Online Marketing Uitbesteden
Winnen doe je samen

Online marketing uitbesteden voor resultaat

Heb je niet de beschikking over een inhouse online marketing team. En zit jij te denken aan jouw online marketing uit te besteden? Dat is begrijpelijk. Online marketing uitbesteden aan een specialist met vele jaren ervaring is een slimme zet!

Online marketing overlaten aan SAM voor succes

Met een strategie op maat vergroten wij jouw online zichtbaarheid exponentieel. Samen zullen we winnen op het internet!

Als ondernemer heb je het druk genoeg met diverse andere zaken die komen kijken bij jouw bedrijf. Alleen al het personeel heb je soms al je handen vol aan. Wil je naast alle zaken regelen van jouw onderneming ook nog zorgen dat je hoog in Google komt met jouw website? Dan kun je het beste jouw online marketing laten doen. Kies daarom voor online groei en het verhogen van jouw rendement door een online marketing bureau! Het beste kun je als ondernemer jouw online marketing uitbesteden, omdat de optimalisatie van jouw website veel tijd kost. Bij alleen al het optimaliseren van jouw website in de organische zoekresultaten komt heel wat kijken. Alleen al met het schrijven van content ben je wel even zoet. We leggen je dan ook graag uit wat er allemaal komt kijken bij internet marketing en waarom je online marketing het beste kunt uitbesteden aan een marketing bureau!

Online marketing volledig
laten beheren?

Wij geven je graag gratis advies over de kansen die jij op dit moment op jouw website of webshop laat liggen. Winnen doe je met SAM!

Waarom jouw online marketing uitbesteden?

Waarom zou je nou je online marketing willen uitbesteden aan een online marketing bureau? En waarom dit niet gewoon overlaten aan een inhouse team? Allereerst vanwege de kosten. Online marketing is super divers. Ads, display, socials en zoekmachine optimalisatie (SEO), waarbij SEO zelfs bestaat uit techniek, content en linkbuilding. Niemand kan dit allemaal doen en om nou voor alles iemand aan te nemen. Dat loopt nogal in de kosten. Nee! Online marketing outsourcen is het advies!

Toch zijn alleen kosten niet alles. Als het geld oplevert, is het de investering waard. Het uitbesteden van online marketing levert dus ook geld op! Zo ook met online marketing. Maar als je voor ieder specialisme iemand anders aan moet nemen, zie dan maar de juiste personen te vinden. Door dit aan een online marketing bureau uit te besteden, kies je voor expertise. Het hele onboarding proces hebben wij al voor je gedaan namelijk. We weten wat we in huis hebben.

Internet marketing uitbesteden aan een freelancer of bureau?

Maar er zijn toch genoeg freelancers die hetzelfde doen? Ik kan de online marketing van mijn bedrijf toch ook door een freelancer laten doen? Dit brengt ons terug bij het eerste punt. Niemand kan namelijk alles. Een freelance online marketing specialist kan goed zijn in SEA en misschien zelfs SEO. Maar helpt hij ook met conversie en design? Spreid jouw winkansen en kies voor een agency.

Binnen (online) marketing is continuïteit van belang. Een freelancer kan ziek worden, niet zijn dag hebben of gewoon ietsje minder gemotiveerd zijn. Wij helpen elkaar juist. Er is ruime expertise in huis en valt er iemand uit, dan wordt diens plek gewoon opgevuld. Kies voor continuïteit. Kies voor SAM Online Marketing! Maar waarom wij?

Waarom online marketing uitbesteden aan SAM?

Marketing draait om resultaat. Heldere doelen stellen en deze naleven. Als je ergens aan begint, maak je het af. En als je het dan toch doet, dan het liefst snel schakelen en persoonlijk contact. Als je kiest voor jouw online marketing laten doen door SAM, is dat wat je kunt verwachten.

Resultaat is waar het in online marketing om draait. En dit staat dan ook voorop bij ons. Je kunt ons nog zo aardig vinden. Maar als er geen resultaat is, heeft deze geen meerwaarde voor je.

Samen kijken we naar jouw doelen en stellen we heldere KPI’s op, die we ook echt gaan halen!

Tot slot krijg je te maken met een vast aanspreekpersoon. Deze specialist is de helikopter die het gehele plaatje overziet. Een echte ‘t-shaped’ marketeer hoe ze dat zo mooi noemen. Hij weet overal iets vanaf en weet de échte specialisten aan het werk te zetten.

Schakel jij SAM Online Marketing in? Je weet zeker dat je resultaat behaalt. SAM Online Marketing bureau inschakelen voor specifieke diensten? Ook losse diensten kun je aan ons overlaten.

Online Marketing

Wil jij duidelijkheid in
een samenwerking?

Bij SAM Online Marketing bieden we de beste service en profiteer jij dus van diverse voordelen. In een samenwerking met ons bieden wij namelijk het volgende

Wat kan je aan ons bureau uitbesteden?

