Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Wilt u meer leads via uw website? Gratis Website Scan
Wij bij SAM zijn gespecialiseerd in
SEO
SEO en SEA
Webdesign + Conversie
Content Marketing + Sociale Media

SEA ( Google Adwords )

SEA, Search Engine Advertising of zoekmachine marketing is een beproefde manier om in een zeer kort tijdsbestek hoog in Google te komen met uw website zodat meer potentiële klanten uw website bezoeken.

Ondernemen is: Met € 1,- via Google AdWords een bezoeker binnenhalen die € 2,- oplevert …”

Online adverteren via Google is niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven met mega-marketing-budgetten. Ook voor de kleine ondernemer kan Google AdWords een zeer geschikt medium zijn om bezoekers naar hun website te trekken. Echter is het werken met Google AdWords een complexe bezigheid die kennis en vakkundigheid vereist.
Aan de slag gaan met adverteren in Google zonder enige ervaring kunt u in zeer korte tijd enorm veel geld kosten zonder effectief rendement uit uw online activiteiten.

Een samenwerking met een SEA specialist biedt uitkomst en perspectief voor een enorme Return-on-Investment!

SEA bij SAM Online Marketing – Online gevonden worden met uw website!

Juist omdat SEA zo’n complex karakter heeft is een goede SEA specialist vinden niet de gemakkelijkste taak voor u als ondernemer. Google helpt u daarom een eindje op weg in uw zoektocht naar de geschikte partner voor uw AdWords advertentie campagnes.

Online marketeers kunnen bij Google een examen afleggen waarin zij aan moeten tonen over voldoende kennis en vakkundigheid te beschikken om voor klanten succesvolle advertentie campagnes op te zetten. Op deze manier wordt uw zoektocht naar die ene geschikte partner een stukje makkelijker. De certificering waarborgt de kwaliteit die geboden wordt door de specialist en de beschikking over voldoende vakkennis om uw website op succesvolle wijze online zichtbaar te laten worden.

Wij van SAM Online Marketing zijn dan ook trots op ons certificaat als Google Qualified Professional!

Online Marketing met Specialist SAM

Maar wij zijn meer dan een specialist in SEA.

Zoekmachine marketing gaat namelijk hand in hand met zoekmachine optimalisatie (SEO). Waarbij u bij SEA betaalt om gevonden te worden op Google, zorgt optimalisatie van uw website voor de zoekmachines voor ‘een natuurlijke hogere positie’ in de zoekmachines. We noemen dit ook wel de organische zoekresultaten na een zoekopdracht. Het gebruiken van deze techniek zorgt maandelijks voor een grote stroom gratis bezoekers naar uw website.

Als Full Service Internet Marketing Bureau bieden wij naast SEA en SEO ook ondersteuning bij:

Vooral dit laatste,website optimalisatie, is van wezenlijk belang om geen geld te verliezen aan SEA.

Geld verliezen aan SEA?

Bij SEA betaalt u slechts voor iedere binnengehaalde bezoeker, niet voor de geplaatste advertentie zelf. Maar wat als u bezoekers op uw website krijgt die helemaal niet in uw product of dienst geïnteresseerd zijn?

Wat we regelmatig zien wanneer we reeds bestaande AdWords campagnes voor klanten overnemen dat de campagnes te breed zijn opgezet.

De zoekwoorden waarop gescoord geprobeerd te worden bevatten een te brede zoekterm, waardoor een groot deel van de binnengehaalde bezoekers geen affiniteit met het product of dienst hebben en de website verlaten zonder te converteren. Dit is onnodig geld verliezen aan SEA.

Wat we ook te vaak tegenkomen zijn advertentiecampagnes die leiden naar een niet-converterende landingspagina. Bezoekers die binnenkomen zijn in dat geval wél geïnteresseerd in het product of de dienst, maar worden niet ‘verleid’ om tot een aankoop over te gaan.

Ook dit is onnodig geld verliezen met online adverteren.

 

Wat doet SAM?

SAM Online Marketing & Webdesign start voor u een AdWords advertentiecampagne of optimaliseert uw reeds bestaande campagne.

Door al onze kennis van de verschillende facetten van online marketing en webdesign te combineren zorgen wij ervoor dat:


  • Uw AdWords campagne gerichte bezoekers oplevert die effectief op zoek en geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten
  • Een zoekwoordanalyse de meest relevante zoektermen oplevert; het meeste rendement voor de laagste pay-per-click.
  • De landingspagina’s ingericht zijn voor conversie, zodat uw bezoeker via de ‘conversie-trechter’ doet waar u voor betaald heeft; geld opleveren!
  • De ‘Click-Through-Rate’ wordt verhoogd zodat u nóg meer rendement haalt uit uw advertentiecampagne.

Gratis Website Scan

Technische verbeterpunten website
Vindbaarheid in Google vergroten
Conversie optimalisatie verbeteren
Leadgeneratie verhogen
Scan nu

Lokaal vindbaar vanaf 199

Maandbudget vanaf 199,- Persoonlijk aangewezen SAM specialist Looptijd van 6 t/m 12 maanden Altijd resultaat!
Contact opnemen
SEO specialist
Doe de gratis SEO Scan
2020 © SAM Online Marketing & Webdesign
Beoordeling door klanten: 4.8/5 - 24 beoordelingen
Call Now Button