Meer dan 700 succesvolle klanten
  • Mobile check 1Geen gouden bergen
  • Mobile check 2Concrete doelstellingen
  • Mobile check 3Vlot contact
  • Mobile check 4Afspraak = afspraak
facebook instagram linkedIn
Samen vooruit, samen winnen

Laat jij online
kansen liggen?

Vooruitgang start bij een goede analyse.
Ontvang binnen no-time een website analyse van SAM!

Online marketing uitbesteden voor resultaat

Heb je niet de beschikking over een inhouse online marketing team. En zit jij te denken aan jouw online marketing uit te besteden? Dat is begrijpelijk. Online marketing uitbesteden aan een specialist met vele jaren ervaring is een slimme zet! Als ondernemer heb je het druk genoeg met diverse andere zaken die komen kijken bij jouw bedrijf. Alleen al het personeel heb je soms al je handen vol aan. Wil je naast alle zaken regelen van jouw onderneming ook nog zorgen dat je hoog in Google komt met jouw website? Dan kun je het beste jouw online marketing laten doen. Kies daarom voor online groei en het verhogen van jouw rendement door een online marketing bureau! Het beste kun je als ondernemer jouw online marketing uitbesteden, omdat de optimalisatie van jouw website veel tijd kost. Bij alleen al het optimaliseren van jouw website in de organische zoekresultaten komt heel wat kijken. Alleen al met het schrijven van content ben je wel even zoet. We leggen je dan ook graag uit wat er allemaal komt kijken bij internet marketing en waarom je online marketing het beste kunt uitbesteden aan een marketing bureau!

Waarom jouw online marketing uitbesteden?

Waarom zou je nou je online marketing willen uitbesteden aan een online marketing bureau? En waarom dit niet gewoon overlaten aan een inhouse team? Allereerst vanwege de kosten. Online marketing is super divers. Ads, display, socials en zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij SEO zelfs bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Niemand kan dit allemaal doen en om nou voor alles iemand aan te nemen. Dat loopt nogal in de kosten. Nee! Online marketing outsourcen is het advies!

Toch zijn alleen kosten niet alles. Als het geld oplevert, is het de investering waard. Het uitbesteden van online marketing levert dus ook geld op! Zo ook met online marketing. Maar als je voor ieder specialisme iemand anders aan moet nemen, zie dan maar de juiste personen te vinden. Door dit aan een online marketing bureau uit te besteden, kies je voor expertise. Het hele onboarding proces hebben wij al voor je gedaan namelijk. We weten wat we in huis hebben.

Online Marketing Sasha
Usp's 3

Internet marketing uitbesteden aan een freelancer of bureau?

Maar er zijn toch genoeg freelancers die hetzelfde doen? Ik kan de online marketing van mijn bedrijf toch ook door een freelancer laten doen? Dit brengt ons terug bij het eerste punt. Niemand kan namelijk alles. Een freelance online marketing specialist kan goed zijn in SEA en misschien zelfs SEO. Maar helpt hij ook met conversie en design? Spreid jouw winkansen en kies voor een agency.

Binnen (online) marketing is continuïteit van belang. Een freelancer kan ziek worden, niet zijn dag hebben of gewoon ietsje minder gemotiveerd zijn. Wij helpen elkaar juist. Er is ruime expertise in huis en valt er iemand uit, dan wordt diens plek gewoon opgevuld. Kies voor continuïteit. Kies voor SAM Online Marketing! Maar waarom wij?

Waarom online marketing uitbesteden aan SAM?

Marketing draait om resultaat. Heldere doelen stellen en deze naleven. Als je ergens aan begint, maak je het af. En als je het dan toch doet, dan het liefst snel schakelen en persoonlijk contact. Als je kiest voor jouw online marketing laten doen door SAM, is dat wat je kunt verwachten.

Resultaat is waar het in online marketing om draait. En dit staat dan ook voorop bij ons. Je kunt ons nog zo aardig vinden. Maar als er geen resultaat is, heeft deze geen meerwaarde voor je. Samen kijken we naar jouw doelen en stellen we heldere KPI’s op, die we ook echt gaan halen!

Tot slot krijg je te maken met een vast aanspreekpersoon. Deze specialist is de helikopter die het gehele plaatje overziet. Een echte ‘t-shaped’ marketeer hoe ze dat zo mooi noemen. Hij weet overal iets vanaf en weet de échte specialisten aan het werk te zetten.

