Online Marketing Uitbesteden

Online marketing uitbesteden aan een bureau vol specialisten met meer dan 10 jaar ervaring? Neem direct contact op met een consultant van SAM Online Marketing om geheel vrijblijvend advies op maat te krijgen! Van SEO tot Google Ads tot social media marketing. Wij zetten een strategie op maat uit waarmee je wint van al je online concurrenten. 

Ontdek jouw website scan
Doe de GRATIS website scan t.w.v. €399,-

Als ondernemer heb je het druk genoeg met diverse andere zaken die komen kijken bij het runnen van jouw bedrijf. Wil je er ook graag voor zorgen dat je goed gevonden wordt op het internet? Kies dan voor je online marketing uitbesteden aan een bureau vol professionals. De optimalisatie van jouw website kost namelijk veel tijd en daardoor veel geld als je dit zelf oppakt. We geven je 10 redenen waarom je online marketing het beste kunt laten doen door een bureau en leggen je graag uit wat er verder bij komt kijken!

Ontdek hoe jij succes behaalt met online marketing

Online marketing
Domineren op het internet

10 redenen waarom je kiest voor online marketing uitbesteden

Waarom zou je moeten kiezen voor je online marketing uitbesteden aan een online marketing bureau? En waarom kun je dit niet gewoon overlaten aan een inhouse team? Internet marketing is een erg breed vak en bestaat dan ook uit verschillende aspecten. SEO, Google Ads en social media marketing zijn hier drie onderdelen van die we bij ons online marketing bureau als service aanbieden. Toch zien we vaak dat ondernemers dit zelf op willen pakken of een inhouse team proberen te creëren. We geven je echter 10 redenen waarom je beter kunt kiezen voor je online marketing laten doen door een bureau!

1. Kosten besparen

Allereerst vanwege de kosten. Online marketing is super divers. Ads, display, socials en zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij SEO zelfs bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Niemand kan dit allemaal doen en om nou voor alles iemand aan te nemen. Dat loopt nogal in de kosten. Nee! Online marketing outsourcen is het advies!

2. Je haalt veel expertise in huis

Toch zijn alleen kosten niet alles. Als het geld oplevert, is het de investering waard. Zo ook met online marketing. Maar als je voor ieder specialisme iemand anders aan moet nemen, zie dan maar de juiste personen te vinden. Door dit aan een online marketing bureau uit te besteden, kies je voor expertise. Het hele onboarding proces hebben wij al voor je gedaan namelijk. We weten wat we in huis hebben en hoeven alleen een analyse van de markt te doen en een strategie op maat uit te zetten.

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we zeggen dat eigenlijk ieder bedrijf wel online marketing nodig heeft als je wilt blijven groeien. Volgens het laatste rapport van het CBS gebruikt 96,5% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder internet. Ben je hier niet goed vindbaar, dan loop je dus een hele hoop omzet mis en zal je haast niet kunnen groeien.

Het doel van online marketing is om je service of product aan te bieden op het internet en om mee te gaan met de tijd. Zoals je in de vorige vraag kon lezen zit haast iedere Nederlander op het internet. Iedereen pakt zijn telefoon en het internet er tegenwoordig bij wanneer ze iets nodig hebben. Het is dus zonde als jij hier nergens tussen te vinden bent!

Online marketing uitbesteden voor jouw bedrijf?

3. Gratis advies op diverse vlakken

Als online marketeers zijn we constant bezig met het vinden en creëren van kansen. Tijdens de samenwerking zien wij vaak genoeg kansen die voor het oprapen liggen. Onze consultants zullen je hier ten alle tijden geheel vrijblijvend van op de hoogte brengen!

4. Je bespaart veel tijd

Je kunt altijd proberen je online marketing zelf aan te pakken, maar naast dat het je veel geld kost, ben je er ook veel tijd aan kwijt. Het vak moet je leren, en terwijl je dit leert ben je veel dingen aan het uitproberen. Constant ben je dus bezig met de optimalisatie van je campagne en het monitoren van de voortgang terwijl je die tijd als ondernemer goed kunt gebruiken voor verschillende andere dingen! De hulp van een bureau vol specialisten maakt die extra tijd mogelijk.

