SEA bij SAM Online Marketing – Online gevonden worden met uw website!

Samen vooruit, samen winnen

Juist omdat SEA zo’n complex karakter heeft is een goede SEA specialist vinden niet de gemakkelijkste taak voor u als ondernemer. Google helpt u daarom een eindje op weg in uw zoektocht naar de geschikte partner voor uw AdWords advertentie campagnes.

Beter zichtbaar op het internet!

Online marketeers kunnen bij Google een examen afleggen waarin zij aan moeten tonen over voldoende kennis en vakkundigheid te beschikken om voor klanten succesvolle advertentie campagnes op te zetten. Op deze manier wordt uw zoektocht naar die ene geschikte partner een stukje makkelijker. De certificering waarborgt de kwaliteit die geboden wordt door de specialist en de beschikking over voldoende vakkennis om uw website op succesvolle wijze online zichtbaar te laten worden.

Wij van SAM Online Marketing zijn dan ook trots op ons certificaat als Google Qualified Professional!

SEA, Search Engine Advertising of zoekmachine marketing is een beproefde manier om in een zeer kort tijdsbestek hoog in Google te komen met uw website zodat meer potentiële klanten uw website bezoeken.

Ondernemen is: Met € 1,- via Google Ads een bezoeker binnenhalen die € 2,- oplevert …”

Online adverteren via Google is niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven met mega-marketing-budgetten. Ook voor de kleine ondernemer kan Google Ads een zeer geschikt medium zijn om bezoekers naar hun website te trekken. Echter is het werken met Google Ads een complexe bezigheid die kennis en vakkundigheid vereist.
Aan de slag gaan met adverteren in Google zonder enige ervaring kunt u in zeer korte tijd enorm veel geld kosten zonder effectief rendement uit uw online activiteiten.

Een samenwerking met een SEA specialist biedt uitkomst en perspectief voor een enorme Return-on-Investment!

Online Marketing met Specialist SAM

Maar wij zijn meer dan een specialist in SEA.

Zoekmachine marketing gaat namelijk hand in hand met zoekmachine optimalisatie (SEO). Waarbij u bij SEA betaalt om gevonden te worden op Google, zorgt optimalisatie van uw website voor de zoekmachines voor ‘een natuurlijke hogere positie’ in de zoekmachines. We noemen dit ook wel de organische zoekresultaten na een zoekopdracht. Het gebruiken van deze techniek zorgt maandelijks voor een grote stroom gratis bezoekers naar uw website.

Als Full Service Internet Marketing Bureau bieden wij naast SEA en SEO ook ondersteuning bij:

Vooral dit laatste, website optimalisatie, is van wezenlijk belang om geen geld te verliezen aan SEA.

Online Marketing specialisten Ali en Jake

Expertise nodig voor jouw online marketing?

Onze specialisten geven je advies op maat waarmee jij boven jouw concurrenten uit stijgt!

Geld verliezen aan SEA?

Bij SEA betaalt u slechts voor iedere binnengehaalde bezoeker, niet voor de geplaatste advertentie zelf. Maar wat als u bezoekers op uw website krijgt die helemaal niet in uw product of dienst geïnteresseerd zijn?

Wat we regelmatig zien wanneer we reeds bestaande AdWords campagnes voor klanten overnemen dat de campagnes te breed zijn opgezet.

De zoekwoorden waarop gescoord geprobeerd te worden bevatten een te brede zoekterm, waardoor een groot deel van de binnengehaalde bezoekers geen affiniteit met het product of dienst hebben en de website verlaten zonder te converteren. Dit is onnodig geld verliezen aan SEA.

Wat we ook te vaak tegenkomen zijn advertentiecampagnes die leiden naar een niet-converterende landingspagina. Bezoekers die binnenkomen zijn in dat geval wél geïnteresseerd in het product of de dienst, maar worden niet ‘verleid’ om tot een aankoop over te gaan.

Ook dit is onnodig geld verliezen met online adverteren.

Start direct jouw winstgevende SEO Campagne

Wat doet SAM?

SAM Online Marketing & Webdesign start voor u een AdWords advertentiecampagne of optimaliseert uw reeds bestaande campagne.

Door al onze kennis van de verschillende facetten van online marketing en webdesign te combineren zorgen wij ervoor dat:

  • Uw AdWords campagne gerichte bezoekers oplevert die effectief op zoek en geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten
  • Een zoekwoordanalyse de meest relevante zoektermen oplevert; het meeste rendement voor de laagste pay-per-click.
  • De landingspagina’s ingericht zijn voor conversie, zodat uw bezoeker via de ‘conversie-trechter’ doet waar u voor betaald heeft; geld opleveren!
  • De ‘Click-Through-Rate’ wordt verhoogd zodat u nóg meer rendement haalt uit uw advertentiecampagne.

Doe direct een SEA scan om erachter te komen hoe jouw campagnes ervoor staan! Benieuwd naar de SEA kosten? Bekijk de pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ons werk

GC Biotech Cases afb 4

Meer dan 2.000 maandelijkse bezoekers!

GC Biotech

AJM van Houdt

Een stijging van 683% in organisch verkeer

A.J.M. van Houdt

De Wit hekwerken

4.000+ bezoekers per maand

De Wit Hekwerken

Ontdek jouw SEO score

Optimalisatie voor Google is een cruciaal onderdeel als je vindbaar wilt worden met jouw website. Weten hoe je ervoor staat en waar de kansen liggen? Wij helpen je verder! Geen standaard uitdraai, maar een echte analyse van ervaren SEO specialisten!

CirkelJake

Jake Stamenkovic

Jouw online marketing specialist

GRATIS website scan

Wij scannen jouw website GRATIS en laten jou weten hoe je ervoor staat.