Meer dan 700 succesvolle klanten
 • Mobile check 1Geen gouden bergen
 • Mobile check 2Concrete doelstellingen
 • Mobile check 3Vlot contact
 • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen
Lamp ideeStrategiesessie t.v.w. €399,-

Samen sparren?

Advies nodig van een échte specialist? Laten we samen sparren over je doelstellingen

Online marketing uitbesteden

Heb je niet de beschikking over een inhouse online marketing team. En ben je zelf te druk hiervoor? Kies voor online groei en het verhogen van jouw rendement. Kies online marketing uitbesteden. Outsourcen aan wie? Aan SAM Online Marketing natuurlijk! 

Lees hieronder verder over het uitbesteden van online marketing. En natuurlijk gaan we je ook overtuigen van onze meerwaarde!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 1 Premium analyse
 • vinkje 2 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 3 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 4 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Online marketing

Waarom online marketing uitbesteden?

Waarom nou online marketing uitbesteden? En waarom dit niet gewoon overlaten aan een inhouse team? 

Allereerst de kosten. Online marketing is superdivers. Ads, display, socials en zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij SEO zelfs bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Niemand kan dit allemaal doen en om nou voor alles iemand aan te nemen. Dat loopt nogal in de kosten. Nee! Online marketing outsourcen is het devies! 

Toch zijn alleen kosten niet alles. Als het geld oplevert, is het de investering waard. Zo ook met online marketing. Maar als je voor ieder specialisme iemand anders aan moet nemen, zie dan maar de juiste personen te vinden. Door dit aan een online marketing bureau uit te besteden, kies je voor expertise. Het hele onboarding proces hebben wij al voor je gedaan namelijk. We weten wat we in huis hebben.

Uitbesteden aan een freelancer of bureau?

Maar er zijn toch genoeg freelancers die hetzelfde doen? Ik kan de online marketing van mijn bedrijf toch ook aan een freelancer uitbesteden? Dit brengt ons terug bij het eerste punt. Niemand kan namelijk alles. Een freelance online marketing specialist kan goed zijn in SEA en misschien zelfs SEO. Maar helpt hij ook met conversie en design? Spreid jouw winkansen en kies voor een agency. 

Binnen (online) marketing is continuïteit van belang. Een freelancer kan ziek worden, niet zijn dag hebben of gewoon ietsje minder gemotiveerd zijn. Wij helpen elkaar juist. Er is ruime expertise in huis en valt er iemand uit, dan wordt diens plek gewoon opgevuld. Kies voor continuïteit. Kies voor online marketing uitbesteden aan een bureau. Maar waarom SAM Online Marketing?

Waarom online marketing uitbesteden aan SAM?

Marketing draait om resultaat. Heldere doelen stellen en deze naleven. Als je ergens aan begint, maak je het af. En als je het dan toch doet, dan het liefst snel schakelen en persoonlijk contact. Als je kiest voor online marketing uitbesteden aan SAM Online Marketing, is dat wat je kunt verwachten. 

Resultaat is waar het in online marketing om draait. En dit staat dan ook voorop bij ons. Je kunt ons nog zo aardig vinden. Maar als er geen resultaat is, heeft deze geen meerwaarde voor je. Samen kijken we naar jouw doelen en stellen we heldere KPI’s op, die we ook echt gaan halen! 

Tot slot krijg je te maken met een vast aanspreekpersoon. Deze specialist is de helikopter die het gehele plaatje overziet. Een echte ‘t-shaped’ marketeer hoe ze dat zo mooi noemen. Hij weet overal iets vanaf en weet de échte specialisten aan het werk te zetten. 

Online marketing uitbesteden aan SAM Online Marketing? Je weet zeker dat je resultaat behaalt. Wil je ons alleen inschakelen voor specifieke diensten? Ook losse diensten kun je aan ons overlaten.

USP Diensten USP Diensten

Wat kan je aan ons uitbesteden?

Online marketing beslaat talloze onderdelen. Misschien heb je al een hoop specialisten op de juiste plek en ontbreekt het op specifieke gebieden aan een stukje expertise. Wij helpen je graag. Deze online marketing specialisaties kun je aan ons uitbesteden! 

SEO

De juiste zoekwoorden identificeren. Jouw concurrenten van top tot teen analyseren. En vervolgens techniek, content en autoriteit optimaliseren voor duurzame topposities. Wij worden er blij van. Jij vervolgens uiteraard ook! We leggen de basis met een zoekwoordonderzoek. Dit heb je namelijk nodig voor zowel content als linkbuilding en de techniek. Wat linkbuilding betreft worden de ankerteksten hierop gebaseerd. Zo wordt een zoekwoord extra uitgelicht. In de techniek komt het dus ook terug. Denk aan headings, page titles, URL’s, etc. Dit zijn vaak een van de eerste punten die Google analyseert wanneer het een pagina crawlt. Deze punten wil je dus wel goed hebben staan! Daarom is je online marketing uitbesteden helemaal geen slecht idee!