5. Diverse tools

Om alle tools af te nemen die je nodig hebt om een volledige optimalisatie te realiseren is nogal zonde. Het kost je erg veel geld terwijl je de tools helemaal niet zo vaak checkt als bijvoorbeeld een online marketing bureau. Bij SAM Online Marketing hebben we meer dan 10 tools tot onze beschikking die we allemaal zullen gebruiken om jouw website te scannen en van jouw online marketing campagne een groot succes te maken!

6. Doelgerichte strategie op maat

Uiteindelijk kan iedereen proberen een strategie uit te zetten, en met veel vallen en opstaan kom je er uiteindelijk ook. Maar dit kost je alleen maar veel tijd en geld. Door te kiezen voor je online marketing uitbesteden en de hulp van echte specialisten in te schakelen, zal er een strategie worden uitgezet die volledig op maat is gemaakt voor jouw website en wensen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar met een online marketing bureau kies je voor de snelste! 

Een online marketing campagne is een middel waarmee je zichtbaar wordt voor je potentiële klanten op het internet. Dit kun je op verschillende manieren inzetten. De manieren die we bij SAM Online Marketing voornamelijk gebruiken is zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads en social media marketing.

Wanneer je jouw online marketing wilt laten doen door een bureau zijn er verschillende punten waar je rekening mee kunt houden. Ervaring is een eerste: hoe lang bestaat het bedrijf al? Betrouwbaarheid is een andere factor: hoe zien de reviews van het bureau eruit? Daarnaast gaat het natuurlijk om het gevoel dat je hebt bij de agency. Snappen de specialisten waar je voor staat en waar je naartoe wilt? Krijg je op al deze vragen een positieve uitkomst, dan heb je jouw bureau gevonden!

Een greep uit onze kennisbank

Wat is seo?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization.

Hoe werkt Google Ads?

Wil je beginnen met SEA, als bijvoorbeeld aanvulling op jouw SEO

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is gratis software van Google waarmee je uitgebreide…

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste tactieken binnen…

Wat is online marketing?

Bij online marketing kies je ervoor om jouw product of dienst te promoten via het…

Wat is de customer journey?

Een customer journey is in het Nederlands een klantreis. Het is de reis de klant..

Linkbuilding Specialist Mimas

7. Constant monitoren van de voortgang

Wanneer je een online marketing bedrijf inhuurt om je campagne uit te zetten heb je hier in principe geen omkijken meer naar! Je weet dat de voortgang van je website ten alle tijden in de gaten wordt gehouden en geanalyseerd wordt door professionals en dat er snel gehandeld wordt, mocht er iets gebeuren. Natuurlijk kun je zelf de voortgang altijd checken! Dit brengt ons bij het volgende voordeel.

8. Iedere maand een rapportage

Aan het einde van iedere maand ontvang je een uitgebreide rapportage waarin je de voortgang van je campagne kunt checken en analyseren. Hierin staan verschillende gegevens, zodat je een goed inzicht krijgt van de groei van jouw campagne.

9. Snel resultaat

Als echt online marketeers met als bureau meer dan 10 jaar ervaring, zijn we constant bezig met het behalen van het resultaat. Hier werken we altijd naartoe. Met de strategie die voor jouw campagne uitgezet wordt gaan we dan ook voor de snelste weg naar het resultaat! Zo verdien je jouw investering al snel terug en zal je zelfs nog veel meer omzet draaien!

10. Online marketing uitbesteden levert veel geld op!

Het uitbesteden van online marketing levert je dus veel meer geld op dan dat het je kost! Vaak is het een investering voor de lange termijn, zeker als het gaat om bijvoorbeeld SEO. Het duurt even voordat je er iets van terugziet, maar vanaf het moment dat je er iets van terug begint te zien, zal de groei exponentieel zijn!

Maar er zijn toch genoeg freelancers die hetzelfde doen? Ik kan de online marketing van mijn bedrijf toch ook door een freelancer laten doen? Dit brengt ons terug bij het eerste punt. Niemand kan namelijk alles. Een freelance online marketing specialist kan goed zijn in SEA en misschien zelfs SEO. Maar helpt hij ook met conversie en design? Spreid jouw winkansen en kies voor een agency.