Schakel jij SAM Online Marketing in? Je weet zeker dat je resultaat behaalt. SAM Online Marketing bureau inschakelen voor specifieke diensten? Ook losse diensten kun je aan ons overlaten.

Zoekmachine Optimalisatie USP's

Wat kan je aan ons bureau uitbesteden?

Online marketing beslaat talloze onderdelen. Misschien heb je al een hoop specialisten op de juiste plek en ontbreekt het op specifieke gebieden aan een stukje expertise. Daarom wil jij misschien wel jouw online marketing uitbesteden. SAM Online Marketing bureau helpt je graag. Deze online marketing specialisaties kun je aan ons overlaten!

SEO is een van onze specialisaties

De juiste zoekwoorden identificeren. Jouw concurrenten van top tot teen analyseren. En vervolgens techniek, content en autoriteit optimaliseren voor duurzame topposities. Wij worden er blij van. Jij vervolgens uiteraard ook als je ervoor kiest om je SEO te laten doen door ons! leggen de basis met een zoekwoordonderzoek. Dit heb je namelijk nodig voor zowel content als linkbuilding en de techniek. Wat linkbuilding betreft worden de ankerteksten hierop gebaseerd. Zo wordt een zoekwoord extra uitgelicht. In de techniek komt het dus ook terug. Denk aan headings, page titles, URL’s, etc. Dit zijn vaak een van de eerste punten die Google analyseert wanneer het een pagina crawlt. Deze punten wil je dus wel goed hebben staan! Daarom is het helemaal geen slecht idee om dit door een professional te laten doen!

Met SEA/Ads kom je direct betaald bovenaan!

De juiste advertenties op de juiste plek op het juiste moment. Hoge kwaliteit scoren en een zo laag mogelijke CPC. Besteed jouw advertentiecampagnes aan ons uit. SAM Online Marketing bureau zet voor jou de beste campagnes uit. Over het algemeen worden advertenties gebruikt om meer conversies te genereren. Maar ook voor meer bezoekers en een betere naamsbekendheid wordt het vaak gebruikt! Voor de beste campagnes en de meeste conversie laat je dit door een specialist doen. Kies dus voor jouw online marketing uitbesteden!

Ons werk
Klant Eastern Plaza

> 25.000 maandelijkse organische bezoekers

Eastern Plaza

Klant Ramengilde

Meerdere top 3 posities

Ramen Glide

Klant Taxicentrale Leiden

20 zoekwoorden in de top 10

Taxi Centrale Leiden

Naamsbekend met social media

In contact blijven met jouw doelgroep in hun dagelijkse leven. Content marketing, storytelling of juist een nieuwe doelgroep via advertenties aanboren. De socials zijn geen onbekend terrein. Google merkt het ook op wanneer jij actief bent op social media en vanuit daar naar jouw website linkt. Deze manier van linkbuilding wordt dan ook vaak vergeten. Je online marketing uitbesteden voor social media kun je dus ook zeker bij ons doen!

Display marketing

Gericht schieten met hagel. Optimaal gebruik maken van de enorme display netwerken die er tegenwoordig zijn en met de juiste boodschap op het juiste moment van de customer journey in beeld komen. Wij maken dit allemaal voor jou mogelijk.

Het creëeren van de juiste content

Jouw boodschap is onze boodschap. Wij vertellen jouw verhaal. In de vorm van tekst, maar ook in beeld en geluid. Besteed content creatie aan ons uit. Wij maken de juiste content voor jouw website of voor wat voor ander doeleinde dan ook. Iedere bezoeker of lezer die de content leest zal er met plezier doorheen gaan en het zelfs jammer vinden als ze bij het einde zijn gekomen!

Online marketing strategie uitbesteden

(Re)branding, PR, remarketing, reputatiemanagement. We helpen je op strategisch niveau en sturen jouw marketing afdeling aan. Op alle gebieden kunnen wij de juiste strategie uitzetten. Kies je dus voor online marketing uitbesteden aan SAM? Dan zullen topposities in Google slechts een kwestie van tijd zijn, en niet meer hoe of op welke manier!

Start direct met je
winstgevende Google ads!

Zo snel mogelijk op nummer 1 in Google staan?
Neem direct contact op met de online
marketing specialist!

