk succes te behalen.

In de laatste 11 jaar heeft ons team succesvol meer dan 900 projecten aangepakt, waardoor bijna duizend ondernemers, met onze hulp, hun concurrenten voorbij zijn gestreefd. Nieuwsgierig naar wat we bereikt hebben? Onze cases spreken voor zich!

Bij ons is falen geen optie. We maken duidelijke afspraken om door te gaan tot jouw doelstellingen zijn bereikt. Het uitbesteden van SEO aan ons betekent dat we een specifiek resultaat beloven te leveren. Het is onze verantwoordelijkheid om die belofte waar te maken, zonder uitzonderingen.

Wil je meer bezoekers
met SEO uitbesteden?

Een resultaatgericht SEO bedrijf nodig, die meer bezoekers en meer omzet weet te creëren? Laat ons team je helpen!

 • Vermenigvuldig je investering
 • 1.000+ succesvolle klanten
 • Een strategie op maat

Sasha

Directeur en marketing strateeg

We hebben mooie resultaten gehaald voor…
Ondernemers die jou voor gingen
Meneer Casino
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
REDA Logo
Singelloop Logo
REDA Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
Een aantal van jouw specialisten
Het winnende team
TEAM SAM Jake
Jake
Online marketing specialist
TEAM SAM Sasha
Sasha
Directeur & Strateeg
TEAM SAM Ali
Ali
Online marketing specialist
TEAM SAM Teun
Teun
Online marketing specialist
TEAM SAM Floris
Floris
Online marketing specialist
TEAM SAM Daniela
Daniela
Junior Online Marketeer

Schakel ons SEO bedrijf in voor duurzaam resultaat!

Als je dus exponentieel wilt groeien op het internet, dan ga je voor een partner die dit net zo graag wilt als jij en er alles aan zal doen om dit te realiseren. Niks is belangrijker dan van jou een succes maken! Bij SAM Online Marketing gaan we met het hele team voor het resultaat, dat is het enige dat uiteindelijk telt. Het mooie is dat jij niet eens alle touwtjes uit handen hoeft te geven! Als ervaren online marketing bedrijf hebben wij de expertise in zoekmachine optimalisatie en jij de expertise in jouw branche. Wij zullen jou als consultant met ervaring van meer dan 10 jaar daarom altijd het juiste advies geven. Door dit samen te voegen kunnen we alles uit de kast halen om jouw branche online te domineren! Klinkt dit voor jou ook als iets wat je liever gister al had zien gebeuren? Neem dan direct contact op met één van onze consultants en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te sparren over de mogelijkheden of stel je vragen over het uitbesteden van SEO!

Van een bedrijf die jou helpt met zoekmachine optimalisatie, kun je voornamelijk verwachten dat zij jou hoe dan ook naar de topposities in zoekmachines als Google brengen. Je kunt verwachten dat alle drie de pijlers van SEO aangepakt worden. Autoriteit wordt dus opgebouwd met linkbuilding, de website wordt SEO-technisch goed ingericht en natuurlijk worden alle on-page werkzaamheden uitgevoerd. Dit betreft voornamelijk het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek en aan de hand hiervan vervolgens de content schrijven.

Ook kun je van een SEO bureau verwachten dat zij jou maandelijks in ieder geval op de hoogte houden van de posities in de organische zoekresultaten. Je wilt natuurlijk wel zien dat er beweging zit in de website en dat de strategie die jouw specialisten hebben uitgezet ook echt werkt!

Wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO kan er heel wat fout gaan en het gebeurt vaak dat de tijd die je stopt in het optimaliseren van je website eigenlijk allemaal verloren gaat. Als je geen ervaring hebt met het vaak dan is de kans heel groot dat de optimalisatie die je doet niet werkt. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een heel breed vak met veel details. Maar niet zomaar details. Deze details zijn vaak zelfs een doorslaggevende factor. Op verschillende manieren kan Google snel iets als spam zien. Denk aan te veel links die in een korte tijd geplaatst worden, veel verkeerde of slechte links die op een pagina geplaatst worden, zoekwoorden die te vaak op een pagina terugkomen, verschillende pagina’s waarin één zoekwoord veel verwerkt hebt en zo zijn er nog wel meer voorbeelden. SEO gaat dus veel dieper dan de meeste mensen in eerste instantie denken. Daarom heb je hier ook echt een specialist voor nodig die veel ervaring heeft en dagelijks met het vak bezig is.

Wij richten ons voornamelijk op transparantie. Het is voor ons dus belangrijk dat jij weet waar je aan toe bent. Aan het begin van de samenwerking wordt er allereerst een zoekwoordonderzoek gedaan die we met jou delen. Is deze goedgekeurd en definitief, dan gaan we aan de slag met het uitzetten van de linkbuilding strategie en de algemene doelstellingen die wij vervolgens ook weer met jou delen. Zo weet je precies wat je wanneer kunt verwachten. Voor het uitbesteden van linkbuilding kun je ook bij ons terecht.

Daarnaast sturen wij jou maandelijks een rapportage. Hierin zijn diverse onderdelen te zien. Het belangrijkste hierin zijn uiteraard de posities van de zoekwoorden die we hebben opgesteld. Zo krijg je in één overzicht te zien wat de stijgingen en dalingen zijn betreffende de posities van de zoekwoorden. Verder krijg je een rapport van hoe de website er technisch voorstaat en hoeveel links we die maand geplaatst hebben.

Weten waar je kansen liggen?

Weet je niet hoe je je SEO resultaten kunt verbeteren en, ben je benieuwd naar je verbeterpunten?

Laat ons je website GRATIS analyseren!

 • Duidelijke verbeterpunten
 • Volledig stappenplan voor 2024
 • Gericht op korte én lange termijn

Floris

SEO specialist