Binnen (online) marketing is continuïteit van belang. Een freelancer kan ziek worden, niet zijn dag hebben of gewoon ietsje minder gemotiveerd zijn. Wij helpen elkaar juist. Er is ruime expertise in huis en valt er iemand uit, dan wordt diens plek gewoon opgevuld. Kies voor continuïteit. Kies voor SAM Online Marketing!

De kosten van online marketing zijn van veel factoren afhankelijk. Allereerst is de vraag: welke dienst of diensten kies je? Per dienst lopen de kosten daarbij ook heel erg uiteen, maar we kunnen je wel een indicatie geven.

Voor diensten als SEO en SEA zijn de kosten heel erg afhankelijk van de zoekwoorden en dus de concurrentie. Hoe hoger de concurrentie, hoe hoger de kosten. Gemiddeld gezien liggen de kosten rond de €990 per maand. Wil je specifiek voor jouw situatie weten wat de kosten zijn? Neem dan contact op met onze consultant!

Wat maakt ons uniek?

Waarom jij met SAM wél wint

We zetten de extra stap

Waar andere marketeers het houden bij tools, denken wij verder dan dat om resultaten voor jou te halen.

Super resultaat gericht!

Door onze holistische aanpak behalen wij consistent resultaten voor al onze klanten!

Alle online expertise in-house

Vanuit jouw budget maken we een strategisch plan
met de kortste weg naar resultaat

Groeien als jij groeit, Floris We zetten de extra stap, Jake We gaan door tot het resultaat gehaald is, Ali
Case Linkbuilding RijschoolUniek

Meerdere nr. 1 posities én mede marktleider!

Rijschool Uniek wilde online gas geven. Met onze linkbuilding inspanningen schoot hun website omhoog in Google en reden ze binnen no-time richting online succes! Bekijk snel de case.

#SEO #linkbulding #regionaal #rijschooluniek

Waarom online marketing uitbesteden aan SAM?

Marketing draait om resultaat: heldere doelen stellen en deze naleven. Als je ergens aan begint, maak je het af. En als je het dan toch doet, dan het liefst snel schakelen en persoonlijk contact. Als je kiest voor jouw online marketing laten doen door SAM, is dat wat je kunt verwachten.

Resultaat is waar het in online marketing om draait. En dit staat dan ook voorop bij ons. Je kunt ons nog zo aardig vinden. Maar als er geen resultaat is, heeft deze geen meerwaarde voor jou en je bedrijf. Samen kijken we naar jouw doelen en stellen we heldere KPI’s op, die we ook echt halen!

Tot slot krijg je te maken met een vast aanspreekpersoon. Deze specialist is de helikopter die het gehele plaatje scant. Een echte ‘t-shaped’ marketeer hoe ze dat zo mooi noemen. Hij weet overal iets vanaf en weet de échte specialisten aan het werk te zetten.

Schakel jij SAM Online Marketing in? Dan weet je zeker dat je resultaat behaalt. Ons online marketing bureau kun je naast specifieke diensten ook inschakelen voor losse diensten zoals alleen linkbuilding. Neem direct contact op met één van onze consultants voor vrijblijvend advies!

Wat kan je aan ons bureau uitbesteden?

Online marketing beslaat talloze onderdelen. Misschien heb je al een hoop specialisten op de juiste plek en ontbreekt het op specifieke gebieden aan een stukje expertise. Daarom wil jij jouw online marketing uitbesteden aan een bedrijf vol professionals. SAM Online Marketing helpt je graag met de volgende diensten!