SEA/Ads

De juiste advertenties op de juiste plek op het juiste moment. Hoge quality scores en een zo laag mogelijke CPC. Besteed jouw advertentiecampagnes aan ons uit. Wij zullen vervolgens de beste campagnes voor jou uitzetten. Over het algemeen worden advertenties gebruikt om meer conversies te genereren. Maar ook voor meer bezoekers en een betere naamsbekendheid wordt het vaak gebruikt!

Social media

In contact blijven met jouw doelgroep in hun dagelijkse leven. Content marketing, storytelling of juist een nieuwe doelgroep via advertenties aanboren. De socials zijn geen onbekend terrein. Google merkt het ook op wanneer jij actief bent op social media en vanuit daar naar jouw website linkt. Deze manier van linkbuilding wordt dan ook vaak vergeten. Je online marketing uitbesteden voor social media kun je dus ook zeker bij ons doen!

Display marketing

Gericht schieten met hagel. Optimaal gebruik maken van de enorme display netwerken die er tegenwoordig zijn en met de juiste boodschap op het juiste moment van de customer journey in beeld komen. Wij maken dit allemaal voor jou mogelijk.

Content creatie

Jouw boodschap is onze boodschap. Wij vertellen jouw verhaal. In de vorm van tekst, maar ook in beeld en geluid. Besteed content creatie aan ons uit. Wij maken de juiste content voor jouw website of voor wat voor ander doeleinde dan ook. Iedere bezoeker of lezer die de content leest zal er met plezier doorheen gaan en het zelfs jammer vinden als ze bij het einde zijn gekomen!

Strategie

(Re)branding, PR, remarketing, reputatiemanagement. We helpen je op strategisch niveau en sturen jouw marketing afdeling aan. Op alle gebieden kunnen wij de juiste strategie uitzetten. Op deze manier zullen topposities in Google slechts een kwestie van tijd zijn, en niet meer hoe of op welke manier!

Online marketing bureau

Ons werk

20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
20 zoekwoorden in de top 10 Boxspring Gekte De case bekijken
67% stijging organisch verkeer Jut & Juul De case bekijken
31 top 10 posities Koffiebekerbestellen.nl De case bekijken
beoordeling SAM beoordeling SAM
Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden: zo gaan wij te werk

 • Analyse en onderzoek: je besteedt de (online) marketing van jouw bedrijf uit omdat je meer resultaat wil halen. Resultaat komt er door doelen te stellen. En die doelen stel je alleen door te onderzoeken. Zo onderzoek je met SEO bijvoorbeeld wat de juiste zoekwoorden zijn. Belangrijk bij Google Ads is bijvoorbeeld de CPC. Met social media gaat het juist weer om je bereik. En uiteindelijk draait alles om het aantal conversies en aanvragen.
 • Plan van aanpak en to-do’s: ongeacht het gerecht dat we kiezen, de bereidingswijze is hetzelfde. Zo maken we op basis van ons onderzoek een plan van aanpak met concrete to-do’s. “Wie doet wat wanneer en waarom?” Dat zijn de kernvragen.
 • Uitvoering: vervolgens komen we bij de derde stap, de uitvoering. Het denkwerk is al gedaan, maar precisie, analyse en op tijd de strategie bijstellen zijn cruciaal. Zodra de online marketing trein op de rails is, willen we deze zo hard en soepel mogelijk door laten denderen.
 • Rapporteren en converseren: online marketing uitbesteden, betekent dat je veel aan een ander overlaat. Toch is het gezond om te willen weten wat er nou achter de schermen gebeurt en wat de voortgang is. Maandelijks houden we je op de hoogte middels een uitgebreide rapportage. Hierin blikken we terug, beschouwen we en kijken we naar de toekomst. De rapportage is niet alleen statisch, maar ook persoonlijk. Online marketing is namelijk meer dan alleen wat cijfertjes. Deze cijfers kunnen ook op diverse manieren geïnterpreteerd worden. Daarom nemen sparren we maandelijks over jouw voortgang en wisselen we samen ideeën uit hoe we jouw organisatie online nóg beter op de kaart kunnen zetten!

Online Marketing uitbesteden aan SAM

Resultaat, doelstellingen, persoonlijk contact en echte vakidioten. Dat is SAM Online Marketing. Kennis van alle takken van sport en een betrouwbare partner op strategisch niveau. Dat is wat je in huis haalt. Schakel SAM Online Marketing in. Kies voor online marketing uitbesteden. Benieuwd hoe je er nu voor staat? Doe dan de website scan

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

 • vinkje 5 Premium analyse
 • vinkje 6 Uitgevoerd door echte specialisten
 • vinkje 7 Analyse van on-page, techniek en autoriteit
 • vinkje 8 Concrete verbeterpunten
conversie pijl
SAM Medewerker
Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Homepagina / Landingspagina - Scan Formulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.