Online marketing beslaat talloze onderdelen. Misschien heb je al een hoop specialisten op de juiste plek en ontbreekt het op specifieke gebieden aan een stukje expertise. Daarom wil jij misschien wel jouw online marketing uitbesteden. SAM Online Marketing bureau helpt je graag. Deze online marketing specialisaties kun je aan ons overlaten!

SEO is een van onze specialisaties

De juiste zoekwoorden identificeren. Jouw concurrenten van top tot teen analyseren. En vervolgens techniek, content en autoriteit optimaliseren voor duurzame topposities. Wij worden er blij van. Jij vervolgens uiteraard ook als je ervoor kiest om je SEO te laten doen door ons! leggen de basis met een zoekwoordonderzoek. Dit heb je namelijk nodig voor zowel content als linkbuilding en de techniek. Wat linkbuilding betreft worden de ankerteksten hierop gebaseerd. Zo wordt een zoekwoord extra uitgelicht. In de techniek komt het dus ook terug. Denk aan headings, page titles, URL’s, etc. Dit zijn vaak een van de eerste punten die Google analyseert wanneer het een pagina crawlt. Deze punten wil je dus wel goed hebben staan! Daarom is het helemaal geen slecht idee om dit door een professional te laten doen!

Met SEA/Google Ads kom je direct betaald bovenaan!

De juiste advertenties op de juiste plek op het juiste moment. Hoge kwaliteit scoren en een zo laag mogelijke CPC. Besteed jouw advertentiecampagnes aan ons uit. SAM Online Marketing bureau zet voor jou de beste campagnes uit. Over het algemeen worden advertenties gebruikt om meer conversies te genereren. Maar ook voor meer bezoekers en een betere naamsbekendheid wordt het vaak gebruikt! Voor de beste campagnes en de meeste conversie laat je dit door een specialist doen. Kies dus voor jouw online marketing uitbesteden!

Naamsbekend met social media

In contact blijven met jouw doelgroep in hun dagelijkse leven. Content marketing, storytelling of juist een nieuwe doelgroep via advertenties aanboren. De socials zijn geen onbekend terrein. Google merkt het ook op wanneer jij actief bent op social media en vanuit daar naar jouw website linkt. Deze manier van linkbuilding wordt dan ook vaak vergeten. Je online marketing uitbesteden voor social media kun je dus ook zeker bij ons doen!

Display marketing

Gericht schieten met hagel. Optimaal gebruik maken van de enorme display netwerken die er tegenwoordig zijn en met de juiste boodschap op het juiste moment van de customer journey in beeld komen. Wij maken dit allemaal voor jou mogelijk.

Het creëeren van de juiste content

Jouw boodschap is onze boodschap. Wij vertellen jouw verhaal. In de vorm van tekst, maar ook in beeld en geluid. Besteed content creatie aan ons uit. Wij maken de juiste content voor jouw website of voor wat voor ander doeleinde dan ook. Iedere bezoeker of lezer die de content leest zal er met plezier doorheen gaan en het zelfs jammer vinden als ze bij het einde zijn gekomen!

Online marketing strategie uitbesteden

(Re)branding, PR, remarketing (Google Ads), reputatiemanagement. We helpen je op strategisch niveau en sturen jouw marketing afdeling aan. Op alle gebieden kunnen wij de juiste strategie uitzetten. Laat jouw online marketing dus doen door SAM? Dan zullen topposities in Google slechts een kwestie van tijd zijn, en niet meer hoe of op welke manier!

Online marketing uitbesteden: zo gaan wij te werk

  • Analyse en onderzoek: je besteedt de (online) marketing van jouw bedrijf uit omdat je meer resultaat wil halen. Resultaat komt er door doelen te stellen. En die doelen stel je alleen door te onderzoeken. Zo onderzoek je met SEO bijvoorbeeld wat de juiste zoekwoorden zijn. Belangrijk bij Google Ads is bijvoorbeeld de CPC. Met social media gaat het juist weer om je bereik. En uiteindelijk draait alles om het aantal conversies en aanvragen.
  • Plan van aanpak en to-do’s: ongeacht het gerecht dat we kiezen, de bereidingswijze is hetzelfde. Zo maken we op basis van ons onderzoek een plan van aanpak met concrete to-do’s. “Wie doet wat wanneer en waarom?” Dat zijn de kernvragen.
  • Uitvoering: vervolgens komen we bij de derde stap, de uitvoering. Het denkwerk is al gedaan, maar precisie, analyse en op tijd de strategie bijstellen zijn cruciaal. Zodra de online marketing trein op de rails is, willen we deze zo hard en soepel mogelijk door laten denderen.
  • Rapporteren en converseren: het uitbesteden van online marketing, betekent dat je veel aan een ander overlaat. Toch is het gezond om te willen weten wat er nou achter de schermen gebeurt en wat de voortgang is. Maandelijks houden we je op de hoogte middels een uitgebreide rapportage. Hierin blikken we terug, beschouwen we en kijken we naar de toekomst. De rapportage is niet alleen statisch, maar ook persoonlijk. Online marketing is namelijk meer dan alleen wat cijfertjes. Deze cijfers kunnen ook op diverse manieren geïnterpreteerd worden. Daarom nemen sparren we maandelijks over jouw voortgang en wisselen we samen ideeën uit hoe we jouw organisatie online nóg beter op de kaart kunnen zetten!