SEA Specialist Floris
Floris van Vleuten

Google ads specialist

Online marketing uitbesteden: zo gaan wij te werk

  • Analyse en onderzoek: je besteedt de (online) marketing van jouw bedrijf uit omdat je meer resultaat wil halen. Resultaat komt er door doelen te stellen. En die doelen stel je alleen door te onderzoeken. Zo onderzoek je met SEO bijvoorbeeld wat de juiste zoekwoorden zijn. Belangrijk bij Google Ads is bijvoorbeeld de CPC. Met social media gaat het juist weer om je bereik. En uiteindelijk draait alles om het aantal conversies en aanvragen.
  • Plan van aanpak en to-do’s: ongeacht het gerecht dat we kiezen, de bereidingswijze is hetzelfde. Zo maken we op basis van ons onderzoek een plan van aanpak met concrete to-do’s. “Wie doet wat wanneer en waarom?” Dat zijn de kernvragen.
  • Uitvoering: vervolgens komen we bij de derde stap, de uitvoering. Het denkwerk is al gedaan, maar precisie, analyse en op tijd de strategie bijstellen zijn cruciaal. Zodra de online marketing trein op de rails is, willen we deze zo hard en soepel mogelijk door laten denderen.
  • Rapporteren en converseren: het uitbesteden van online marketing, betekent dat je veel aan een ander overlaat. Toch is het gezond om te willen weten wat er nou achter de schermen gebeurt en wat de voortgang is. Maandelijks houden we je op de hoogte middels een uitgebreide rapportage. Hierin blikken we terug, beschouwen we en kijken we naar de toekomst. De rapportage is niet alleen statisch, maar ook persoonlijk. Online marketing is namelijk meer dan alleen wat cijfertjes. Deze cijfers kunnen ook op diverse manieren geïnterpreteerd worden. Daarom nemen sparren we maandelijks over jouw voortgang en wisselen we samen ideeën uit hoe we jouw organisatie online nóg beter op de kaart kunnen zetten!

Online Marketing uitbesteden aan SAM

Resultaat, doelstellingen, persoonlijk contact en echte vakidioten. Dat is SAM Online Marketing. Kennis van alle takken van sport en een betrouwbare partner op strategisch niveau. Dat is wat je in huis haalt. Schakel SAM Online Marketing in. Kies voor online marketing uitbesteden. Benieuwd hoe je er nu voor staat? Doe dan de website scan!

SEO beoordelingen
Rouben
Taxi Centrale Leiden | SEO en Webdesign

Sam Online Marketing en Webdesign doet wat ze beloven; een strakke, resultaat-gerichte website binnen 3 weken. Daarnaast zie ik door alle marketing activiteiten het aantal website bezoekers en leads stijgen. Zeker een aanrader!

SEO beoordelingen
Raymond
Van Heijningen | SEO en Webdesign

Ik ben nu een aantal maanden klant bij SAM online en houdt er geweldige resultaat uit. Mijn website staat in top 3 wat beloofd is en de leads gaan omhoog.

Ik heb de volste vertrouwen in dat dit meer en beter gaat worden.

SEO beoordelingen
Berkant
Global Hair | SEO en Webdesign

Met SAM Online Marketing heb ik topposities behaald in Google. Vriendelijke gasten en geduldig! Bedankt SAM :).

Professioneel, uniek en conversie gericht. Sterke team. Ik heb veel over Sam Online Marketing gehoord. Daarna heb ik gekozen om al mijn online marketing aan Sam Design te over laten. Nu 2 jaar later, ben ik nog steeds super blij, Met als resultaat dat mijn haartransplantatie bedrijf de nr1 is gekozen en populairste bedrijf is geworden. Ik word uitstekend gevonden.

SEO beoordelingen
Rob Bijtjes
Ramen Gilde | SEO

Ik ben eigenaar van Ramen Gilde. Zeker 8 uur besteed (een jaar geleden) aan het zoeken naar de beste seo-specialist in Haarlem. SAM stond bovenaan, maar in Leiden. Vond ik op zich al een prestatie, dan begrijp je kennelijk dit vak. Sommige reviews kon ik terug herleiden tot een bedrijfsnaam. Gecheckt…zoeken op ‘verhuizen Haarlem’ en idd dit bedrijf stond hoog in Google. In zee met ze gegaan. Dit zijn tóppers, klaag nu tegen ze dat ik het véel te druk heb 🙂