  1. Zoekmachine optimalisatie (SEO): de juiste zoekwoorden identificeren. Jouw concurrenten van top tot teen analyseren. En vervolgens techniek, content en autoriteit optimaliseren voor duurzame topposities. Wij worden er blij van, en jij vervolgens uiteraard ook als je ervoor kiest om je SEO te laten doen door ons! We checken de markt goed en leggen de basis met een zoekwoordonderzoek. Dit heb je namelijk nodig voor zowel content als linkbuilding en de techniek. Vanuit daar zal de echte optimalisatie beginnen!
  2. Google Ads: de juiste advertenties, op de juiste plek, op het juiste moment. Hoge kwaliteit scoren en een zo laag mogelijke CPC. Besteed jouw advertentiecampagnes aan ons uit. SAM Online Marketing stelt voor jou de beste campagnes samen waarmee je op de korte termijn resultaat haalt.
  3. Social media marketing: in contact blijven met jouw doelgroep in hun dagelijkse leven. Content marketing, storytelling of juist een nieuwe doelgroep via advertenties aanboren. De socials zijn geen onbekend terrein. Als je website goed is ingericht, kunnen de bezoekers er vanuit de social media kanalen zelfs voor zorgen dat je website meer gewaardeerd wordt door de zoekmachines. Hoe langer een bezoeker tijd op je website doorbrengt en doorklikt tussen pagina’s, hoe beter!

Ontdek jouw website scan

Doe de GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

  • In 24 uur je uitslag
  • Welke kansen laat je liggen?
  • Wanneer kun je groei verwachten?
Online Marketing Strateeg Sasha

Online marketing strateeg

Kies voor je online marketing uitbesteden aan SAM en win van al je concurrenten!

Om je website te optimaliseren en de juiste campagnes uit te zetten kost je veel tijd en geld, wat heel erg zonde is, want door dit te laten doen door een team van diverse specialisten weet je zeker dat je alles uit je campagne zal halen! Van internet marketing experts tot webbouwers en CRO specialisten. Tot in detail wordt je website gescand om de beste strategie op maat uit te zetten voor jouw bedrijf en de juiste hulp te bieden. Ben je klaar voor een drastische groei?! Neem vandaag nog contact op met een consultant van SAM Online Marketing en vraag direct over advies met betrekking tot onze services! Samen vooruit, samen winnen!

Wat andere ondernemers zeggen…

5/5

ADA Car Cleaning

#SEO #webshop

Een bureau dat écht verstand heeft van online marketing. Er wordt gedacht in oplossingen, zeer transparant en komen met realistische doelstellingen.

5/5

Ruben

#SEO

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

5/5

Mehran Hushyari

#website

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Doelgericht, klantvriendelijk, behulpzaam en altijd bereikbaar. Diversiteit van diensten en expertise.

5/5

M.M. Araghi

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Dennis Weggenaar

#SEO #webshop

SAM Online Marketing heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.

5/5

Rob Bijtjes

#SEO

Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂

5/5

Global Hair

#SEO #webshop

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

5/5

Monique Jeijsman

#SEO #website

Ik werk nu een aantal maanden samen met Sam online. De communicatie is altijd keurig. Ook als er iets niet goed gaat, dan lossen ze het meteen op. Ze denken goed mee om iets te verbeteren en houden mij ook scherp als ik iets moet aanleveren.

5/5

Jimmy Fransen

#SEO #webshop

Goed deskundig advies, zeer betrokken bij alles, al met al een fijne samenwerking

5/5

Henk Riem

#SEO #website

Geweldig team specialisten die doen wat ze beloven. Denken mee, adviseren en zorgen voor een optimaal resultaat. Ik beveel SAM Marketing zeker aan!

5/5

Van Vleuten Marketing

#SEO

Wij hebben een hele prettige samenwerking met SAM Online Marketing. De werkwijze en communicatie is altijd helder. Beide partijen weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Dit is zeker een aanrader.

5/5

Brahim Vlogs

#SEO #website

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben, alle afspraken zijn tot nu nagekomen. Wat ik zeer belangrijk vindt is dat als er een verandering plaats moet vinden dat het snel gedaan wordt, en dat is hier zeer zeker het geval!

5/5

Tolga Cav

#SEO #website

Professionele Team die hart heeft voor jou zaak en er voor zorgt dat jij moet goed gevoel je werk kan doen!

Google ads resultaten

Wij maken van jou een
succes op het internet!

Online marketing vergt veel expertise als je er daadwerkelijk resultaat uit wil halen. Besteedt het dan ook uit aan een specialist!