Online marketing uitbesteden aan SAM

Resultaat, doelstellingen, persoonlijk contact en echte vakidioten. Dat is SAM Online Marketing. Kennis van alle takken van sport en een betrouwbare partner op strategisch niveau. Dat is wat je in huis haalt. Schakel SAM Online Marketing in. Kies voor het uitbesteden van jouw online marketing. Benieuwd hoe je er nu voor staat? Doe dan de website scan!

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Veelgestelde vragen over online marketing

Internet marketing is een breed vak waar veel tijd in gestoken moet worden. Stop je deze tijd er niet in, dan zal dit zijn vruchten ook niet afwerpen. Als ondernemer heb je vaak dan ook weinig tijd over om in online marketing te stoppen. Er komt namelijk al heel wat kijken bij het ondernemen.

Ook heb je wel enige expertise nodig voor online marketing. Doordat het een breed vak is weten sommige mensen van ieder aspect maar een klein onderdeel. Voor de juiste optimalisatie heb je echter een ervaren, goede specialist nodig. Zo zal er namelijk een strategie op maat gemaakt worden voor jouw onderneming en is zichtbaarheid op het internet eigenlijk gegarandeerd!

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon. Hierdoor zoekt iedereen ook steeds meer naar hetgeen wat ze nodig hebben op het internet. Denk maar eens aan een moment dat je zelf bijvoorbeeld staat te wachten op de bus, in de trein zit of pauze hebt. Vaak wordt de telefoon er op dit soort momenten bij gepakt. Mensen scrollen door de feed van Instagram, Facebook of linkedIn en gaan bijvoorbeeld in Google op zoek naar het cadeautje dat ze in gedachte hadden voor een verjaardag of met kerst. Dit zijn allemaal plekken waar jij gevonden wil worden.

Goede online marketingstrategieën zijn op maat gemaakt. Iedere onderneming is uniek en heeft specifieke aandacht nodig. Allereerst wordt er bij het uitzetten van een gedegen strategie dan ook een concurrentieanalyse gedaan. Zo wordt duidelijk wat er in jouw markt precies nodig is om zichtbaar te worden. Vervolgens kan de strategie met deze basis tot in detail uitgewerkt worden.

Als jij een product of dienst verkoopt dan is online marketing niet weg te denken. Het gaat hierbij namelijk om zichtbaarheid, het creëren van bezoekers op jouw website en zo veel mogelijk verkopen! Met online marketing wordt dit op het internet allemaal gerealiseerd.

SEO en SEA zijn over het algemeen de meest gebruikte online marketing strategieën. Hiermee kom je bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines te staan. Google is hierbij de zoekmachine waar het meeste naar gekeken wordt.

De zoekresultaten van een zoekmachine is dé plek waar iemand gericht op zoek gaat naar hetgeen wat ze nodig hebben. Jij kan er met advertenties of gerichte zoekmachine optimalisatie dus voor zorgen dat je op de eerste pagina, meteen bovenaan te vinden bent.

Er zijn verschillende factoren om naar te kijken bij het kiezen van een online marketing bureau. Er zijn oneindig veel bureau’s, wat het dus moeilijk maakt om de juiste te kiezen. Echter is resultaat hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om draait. Dit is één van de drie punten waar we bij SAM Online Marketing voor willen staan.

Twee andere punten die bij ons online marketing bedrijf centraal staan is transparantie en rapportages. Deze twee punten komen uiteraard redelijk op hetzelfde neer. Met de maandelijkse rapportages zorgen wij namelijk al voor goede transparantie. Maar dat is natuurlijk niet alles. Aan het begin van het traject stellen wij met de juiste strategie de doelstellingen op die we met jou delen en leggen we uit hoe het traject verder zal verlopen. Zo weet jij precies waar je aantoe bent en zal resultaat slechts een kwestie van tijd zijn.

Binnen online marketing heb je zoekmachine optimalisatie om bovenaan te komen in de organische zoekresultaten van de zoekmachine, maar je kunt met Google Ads ook al snel bovenaan komen. Het verschil tussen deze twee zit hem dus in het adverterende gedeelte en het organische gedeelte. Sta jij met een advertentie bovenaan in Google? Dan zal je per keer dat iemand op jouw advertentie klikt een bepaald bedrag betalen.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO, duurt over het algemeen een stuk langer voordat je bovenaan in de zoekresultaten komt. Uiteraard is dit deels ook afhankelijk van de concurrentie. De optimalisatie bestaat uit drie pijlers die op de juiste manier aangepakt moeten worden. Namelijk linkbuilding, on-page en techniek. Pak je de techniek en content op de juiste manier aan, dan zal je met de ondersteuning van sterke linkbuilding bovenaan in de organische zoekresultaten van Google komen!