Veelgestelde vragen over online marketing

Internet marketing is een breed vak waar veel tijd in gestoken moet worden. Stop je deze tijd er niet in, dan zal dit zijn vruchten ook niet afwerpen. Als ondernemer heb je vaak dan ook weinig tijd over om in online marketing te stoppen. Er komt namelijk al heel wat kijken bij het ondernemen.

Ook heb je wel enige expertise nodig voor online marketing. Doordat het een breed vak is weten sommige mensen van ieder aspect maar een klein onderdeel. Voor de juiste optimalisatie heb je echter een ervaren, goede specialist nodig. Zo zal er namelijk een strategie op maat gemaakt worden voor jouw onderneming en is zichtbaarheid op het internet eigenlijk gegarandeerd!

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon. Hierdoor zoekt iedereen ook steeds meer naar hetgeen wat ze nodig hebben op het internet. Denk maar eens aan een moment dat je zelf bijvoorbeeld staat te wachten op de bus, in de trein zit of pauze hebt. Vaak wordt de telefoon er op dit soort momenten bij gepakt. Mensen scrollen door de feed van Instagram, Facebook of linkedIn en gaan bijvoorbeeld in Google op zoek naar het cadeautje dat ze in gedachte hadden voor een verjaardag of met kerst. Dit zijn allemaal plekken waar jij gevonden wil worden.

Goede online marketingstrategieën zijn op maat gemaakt. Iedere onderneming is uniek en heeft specifieke aandacht nodig. Allereerst wordt er bij het uitzetten van een gedegen strategie dan ook een concurrentieanalyse gedaan. Zo wordt duidelijk wat er in jouw markt precies nodig is om zichtbaar te worden. Vervolgens kan de strategie met deze basis tot in detail uitgewerkt worden.

Als jij een product of dienst verkoopt dan is online marketing niet weg te denken. Het gaat hierbij namelijk om zichtbaarheid, het creëren van bezoekers op jouw website en zo veel mogelijk verkopen! Met online marketing wordt dit op het internet allemaal gerealiseerd.

SEO en SEA zijn over het algemeen de meest gebruikte online marketing strategieën. Hiermee kom je bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines te staan. Google is hierbij de zoekmachine waar het meeste naar gekeken wordt.

De zoekresultaten van een zoekmachine is dé plek waar iemand gericht op zoek gaat naar hetgeen wat ze nodig hebben. Jij kan er met advertenties of gerichte zoekmachine optimalisatie dus voor zorgen dat je op de eerste pagina, meteen bovenaan te vinden bent.

Er zijn verschillende factoren om naar te kijken bij het kiezen van een online marketing bureau. Er zijn oneindig veel bureau’s, wat het dus moeilijk maakt om de juiste te kiezen. Echter is resultaat hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dit is één van de drie punten waar we bij SAM Online Marketing voor willen staan.

Twee andere punten die bij ons online marketing bedrijf centraal staan is transparantie en rapportages. Deze twee punten komen uiteraard redelijk op hetzelfde neer. Met de maandelijkse rapportages zorgen wij namelijk al voor goede transparantie. Maar dat is natuurlijk niet alles. Aan het begin van het traject stellen wij met de juiste strategie de doelstellingen op die we met jou delen en leggen we uit hoe het traject verder zal verlopen. Zo weet jij precies waar je aantoe bent en zal resultaat slechts een kwestie van tijd zijn.

Binnen online marketing heb je zoekmachine optimalisatie om bovenaan te komen in de organische zoekresultaten van de zoekmachine, maar je kunt met Google Ads ook al snel bovenaan komen. Het verschil tussen deze twee zit hem dus in het adverterende gedeelte en het organische gedeelte. Sta jij met een advertentie bovenaan in Google? Dan zal je per keer dat iemand op jouw advertentie klikt een bepaald bedrag betalen.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO, duurt over het algemeen een stuk langer voordat je bovenaan in de zoekresultaten komt. Uiteraard is dit deels ook afhankelijk van de concurrentie. De optimalisatie bestaat uit drie pijlers die op de juiste manier aangepakt moeten worden. Namelijk linkbuilding, on-page en techniek. Pak je de techniek en content op de juiste manier aan, dan zal je met de ondersteuning van sterke linkbuilding bovenaan in de organische zoekresultaten van Google komen!